Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Pojištění.cz - nejširší nabídka online pojištění v ČR!
Bajkeři 3/10
Recenze: Bajkeři mají Snowboarďáky a Rafťáky jako nedostižný vzor Česká teenagerská komedie Bajkeři vypráví o tom, jak tři kluci, závislí na internetu, počítači a mobilu, vyrazí proti své vůli na kolech do přírody a zjistí, že se s holkama dá bavit i jinak než jen přes sociální sítě. čtěte zde
Vydáno: 19.10.2017 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
matka! 5/10
Recenze: Aronofskyho matka! dělí diváky na dva tábory a děsí biblickými vizemi Drama/horor/podobenství matka! začíná jako intenzivní psychologicky-vztahové dusno, které se ovšem postupně překlápí do krvavých a brutálních biblických alegorií. Těžkopádný blábol, nebo mistrovské, originální a mnohovýznamové veledílo? čtěte zde
Vydáno: 18.10.2017 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
8 hlav šílenství 2/10
Recenze: Jak moc šílených je 8 hlav šílenství? Sovětská básnířka Anna Barkovová strávila většinu života v komunistických lágrech a ve vyhnanství. V českém filmu režisérky Marty Novákové ji ztvárnila zpěvačka Aneta Langerová. Jak se obě dámy s tak náročným úkolem vyrovnaly? čtěte zde
Vydáno: 15.10.2017 14:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Sněhulák 3/10
Recenze: Sněhulák je ukázkovým příkladem toho, jak nedělat filmovou adaptaci knihy Americká adaptace norské detektivky populárního Jo Nesbøho s Michaelem Fassbenderem v hlavní roli se bohužel dost nepovedla. čtěte zde
Vydáno: 13.10.2017 14:59 v sekci Recenze | Premiéry
0
Čtverec 7/10
Recenze: Čtverec přetéká významy a zkoumá hranice humanismu Vítězným snímkem letošního festivalu v Cannes je švédský koprodukční film Čtverec režiséra a scenáristy Rubena Östlunda (Vyšší moc), nesmírně ambiciózní umělecký film plný metafor. čtěte zde
Vydáno: 09.10.2017 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blade Runner 2049 9/10
Recenze: Blade Runner 2049 – „ostré komando“ pro nové tisíciletí Pokračování kultovního snímku z 80. let přináší nejen audiovizuální orgie, ale opět také porci depresivního filozofického hloubání nad vnímáním světa kolem nás a nad tím, co dělá člověka člověkem. čtěte zde
Vydáno: 05.10.2017 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
8
Brazil 10/10
Stroj času: Temné a mrazivě nadčasové Brazil Jedním z filmů, který můžete v rámci letošního Projektu 100 znovu vidět v kinech, je dystopická sci-fi Brazil Terryho Gilliama. Proč si tato směsice Orwella, Kafky a absurdního humoru zaslouží své místo v dějinách kinematografie? čtěte zde
Vydáno: 01.10.2017 12:00 v sekci Recenze | Stroj času
0
Zahradnictví: Dezertér 4/10
Recenze: Dezertér Hřebejka a Jarchovského pachuť po Rodinném příteli nesmaže Druhý díl ambiciózní trilogie Zahradnictví režiséra Jana Hřebejka a scenáristy Petra Jarchovského přímo navazuje na díl první s podtitulem Rodinný přítel. čtěte zde
Vydáno: 28.09.2017 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
4
Wind River 7/10
Recenze: V mrazivém Wind River exceluje Jeremy Renner Vítězný film divácké ankety na festivalu ve Varech s Jeremym Rennerem v hlavní roli je melancholickým dramatem o truchlení a smíření, které je podpíráno kriminální zápletkou a příběhem o pomstě. čtěte zde
Vydáno: 27.09.2017 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Dobrý časy 6/10
Recenze: Ve špinavém thrilleru Dobrý časy předvádí Robert Pattinson svůj nejlepší výkon Po premiéře na letošním festivalu v Cannes a následném promítání ve Varech přichází thriller Dobrý časy i do běžné distribuce a nadále sklízí nadšené i odmítavé reakce. čtěte zde
Vydáno: 24.09.2017 11:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
LEGO Ninjago Film 6/10
Recenze: LEGO Ninjago Film naplňuje definici slova ztřeštěnost Třetí animovaný LEGO film v řadě se tentokrát odehrává ve městě Ninjago, které před opakovanými útoky zlověstného padoucha Garmadona chrání šestice ninjů. čtěte zde
Vydáno: 22.09.2017 14:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Kingsman: Zlatý kruh 8/10
Recenze: Kingsman: Zlatý kruh rozšiřuje agentský svět o americkou pobočku Akční špionážní komedie Kingsman: Zlatý kruh stále baví velmi dobře, často ale přitom opakuje vtipy z předchozího dílu, oproti němuž sice na kvalitě ztrácí, ale zase ne o mnoho. čtěte zde
Vydáno: 20.09.2017 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Který je ten pravý? 3/10
Recenze: V romantické komedii Který je ten pravý? chybí romantika i humor. Romantická komedie s Reese Witherspoon v hlavní roli je sice producentským výtvorem režisérky a scenáristky Nancy Meyers (Nějak se to komplikuje, Stážista), film ale napsala a natočila její debutující dcera. čtěte zde
Vydáno: 14.09.2017 16:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Nejsledovanější 3/10
Recenze: Neuspokojivý dokument Nejsledovanější YouTubeři jsou fenoménem současné doby a ať chceme, nebo ne, tak zejména na děti a dospívající mají dost zásadní vliv. Na to, kdo vlastně jsou a jak fungují, hledá odpověď nový český dokument. Měli bychom ho vidět? čtěte zde
Vydáno: 12.09.2017 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
4
To 7/10
Recenze: Adaptace Kingova To místo budování hrůzy staví na lekačkách Především – film To je sice adaptací slavného stejnojmenného románu Stephena Kinga, ale jde pouze o první část ze dvou, která si z Kingovy předlohy bere zhruba jen polovinu děje. čtěte zde
Vydáno: 08.09.2017 18:00 v sekci Recenze | Premiéry
2
Blu-ray recenze: Zodiac (režisérská verze) 10/10
Blu-ray recenze: Zodiac (režisérská verze) Jeden z nejlepších filmů na jednom z nejlépe vybavených disků. Pokud jste neviděli, okamžitě to napravte. Pokud disk doma nemáte, kupte si ho. Tohle není tradiční perex, Zodiac - film i BD - taky vybočuje. čtěte zde
Vydáno: 03.09.2017 11:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Loganovi parťáci 7/10
Recenze: Neskrývaně zábavní Loganovi parťáci Režisér Steven Soderbergh se před časem zařekl nadále točit celovečerní filmy pro kina a odešel pracovat do televizního prostředí. Nyní se však vrací do kin s kriminální komedií Loganovi parťáci, která svým názvem i námětem připomíná jeho trilogii Dannyho parťáků. čtěte zde
Vydáno: 31.08.2017 14:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Hurvínek a kouzelné muzeum 4/10
Recenze: Nevtipný Hurvínek a kouzelné muzeum Celých osm let připravoval režisér Martin Kotík nová dobrodružství legendárního Hurvínka. Animovaný 3D film nyní přichází do tuzemských kin, aby slavnou postavu představil nové generaci diváků. Stojí výsledná podoba za pozornost? čtěte zde
Vydáno: 30.08.2017 14:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-ray recenze: John Wick 2 7/10
Blu-ray recenze: John Wick 2 - obraz duše a trhu Vítejte u recenze Blu-raye John Wick 2 na FilmServeru. V tomto kritickém textu se dočtěte zhodnocení filmu i disku (obrazu a zvuku, bonusů), slévající se do závěrečného doporučujícího verdiktu. Hloubku v tom nehledejte. čtěte zde
Vydáno: 26.08.2017 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Barry Seal: Nebeský gauner 8/10
Recenze: Barry Seal: Nebeský gauner je nejlepší komedie tohoto léta Film Barry Seal: Nebeský gauner je v podstatě dramatem podle skutečných událostí, které jsou nicméně natolik zábavně ujeté a ve své šílené absurdnosti legrační, že film je ve výsledku mnohem vtipnější než leckteré komedie. čtěte zde
Vydáno: 24.08.2017 15:03 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   42/2017

matka!
5/10

Drama/horor/podobenství matka! začíná jako intenzivní psychologicky-vztahové dusno, které se ovšem postupně překlápí do krvavých a brutálních biblických alegorií. Těžkopádný blábol, nebo mistrovské, originální a mnohovýznamové veledílo?

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

12 Strong (1x)
Hangman (2x)
Bajkeři (6x)
matka! (9x)
Godless (3x)
Black Panther (1x)
Western (1x)
O těle a duši (1x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: FILMSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver