Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
filmserver.cz doporučuje hosting WEDOS.cz
Morgan 7/10
Za horizontem: Morgan aneb zdařilý režijní debut syna slavného otce Syn Ridleyho Scotta Luke Scott letos debutoval jako režisér s nízkorozpočtovým sci-fi hororem Morgan. Ten se zabývá populární tematikou umělé inteligence a jejího (zne)užití. čtěte zde
Vydáno: 06.12.2016 10:59 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Santa je pořád úchyl 4/10
Recenze: Santa je pořád úchyl se veze už jen na oplzlostech Americká komedie Santa je úchyl! se do našich kin dostala před dvanácti lety, kdy výrazně zčeřila adventní čas značnou dávkou hutného cynismu. čtěte zde
Vydáno: 04.12.2016 10:31 v sekci Recenze | Premiéry
0
Červená želva 7/10
Recenze: Červená želva není jako ostatní animáky, je poetickým podobenstvím Na francouzském animovaném filmu Červená želva je zajímavé to, že jde o první film, jaký kdy produkovalo japonské studio Ghibli (stojící např. za Mijazakiho filmy) mimo Japonsko. čtěte zde
Vydáno: 02.12.2016 18:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
BD recenze: Hledá se Dory 7/10
BD recenze: Hledá se Dory a druhý Blu-ray disk Zhodnocení pro ty se ztrátou krátkodobé paměti, pro něž je recenze dlouhá: Dory se rozvzpomněla na rodiče. Pixar zapomněl, jak dělat pokračování lepší než originál. Disney dlouhodobě zapomíná na bonusové disky pro evropský trh. čtěte zde
Vydáno: 01.12.2016 15:44 v sekci Recenze | Blu-ray
1
Anděl Páně 2 5/10
Recenze: Anděl Páně 2 vánočně naladí, dojem však kazí jalový děj Pokračování pohádky Anděl Páně natočil po jedenácti letech opět režisér Jiří Strach, přičemž zachoval většinu hereckého obsazení, v němž se vrátili do rolí anděla Petronela a čerta Uriáše Ivan Trojan a Jiří Dvořák. čtěte zde
Vydáno: 29.11.2016 20:41 v sekci Recenze | Premiéry
14
Santa je úchyl! 10/10
Stroj času: kultovní černá vánoční komedie Santa je úchyl! V kinech bude mít 1. prosince premiéru sequel třináct let staré černé komedie Santa je úchyl!. Billy Bob Thronton tu hrál kasaře Willieho, který si se svým kámošem Marcusem přivydělává jako falešný Santa. čtěte zde
Vydáno: 27.11.2016 18:00 v sekci Recenze | Stroj času
0
Infiltrátor 8/10
Za horizontem: Bryan Cranston proniká do světa zločinu jako Infiltrátor Bryan Cranston riskuje život svůj i své rodiny jako Infiltrátor ve stejnojmenném kriminálním dramatu Brada Furmana, když se vmísí do světa překupníků drog napojených na kokainového krále Pablo Escobara. čtěte zde
Vydáno: 26.11.2016 17:58 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Sieranevada 8/10
Recenze: Rumunská Sieranevada je tříhodinovou sondou do rodinného dusna Rumunští režiséři Cristi Puiu a Cristian Mungiu jsou vnímáni jako zakladatelé rumunské nové vlny, díky nimž se rumunská filmografie dostala do mezinárodního povědomí. čtěte zde
Vydáno: 25.11.2016 17:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa 7/10
Recenze: Disneyovka Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa představuje mýty Polynésie Po zvířecí Zootropolis se Disney vrátil ke schématu princeznovského dobrodružství - Vaiana, dcera náčelníka domorodého kmene, ovšem do představ o princezně úplně nezapadá a spíš vykazuje znaky typické pro současné emancipované akční hrdinky. čtěte zde
Vydáno: 23.11.2016 21:21 v sekci Recenze | Premiéry
0
Hologram pro krále 7/10
Recenze: Tom Hanks dělá Hologram pro krále Americký obchodník Tom Hanks odjíždí do Saúdské Arábie, aby zde uskutečnil Hologram pro krále v novém filmu Toma Tykwera. Přes počáteční obtíže se zde Hanksově postavě nakonec podaří uspět. čtěte zde
Vydáno: 22.11.2016 13:10 v sekci Recenze | Premiéry
0
Trollové 4/10
Recenze: Trollové - stačí, že jsou barevní a hýbou se? Tvůrci filmů si asi musí myslet, že v dnešní době stačí dětem kdeco. Noví Trollové totiž nevykazují ani náznak snahy o něco nového a tupě jedou podle šablony záchranné mise. čtěte zde
Vydáno: 21.11.2016 18:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years 9/10
Recenze: The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years Režisér Ron Howard je známý především díky svým hraným filmům. Kromě Inferna s Tomem Hanksem realizoval v letošním roce také dokument The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years. čtěte zde
Vydáno: 20.11.2016 11:00 v sekci Recenze | Premiéry
2
Snowden 7/10
Recenze: Snowden - hrdina, nebo zločinec? Příběh Edwarda Snowdena již mnozí z vás mohli vidět jako úspěšný oscarový dokument, nyní měla premiéru jeho hraná verze od Olivera Stonea, která taktéž má co nabídnout. čtěte zde
Vydáno: 19.11.2016 17:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-ray recenze: Den nezávislosti: Modrý útok 7/10
Blu-ray recenze: Den nezávislosti: Nový útok Den nezávislosti podruhé zaútočil na kina po 20 letech, kdy nostalgické počiny byly divácky úspěšné, ale jeho tržby byly zklamáním. Nyní Den nezávislosti útočí na modrých discích, jejichž prodej může vést k pokračování. čtěte zde
Vydáno: 19.11.2016 10:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Fantastická zvířata a kde je najít 5/10
Recenze: Fantastická zvířata a kde je najít potěší magickou atmosférou, příběhem ale neoslní Nejočekávanější film letošního podzimu se sice odehrává v kouzelnickém světě spisovatelky J. K. Rowling, leč sedmdesát let před tím, než začal Harry Potter chodit do školy v Bradavicích. čtěte zde
Vydáno: 16.11.2016 23:23 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-ray recenze: Star Wars: Síla se probouzí 3D 9/10
Blu-ray recenze: Star Wars: Síla se probouzí - sběratelská edice Síla se probouzí ve sběratelské edici, která má navíc balení v digipacku, film ve 3D a několik dalších bonusů (audiokomentář, featuretty, vystřižené scény). Stojí za pořízení i pro ty, kdo mají předchozí 2BD vydání? čtěte zde
Vydáno: 13.11.2016 12:45 v sekci Recenze | Blu-ray
1
Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny 8/10
Recenze: Mel Gibson se vrací v silném Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny Podle skutečné události natočil Mel Gibson válečné drama Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny. Andrew Garfield v něm hraje reálnou postavu pacifisty Desmonda Dosse, který odmítal nosit zbraň. čtěte zde
Vydáno: 12.11.2016 10:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Je to jen konec světa 8/10
Recenze: Je to jen konec světa nezapře divadelní původ Šestý film „zázračného“ talenta z kanadského Quebecu, teprve sedmadvacetiletého režiséra Xaviera Dolana, získal na festivalu v Cannes Velkou cenu poroty, ačkoli ho tehdy současně doprovázely negativní ohlasy kritiků. čtěte zde
Vydáno: 10.11.2016 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Příchozí 9/10
Recenze: Sci-fi Příchozí je jedním z nejlepších filmů roku Americké sci-fi Příchozí s Amy Adams v hlavní roli a s Jeremym Rennerem a Forestem Whitakerem v rolích vedlejších natočil kanadský režisér Denis Villeneuve (Zmizení, Sicario: Nájemný vrah). čtěte zde
Vydáno: 09.11.2016 22:12 v sekci Recenze | Premiéry
7
Zúčtování 7/10
Recenze: Ben Affleck jako autistický účetní-zabiják v thrilleru Zúčtování Ben Affleck je výborný režisér, ale herec je hrozný, to se ví už delší dobu. Proto je potřeba strategicky ho obsazovat do takových rolí, v nichž mají jeho absence hlubšího výrazu a emocionálně strohá kamenná tvář opodstatnění. čtěte zde
Vydáno: 06.11.2016 20:02 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   47/2016

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
7/10

Po zvířecí Zootropolis se Disney vrátil ke schématu princeznovského dobrodružství - Vaiana, dcera náčelníka domorodého kmene, ovšem do představ o princezně úplně nezapadá a spíš vykazuje znaky typické pro současné emancipované akční hrdinky.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Padesát odstínů temnoty (1x)
Coco (1x)
Na férovku pane učiteli (2x)
The Circle (2x)
Underworld: Krvavé války (1x)
Morgan (2x)
Transformers: Poslední rytíř (1x)
Mumie (2x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2016 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: FILMSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver