Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Pojištění.cz - nejširší nabídka online pojištění v ČR!
Makrorecenze: Gravitace
Makrorecenze: převážné nadšení z Cuarónovy Gravitace Kolem sci-fi Alfonsa Cuaróna se strhla celkem jednoznačná vlna nekritického nadšení, které tento snímek řadí k nejlepším titulům letošního roku. Otázka zní - může se Gravitace nelíbit? Odpověď naleznete v naší makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 07.10.2013 17:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
1
Makrorecenze: Elysium
Makrorecenze: rozporuplné Elysium Sci-fi Elysium Neilla Blomkampa patřilo mezi nejvyhlíženější filmy letošního roku, jehož doprovázela skoro až nerealistická očekávání. Jak obstál rozporuplně přijímaný snímek u nás v redakci? čtěte zde
Vydáno: 02.09.2013 19:30 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Muž z oceli
Makrorecenze: rozporuplný Muž z oceli S příletem Supermana se předpokládalo nové zjevení na poli komiksových adaptací, ale i tak se bohužel nesetkává s jednoznačně pozitivním kritickým přijetím. Ani naše makrorecenze není výjimkou. čtěte zde
Vydáno: 26.06.2013 13:26 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Star Trek: Do temnoty
Makrorecenze: precizní Star Trek: Do temnoty Star Trek se stihl v kinech usadit pouhé dva týdny a už je popisován jako jedno z nejpovedenějších sci-fi posledních let, která má co říct jak obyčejným divákům, tak i hardcore fanouškům. Na jakou stranu se řadíme my? čtěte zde
Vydáno: 11.06.2013 17:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
3
Makrorecenze: Velký Gatsby
Makrorecenze: Velký Gatsby Baz Luhrmann je zpět a jak jste se mohli dočíst, nadšení je to jen poloviční. Mnohem více než u kteréhokoliv letošního filmu se u Velkého Gatsbyho sešly naprosto protichůdné názory. Jak jsme na tom my? čtěte zde
Vydáno: 20.05.2013 18:30 v sekci Recenze | Makrorecenze
1
Makrorecenze: Iron Man 3
Makrorecenze: Iron Man 3 Tony Stark je zpět, pokladny se plní, multiplexy praskají ve švech a diváci opouštějí kinosály se spokojeným úsměvem na tváři. Jaké je kouzlo Iron Mana, který nás dokázal i napotřetí překvapit? čtěte zde
Vydáno: 06.05.2013 17:37 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Nevědomí
Makrorecenze: Nevědomí Výpravné sci-fi Nevědomí sice aktuálně v kinech vydělává horentní sumy, ale i tak se nesetkává s jednoznačně pozitivním kritickým přijetím. Ani naše makrorecenze, v níž se setkalo celkem šest názorů, není výjimkou. čtěte zde
Vydáno: 24.04.2013 17:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
4
Makrorecenze: Skyfall
Makrorecenze: Skyfall Aktuální bondovka Skyfall sbírá úspěchy na všech frontách - boduje v žebříčcích návštěvnosti a chválí ji jak kritika, tak běžní diváci. Naše hlavní recenze nevykročila z řady, takže jsme to zkusili změnit v makrorecenzi. Nepovedlo se... čtěte zde
Vydáno: 21.11.2012 08:30 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Prometheus
Makrorecenze: Prometheus Málokterého diváka Scottův Prometheus vyloženě nadchl, naše redaktory nevyjímaje. Nyní vám přinášíme zajímavá hodnocení šesti z nich. čtěte zde
Vydáno: 12.06.2012 15:11 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Avengers
Makrorecenze: Avengers Jedna ze dvou komiksových událostí letošního roku je za námi. Premiéra marvelovské týmovky Avengers byla před šesti dny, takže už TO vlastně všichni viděli. My také. Hlavní recenzi jsme vám již nabídli, tady máte názor dalších pěti členů redakce. čtěte zde
Vydáno: 09.05.2012 21:05 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Muži, kteří nenávidí ženy
Makrorecenze: Muži, kteří nenávidí ženy I v době, kdy je většina z nás, filmových fanoušků, už pomalu alergická na každou zmínku o prequelu, sequelu, rebootu či remaku, se najdou světlé výjimky, které vzbudí náš zájem. Obzvláště pokud pod nimi je podepsaný David Fincher. Jeho snímek Muži, kteří nenávidí ženy jsme proto podrobili podrobné makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 18.01.2012 13:51 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
Makrorecenze: Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 Cesta je u konce. Kluk, který přežil vs. Temný pán. Harry Potter vs. Tom Rojvol Raddle. Dobro vs. zlo. Kniha vs. filmové zpracování. Tečka, která láme rekordy v návštěvnosti, je tady a my ji nemůžeme odbýt "jen" klasickou recenzí. Byť na nějakou názorovou přestřelku také nedošlo. čtěte zde
Vydáno: 24.07.2011 22:47 v sekci Recenze | Makrorecenze
1
Makrorecenze: Králova řeč
Makrorecenze: Králova řeč Snímek Králova řeč kraloval ve výroční anketě jak britské, tak americké filmové akademie a získal i cenu pro nejlepší film roku podle naší redakce. Je tedy zřejmé, že naše makrorecenze nebude moc kritická. Ale cožpak není dobře, když čas od času filmová kritika chválí? čtěte zde
Vydáno: 09.03.2011 18:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Černá labuť
Makrorecenze: Černá labuť Aronofskyho filmový opus ze světa baletu, v němž si Natalie Portman sebevědomě kráčí pro Oscara byl již dlouho dopředu proklamován jako jeden z nejočekávanějších a nejlepších filmů roku. A i naše makrorecenze potvrzuje, že chvála byla tentokrát na místě. čtěte zde
Vydáno: 07.02.2011 12:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
Makrorecenze: Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 Sedmý Potter v naší hlavní recenzi uspěl. Makrorecenze ale potvrzuje to, že velká témata vybízejí k různým názorům: hned tři z pěti našich redaktorů totiž zklamal. A dvakrát si dokonce vykoledoval přirovnání k Twilight. čtěte zde
Vydáno: 23.11.2010 16:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
5
Makrorecenze: The Social Network
Makrorecenze: The Social Network Fincher jde na ruku davu. Podruhé. Po příliš dokonalém, mládnoucím Benjaminu Buttonovi zkouší s ukecaným "assholem" Markem Zuckerbergem vyzvat legendu o vzniku Facebooku. Status: Čtyři z pěti redaktorů filmserveru nového Finchera doporučují. čtěte zde
Vydáno: 04.11.2010 06:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
0
Makrorecenze: Wall Street: Peníze nikdy nespí
Makrorecenze: Wall Street: Peníze nikdy nespí Návrat Gordona Gekka na filmová plátna je natolik důležitou událostí, že jsme se rozhodli věnovat mu naši první makrorecenzi. Výsledek? Finanční žralok dokázal oklamat leckoho, ale u naší pětice redaktorů tak úplně nepochodil. Verdikt: 6.8. čtěte zde
Vydáno: 18.10.2010 12:00 v sekci Recenze | Makrorecenze
0

PREMIÉRA TÝDNE   45/2017

Vražda v Orient expresu
8/10

Nové filmové zpracování klasického detektivního příběhu od Agathy Christie sází na vtipné a akčnější pojetí, než tomu bylo u předchozích dvou adaptací za cenu nižší srozumitelnosti pro dosud zcela nedotčené diváky.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Yeti: Ledové dobrodružství (2x)
12 Strong (1x)
Call Me by Your Name (1x)
Králíček Petr (1x)
Táta je doma 2 (2x)
V pasti času (1x)
Sbohem děcáku (1x)
Úžasňákovi 2 (1x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: FILMSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver