Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Měsíc Jupitera 7/10
Recenze: Měsíc Jupitera je dalším důkazem růstu maďarské kinematografie Maďarský film kombinující téma uprchlické krize s fantaskním prvkem v podobě létajícího imigranta je nesmírně výrazný a navíc disponuje úžasně opojným vizuálním zpracováním. čtěte zde
Vydáno: 16.04.2018 14:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Kritika: Ready Player One: Hra začíná - přerušovaná návaznost 10/10
Kritika: Ready Player One: Hra začíná - přerušovaná návaznost Kdybych byl mimískový manža, napsal bych, že jsem si čvachtal. Mimískový manža nejsem, a tak si můžete přečíst analytičtější kritiku zdůvodňující, proč je Ready Player One: Hra začíná slast. čtěte zde
Vydáno: 08.04.2018 18:33 v sekci Recenze | Premiéry
0
Souboj pohlaví 6/10
Recenze: Souboj pohlaví řeší rovnoprávnost mužů a žen tenisovým utkáním Manželská režisérská dvojice stojící za Malou Miss Sunshine natočila sportovní drama o dvojici tenisových šampionů, jejichž exhibiční zápas v roce 1973 se stal metaforou pro střet názorů na rovnoprávnost mužů a žen ve společnosti. čtěte zde
Vydáno: 07.04.2018 11:18 v sekci Recenze | Premiéry
0
Do větru 6/10
Recenze: První česká boat movie Do větru je slibným debutem, nikoli však skvělým České drama o lásce, svobodě a jachtaření je debutem režisérky a scenáristky Sofie Šustkové v hlavních rolích s Vladimírem Polívkou, Jenovéfou Bokovou a Matyášem Řezníčkem. čtěte zde
Vydáno: 05.04.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ready Player One: Hra začíná 9/10
Recenze: Ready Player One: Hra začíná – „geekařská sci-fi od vedle“ Adaptace úspěšného sci-fi románu Ernesta Clinea v podání Stevena Spielberga se může pochlubit vizuální našlapaností, spoustou nápadů a zároveň povědomým stylem jednoho z nejlepších filmových vypravěčů dneška. čtěte zde
Vydáno: 27.03.2018 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Pacific Rim: Povstání 6/10
Recenze: Jako povrchní zábava s epickou akcí Pacific Rim: Povstání plní účel Pokračování filmu, ve kterém se obří roboti mlátí s obřími monstry, navazuje v obdobném duchu na události z jedničky po deseti letech, zhruba stejně zábavně, zhruba stejně dementně. Akční scény jsou nicméně super. čtěte zde
Vydáno: 22.03.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
2
Dej mi své jméno 7/10
Recenze: Gay romance Dej mi své jméno je citlivou studií křehkosti lásky Mimořádně empatické drama o lásce a homosexuální romanci odráží ústřední téma filmu a pocity svých hrdinů i prostřednictvím metaforicky užívané literatury, hudby, sochařství a nepravidelně plynoucího času. čtěte zde
Vydáno: 21.03.2018 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Máří Magdaléna 4/10
Recenze: Mdlá a šedivá Máří Magdaléna do Ježíšova života nic nového nepřináší Do hlavních rolí biblického filmu, který nahlíží na příběh Ježíše Krista očima Máří Magdalény, obsadil Garth Davis herečku Rooney Mara a herce Joaquina Phoenixe. čtěte zde
Vydáno: 20.03.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
2
Planeta Česko 8/10
Recenze: Planeta Česko je králem mezi českými přírodovědnými dokumenty Planeta Česko je filmovým přírodovědným dokumentem lákajícím nejen na běžné krásy přírody, ale i na ojedinělé záběry a profesionální technické zpracování. čtěte zde
Vydáno: 19.03.2018 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Tomb Raider 4/10
Recenze: Tomb Raider – do kina s gamepadem V pořadí již třetí film, který se zaměřuje na slavnou protagonistku série videoher Tomb Raider, Laru Croft, se snaží navázat na restart herní série realističtějším pojetím, ovšem scénář mu to neulehčuje. čtěte zde
Vydáno: 15.03.2018 09:30 v sekci Recenze | Premiéry
1
Přání smrti 5/10
Recenze: Přání smrti je další zbytečný remake, nepomůže ani Bruce Willis Přání smrti z roku 1974 s Charlesem Bronsonem se stalo klasikou žánru „revenge thrilleru“ a dočkalo se rovnou čtyř pokračování. Jeho novou verzi natočil režisér Eli Roth a do hlavní role obsadil Bruce Willise. čtěte zde
Vydáno: 08.03.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Tátova volha 4/10
Recenze: Tátova volha Jiřího Vejdělka se sune po cestě nenáročného sebedojímání Nový film režiséra Jiřího Vejdělka s Eliškou Balzerovou a Tatianou Vilhelmovou v hlavních rolích vypráví o automobilovém výletu matky s dcerou za dávnými milenkami jejich zesnulého manžela/otce. čtěte zde
Vydáno: 02.03.2018 12:04 v sekci Recenze | Premiéry
0
Lady Bird 6/10
Recenze: Lady Bird sbírá ceny za všednost a nevýjimečnost Na pět Oscarů nominovaná Lady Bird vypráví o všedních událostech v životě sedmnáctileté studentky katolické střední školy, která zažívá hádky s mámou, problémy s prospěchem i první lásky.. čtěte zde
Vydáno: 01.03.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Rudá volavka 7/10
Recenze: Thriller Rudá volavka dokáže být intenzivní i bez akčních scén Jennifer Lawrence ztvárnila v americkém (velmi neakčním, zato však dost brutálním) špionážním thrilleru ruskou primabalerínu, která se musí popasovat s novým živobytím v podobě agentky ruské tajné služby. čtěte zde
Vydáno: 27.02.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Hmyz 5/10
Recenze: Poslední film Jana Švankmajera Hmyz Český klasik animovaného a hraného filmu Jan Švankmajer natočil svůj poslední snímek Hmyz. V něm se skupinka ochotníků pokouší nastudovat Čapkovu hru Ze života hmyzu. čtěte zde
Vydáno: 26.02.2018 14:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Noční hra 4/10
Recenze: Komedie Noční hra nabízí jen průměrný humor a nedomyšlený děj V komedii o účastnících herního večera, který se zvrtne ve chvíli, kdy jednoho z hráčů namísto předem domluvených únosců unesou skuteční kriminálníci, ztvárnili hlavní role Jason Bateman a Rachel McAdams. čtěte zde
Vydáno: 25.02.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Akta Pentagon: Skrytá válka 8/10
Recenze: Akta Pentagon: Skrytá válka – novináři vrací úder Nový historický politický thriller podle skutečných událostí na pozadí probíhající války ve Vietnamu je skvělým výsledkem spolupráce režiséra Stevena Spielberga a herců Toma Hankse a Meryl Streep. čtěte zde
Vydáno: 21.02.2018 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Pračlověk 4/10
Recenze: Ručně animovaný Pračlověk je nejslabší film studia Aardman Film o pralidech, kteří zaspali dobu bronzovou a musejí se naučit hrát fotbal, aby zachránili svůj domov, bohužel selhává nejen v rámci práce s postavami a s fikčním světem, ale i z hlediska humoru. čtěte zde
Vydáno: 16.02.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Black Panther 8/10
Recenze: Black Panther – poctivá a neotřelá marvelovka Šestý film v rámci třetí fáze a celkově osmnáctý film v rámci Marvel Cinematic Universe přináší dostatek nových nápadů a odlišností v zavedené sérii a celkově funguje. čtěte zde
Vydáno: 14.02.2018 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
2
Já, Tonya 7/10
Recenze: Příběh olympijské krasobruslařky Já, Tonya kombinuje drama s černou komedií Ve filmu Já, Tonya hraje Margot Robbie krasobruslařku Tonyu Harding, která se v roce 1994 stala objektem mediálního skandálu kvůli fyzickému útoku na svou olympijskou soupeřku, v němž měl prsty její manžel. čtěte zde
Vydáno: 13.02.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   14/2018

Ready Player One: Hra začíná
10/10

Kdybych byl mimískový manža, napsal bych, že jsem si čvachtal. Mimískový manža nejsem, a tak si můžete přečíst analytičtější kritiku zdůvodňující, proč je Ready Player One: Hra začíná slast.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Equalizer 2 (1x)
Deadpool 2 (2x)
Jurský svět: Zánik říše (1x)
Vadí nevadí (2x)
Anon (2x)
Hereditary (2x)
Hotel Artemis (2x)
Rampage: Ničitelé (2x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2018 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver