Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Soutěž o auto, zájezdy, notebooky - www.POJISTENI.cz
Vetřelec: Covenant 7/10
Recenze: Vetřelec: Covenant – možná přijde i Xenomorf Druhý díl volné filmové trilogie, která předchází původnímu Vetřelci, je variací na předcházející snímek Prometheus, do něhož jsou vpleteny známé prvky vesmírného hororu. čtěte zde
Vydáno: 18.05.2017 12:21 v sekci Recenze | Premiéry
4
Král Artuš: Legenda o meči 4/10
Recenze: Král Artuš: Legenda o meči - když se studio střetne s autorem Britský režisér Guy Ritchie natočil slavný příběh artušovské legendy jako počátek mnohem rozsáhlejší filmové série. Právě potenciální přesah do dalších pokračování tomuto silně nevyrovnanému, leč zajímavému studiovému snímku škodí. čtěte zde
Vydáno: 12.05.2017 09:20 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ochránci 2/10
Recenze: Ochránci aneb "ruští Avengers" se berou příliš vážně Rusko se zřejmě s Ochránci snažilo dokázat, že se umí vyrovnat hollywoodským superhrdinským filmům. Nápadem trochu vykrádají vše viděné a přestože se poprali s výrazně nižším rozpočtem, film selhává hlavně na nedostatku děje. čtěte zde
Vydáno: 09.05.2017 14:14 v sekci Recenze | Premiéry
0
Strážci Galaxie Vol. 2 9/10
Recenze: Strážci Galaxie Vol. 2 – podruhé a ještě ujetěji Pokračování odlehčeného pohledu na komiksový vesmír přináší čerstvou porci mezihvězdné akce, další prohlubování marvelovské mytologie a vývoje hlavních postav i mamutí porci humoru. čtěte zde
Vydáno: 03.05.2017 09:43 v sekci Recenze | Premiéry
0
Uteč 8/10
Recenze: Uteč užívá rasismu jako zdroje hororového napětí Jeden z nejlépe přijímaných amerických hororů posledních několika let vlastně ani hororem není – veškerou tenzi těží ze všednodenních situací postavy, která se ocitá v prostředí, v němž pravděpodobně není vítána. čtěte zde
Vydáno: 01.05.2017 17:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-ray recenze: Doctor Strange 7/10
Blu-ray recenze: Doctor Strange aneb marvelovská norma Čím Doctor Strange obohacuje marvelovské universum? V čem se naopak spoléhá na již mnohokrát viděné? Jak se povedla 3D konverze? Představují bonusy zlepšení oproti Fázi II? Dozvíte se v Blu-ray recenzi snímku. čtěte zde
Vydáno: 29.04.2017 10:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
The Circle 4/10
Recenze: The Circle ukazuje, jak nám internet a aplikace kradou soukromí Dystopické drama The Circle se točí kolem velké firmy, která prostřednictvím moderních technologií a internetových aplikací manipuluje lidmi a obírá je o osobní soukromí a svobodu. čtěte zde
Vydáno: 28.04.2017 18:08 v sekci Recenze | Premiéry
0
Zahradnictví: Rodinný přítel 3/10
Recenze: První část trilogie Zahradnictví: Rodinný přítel je plytké melodrama Zahradnictví je filmovou trilogií režiséra Jana Hřebejka a scenáristy Petra Jarchovského, vyprávějící o přibližně dvaceti letech života tří českých rodin mezi 40. a 60. lety minulého století. čtěte zde
Vydáno: 26.04.2017 23:10 v sekci Recenze | Premiéry
1
Dog Eat Dog 8/10
Za horizontem: Zločin na prvním místě v Dog Eat Dog Podle knihy známého spisovatele, herce a bývalého zločince Edwarda Bunkera natočil americký režisér a scenárista Paul Schrader drsný krminální thriller Dog Eat Dog, v němž je trojice zločinců najata na únos dítěte. čtěte zde
Vydáno: 22.04.2017 13:45 v sekci Recenze | Za horizontem
1
Přes kosti mrtvých 4/10
Recenze: Film Přes kosti mrtvých je nevydařeným žánrovým mixem Otevírací film letošního Febiofestu a nejnovější snímek režisérky Agnieszky Holland vypráví o mnoha věcech najednou, ale o žádné z nich pořádně. Předně tu máme několik podivných vražd v jedné vesnici na česko-polském pomezí... čtěte zde
Vydáno: 21.04.2017 18:30 v sekci Recenze | Premiéry
1
Mimi šéf 4/10
Recenze: Animovaný Mimi šéf je zasazen do nepochopitelného fikčního světa Animovaná novinka od studia Dreamworks Mimi šéf se točí kolem jediného nápadu vzatého z obrázkové knižní předlohy a zbytek je špatně vyprávěným příběhem, v němž se takřka nedá pořádně orientovat. čtěte zde
Vydáno: 20.04.2017 18:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Zkouška dospělosti 8/10
Recenze: Zkouška dospělosti poukazuje na zkorumpovanost Rumunska Nový snímek rumunského režiséra Cristiana Mungii Zkouška dospělosti byl u nás k vidění již v Karlových Varech a na festivalu Be2Can a nyní konečně vstupuje i do běžné distribuce. čtěte zde
Vydáno: 16.04.2017 19:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Rychle a zběsile 8 6/10
Recenze: Rychle a zběsile 8 - další zapomenutelná popcornová zábava Jak se povedl zatím poslední díl akční automobilové série Rychle a zběsile, v němž se již po osmé vrací Vin Diesel a jeho parta? Čtěte v recenzi. čtěte zde
Vydáno: 15.04.2017 10:28 v sekci Recenze | Premiéry
0
Aftermath 6/10
Za horizontem: Arnold se mstí za smrt rodiny v Aftermath Roman přišel při leteckém neštěstí o ženu i dceru a rozhodl se, že to nenechá jen tak. V hlavní roli dramatu Aftermath inspirovaného skutečnými událostmi hraje Arnold Schwarzenegger. čtěte zde
Vydáno: 13.04.2017 09:53 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Power Rangers: Strážci vesmíru 3/10
Recenze: Power Rangers: Strážci vesmíru se učí morfovat, ale jde jim to ztuha Seriál Strážci vesmíru mnozí nenávidí, jiní na něj s láskou nostalgicky vzpomínají. Nyní se dočkal celovečerního zpracování, které se ale pomalu vleče a připomíná pilotní film nějaké neexistující nové seriálové řady. čtěte zde
Vydáno: 07.04.2017 14:01 v sekci Recenze | Premiéry
1
Blu-ray recenze: Pustina 7/10
Blu-ray recenze: Pustina jakožto sociologická detektivka Jak obstojí Pustina ve srovnání se žánrově spřízněnými zahraničními počiny? Je na Blu-rayi obrazový a zvukový přepis odpovídající stylistickým volbám? Nabízí bonusy víc než HBO standard? čtěte zde
Vydáno: 05.04.2017 17:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Popírání holocaustu 5/10
Recenze: poučné drama Popírání holocaustu strádá po jiných stránkách Dle prvních festivalových ohlasů se film Popíraní holocaustu s Rachel Weisz často vyskytoval mezi předpověďmi na oscarové nominace. Nakonec ho však Akademie přešla bez povšimnutí a poměrně oprávněně. čtěte zde
Vydáno: 03.04.2017 17:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ghost in the Shell 7/10
Recenze: Ghost in the Shell je spíš variací japonské předlohy než její předělávkou Americký remake japonského anime Ghost in the Shell se Scarlett Johansson v hlavní roli výrazně cituje ze své předlohy hlavně vizuálně, dějově se však podstatně liší. Na velkém plátně je to ale každopádně velké pokoukání. čtěte zde
Vydáno: 01.04.2017 18:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Volání netvora: Příběh života 7/10
Recenze: Volání netvora: Příběh života – smrtelně vážné ne-fantasy Fantasy snímek podle knihy Patricka Nesse, který na stříbrné plátno převedl režisér J. A. Bayona, obsahuje vizuálně poutavé momenty, ale malinko trpí nevyjasněností věkové skupiny, pro niž je určen. čtěte zde
Vydáno: 29.03.2017 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Panna a netvor 10/10
Stroj času: Panna a netvor V kinech se právě hraje americký disneyho velkofilm Kráska a zvíře na motivy staré legendy. Před téměř čtyřiceti lety se u nás hrála Panna a netvor, temná hororová verze tohoto klasického příběhu. čtěte zde
Vydáno: 28.03.2017 17:00 v sekci Recenze | Stroj času
0

PREMIÉRA TÝDNE   20/2017

Vetřelec: Covenant
7/10

Druhý díl volné filmové trilogie, která předchází původnímu Vetřelci, je variací na předcházející snímek Prometheus, do něhož jsou vpleteny známé prvky vesmírného hororu.


Chaty

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Wish Upon (2x)
Mumie (4x)
Twin Peaks (18x)
Liga spravedlnosti (1x)
Aquaman (2x)
The Alienist (4x)
Okja (3x)
The Greatest Showman (4x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: FILMSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver