Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
filmserver.cz doporučuje hosting WEDOS.cz
Rogue One: Star Wars Story
Preview: Rogue One: Star Wars Story V polovině prosince bude mít premiéru zřejmě nejočekávanější titul roku - prequel a spin-off Star Wars, který nese název Rogue One: Star Wars Story. Dokáže naplnit očekávání do něj vkládaná? čtěte zde
Vydáno: 14.11.2016 17:00 v sekci Radar | Preview
4
Neon Demon
Preview: Další samoúčelná provokace v Neon Demon? Kontroverzní a osobitý dánský režisér Nicolas Winding Refn přichází do kin s novým kouskem, mysteriózním hororem Neon Demon zasazeným do světa módy v Los Angeles s Elle Fanning v hlavní roli. čtěte zde
Vydáno: 07.09.2016 17:30 v sekci Radar | Preview
0
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Preview: Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Jednou z napjatě očekávaných novinek filmového podzimu je určitě i novinka Tima Burtona Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. Vedle Evy Green se můžete těšit mimo jiné i na Asu Butterfielda. čtěte zde
Vydáno: 31.08.2016 16:30 v sekci Radar | Preview
0
Star Trek: Do neznáma
Preview: Star Trek letí Do neznáma Star Trek: Do neznáma je nejnovějším pokračováním vesmírné ságy, která se započala televizním seriálem už v šedesátých letech. Třetí díl nově rebootované série natočil Justin Lin. čtěte zde
Vydáno: 13.07.2016 17:30 v sekci Radar | Preview
0
Krotitelé duchů
Preview: Budou noví Krotitelé duchů hitem léta? O "ženském" rebootu Krotitelé duchů se už toho napsalo dost. Pojďme si tedy shrnout, co o nové verzi osmdesátkové duchařské klasiky dosud víme. Za měsíc se pak na výsledek můžeme jít konečně podívat do kina. čtěte zde
Vydáno: 25.06.2016 12:45 v sekci Radar | Preview
0
Den nezávislosti: Nový útok
Preview: Druhá invaze se blíží na Den nezávislosti: Nový útok Dlouho očekávaný sequel klasického blockbusteru Rolanda Emmericha se kvapem blíží, což je nejlepší důvod pro rekapitulaci toho, co víme o novém Dnu nezávislosti: Novém útoku. čtěte zde
Vydáno: 24.05.2016 17:30 v sekci Radar | Preview
0
Preview: Svět orků a lidí ožívá na plátně ve Warcraft: První střet
Preview: Svět orků a lidí ožívá na plátně ve Warcraft: První střet Už jen necelý měsíc nás dělí od premiéry napjatě očekávané videoherní adaptace Warcraft: První střet, v níž nás režisér Duncan Jones zavede do epického fantasy světa orků a lidí. čtěte zde
Vydáno: 12.05.2016 07:00 v sekci Radar | Preview
0
Alenka v říši divů: Za zrcadlem
Preview: Trumfne Alenka v říši divů: Za zrcadlem Burtona? V květnu konečně do kin dorazí sequel Burtonovy Alenky v říši divů, ve kterém se vrátí Alenka Mii Wasikovské i Kloboučník Johnyho Deppa. Bude Alenka v říši divů: Za zrcadlem stejný hit jako jednička? čtěte zde
Vydáno: 29.04.2016 17:40 v sekci Radar | Preview
0
X-Men:Apokalypsa
Preview: bude X-Men:Apokalypsa koncem, nebo novým začátkem X-Menů? Duchovní otec X-Men Bryan Singer se pokusí završit svou X-menovskou sérii s "finálním řešením" v X-Men: Apokalypsa. X-Meny čeká jejich dosud nejsilnější protivník. Jak to celé dopadne? čtěte zde
Vydáno: 17.04.2016 09:00 v sekci Radar | Preview
2
Captain America: Občanská válka
Preview: Captain America: Občanská válka Captain America: Občanská válka je po Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti druhým megafilmem letošního roku. Proti sobě se tentokrát postaví Captain America a Iron Man. čtěte zde
Vydáno: 02.04.2016 17:00 v sekci Radar | Preview
0
Preview: Legenda se vrací aneb Jak básníci čekají na zázrak
Preview: Legenda se vrací aneb Jak básníci čekají na zázrak Slavná "básnická" sága se rozrostla o další, už páté pokračování nazvané Jak básníci čekají na zázrak. V režii Dušana Kleina se opět vrátí oblíbené trio Kříž, Matásek a Vaculík. Co čeká "Básníky" tentokrát? čtěte zde
Vydáno: 13.03.2016 15:27 v sekci Radar | Preview
1
Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti
Preview: Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti Už za měsíc bude mít premiéru velmi dlouho očekávaný komiksový blockbuster Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. Poprvé se v něm na plátně octnou v jednom filmu dva nejznámější komiksoví superhrdinové. čtěte zde
Vydáno: 20.02.2016 21:14 v sekci Radar | Preview
0
Ave, Caesar!
Preview: Coeni si utahují z Hollywoodu v Ave, Caesar! Premiéra novinky bratří Coenů, černé komedie ze zákulisí Hollywoodu 50. let Ave, Caesar! už je na spadnutí. A kdo v ní hraje? Celá plejáda známých jmen v čele s Georgem Clooneym. čtěte zde
Vydáno: 07.02.2016 14:30 v sekci Radar | Preview
0
Preview: Baarová je pořád hvězda
Preview: Baarová je pořád hvězda Leden 2016 bude zcela patřit Lídě Baarové, která i řadu let po své smrti má své místo v kinematografii staré i nové. Čím nás ještě může překvapit ten tolikrát vyprávěný příběh o vypočítavé nebo naivní krásce, která milovala monstrum? čtěte zde
Vydáno: 09.01.2016 12:00 v sekci Radar | Preview
2
Osm hrozných
Preview: Tarantinův osmý film: Osm hrozných Quentin Tarantino se vrací po westernu Nespoutany Django s dalším westernem Osm hrozných. Už podle názvu si můžete být jisti, že se bude na co těšit. Překoná Osm hrozných naše očekávání? čtěte zde
Vydáno: 19.12.2015 11:53 v sekci Radar | Preview
3
První dojmy: The Revenant jako DiCapriův majstrštyk
První dojmy: The Revenant jako DiCapriův majstrštyk O víkendu proběhla v Los Angeles první novinářská projekce novinky The Revenant loňského vítěze Oscara za nejlepší režii Alejandra Gonzáleze Iñárritua. A vypadá to na slušnou podívanou, která ovšem prý nebude pro každého. čtěte zde
Vydáno: 25.11.2015 15:58 v sekci Radar | Preview
7
Star Wars: Síla se probouzí
Preview: Star Wars: Síla se probouzí - nejočekávanější film roku Nenechte si ujít nejočekávanější filmovou událost roku, kterou jsou nové Hvězdné války nesoucí název Star Wars: Síla se probouzí. V režii J. J. Abramse se tak znovu setkáme s Hanem Solem i Lukem Skywalkerem. čtěte zde
Vydáno: 15.11.2015 11:33 v sekci Radar | Preview
0
Creed
Preview: další Rocky Balboa? Přichází Creed Prosinec je u nás nabitý hned řadou zajímavých premiér. Jednou z nich je i spin-off boxerské ságy o Rockym Balboovi, který nese jméno Rockyho největšího rivala i přítele. Představuje se Creed. čtěte zde
Vydáno: 08.11.2015 11:47 v sekci Radar | Preview
0
Most špiónů
Preview: Tom Hanks vstupuje na Most špiónů Renomovaný oscarový režisér Steven Spielberg se po historickém dramatu Lincoln vrací na plátna kin se špionážním thrillerem Most špiónů. Do hlavní role obsadil podobně renomovaného Toma Hankse. čtěte zde
Vydáno: 01.11.2015 12:00 v sekci Radar | Preview
1
Black Mass: Špinavá hra
Preview: Johny Depp hraje v Black Mass: Špinavou hru V listopadu u nás bude mít v kinech premiéru životopisné kriminální drama Black Mass: Špinavá hra o životě obávaného gangstera. V režii Scotta Coopera se prý zaskvěl Johny Depp. čtěte zde
Vydáno: 10.10.2015 12:00 v sekci Radar | Preview
1

PREMIÉRA TÝDNE   47/2016

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
7/10

Po zvířecí Zootropolis se Disney vrátil ke schématu princeznovského dobrodružství - Vaiana, dcera náčelníka domorodého kmene, ovšem do představ o princezně úplně nezapadá a spíš vykazuje znaky typické pro současné emancipované akční hrdinky.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Padesát odstínů temnoty (1x)
Coco (1x)
Na férovku pane učiteli (2x)
The Circle (2x)
Underworld: Krvavé války (1x)
Morgan (2x)
Transformers: Poslední rytíř (1x)
Mumie (2x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2016 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: FILMSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver