Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Jan Palach 8/10
Recenze: Film Jan Palach vyzývá proti lhostejnosti na výročí sovětské okupace Snímek natočený Robertem Sedláčkem podle scénáře Evy Kantůrkové se věnuje poslednímu roku a půl v životě Jana Palacha a jeho osobnosti na pozadí dobového kontextu i řady vlivů, které jej dohnaly k protestnímu sebeupálení. čtěte zde
Vydáno: 20.08.2018 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Moulin Rouge 10/10
Stroj času: Postmoderní a dosud nepřekonaný muzikál Moulin Rogue V rámci Projektu 100 se na velká plátna vrací muzikál Moulin Rouge, který před sedmnácti lety působil jako zjevení a získal si srdce diváků i kritiků. Proč byste měli tento film vidět v době digitálních komiksových blockbusterů? čtěte zde
Vydáno: 19.08.2018 17:30 v sekci Recenze | Stroj času
0
Špion, který mi dal kopačky 4/10
Recenze: Akční komedii Špion, který mi dal kopačky zachraňuje Kate McKinnon Jednoduchá a generická akční špionážní komedie, v níž se dvě obyčejné třicátnice nechtěně přimotají do práce tajných agentů, má bohužel nedostatky v příběhu, humoru i ve snaze razit myšlenku, že ženy dokážou, cokoli si zamanou. čtěte zde
Vydáno: 16.08.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
BlacKkKlansman 7/10
Recenze: Inteligentní i absurdní BlacKkKlansman Skutečnými událostmi inspirovaný snímek se věnuje problematice rasové i náboženské nesnášenlivosti na pozadí ironicky absurdního kriminálního případu, kdy se černošskému policistovi úspěšně podařilo infiltrovat Ku-klux-klan. čtěte zde
Vydáno: 15.08.2018 13:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
MEG: Monstrum z hlubin 5/10
Recenze: MEG: Monstrum z hlubin obstojí jen v žánru letního žraločího béčka Jason Statham a banda vědců bojují s obřím žralokem, považovaným za vyhynulého od dob dinosaurů. Film nesází na chytrý děj nebo herecké výkony, ale na skvěle udělané scény s přerostlou krvelačnou parybou. čtěte zde
Vydáno: 10.08.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Miss Hanoi 4/10
Recenze: Tuctová krimi Miss Hanoi potírá představy Čechů o Vietnamcích Zkušený český polda a nezkušená vietnamská policistka vyšetřují případ vraždy v severních Čechách ve filmu, který zaujme spíš netradičním prostředím než nevalně vyprávěným příběhem. čtěte zde
Vydáno: 09.08.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Mission: Impossible – Fallout 8/10
Recenze: Mission: Impossible – Fallout překrývá nedostatky spletitého děje fenomenální akcí Šestý díl akčně-špionážní série Mission: Impossible rozhodně nepodlézá laťku nastavenou předešlými pokračováními - naopak ji překonává o fantastické akční scény, které je potřeba vidět na co největším plátně. čtěte zde
Vydáno: 01.08.2018 15:15 v sekci Recenze | Premiéry
0
Úžasňákovi 2 7/10
Recenze: Úžasňákovi 2 opět propojují superhrdinskou akci s rodinnou tematikou Po čtrnácti letech se do kina vracejí Úžasňákovi a navazují přesně tam, kde naposledy skončili. A je to obstojný návrat, byť na kvality prvního filmu nedosahuje. čtěte zde
Vydáno: 30.07.2018 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Siberia 1/10
Za horizontem: Keanu Reeves ve špatné romanci Siberia Keanu Reeves si letos zahrál v romantickém thrilleru Siberia, který si za rámeček rozhodně nedá. čtěte zde
Vydáno: 29.07.2018 12:00 v sekci Recenze | Za horizontem
1
Hotel Artemis 3/10
Recenze: Hotel Artemis je plný hostů marně čekajících na zápletku a akci Jodie Foster se po pěti letech vrací na filmové plátno, bohužel však v roli zdravotní sestry v béčkovém thrilleru o starém hotelu v Los Angeles budoucnosti, který slouží jako tajná nemocnice pro exkluzivní zločince. čtěte zde
Vydáno: 24.07.2018 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Chata na prodej 6/10
Recenze: V komedii Chata na prodej mnozí diváci poznají své vlastní rodiny Hvězdně obsazená komedie je vystavěná na ze života odkoukaných situacích a na českých (nejen) povahových stereotypech. Točí se kolem rodiny, která prodává chatu a má na ní strávit poslední společný víkend. čtěte zde
Vydáno: 23.07.2018 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
4
Mamma Mia! Here We Go Again 4/10
Recenze: Nebýt ABBY, byl by muzikál Mamma Mia! Here We Go Again katastrofou Deset let po premiéře divácky úspěšného letního hitu Mamma Mia!, muzikálu s písničkami skupiny ABBA, přichází do kin jeho pokračování, které se odehrává hned ve dvou časových rovinách. čtěte zde
Vydáno: 19.07.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
9
Děsivé dědictví 9/10
Recenze: Horor Děsivé dědictví namísto bafání diváka intenzivně znepokojuje Film Děsivé dědictví je prezentován jako horor, čemuž odpovídají i všechny jeho plakáty a upoutávky. Nicméně je to úplně jiný typ hororu, než bude většina diváků na základě těch upoutávek očekávat. čtěte zde
Vydáno: 18.07.2018 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
8
Mrakodrap 5/10
Recenze: Mrakodrap zachraňuje před plameny podprůměru zábavná absurdní akce Jednonohý expert na bezpečnost Dwayne Johnson brání svou rodinu před teroristy v hořící nejvyšší budově světa v popcornovém béčku, které baví záměrně přestřelenou demencí a absurdností akčních scén. čtěte zde
Vydáno: 16.07.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Studená válka 6/10
Recenze: Polská Studená válka exceluje vizuálně, emoce se ale budovat nesnaží Nešťastnou romanci i hudební průlet dějinami válečné Evropy nabízí nový film oscarového režiséra Pawla Pawlikovskiho, který byl již k vidění v Karlových Varech a nyní vstupuje do kin. čtěte zde
Vydáno: 13.07.2018 13:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Úsměvy smutných mužů 5/10
Recenze: České drama Úsměvy smutných mužů káže o nebezpečnosti alkoholu Předlohou filmu je autobiografický román Josefa Formánka, koncipovaný jako zápisky hlavního hrdiny z protialkoholní léčebny, kde se potkával s dalšími pacienty. V hlavní roli David Švehlík, dále třeba Jaroslav Dušek nebo Ondřej Malý. čtěte zde
Vydáno: 12.07.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Tísňové volání 8/10
Recenze: Thriller Tísňové volání si vystačí s jedním člověkem v jedné místnosti Napínavý dánský thriller Tísňové volání je vyprávěn z pohledu policejního dispečera, jemuž se na krizovou linku dovolala unesená žena. Film vstupuje do kin po úspěšném uvedení na festivalu v Karlových Varech. čtěte zde
Vydáno: 11.07.2018 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Muž, který zabil Dona Quijota 4/10
Recenze: Je Terry Gilliam muž, který zabil Dona Quijota? Více než dvacet let chystal legendární Terry Gilliam svůj vysněný projekt Muž, který zabil Dona Quijota. Po všemožných peripetiích, úmrtích původně obsazených herců i sporech s producenty je film na světě. Vyplatilo se čekat? čtěte zde
Vydáno: 07.07.2018 11:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Za horizontem: Nepříčetná 9/10
Za horizontem: je Claire Foy Nepříčetná? Odpoví nový film Stevena Soderbergha. Claire Foy ztvárnila v thrilleru Stevena Soderbergha Nepříčetná ženu pronásledovanou stalkerem, což ji dožene až do psychiatrické léčebny. čtěte zde
Vydáno: 01.07.2018 11:23 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Sicario 2: Soldado 7/10
Recenze: Sicario 2: Soldado ukazuje marnost boje se zločineckými kartely Pokračování thrilleru Sicario: Nájemný vrah změnilo režiséra a kameramana a hlavní hrdiny udělalo z postav, které v jedničce ztvárnili Josh Brolin a Benicio Del Toro. čtěte zde
Vydáno: 30.06.2018 06:00 v sekci Recenze | Premiéry
2

PREMIÉRA TÝDNE   33/2018

BlacKkKlansman
7/10

Skutečnými událostmi inspirovaný snímek se věnuje problematice rasové i náboženské nesnášenlivosti na pozadí ironicky absurdního kriminálního případu, kdy se černošskému policistovi úspěšně podařilo infiltrovat Ku-klux-klan.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

King Lear (3x)
Outlaw King (1x)
The Last Sharknado: It's About Time (2x)
Jan Palach (11x)
Skorosestry (1x)
Slender Man (1x)
Kryštůfek Robin (1x)
Mile 22 (1x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2018 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver