Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
filmserver.cz doporučuje hosting WEDOS.cz
xXx: Návrat Xandera Cage 8/10
Recenze: xXx: Návrat Xandera Cage je přiznaná blbost plná energie a humoru Vin Diesel se vrací jako Xander Cage, specialista na adrenalinovou akci, co se před patnácti lety proháněl po Karlově mostě a teď nahání zločince na Filipínách v sebeparodickém akčním filmu, u něhož se dá často smát nahlas. čtěte zde
Vydáno: 19.01.2017 20:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Rozpolcený 6/10
Recenze: Rozpolcený zbytečně utápí potenciál, je spíš zajímavý než kvalitní Režisér M. Night Shyamalan, tvůrce Šestého smyslu, Znamení či Vesnice, natočil thriller o třech dívkách, které unese muž s poruchou osobnosti, v jehož mysli se střídá více než dvacet různých identit. čtěte zde
Vydáno: 17.01.2017 18:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Elvis & Nixon 8/10
Za horizontem: Král rokenrolu a americký prezident se setkávají v Elvis & Nixon O legendárním setkání krále rokenrolu Elvise Presleyho a amerického prezidenta Richarda Nixona natočila režisérka Liza Johnson dramedii Elvis & Nixon, v níž hrají Michael Shannon a Kevin Spacey. čtěte zde
Vydáno: 15.01.2017 16:27 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Proč právě on? 6/10
Recenze: Komedie Proč právě on? pobaví, připravte se ale na hromadu vulgarit Americkou komedii Proč právě on? natočil a spolunapsal John Hamburg, mimo jiné scenárista série Fotr je lotr, což je signifikantní, protože zápletka filmu Proč právě on? je dost podobná. čtěte zde
Vydáno: 12.01.2017 19:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Pod rouškou noci 5/10
Recenze: Ben Affleck neslavně režíruje sám sebe v Pod rouškou noci Mafiánské krimi Pod rouškou noci napsal spisovatel Dennis Lehane, z jehož pera vzešly i předlohy filmů Gone, Baby, Gone či Tajemná řeka. Do filmové podoby ji adaptoval Ben Affleck, který si také zahrál hlavní roli. čtěte zde
Vydáno: 11.01.2017 18:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Velká čínská zeď 1/10
Recenze: Velká čínská zeď - když ani peníze nepomůžou Místo toho, aby se o Velké čínské zdi natočilo nějaké slušné historické drama, vznikl megalomanský snímek za koprodukce mezi Čínou a USA, který je akčním fantasy, v němž na stavbu útočí monstra. čtěte zde
Vydáno: 08.01.2017 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
2
Paterson 9/10
Recenze: Paterson je poetickou filmovou básní nabitou pozitivní energií Paterson (Adam Driver) je mladý řidič autobusu a příležitostný amatérský básník, co jezdí ve městě Paterson (ano, to město se jmenuje stejně jako on a skutečně existuje) pokaždé tu samou trasu. I každý jeho den vypadá na pohled téměř identicky. čtěte zde
Vydáno: 04.01.2017 16:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-ray recenze: Rudý kapitán 8/10
Blu-ray recenze: Rudý kapitán v modrých stínech Jak chutnají halušky s brynzou? Není výsledek ke zblití stejně jako Brno? Je kapitán Rudý, nebo Červený? Co ve slovenštině znamená české "debil"? Odpovědi na tyto a další otázky se dozvíte v recenzi Rudého kapitána. čtěte zde
Vydáno: 04.01.2017 10:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
La La Land 8/10
Recenze: La La Land je velkým a okouzlujícím návratem filmového muzikálu Muzikál La La Land s Ryanem Goslingem a Emmou Stone v hlavních rolích má na kontě sedm nominací na Zlatý glóbus a vítězství v Critics Choice Awards, v níž byl kritiky zvolen filmem roku. A jistě se s ním uvidíme i na Oscarech. čtěte zde
Vydáno: 03.01.2017 19:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Jak básníci čekají na zázrak 4/10
DVD recenze: Jak básníci čekají na zázrak V kinech měl loni premiéru už šestý díl "básnické" série s názvem Jak básníci čekají na zázrak. Na konci listopadu vyšel tento titul na DVD. Doktor Šafránek tentokrát vychovává syna juniora a znovu se zamiluje. čtěte zde
Vydáno: 01.01.2017 17:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
V pasti 3/10
Recenze: schopná Naomi Watts a nepřesvědčivé V pasti Se solidním hereckým obsazením by se od filmu V pasti dala čekat určitá úroveň, té však hororový thriller opět kladoucí otázku, zda se postava zbláznila, nebo se vážně něco děje, nedosahuje. čtěte zde
Vydáno: 01.01.2017 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-ray recenze: Star Trek: Do neznáma 7/10
Blu-ray recenze: Star Trek: Do (ne)známa skrze modrou nebulu Proč je Star Trek: Do neznáma výborný film, ale zaostává za předchozími dvěma částmi režírovanými J. J. Abramsem? V čem obrazový a zvukový přepis nedostatkům navzdory vyčnívá? Kam byla "odkloněna" část bonusů? čtěte zde
Vydáno: 31.12.2016 13:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Pasažéři 7/10
Recenze: Pasažéři jsou oddychová sci-fi bez velkých diváckých nároků Hvězdně obsazené sci-fi s Chrisem Prattem a Jennifer Lawrence je nakonec úplně jiné, než slibovala jeho reklamní kampaň. Nepokládá velké otázky ani neřeší tajemství, je jen příjemně strávenými dvěma hodinami ve společnosti sympatických herců. čtěte zde
Vydáno: 31.12.2016 11:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Assassin´s Creed 5/10
Recenze: Assassin´s Creed je efektní pitomost natočená s vážnou tváří Snímek Assassin´s Creed s Michaelem Fassbenderem v hlavní roli uspokojí fanoušky své videoherní předlohy, lačnící po efektní akci. Pak má však v zásobě už jen zmateně vyprávěný a dokonale nesmyslný blábol zabalený do hezkých obrázků. čtěte zde
Vydáno: 30.12.2016 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Zpívej 7/10
Recenze: Animák Zpívej zahazuje grotesku, staví na postavách a hudebních hitech Americký animovaný film Zpívej sice není muzikál, ale zpívá se v něm hodně. Odehrává se ve světě obývaném výhradně zvířaty, která se však chovají jako lidé, a jeho hlavním hrdinou je koala Buster Moon, majitel a ředitel krachujícího divadla. čtěte zde
Vydáno: 22.12.2016 19:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Inkarnace 2/10
Recenze: Inkarnace nestraší a ohýbá vlastní pravida Horor od režiséra San Andreas, který se minulý týden snažil vystrašit české diváky, se moc nezdařil. V čem spočívá hlavní problém Inkarnace s klasickou zápletkou vymítání démona? čtěte zde
Vydáno: 22.12.2016 12:54 v sekci Recenze | Premiéry
0
Hell or High Water 9/10
Za horizontem: překvapivý indie hit roku Hell or High Water Hell or High Water je nečekaným překvapením tohoto roku. Dosud tento nezávislý western o dvojici bratrů, kteří vykrádají banky, aby zachránili rodinnou farmu, získal několik cen a nominací. čtěte zde
Vydáno: 21.12.2016 18:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Vlak do Pusanu 8/10
Za horizontem: Vlak do Pusanu je přesvědčivý zombie thriller, kterému by záviděl i Hollywood Jednoznačným vrcholem letošní přehlídky Filmasia byla tzv. zombie noc, v níž se mimo jiné představil i aktuální hit z Jižní Koreje, Vlak do Pusanu. Thriller s prvky hororu je svou univerzální přístupností skvělým startovacím bodem pro seznámení diváka s asijským žánrovým filmem. čtěte zde
Vydáno: 17.12.2016 13:14 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Rogue One: Star Wars Story 9/10
RECENZE: Rogue One: Star Wars Story - orgie pro skalní fanoušky, zmatek pro ostatní První „samostatný“ film Star Wars se zaměřuje na osvětlení širšího pozadí filmu Nová naděje. Na novém filmu je znát velký cit pro detail a velmi těsné propojení se zbytkem světa Star Wars, přidaná hodnota pro nové fanoušky nebo Hvězdnými válkami málo nebo zcela nedotčené diváky, je velice diskutabilní. čtěte zde
Vydáno: 15.12.2016 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Blu-ray recenze: Sebevražedný oddíl - prodloužená verze 7/10
Blu-ray recenze: Sebevražedný oddíl - prodloužená verze Napravuje prodloužená verze Sebevražedného oddílu problémy kinoverze stejně, jako tomu bylo u Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti? Jak vypadá a zní temný a slavnými tracky napěchovaný film na modrém disku? Jsou bonusy více než propagací? Dočtete se v kritice. čtěte zde
Vydáno: 14.12.2016 13:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0

PREMIÉRA TÝDNE   03/2017

Rozpolcený
6/10

Režisér M. Night Shyamalan, tvůrce Šestého smyslu, Znamení či Vesnice, natočil thriller o třech dívkách, které unese muž s poruchou osobnosti, v jehož mysli se střídá více než dvacet různých identit.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

xXx: Návrat Xandera Cage (6x)
Logan (1x)
Power Rangers: Strážci vesmíru (1x)
Santa Clarita Diet (3x)
Všechno nebo nic (4x)
Strnadovi (1x)
Emoji ve filmu (2x)
Paddington 2 (1x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: FILMSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver