Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Pojištění.cz - nejširší nabídka online pojištění v ČR!
Po strništi bos 6/10
Recenze: Po strništi bos je dějově nejrozpadlejší film Jana Svěráka Nový film Jana Svěráka, natočený podle knihy Zdeňka Svěráka, se odehrává před událostmi z Obecné školy a jsme v něm svědky začleňování malého Edy Součka do venkovského života a do nové klukovské party... čtěte zde
Vydáno: 17.08.2017 15:06 v sekci Recenze | Premiéry
3
Blu-ray recenze: Pod rouškou noci 8/10
Blu-ray recenze: Pod rouškou noci a modrého disku Co skrývá Ben Affleck pod rouškou? Je zvuk v Dolby Atmos důvodem, abyste si film nepouštěli kvůli hlasitosti v noci? V jakých temnotách se ztratily vystřižené scény? Na něco z toho odpovídá kritika Pod rouškou noci. čtěte zde
Vydáno: 15.08.2017 18:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Annabelle 2: Zrození zla 6/10
Recenze: Horor o démonické panence Annabelle 2: Zrození zla předčil první díl Hororové pokračování Annabelle 2: Zrození zla se odehrává dějově před událostmi z filmu Annabelle z roku 2014. Je to takové to "jak to všechno začalo a odkud se vzala ta strašidelná panenka" a podobně. čtěte zde
Vydáno: 13.08.2017 14:10 v sekci Recenze | Premiéry
4
Blu-ray recenze: Kong: Ostrov lebek 8/10
Blu-ray recenze: Kong: Ostrov lebek Proč je Kong: Ostrov lebek horší než Godzilla? Z jakých důvodů lze disk po obrazové a zvukové stránce řadit mezi referenční? Proč určitá rozhodnutí nejspíš nepotěší techno a audiofil(k)y? čtěte zde
Vydáno: 11.08.2017 17:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Emoji ve filmu 3/10
Recenze: Emoji ve filmu utápějí pozoruhodný námět ve slabém a nevtipném ději Hrdinové tohoto animovaného snímku jsou emotikony v mobilním telefonu, přičemž u každého emoji jeho vyjadřovaná emoce či fyzický vzhled dost podstatně souvisí s jeho chováním nebo charakterovými vlastnostmi. čtěte zde
Vydáno: 05.08.2017 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Atomic Blonde: Bez lítosti 5/10
Recenze: Atomic Blonde: Bez lítosti je choreografický showreel akčních scén Přerod herečky Charlize Theron v moderní akční hrdinku je dovršen ve filmu, který sice není dokonalý, ale je v něm jedna dokonalá desetiminutová akční sekvence natočená v jediném záběru. čtěte zde
Vydáno: 01.08.2017 17:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Křižáček 5/10
Recenze: Křižáček má velké umělecké ambice, ale i ubíjející pomalé tempo Vítěz hlavní soutěže na festivalu v Karlových Varech vypráví o rodičovské odpovědnosti skrze poetické obrazy, řadu metafor a symbolů a příběh o otci, jenž se vydává hledat svého ztraceného syna. čtěte zde
Vydáno: 31.07.2017 17:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Baby Driver 8/10
Recenze: Nápaditý i zábavný Baby Driver Akční komedie o mladíkovi, co musí dělat řidiče partě vykradačů bank, měla tuzemskou premiéru na festivalu ve Varech a nyní vstupuje do kin. A pozor, je skoro celá nastříhaná na hudbu a na písničky, což ji činí dost neobyčejnou. čtěte zde
Vydáno: 27.07.2017 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Dunkerk 9/10
Recenze: Dunkerk – mistrovské dílo války bez zbytečného patosu Nový film Christophera Nolana vypráví vrstevnatý příběh o událostech při evakuaci vojsk ze severní Francie a využívá při tom velmi pečlivě budované atmosféry napětí. čtěte zde
Vydáno: 21.07.2017 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Valerian a město tisíce planet 6/10
Recenze: Valerian a město tisíce planet – „šestý element“ Vizuálně působivá, byť příběhově průměrná adaptace průlomového sci-fi komiksu od Luca Bessona napovídá, že tento vizionářský tvůrce ještě neřekl poslední slovo. čtěte zde
Vydáno: 20.07.2017 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Dvojitý milenec 7/10
Recenze: Dvojitý milenec povyšuje brakový thrillerový námět na umělecké psychologické drama Nový film Francoise Ozona působí jako Padesát odstínů šedi ve verzi pro náročné a přemýšlivé diváky a zároveň je to sofistikovaná pocta Cronenbergovi, Brianu De Palmovi a Romanovi Polanskému. čtěte zde
Vydáno: 17.07.2017 15:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Pěkně blbě 6/10
Recenze: Pěkně blbě se od jiných nezávislých komedií liší jen pákistánskou tématikou Snímek Pěkně blbě způsobil rozruch už na festivalu Sundance, kde se mu dostalo nebývale vřelých ohlasů, kritických i diváckých. Nedávno byl promítán na festivalu v Karlových Varech coby zahajovací film. čtěte zde
Vydáno: 15.07.2017 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Válka o planetu opic 8/10
Recenze: Válka o planetu opic – alfa opičího a omega lidského rozumu V pořadí třetí film v rebootované sérii o planetě opic se přibližuje původnímu příběhu série, ovšem daleko lépe a realističtěji. čtěte zde
Vydáno: 14.07.2017 10:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Oklamaný 4/10
Recenze: Oklamaný doplácí na zkratkovitost i dějovou mělkost zároveň Drama Oklamaný režisérky Sofie Coppoly soutěžilo v hlavní soutěži na festivalu v Cannes, nedávno bylo k vidění na festivalu v Karlových Varech a nyní vstupuje i do běžných kin. čtěte zde
Vydáno: 13.07.2017 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Svět podle Daliborka 9/10
Recenze: Dokument Svět podle Daliborka je víc o psychologii než o nacismu Snímek Svět podle Daliborka, jenž je inzerován jako dokument o něžném neonacistovi, byl promítán již na festivalu v Karlových Varech, kde soutěžil v kategorii dokumentárních filmů. Tento týden vstoupí i do kin, čtěte zde
Vydáno: 10.07.2017 13:04 v sekci Recenze | Premiéry
0
The Belko Experiment 8/10
Za horizontem: The Belko Experiment je zábavná "vybíjená" Hororový specialista Greg McLean (Wolf Creek) natočil podle scénáře Jamese Gunna (Strážci Galaxie 1,2) zábavnou žánrovku The Belko Experiment. V ní se zaměstnanci jedné firmy stanou pokusnými králíky. čtěte zde
Vydáno: 02.07.2017 12:30 v sekci Recenze | Za horizontem
1
Blu-ray recenze: Spojenci 8/10
Blu-ray recenze: Spojenci Odbornou obcí průměrně hodnocený film, pro producenty a distributory ztrátová záležitost. Spojenci prošli kiny nepovšimnuti, na BD by ale měli dostat druhou šanci, a to nejenom pro referenční obraz. čtěte zde
Vydáno: 01.07.2017 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Spider-Man: Homecoming 9/10
Recenze: Spider-Man: Homecoming – odlehčený návrat pavoučího kluka… ehm, muže Třetí verze filmového Spider-Mana se od předchozích pojetí liší hlavně tím, že je součástí světa Marvel Cinematic Universe. To mu dává jak velké výhody, tak i nevýhody. čtěte zde
Vydáno: 30.06.2017 15:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Já, padouch 3 4/10
Recenze: Animovaný Já, padouch 3 je už jen odvarem z předchozích dílů Některé upoutávky naznačují, že se Gru vrací v Já, padouch 3 na dráhu zločinu, poté co se ve druhém dílu nechal zaměstnat jako agent organizace, která naopak zločince loví. Což není pravda. čtěte zde
Vydáno: 28.06.2017 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-ray recenze: Rogue One: Star Wars Story 7/10
Blu-ray recenze: Rogue One: Star Wars Story Proč je Rogue One: Star Wars Story výborný film? Z jakého důvodu je lepší počkat na možné další vydání? Jak se povedla konverze do 3D? Dočtete se v kritice Blu-rayů. čtěte zde
Vydáno: 27.06.2017 17:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0

PREMIÉRA TÝDNE   32/2017

Annabelle 2: Zrození zla
6/10

Hororové pokračování Annabelle 2: Zrození zla se odehrává dějově před událostmi z filmu Annabelle z roku 2014. Je to takové to "jak to všechno začalo a odkud se vzala ta strašidelná panenka" a podobně.


Chaty

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Kingsman: Zlatý kruh (1x)
Po strništi bos (8x)
Molly's Game (2x)
Zabití posvátného jelena (3x)
Mission: Impossible 6 (1x)
The Meyerowitz Stories (3x)
Wind River (1x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: FILMSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver