Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Aquaman 6/10
Recenze: Superhrdina Aquaman si střihl vizuálně výstřední a zábavné sólo Aquaman, syn strážce majáku a královny moří z Atlantidy, se po svém uvedení v komiksové týmovce Liga spravedlnosti dočkal vlastního filmu, připomínajícím hodně barevnou, extravagantní a ujetou pohádku. čtěte zde
Vydáno: 13.12.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ve spárech ďábla 3/10
Recenze: Horor Ve spárech ďábla nevyděsí už ani prostředím márnice Značně tendenční a nenápaditý americký horor Ve spárech ďábla využívá potenciál mrazivé zápletky jen k nesmyslnému šablonovitému ději plnému klišé a rutinních lekaček. čtěte zde
Vydáno: 09.12.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
The Ballad of Buster Scruggs 6/10
Za horizontem: The Ballad of Buster Scruggs nikam nevede Známé tvůrčí duo bratrů Joela a Ethana Coenových natočilo svou westernovou antologii The Ballad of Buster Scruggs poprvé digitálně a poprvé nikoliv primárně do kin. čtěte zde
Vydáno: 08.12.2018 13:00 v sekci Recenze | Za horizontem
1
Doktor Martin: Záhada v Beskydech 3/10
Recenze: Doktor Martin: Záhada v Beskydech je tečkou za populárním seriálem Miroslav Donutil se loučí s rolí doktora Martina pátráním po bájném pokladu, na nějž ho spolu s neschopnou beskydskou policí navede nález sedmdesát let staré trpasličí kostry... a také dojde na indiány, nacisty a cirkusáky. čtěte zde
Vydáno: 08.12.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
10
Smrtelné stroje 4/10
Recenze: Smrtelné stroje zabíjí generičnost a zamlčený fantaskní svět Byť od tvůrců Pána prstenů (producentem je Peter Jackson a režisérem jeho celovečerně debutující spolupracovník), post-apokalyptické sci-fi Smrtelné stroje má spíš blíže k filmovým sériím typu Hunger Games, Divergence či Labyrint. čtěte zde
Vydáno: 06.12.2018 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
1
Záhada Silver Lake 8/10
Recenze: Satirická Záhada Silver Lake je zábavná a záměrně frustrující Záhada Silver Lake je komplexní a hluboká satira založená na neustálém přiživování a zároveň boření diváckých očekávání, beroucí si na paškál Hollywood, popkulturu, mysteriózní příběhy s detektivními zápletkami, filmaře, diváky i sebe samotnou. čtěte zde
Vydáno: 03.12.2018 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Vdovy 8/10
Recenze: Drama Vdovy servíruje ženskou loupež bez povrchního pozlátka Viola Davis, Michelle Rodriguez a Elizabeth Debicki ztvárnily trojici vdov, jejichž mrtví manželé-lupiči ukradli a nechtěně zničili dva miliony dolarů, po nichž se nyní shánějí jejich nebezpeční právoplatní majitelé... čtěte zde
Vydáno: 02.12.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Spider-Man: Paralelní světy 9/10
Recenze: Spider-Man: Paralelní světy – ráj geeků, kdy jeden pavoučí muž nestačí Další pokus studia Sony vzkřísit slávu „svého“ Spider-Mana v novém, tentokrát animovaném provedení sází zejména na humor a geekovské narážky, které vysekávají poctu celému pavoučímu fenoménu. čtěte zde
Vydáno: 30.11.2018 12:12 v sekci Recenze | Premiéry
0
Čertí brko 5/10
Recenze: Pohádka Čertí brko zaujme spíš politickou satirou než příběhem Česká čertovská pohádka s Janem Cinou a Judit Bárdos v hlavních rolích nezapře, že za jejím vznikem stojí tvůrci Kanceláře Blaník - šablonovitý děj je v ní totiž nastavován výrazně akcentovanou politickou rovinou. čtěte zde
Vydáno: 27.11.2018 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
3
Outlaw King 6/10
Za horizontem: Outlaw King je ve stínu Statečného srdce Historický akční snímek Outlaw King se vrací do doby, kdy ve Skotsku zuřily boje mezi Angličany a Skoty o vládu nad skotským trůnem. čtěte zde
Vydáno: 27.11.2018 11:00 v sekci Recenze | Za horizontem
4
Creed II 8/10
Recenze: Boxerské drama Creed II těží z nostalgie a z otevírání starých jizev Creed II je velmi podobný svému předchůdci a nedělá tím pádem ostudu ani sérii Rocky, na kterou příběhově navazuje. Tentokrát brnká na nostalgii ještě více - vrací totiž do hry Rockyho bývalého protivníka Ivana Draga a jeho syna... čtěte zde
Vydáno: 24.11.2018 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Mladí zabijáci 4/10
Recenze: Mladí zabijáci jsou mělkou satirou maskovanou za akční thriller Do hávu akčního thrilleru zabalená společenská satira o soukromí na internetu se prostřednictvím příběhu o pěti středoškolačkách vyjadřuje k současné Americe a zhýralému životnímu stylu její zpovykané mládeže. čtěte zde
Vydáno: 21.11.2018 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Chvilky 4/10
Recenze: Drama Chvilky stojí na portrétu hrdinky utiskované vlastní rodinou V psychologickém portrétu utopeném v bezvýchodnosti a zoufalství ztvárnila Jenovéfa Boková hlavní roli mladé ženy, konstantně pošlapávané a znevažované svými nejbližšími, jimž nedokáže vzdorovat. čtěte zde
Vydáno: 20.11.2018 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Recenze: Mimořádná zpráva 6/10
Recenze: Mimořádná zpráva nepřináší nic mimořádného Dvě velká a významná tuzemská média informují o tom, zda bude Miloš Zeman znovu kandidovat na prezidenta. Dokument Mimořádná zpráva se divákovi pokouší odhalit, jak to v tak velkých redakcích funguje. Daří se mu to? čtěte zde
Vydáno: 18.11.2018 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny 5/10
Recenze: Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny jsou lunaparkem vizuálních atrakcí a nenaplněných příslibů Pokračování kouzelnické fantasy série Fantastická zvířata, dějově předcházející událostem známým z Harryho Pottera, se nese ve velmi podobném duchu jako její první díl, uvedený v kinech před dvěma lety. čtěte zde
Vydáno: 14.11.2018 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Oni a Silvio 6/10
Recenze: Oni a Silvio je bohémskou satirou odrážející osobnost Silvia Berlusconiho Obrazově opulentní satira Paola Sorrentina o třetím funkčním období italského premiéra Silvia Berlusconiho je plná pečlivě komponovaných záběrů, večírků, prohnilé politiky a nahých žen. čtěte zde
Vydáno: 13.11.2018 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Grinch 6/10
Recenze: Vánoční klasika Grinch dostala nový animovaný kabát Celovečerní animovanou verzi Grinche si vzalo na paškál studio, které je zodpovědné za Mimoně. A podle toho to také dopadlo. čtěte zde
Vydáno: 10.11.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ten, kdo tě miloval 3/10
Recenze: Ten, kdo tě miloval je nesourodý mix kriminálky a rodinné komedie Jan Pachl, v kriminálním žánru zkušený režisér, natočil adaptaci románové krimi-detektivky Marie Poledňákové a přetavil její zápletku do komediálně-rodinného tvaru, který je nyní uváděn do kin jako hit letošní vánoční sezóny. čtěte zde
Vydáno: 09.11.2018 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
3
Dívka v pavoučí síti 7/10
Recenze: Dívka v pavoučí síti – „nepokračování“ slavné krimi série Film, který je adaptací čtvrté části severské knižní série, se snaží přinést příběh i lidem, kteří nečetli knihy a nepamatují se na předchozí adaptace. Výsledkem je poněkud plochá, byť stále dosti zábavná podívaná. čtěte zde
Vydáno: 05.11.2018 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
2
Louskáček a čtyři říše 5/10
Recenze: Louskáček a čtyři říše je vizuálně příjemná pohádka s rozpadlým dějem Původní pohádky o Louskáčkovi (známé též v baletní verzi s hudbou Petra Iljiče Čajkovského) se chopilo studio Disney a předělalo ji po svém... čtěte zde
Vydáno: 02.11.2018 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   50/2018

Aquaman
6/10

Aquaman, syn strážce majáku a královny moří z Atlantidy, se po svém uvedení v komiksové týmovce Liga spravedlnosti dočkal vlastního filmu, připomínajícím hodně barevnou, extravagantní a ujetou pohádku.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2018 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver