Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
filmserver.cz doporučuje hosting WEDOS.cz
Makrorecenze: Spectre
Makrorecenze: bondovka Spectre vzbuzuje nostalgické nadšení i znechucení Po utříbení názorů na novou bondovku, která na začátku listopadu vstoupila do kin, přinášíme naši makrorecenzi. V ní se mísí dva extrémy, které dokazují, že Spectre opravdu není filmem pro každého. UPDATE! čtěte zde
Vydáno: 22.11.2015 18:15 v sekci Recenze | Makrorecenze
1
Makrorecenze: Terminator Genisys
Makrorecenze: Terminator Genisys - rozpačitý návrat do světa T-800 Na začátku tohoto měsíce vstoupil do kin očekávaný pátý díl sci-fi série Terminátor. Jak s odstupem tento reboot/restart/sequel obstál u nás v redakci, si můžete přečíst v nové makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 30.07.2015 08:31 v sekci Recenze | Makrorecenze
1
Makrorecenze: Šílený Max: Zběsilá cesta
Makrorecenze: Šílený Max: Zběsilá cesta jako blockbuster dekády Postapokalyptická novinka Šílený Max: Zběsilá cesta sbírá nekonečné extaticky nadšené ohlasy a ani filmserver není výjimkou. Přečtěte si, proč je film tím nejlepším, co bylo za poslední dobu k vidění v kinech. čtěte zde
Vydáno: 24.05.2015 20:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
1
Makrorecenze: Avengers: Age of Ultron
Makrorecenze: Avengers: Age of Ultron Avengers: Age of Ultron v mnohých očích za prvním dílem zaostává, podle jiných jde zase o krok dál směrem k dalším filmům marvelovského univerza. Jaký na ni máme názor my, se dočtete v naší skromné makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 10.05.2015 19:11 v sekci Recenze | Makrorecenze
3
Makrorecenze: Hobit: Bitva pěti armád
Makrorecenze: Hobit si po Bitvě pěti armád konečně oddechl Trilogie Hobit byla předmětem různých debat ohledně toho, jak moc se odlišuje Pánovi prstenů, případně zda v ní Peter Jackson definitivně ztratil soudnost. Jak se líbilo završení ságy ze Středozemě nám? čtěte zde
Vydáno: 22.12.2014 17:30 v sekci Recenze | Makrorecenze
6
Makrorecenze: Interstellar
Makrorecenze: Interstellar se dotýká hvězd I když novinka Christophera Nolana nesklízí tak nadšené reakce, jaké jí byly předpovídány, stále jde o pozoruhodný úkaz filmové události, která nemá v posledních letech obdoby. Jak ustála velká očekávání u nás v redakci? čtěte zde
Vydáno: 14.11.2014 20:06 v sekci Recenze | Makrorecenze
3
Makrorecenze: Zmizelá
Makrorecenze: Co se skrývá v hlavě Zmizelé? Desátý celovečerní film Davida Finchera Zmizelá je už předem považován za jeden z nejlepších filmů letošního roku. Sdílíme v redakci podobné nadšení, nebo máme k filmu nějaké výhrady? čtěte zde
Vydáno: 27.10.2014 13:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Sin City 2
Makrorecenze: Je druhé Sin City film, pro který se vraždí? Rodriguezovo druhé Sin City s podtitulem Ženská, pro kterou bych vraždil přišlo po dlouhých devíti letech a navazuje přesně tam, kde skončil první díl. Má ale tato látka co říct i dnes? čtěte zde
Vydáno: 16.09.2014 18:58 v sekci Recenze | Makrorecenze
1
Makrorecenze: Expendables 3
Makrorecenze: Jsou Expendables 3 postradatelný akční film? Parta akčních veteránů se sejde v jednom filmu, společně zahláškuje, vezme zbraně...a dál už to znáte. Má taková podívaná vůbec co dělat v kině, nebo je už přežitá o několik let? V makrorecenzi přinášíme několik důvodů. čtěte zde
Vydáno: 29.08.2014 18:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Strážci Galaxie
Makrorecenze: Strážci Galaxie vládnou marvelovskému vesmíru Přezdívá se o nich, že jsou dosud nejlepším filmem komiksového studia Marvel. Jestli s tímto tvrzením souhlasíme, nebo ne, se dočtete v naší makrorecenzi, kde jsme Strážce Galaxie rozebrali, jak se patří. čtěte zde
Vydáno: 14.08.2014 12:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Na hraně zítřka
Makrorecenze: Na hraně zítřka s velkou porcí popcornu a bez ovladače Tom Cruise aktuálně v kinech bojuje proti mimozemšťanům a časovým paradoxům a diváci nadšeně hovoří o nové klasice v rámci žánru. Jak se ke sci-fi Na hraně zítřka stavíme u nás v redakci? čtěte zde
Vydáno: 11.06.2014 12:07 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: X-Men: Budoucí minulost
Makrorecenze: Budoucí X-Meni se ztrácejí v minulosti K X-Menům se po letech vrátil Bryan Singer, tudíž každý předpokládal podobně zlomový snímek jako X-Men 2. Doba se ale změnila a celý žánr do té doby prošel vývojem - jak jsme s novou singerovkou spokojeni my? čtěte zde
Vydáno: 28.05.2014 18:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
1
Makrorecenze: Godzilla
Makrorecenze: Godzilla si starosvětsky došlápla na diváka Godzilla díky své kampani našponovala laťku očekávání na maximum, diváky však v kině mohlo potkat nepříjemné překvapení v podobě atypického blockbusteru. Jak se japonské monstrum líbilo nám v redakci? čtěte zde
Vydáno: 20.05.2014 12:30 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Captain America: Návrat prvního Avengera
Makrorecenze: Captain America: Návrat Marvelu na vrchol Captain America se vrací ve svém druhém dobrodružství, snad nejtěsněji navazujícím na události týmovky Avengers. Povedl se Návrat prvního Avengera skutečně na výbornou? čtěte zde
Vydáno: 07.04.2014 18:30 v sekci Recenze | Makrorecenze
2
Makrorecenze: Noe
Makrorecenze: Noe je rozpačitý, ale pozoruhodný epos Noe se ani zdaleka nesetkal s tak pozitivní odezvou, někteří kritici se však shodují, že jde v rámci blockbusterové kinematografie i počinů Darrena Aronofského o pozoruhodný film. Jak jsme na tom u nás v redakci? čtěte zde
Vydáno: 31.03.2014 18:03 v sekci Recenze | Makrorecenze
3
Makrorecenze: Vlk z Wall Street
Makrorecenze: Nenažraný Vlk z Wall Street dostane každého Novinka Martina Scorseseho svými zfetovanými večírky, hereckými kreacemi a nekončícími párty baví, nachází se však za Vlkem z Wall Street i něco víc? O tom v naší makrorecenzi, kde se sešly čtyři rozdílné názory. čtěte zde
Vydáno: 21.01.2014 20:26 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Nymfomanka
Makrorecenze: Nymfomanka je (nejen) názorům zcela otevřena Oba dva díly Nymfomanky máme za sebou, a tak nezbývá, než se za nimi jako jedním celkem ohlédnout v naší makrorecenzi. Jak se nám v redakci líbil nový čtyřhodinový opus Larse von Triera? čtěte zde
Vydáno: 15.01.2014 18:30 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Hobit: Šmakova dračí poušť
Makrorecenze: Druhého Hobita provází nadšení i nenávist Minulý týden vtrhl do kin druhý Hobit, který posunul Bilba a trpasličí družinu zase o něco blíže k Osamělé hoře. Vyplatilo se čekání na druhý díl trilogie nebo jde o promarněný potenciál? U nás je to tak napůl. čtěte zde
Vydáno: 16.12.2013 18:30 v sekci Recenze | Makrorecenze
2
Makrorecenze: Kapitán Phillips
Makrorecenze: Kapitán Phillips boduje na všech frontách Nový režijní počin Paula Greengrasse o přepadení nákladní lodi somálskými piráty se právoplatně může řadit mezi nejlepší filmy roku. Obecné nadšení samozřejmě sdílíme i u nás v redakci, čehož je důkazem naše makrorecenze. čtěte zde
Vydáno: 25.11.2013 18:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Thor: Temný svět
Makrorecenze: Thor: Temný svět Bůh hromu a jeho proradný bratr se vrací a s nimi i další porce rozporuplných ohlasů, které dokonce mluví o dosud nejhorší marvelovce. Jak dopadl Thor: Temný svět u nás v redakci? čtěte zde
Vydáno: 12.11.2013 17:30 v sekci Recenze | Makrorecenze
0

PREMIÉRA TÝDNE   47/2016

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
7/10

Po zvířecí Zootropolis se Disney vrátil ke schématu princeznovského dobrodružství - Vaiana, dcera náčelníka domorodého kmene, ovšem do představ o princezně úplně nezapadá a spíš vykazuje znaky typické pro současné emancipované akční hrdinky.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Padesát odstínů temnoty (1x)
Coco (1x)
Na férovku pane učiteli (2x)
The Circle (2x)
Underworld: Krvavé války (1x)
Morgan (2x)
Transformers: Poslední rytíř (1x)
Mumie (2x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2016 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: FILMSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver