Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Soutěž o auto, zájezdy, notebooky - www.POJISTENI.cz
Makrorecenze: Spectre
Makrorecenze: bondovka Spectre vzbuzuje nostalgické nadšení i znechucení Po utříbení názorů na novou bondovku, která na začátku listopadu vstoupila do kin, přinášíme naši makrorecenzi. V ní se mísí dva extrémy, které dokazují, že Spectre opravdu není filmem pro každého. UPDATE! čtěte zde
Vydáno: 22.11.2015 18:15 v sekci Recenze | Makrorecenze
1
Makrorecenze: Terminator Genisys
Makrorecenze: Terminator Genisys - rozpačitý návrat do světa T-800 Na začátku tohoto měsíce vstoupil do kin očekávaný pátý díl sci-fi série Terminátor. Jak s odstupem tento reboot/restart/sequel obstál u nás v redakci, si můžete přečíst v nové makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 30.07.2015 08:31 v sekci Recenze | Makrorecenze
1
Makrorecenze: Šílený Max: Zběsilá cesta
Makrorecenze: Šílený Max: Zběsilá cesta jako blockbuster dekády Postapokalyptická novinka Šílený Max: Zběsilá cesta sbírá nekonečné extaticky nadšené ohlasy a ani filmserver není výjimkou. Přečtěte si, proč je film tím nejlepším, co bylo za poslední dobu k vidění v kinech. čtěte zde
Vydáno: 24.05.2015 20:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
1
Makrorecenze: Avengers: Age of Ultron
Makrorecenze: Avengers: Age of Ultron Avengers: Age of Ultron v mnohých očích za prvním dílem zaostává, podle jiných jde zase o krok dál směrem k dalším filmům marvelovského univerza. Jaký na ni máme názor my, se dočtete v naší skromné makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 10.05.2015 19:11 v sekci Recenze | Makrorecenze
3
Makrorecenze: Hobit: Bitva pěti armád
Makrorecenze: Hobit si po Bitvě pěti armád konečně oddechl Trilogie Hobit byla předmětem různých debat ohledně toho, jak moc se odlišuje Pánovi prstenů, případně zda v ní Peter Jackson definitivně ztratil soudnost. Jak se líbilo završení ságy ze Středozemě nám? čtěte zde
Vydáno: 22.12.2014 17:30 v sekci Recenze | Makrorecenze
6
Makrorecenze: Interstellar
Makrorecenze: Interstellar se dotýká hvězd I když novinka Christophera Nolana nesklízí tak nadšené reakce, jaké jí byly předpovídány, stále jde o pozoruhodný úkaz filmové události, která nemá v posledních letech obdoby. Jak ustála velká očekávání u nás v redakci? čtěte zde
Vydáno: 14.11.2014 20:06 v sekci Recenze | Makrorecenze
3
Makrorecenze: Zmizelá
Makrorecenze: Co se skrývá v hlavě Zmizelé? Desátý celovečerní film Davida Finchera Zmizelá je už předem považován za jeden z nejlepších filmů letošního roku. Sdílíme v redakci podobné nadšení, nebo máme k filmu nějaké výhrady? čtěte zde
Vydáno: 27.10.2014 13:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Sin City 2
Makrorecenze: Je druhé Sin City film, pro který se vraždí? Rodriguezovo druhé Sin City s podtitulem Ženská, pro kterou bych vraždil přišlo po dlouhých devíti letech a navazuje přesně tam, kde skončil první díl. Má ale tato látka co říct i dnes? čtěte zde
Vydáno: 16.09.2014 18:58 v sekci Recenze | Makrorecenze
1
Makrorecenze: Expendables 3
Makrorecenze: Jsou Expendables 3 postradatelný akční film? Parta akčních veteránů se sejde v jednom filmu, společně zahláškuje, vezme zbraně...a dál už to znáte. Má taková podívaná vůbec co dělat v kině, nebo je už přežitá o několik let? V makrorecenzi přinášíme několik důvodů. čtěte zde
Vydáno: 29.08.2014 18:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Strážci Galaxie
Makrorecenze: Strážci Galaxie vládnou marvelovskému vesmíru Přezdívá se o nich, že jsou dosud nejlepším filmem komiksového studia Marvel. Jestli s tímto tvrzením souhlasíme, nebo ne, se dočtete v naší makrorecenzi, kde jsme Strážce Galaxie rozebrali, jak se patří. čtěte zde
Vydáno: 14.08.2014 12:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Na hraně zítřka
Makrorecenze: Na hraně zítřka s velkou porcí popcornu a bez ovladače Tom Cruise aktuálně v kinech bojuje proti mimozemšťanům a časovým paradoxům a diváci nadšeně hovoří o nové klasice v rámci žánru. Jak se ke sci-fi Na hraně zítřka stavíme u nás v redakci? čtěte zde
Vydáno: 11.06.2014 12:07 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: X-Men: Budoucí minulost
Makrorecenze: Budoucí X-Meni se ztrácejí v minulosti K X-Menům se po letech vrátil Bryan Singer, tudíž každý předpokládal podobně zlomový snímek jako X-Men 2. Doba se ale změnila a celý žánr do té doby prošel vývojem - jak jsme s novou singerovkou spokojeni my? čtěte zde
Vydáno: 28.05.2014 18:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
1
Makrorecenze: Godzilla
Makrorecenze: Godzilla si starosvětsky došlápla na diváka Godzilla díky své kampani našponovala laťku očekávání na maximum, diváky však v kině mohlo potkat nepříjemné překvapení v podobě atypického blockbusteru. Jak se japonské monstrum líbilo nám v redakci? čtěte zde
Vydáno: 20.05.2014 12:30 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Captain America: Návrat prvního Avengera
Makrorecenze: Captain America: Návrat Marvelu na vrchol Captain America se vrací ve svém druhém dobrodružství, snad nejtěsněji navazujícím na události týmovky Avengers. Povedl se Návrat prvního Avengera skutečně na výbornou? čtěte zde
Vydáno: 07.04.2014 18:30 v sekci Recenze | Makrorecenze
2
Makrorecenze: Noe
Makrorecenze: Noe je rozpačitý, ale pozoruhodný epos Noe se ani zdaleka nesetkal s tak pozitivní odezvou, někteří kritici se však shodují, že jde v rámci blockbusterové kinematografie i počinů Darrena Aronofského o pozoruhodný film. Jak jsme na tom u nás v redakci? čtěte zde
Vydáno: 31.03.2014 18:03 v sekci Recenze | Makrorecenze
3
Makrorecenze: Vlk z Wall Street
Makrorecenze: Nenažraný Vlk z Wall Street dostane každého Novinka Martina Scorseseho svými zfetovanými večírky, hereckými kreacemi a nekončícími párty baví, nachází se však za Vlkem z Wall Street i něco víc? O tom v naší makrorecenzi, kde se sešly čtyři rozdílné názory. čtěte zde
Vydáno: 21.01.2014 20:26 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Nymfomanka
Makrorecenze: Nymfomanka je (nejen) názorům zcela otevřena Oba dva díly Nymfomanky máme za sebou, a tak nezbývá, než se za nimi jako jedním celkem ohlédnout v naší makrorecenzi. Jak se nám v redakci líbil nový čtyřhodinový opus Larse von Triera? čtěte zde
Vydáno: 15.01.2014 18:30 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Hobit: Šmakova dračí poušť
Makrorecenze: Druhého Hobita provází nadšení i nenávist Minulý týden vtrhl do kin druhý Hobit, který posunul Bilba a trpasličí družinu zase o něco blíže k Osamělé hoře. Vyplatilo se čekání na druhý díl trilogie nebo jde o promarněný potenciál? U nás je to tak napůl. čtěte zde
Vydáno: 16.12.2013 18:30 v sekci Recenze | Makrorecenze
2
Makrorecenze: Kapitán Phillips
Makrorecenze: Kapitán Phillips boduje na všech frontách Nový režijní počin Paula Greengrasse o přepadení nákladní lodi somálskými piráty se právoplatně může řadit mezi nejlepší filmy roku. Obecné nadšení samozřejmě sdílíme i u nás v redakci, čehož je důkazem naše makrorecenze. čtěte zde
Vydáno: 25.11.2013 18:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Thor: Temný svět
Makrorecenze: Thor: Temný svět Bůh hromu a jeho proradný bratr se vrací a s nimi i další porce rozporuplných ohlasů, které dokonce mluví o dosud nejhorší marvelovce. Jak dopadl Thor: Temný svět u nás v redakci? čtěte zde
Vydáno: 12.11.2013 17:30 v sekci Recenze | Makrorecenze
0

PREMIÉRA TÝDNE   20/2017

Vetřelec: Covenant
7/10

Druhý díl volné filmové trilogie, která předchází původnímu Vetřelci, je variací na předcházející snímek Prometheus, do něhož jsou vpleteny známé prvky vesmírného hororu.


Chaty

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Wish Upon (2x)
Mumie (4x)
Twin Peaks (18x)
Liga spravedlnosti (1x)
Aquaman (2x)
The Alienist (4x)
Okja (3x)
The Greatest Showman (4x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: FILMSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver