Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Jsem božská 3/10
Recenze: Komedie Jsem božská ženám podsouvá, že nesplňují ideál krásy "Ženská" komedie Jsem božská s Amy Schumer v hlavní roli nejenže není moc vtipná, ale navíc ženám podsouvá, že aby byly krásné a byl o ně zájem, tak musejí vypadat jako modelky v reklamách. čtěte zde
Vydáno: 18.06.2018 13:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Teheránská tabu 8/10
Recenze: Animovaná Teheránská tabu ukazují pokrytectví v muslimské společnosti Film Teheránská tabu kriticky zobrazuje kulturními a náboženskými pravidly svázanou muslimskou společnost jako svět pokrytecké dvojí morálky, v němž lidé chtějí žít svobodně, ale navenek jsou nuceni tvářit se spořádaně. čtěte zde
Vydáno: 14.06.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Pat a Mat znovu v akci 4/10
Recenze: Snímek Pat a Mat znovu v akci nabízí nejméně vtipné kutilské díly vůbec Opět nejde o celovečerní film, ale o pásmo standardních večerníčkových epizod (nových). Ty však překvapivě ztratily mnohé ze svého půvabu, nápaditosti a vtipnosti, jimiž se proslavily starší díly z minulých desetiletí. čtěte zde
Vydáno: 08.06.2018 13:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Debbie a její parťačky 6/10
Recenze: Debbie a její parťačky variují Dannyho parťáky v ženském podání Ženská variace na Dannyho parťáky (v hlavní roli s Dannyho sestrou v podání Sandry Bullock) je poměrně zdařilou podívanou, ale ne dost dobrou na to, aby nepůsobila jen jako odvar ze svého přiznaného vzoru. čtěte zde
Vydáno: 07.06.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Backstage 4/10
Recenze: Slovensko-český taneční film Backstage jen špatně opisuje od zahraničních vzorů Film Backstage naráží na limity svého žánru a chabý příběh romantického trojúhelníku na pozadí kriticky nahlížené taneční soutěže sráží dolů nesympatickými a nesympaticky jednajícími postavami. Taneční choreografie má nicméně zdařilé. čtěte zde
Vydáno: 06.06.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Já, Simon 7/10
Recenze: Komediální drama Já, Simon staví gay tematiku do pozitivního světla Feel-good drama/komedie podle románové předlohy Já, Simon se zabývá osudy dospívajícího hlavního hrdiny, který je gay, ale nikdo v jeho okolí to neví. A pak ho začne vydírat spolužák... čtěte zde
Vydáno: 05.06.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ghost Stories 6/10
Recenze: Povídkový horor Ghost Stories Na britském povídkovém hororu Ghost Stories je zajímavé to, že vznikl podle originální divadelní hry a že jeho zastřešující dějová linie je zajímavější než trojice povídek, kterou uvozuje - obvykle to bývá naopak. čtěte zde
Vydáno: 04.06.2018 13:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Delirium 5/10
Recenze: Psychothriller Delirium stojí a padá na hře s představami a realitou Americký psychothriller/horor vypráví o chlapíkovi, který je podmíněně propuštěn z psychiatrické léčebny, aby žil ve zděděném rodinném sídle. Co z jeho vidin jsou halucinace a co je skutečnost? A jak to od sebe odlišit? čtěte zde
Vydáno: 31.05.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Solo: Star Wars Story 9/10
Recenze: Solo: Star Wars Story – ultimátní fanouškovská jízda Druhý spin-off ze série Star Wars Anthology se zaměřuje na reálie okolo postavy Hana Sola a podobně jako u předloňského spin-offu Rogue One je zde znát velký cit pro detail a sepětí s celou ságou Star Wars (a to nejen filmovou) a navíc přináší značnou porci vtipné zábavy. čtěte zde
Vydáno: 22.05.2018 18:03 v sekci Recenze | Premiéry
1
Deadpool 2 7/10
Recenze: Deadpool 2 – přehypeovaný následník nepřístupné a užvaněné komiksové zábavy Pokračování dva roky starého Deadpoola se veze na vlně obrovských očekávání a má na to i značně vyšší rozpočet a velkou zásobu hlášek a popkulturních vtípků. Původní „wow-efekt“ je však nenávratně pryč a film působí ve vší své neotřelosti až malinko otřepaně. čtěte zde
Vydáno: 16.05.2018 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Psí ostrov 8/10
Recenze: Psí ostrov Wese Andersona nezapře režisérův nezaměnitelný rukopis Po Fantastickém panu Lišákovi je Psí ostrov druhým animovaným počinem režiséra Wese Andersona. Vypráví o psech vyhoštěných do izolované ostrovní karantény a o jednom japonském chlapci... čtěte zde
Vydáno: 09.05.2018 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Tiché místo 7/10
Recenze: Na atmosferické hororové drama Tiché místo si popcorn neberte V působivém hororovém dramatu o rodině žijící v tichém prostředí obklopeném krvelačnými monstry reagujícími na hluk ztvárnili hlavní role manželů skuteční manželé Emily Blunt a John Krasinski. čtěte zde
Vydáno: 03.05.2018 10:32 v sekci Recenze | Premiéry
1
Avengers: Infinity War 9/10
Recenze: Avengers: Infinity War – epický začátek vyvrcholení marvelovské ságy Třetí díl týmovky Avengers svádí dohromady většinu hrdinů celé filmové ságy v Marvel Cinematic Universe a přináší svižný mix vtipu, akce i nečekaně emotivních osudových událostí. čtěte zde
Vydáno: 25.04.2018 14:57 v sekci Recenze | Premiéry
0
Hastrman 7/10
Recenze: Hastrman je výraznou žánrovou směsicí o vodnické lásce k ženě a rodné krajině Režijní debut swingového zpěváka a herce Ondřeje Havelky je poetickým dramatem o lásce s pohádkovými a hororovými motivy a důrazem na výrazové prostředky romantismu, pohanských rituálních zvyklostí a lidové tvorby. čtěte zde
Vydáno: 21.04.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Měsíc Jupitera 7/10
Recenze: Měsíc Jupitera je dalším důkazem růstu maďarské kinematografie Maďarský film kombinující téma uprchlické krize s fantaskním prvkem v podobě létajícího imigranta je nesmírně výrazný a navíc disponuje úžasně opojným vizuálním zpracováním. čtěte zde
Vydáno: 16.04.2018 14:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Kritika: Ready Player One: Hra začíná - přerušovaná návaznost 10/10
Kritika: Ready Player One: Hra začíná - přerušovaná návaznost Kdybych byl mimískový manža, napsal bych, že jsem si čvachtal. Mimískový manža nejsem, a tak si můžete přečíst analytičtější kritiku zdůvodňující, proč je Ready Player One: Hra začíná slast. čtěte zde
Vydáno: 08.04.2018 18:33 v sekci Recenze | Premiéry
0
Souboj pohlaví 6/10
Recenze: Souboj pohlaví řeší rovnoprávnost mužů a žen tenisovým utkáním Manželská režisérská dvojice stojící za Malou Miss Sunshine natočila sportovní drama o dvojici tenisových šampionů, jejichž exhibiční zápas v roce 1973 se stal metaforou pro střet názorů na rovnoprávnost mužů a žen ve společnosti. čtěte zde
Vydáno: 07.04.2018 11:18 v sekci Recenze | Premiéry
0
Do větru 6/10
Recenze: První česká boat movie Do větru je slibným debutem, nikoli však skvělým České drama o lásce, svobodě a jachtaření je debutem režisérky a scenáristky Sofie Šustkové v hlavních rolích s Vladimírem Polívkou, Jenovéfou Bokovou a Matyášem Řezníčkem. čtěte zde
Vydáno: 05.04.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ready Player One: Hra začíná 9/10
Recenze: Ready Player One: Hra začíná – „geekařská sci-fi od vedle“ Adaptace úspěšného sci-fi románu Ernesta Clinea v podání Stevena Spielberga se může pochlubit vizuální našlapaností, spoustou nápadů a zároveň povědomým stylem jednoho z nejlepších filmových vypravěčů dneška. čtěte zde
Vydáno: 27.03.2018 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Pacific Rim: Povstání 6/10
Recenze: Jako povrchní zábava s epickou akcí Pacific Rim: Povstání plní účel Pokračování filmu, ve kterém se obří roboti mlátí s obřími monstry, navazuje v obdobném duchu na události z jedničky po deseti letech, zhruba stejně zábavně, zhruba stejně dementně. Akční scény jsou nicméně super. čtěte zde
Vydáno: 22.03.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
2

PREMIÉRA TÝDNE   23/2018

Já, Simon
7/10

Feel-good drama/komedie podle románové předlohy Já, Simon se zabývá osudy dospívajícího hlavního hrdiny, který je gay, ale nikdo v jeho okolí to neví. A pak ho začne vydírat spolužák...

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Plán útěku 2 (4x)
Manžel na zkoušku (1x)
Jurský svět: Zánik říše (1x)
Jsem božská (6x)
Wonder Woman 1984 (3x)
Úžasňákovi 2 (2x)
Podivuhodná cesta fakíra, který uvízl ve skříni (1x)
Děsivé dědictví (1x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2018 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver