Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
První člověk 8/10
Recenze: První člověk - bude Chazelle opět sbírat Oscary? Oscarový režisér Damien Chazelle se po muzikálu La La Land vrací s životopisným dramatem První člověk, které sleduje přípravy amerických astronautů z NASA k letu na Měsíc. čtěte zde
Vydáno: 14.10.2018 18:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Hold the Dark 6/10
Za horizontem: mystery thriller z Aljašky Hold the Dark Americký režisér Jeremy Saulnier natočil pro Netflix mystery thriller Hold the Dark. Saulnier si vysloužil chválu kritiky za své předchozí snímky Blue Ruin a Green Room. čtěte zde
Vydáno: 13.10.2018 11:30 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Venom 7/10
Recenze: Venom – kompromisy ve znamení spousty přístupné zábavy Na jednu stranu odvážná, na druhou stranu sterilní podívaná. Jednou převládá komedie, jindy jsou zde prvky dramatu. Určitá nevyváženost je klíčovým aspektem komiksového filmu, který do jisté míry zachraňuje pouze Tom Hardy. čtěte zde
Vydáno: 04.10.2018 15:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Zrodila se hvězda 6/10
Recenze: Drama Zrodila se hvězda je povinností pro příznivce Lady Gaga Hudební romantické drama o slavném zpěvákovi, který pomůže obyčejné talentované zpěvačce k zářné kariéře, je režijním debutem Bradleyho Coopera, který si sám zahrál hlavní mužskou roli a do ženské hlavní role obsadil Lady Gaga. čtěte zde
Vydáno: 04.10.2018 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Toman 6/10
Recenze: Toman je spíš rekonstrukcí historických událostí než dramatickým příběhem Dobové drama Ondřeje Trojana s Jiřím Macháčkem v hlavní roli se věnuje postavě komunisty Zdeňka Tomana, který v zájmu vlastního obohacení mimoděk pomohl spoustě židovských uprchlíků na útěku před pogromy. čtěte zde
Vydáno: 03.10.2018 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Jack staví dům 8/10
Recenze: Thriller Jack staví dům je uměleckou autoterapií Larse von Triera Thriller o masovém vrahovi, který své vraždy považuje za umění, lze číst i jako osobitou retrospektivu jeho režiséra Larse von Triera, ohlížejícího se s řádnou porcí nadsázky a analytické sebereflexe za vlastní kariérou. čtěte zde
Vydáno: 02.10.2018 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
I Think We're Alone Now 7/10
Za horizontem: atmosferické postapo drama I Think We're Alone Now Peter Dinklage a Elle Fanning zjistí, že jsou posledními lidmi na Zemi v postapo dramatu I Think We're Alone Now, které natočila americká režisérka a kameramanka Reed Morano. čtěte zde
Vydáno: 29.09.2018 11:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Domestik 7/10
Recenze: Nekompromisní Domestik je český film evropské úrovně Celovečerní debut režiséra a scenáristy Adama Sedláka (Semestr) je intenzivní film o psychicky i fyzicky destruktivním rozpadu jednoho manželství spadající do žánru uměleckého body-hororu. čtěte zde
Vydáno: 28.09.2018 14:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Beze stop 7/10
Recenze: Drama Beze stop vypráví o životě na pomezí přírody a civilizace Úsporné nezávislé americké drama Beze stop je vystavěné na dvou postavách, vztahu k přírodě, střetu dvou odlišných světů, svobodě jednotlivce a na tom, co vlastně znamená pro člověka domov. čtěte zde
Vydáno: 25.09.2018 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Mandy - Kult pomsty 7/10
Za horizontem: Nicolas Cage v halucinogenní revenge story Mandy - Kult pomsty Nicolas Cage hraje muže mstícího se za smrt své přítelkyně v thrilleru Mandy - Kult pomsty, který byl k vidění mimo jiné i na letošním MFF v Karlových Varech. čtěte zde
Vydáno: 22.09.2018 10:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Zoufalství a naděje 8/10
Za horizontem: Ethan Hawke se nachází ve stavu Zoufalství a naděje Ethan Hawke hraje v dramatu Zoufalství a naděje kněze, který přišel ve válce o syna a sám bojuje s vlastním životem. Jde o poslední snímek amerického scenáristy a režiséra Paula Schradera. čtěte zde
Vydáno: 16.09.2018 12:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Predátor: Evoluce 6/10
Recenze: Predátor: Evoluce je přehlídkou drsné akční zábavy ve stylu 80. let Shane Black, scenárista Posledního skauta a režisér Správných chlapů, se pustil do pokračování Predátora, v němž obávaný mimozemský lovec ztroskotá na Zemi a vydává se po stopě svého lidmi odcizeného vybavení. čtěte zde
Vydáno: 13.09.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
6
Sestra 5/10
Recenze: Standardně rutinní horor Sestra Univerzum hororu V zajetí démonů se pomalu rozšiřuje a po prokleté panence Annabelle se dostává řada na děsivou jeptišku. Je ale film Sestra něčím víc než jen žánrovou jistotou a příslibem slušných finančních zisků? čtěte zde
Vydáno: 08.09.2018 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Všechno bude 6/10
Recenze: Všechno bude je z filmů Olma Omerzu divácky nejvděčnější Za Všechno bude, českou road movie o dvou nezletilých chlapcích, kteří se vydávají v kradeném autě na cestu za svobodou, obdržel režisér Olmo Omerzu na karlovarském filmovém festivalu cenu za nejlepší režii. čtěte zde
Vydáno: 07.09.2018 14:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Alfa 6/10
Recenze: Alfa – pravěká jednohubka Film Alberta Hughese je vizuálně nádherná, avšak dějově snad příliš jednoduchá zkazka o přátelství pravěkého člověka a jeho čtyřnohého společníka a jejich společné vůli přežít. čtěte zde
Vydáno: 30.08.2018 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Upgrade 7/10
Recenze: Brutální a inteligentní oddechovka Upgrade Zmrzačený automechanik dostane v blízké budoucnosti druhou šanci, aby se mohl pomstít těm, kteří mu zničili život. Má nízkorozpočtový béčkový thriller Upgrade v řadě dalších podobných žánrovek šanci zaujmout? čtěte zde
Vydáno: 28.08.2018 13:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Jan Palach 8/10
Recenze: Film Jan Palach vyzývá proti lhostejnosti na výročí sovětské okupace Snímek natočený Robertem Sedláčkem podle scénáře Evy Kantůrkové se věnuje poslednímu roku a půl v životě Jana Palacha a jeho osobnosti na pozadí dobového kontextu i řady vlivů, které jej dohnaly k protestnímu sebeupálení. čtěte zde
Vydáno: 20.08.2018 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Moulin Rouge 10/10
Stroj času: Postmoderní a dosud nepřekonaný muzikál Moulin Rogue V rámci Projektu 100 se na velká plátna vrací muzikál Moulin Rouge, který před sedmnácti lety působil jako zjevení a získal si srdce diváků i kritiků. Proč byste měli tento film vidět v době digitálních komiksových blockbusterů? čtěte zde
Vydáno: 19.08.2018 17:30 v sekci Recenze | Stroj času
0
Špion, který mi dal kopačky 4/10
Recenze: Akční komedii Špion, který mi dal kopačky zachraňuje Kate McKinnon Jednoduchá a generická akční špionážní komedie, v níž se dvě obyčejné třicátnice nechtěně přimotají do práce tajných agentů, má bohužel nedostatky v příběhu, humoru i ve snaze razit myšlenku, že ženy dokážou, cokoli si zamanou. čtěte zde
Vydáno: 16.08.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
BlacKkKlansman 7/10
Recenze: Inteligentní i absurdní BlacKkKlansman Skutečnými událostmi inspirovaný snímek se věnuje problematice rasové i náboženské nesnášenlivosti na pozadí ironicky absurdního kriminálního případu, kdy se černošskému policistovi úspěšně podařilo infiltrovat Ku-klux-klan. čtěte zde
Vydáno: 15.08.2018 13:30 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   40/2018

Zrodila se hvězda
6/10

Hudební romantické drama o slavném zpěvákovi, který pomůže obyčejné talentované zpěvačce k zářné kariéře, je režijním debutem Bradleyho Coopera, který si sám zahrál hlavní mužskou roli a do ženské hlavní role obsadil Lady Gaga.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Mars (1x)
Až přijde válka (1x)
Hovory s TGM (1x)
Králové zlodějů (1x)
Tina a Vore (1x)
Čarodějovy hodiny (1x)
Halloween (1x)
První člověk (7x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2018 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver