Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Sváteční rande 6/10
Mohou vánoční komedie překvapit něčím novým? Zkuste Sváteční rande s Emmou Roberts! Nejkrásnější svátky v roce se kvapem blíží a pro mnohé z nás to je impuls k tomu vyhledávat více, či méně naivní vánoční filmy, které navodí tu správnou atmosféru. Dokáže to Sváteční rande se sympatickou Emmou Roberts v hlavní roli? čtěte zde
Vydáno: 14.11.2020 11:30 v sekci Recenze
0
The Witches 6/10
Recenze: Zemeckis je zpět?! The Witches svým vizuálem strhnou, natahovaným příběhem ale příliš neoslní Už několik let čeká filmový svět na pecku Roberta Zemeckise, která všem divákům vyrazí dech a zapůsobí na ně minimálně tolik jako jeho vizionářská díla z minulého století. Dokázal to režisér Návratu do budoucnosti svým nejnovějším snímkem The Witches? čtěte zde
Vydáno: 10.11.2020 07:30 v sekci Recenze
0
Dámský gambit 9/10
Recenze: Dámský gambit dělá z šachů ten nejnapínavější sport na světě Dámský gambit je sedmidílnou sérií, která se snaží divákům přiblížit nepříliš atraktivní prostředí šachových turnajů. Láká vás sledovat několik hodin přesné tahy po šachovnici, cestu nadějné šachistky na vrchol a při tom absolvovat i její osobní pády? Mělo by! čtěte zde
Vydáno: 05.11.2020 07:00 v sekci Recenze
0
Herec 7/10
Recenze: minisérie Herec sází na kvalitní herecké výkony a dobu komunismu Česká televize vypustila na své obrazovky minisérii Herec s Janem Cinou v hlavní roli. Fiktivní příběh zasazený do 50. let minulého století sází na tíživou atmosféru doby a výborné herecké výkony. Někdy ale ani to nestačí a divák se může místy nudit. čtěte zde
Vydáno: 04.11.2020 07:30 v sekci Recenze
0
Bluray recenze: 1917 7/10
Bluray recenze: 1917 Válečné drama 1917 vychází jak na DVD, tak na Blu-Ray. Bonusy se však ani na jednom z nosičů nenacházejí žádné, což je u takto technicky náročného filmu obzvláště škoda. čtěte zde
Vydáno: 03.11.2020 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Bluray recenze: Frčíme 7/10
Bluray recenze: Film Frčíme splétá příběh dvou bratrů s fantasy mytologií Animovaný film Frčíme vychází na DVD i na Blu-Ray. Jeho bonusová výbava přitom představuje poměrně uspokojivý vhled do vzniku a procesu vytváření celého filmu. čtěte zde
Vydáno: 01.11.2020 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Princezna zakletá v čase 8/10
Recenze: Princezna zakletá v čase aspiruje na nejlepší filmovou pohádku poslední doby Princezna zakletá v čase je jednou z nejlépe hodnocených českých pohádek poslední doby, jejíž jedinou slabinou je to, že byla uvedena do kin v době současné pandemie (původně byla naplánována na jaro 2020). I tak byste jí měli dát šanci, až se kina zase otevřou. čtěte zde
Vydáno: 26.10.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
2
Bill & Ted Face the Music 3/10
Za horizontem: Bill & Ted Face the Music nejsou tím nejskvělejším pokračováním Na konci léta měl na VOD premiéru třetí díl komediální trilogie o Billu a Tedovi s názvem Bill & Ted Face the Music v hlavních rolích znovu s Alexem Winterem a Keanu Reevesem. čtěte zde
Vydáno: 14.10.2020 12:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Chlast 8/10
Recenze: Chlast jako zdroj smutku i euforie navrací Vinterberga do vrcholné formy Kritický portrét společnosti, v níž je všudypřítomný alkohol součástí národní kultury, a zároveň vyvážené drama o čtveřici středoškolských učitelů, kteří si v rámci vědeckého pokusu udržují konstantní hladinku půl promile. čtěte zde
Vydáno: 13.10.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Žáby bez jazyka 4/10
Recenze: Surrealistické Žáby bez jazyka hovoří o násilí a testují diváckou výdrž Experimentální film režisérky a scenáristky Miry Fornay je zatím jejím nejambicióznějším a nejzajímavějším filmem, kvůli své okázalé divnosti a chaotickému zpracování si ale bude cestu k divákům hledat dost obtížně. čtěte zde
Vydáno: 08.10.2020 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Pinocchio 5/10
Recenze: Pinocchio Mattea Garroneho zápasí s nedostatkem emocí a s rozvleklostí Italský režisér a scenárista Matteo Garrone se rozhodl pojmout příběh Pinocchia jako návrat ke kořenům původní románové předlohy z roku 1883 a vtiskl mu svou osobitou poetickou vizuální vizi. čtěte zde
Vydáno: 30.09.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Žaluji! 7/10
Recenze: Poctivé drama o Dreyfusově aféře Žaluji! kritizuje armádu a předsudky Ve filmu Žaluji se režisér Roman Polanski zabývá Dreyfusovou aférou, politickým skandálem započatým křivým obviněním francouzského důstojníka Alfreda Dreyfuse ze špionáže v roce 1894. čtěte zde
Vydáno: 25.09.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bábovky 4/10
Recenze: Slabý děj filmu Bábovky pozvedá jeho solidní formální zpracování České melodrama Bábovky je souborem několika provázaných příběhů, jejichž suverénní filmařské zpracování je o několik úrovní lepší, než by si žalostně napsaný děj a ploché postavy zasloužily. čtěte zde
Vydáno: 23.09.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Děda, postrach rodiny 4/10
Recenze: Děda, postrach rodiny je nepříliš vtipnou rodinnou komedií Největším lákadlem rodinné komedie Děda, postrach rodiny je herecké obsazení v čele s legendárním Robertem De Nirem v roli dědečka, který zápasí se svým vnukem o jeho pokoj. čtěte zde
Vydáno: 22.09.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Krajina ve stínu 4/10
Recenze: Krajina ve stínu je přepjatou přehlídkou mnoha letmo načrtnutých postav Černobílé výpravné drama režiséra Bohdana Slámy se zabývá traumaty národní historie a osudy mnoha obyvatel jedné pohraniční vesnice, kteří byli semleti dějinami, střídajícími se režimy i sebou navzájem. čtěte zde
Vydáno: 10.09.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Mulan 5/10
Recenze: Disneyho hraná Mulan je sterilní a nezajímavá, neurazí, ani nenadchne Hraná předělávka Disneyho animovaného filmu Legenda o Mulan se oproti své předloze bere o dost vážněji, je zcela bez písniček, bez upovídaného dráčka, je méně nápaditá a hravá a obsahuje větší porcí nadpřirozena. čtěte zde
Vydáno: 05.09.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
2
The Tax Collector 6/10
Za horizontem: The Tax Collector je ayerovský standard Drsný akční thriller The Tax Collector je dalším snímkem Davida Ayera, kterým se vrací do špinavých ulic Los Angeles mezi drogové kartely. čtěte zde
Vydáno: 29.08.2020 12:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Bluray recenze: Gentlemani 7/10
Bluray recenze: Gentlemani jsou návratem Guye Ritchieho do komfortní zóny Film Gentlemani vychází jak na DVD, tak v Bluray verzi, přičemž byť se to ve filmu gangstery a mafiány jen hemží, tak po bonusech není na disku ani stopa. čtěte zde
Vydáno: 28.08.2020 12:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Tenet 9/10
Recenze: Sci-fi thriller Tenet je nejsložitější ze všech filmů Christophera Nolana Špionážní sci-fi thriller Tenet je fascinující, vizionářský a vypravěčsky revoluční. Vyžaduje pozornost a soustředěnost, přesto v divácích navzdory veškeré jejich snaze zanechává po zhlédnutí otázky a nejistotu. čtěte zde
Vydáno: 27.08.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Šarlatán 8/10
Recenze: Šarlatán buduje příběh léčitele na jeho vyšinuté osobnosti a zakázané romanci České drama režisérky Agnieszky Holland a scenáristy Marka Epsteina vypráví o znalci bylin Janu Mikoláškovi, který sice neměl lékařské vzdělání, ale přesto působil jako léčitel, jenž diagnostikoval choroby pohledem na vzorek moči. čtěte zde
Vydáno: 20.08.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   41/2020

Chlast
8/10

Kritický portrét společnosti, v níž je všudypřítomný alkohol součástí národní kultury, a zároveň vyvážené drama o čtveřici středoškolských učitelů, kteří si v rámci vědeckého pokusu udržují konstantní hladinku půl promile.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2020 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver