Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Bluray recenze: Skleněný pokoj 4/10
Bluray recenze: Dojem z filmu Skleněný pokoj bonusová výbava nevylepší Film Skleněný pokoj vychází na DVD i Blu-Ray, jeho bonusová výbava je však poměrně bídná - na obou nosičích je k dispozici pouze česky nadabovaná dvojice upoutávek. čtěte zde
Vydáno: 12.12.2019 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Jumanji: Další level 4/10
Recenze: Film Jumanji: Další level opakuje chyby svého předchůdce V pokračování dva roky staré dobrodružné komedie Jumanji: Vítejte v džungli se v nebezpečném světě uvnitř začarované videohry ocitnou nejen hrdinové z předchozího filmu, ale i dvojice zmatených sedmdesátníků... čtěte zde
Vydáno: 05.12.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Primal 7/10
Za horizontem: Nicolas Cage s jaguárem proti psychopatovi v akčním thrilleru Primal Nicolas Cage převáží na nákladní lodi vzácného bílého jaguára v akčním filmu Primal, v němž zároveň eskortují nebezpečného zločince, který uprchne. čtěte zde
Vydáno: 01.12.2019 18:30 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Výjimeční 7/10
Recenze: Film Výjimeční je hřejivou poctou lidem z pečovatelských center Nový francouzský film od tvůrců Nedotknutelných se zabývá pečovatelským centrem pro autistickou mládež, přičemž baví i dojímá a současně nabízí i přesvědčivé humanistické poselství. čtěte zde
Vydáno: 30.11.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Last Christmas 4/10
Recenze: Last Christmas je film inspirovaný stejnojmennou vánoční písničkou Vánoční romantickou komedii Last Christmas natočil Paul Feig podle scénáře, jenž spolu-napsala Emma Thompson. Přesto snímek působí jako slepenec motivů a scén vypůjčených z jiných podobných filmů. čtěte zde
Vydáno: 29.11.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Irčan 9/10
Za horizontem: Irčan je Scorseseho návratem k mafiánům S Irčanem se Martin Scorsese vrací k epickým vyprávěním o světě organizovaného zločinu stejně jako ke spolupráci s Robertem De Nirem a Joem Pescim. čtěte zde
Vydáno: 28.11.2019 18:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Ledové království 2 5/10
Recenze: Ledové království 2 je průměrným pokračováním o sesterském poutu V pokračování Ledového království se Elsa a Anna (a spol.) vydávají na sever za záhadným hlasem, odhalují dávné tajemství, prolamují prokletí čarovného lesa a zachraňují království před hrozící zkázou... čtěte zde
Vydáno: 22.11.2019 14:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Vlastníci 5/10
Recenze: Film Vlastníci dělá ze schůze společenství vlastníků bytů dialogové peklo Hvězdně obsazený snímek o jedné hodně vyhrocené schůzi společenství vlastníků bytových jednotek se snaží být nadsazenou komedií s hláškujícími postavami a zároveň satirickým dramatickým podobenstvím o neduzích v české společnosti. čtěte zde
Vydáno: 21.11.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
5
Doktor Spánek od Stephena Kinga 6/10
Recenze: Doktor Spánek od Stephena Kinga kvalit Osvícení nedosahuje Ve filmu Osvícení bylo Dannymu, jehož proháněl po chodbách hotelu Overlook se sekerou v ruce jeho tatínek, pět let. V tomto pokračování po takřka čtyřiceti letech ztvárnil tutéž postavu Dannyho Ewan McGregor. čtěte zde
Vydáno: 19.11.2019 10:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Amnestie 4/10
Recenze: Drama Amnestie se dívá na události po listopadu 1989 skepticky Slovenské drama využívá skutečných událostí (listopad 1989, Havlovu amnestii a vzpouru vězňů v Leopoldově) k vyprávění polemického fiktivního příběhu, v němž figurují disidenti, vězni, jejich ženy, politici a agenti StB. čtěte zde
Vydáno: 16.11.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Le Mans '66 8/10
Recenze: Film Le Mans '66 prokládá závodní drama humorem a radost hořkostí Závodní drama o tom, jak se v roce 1966 automobilka Ford pokusila sesadit Ferrari, vítězný vůz vytrvalostního závodního okruhu Le Mans. Christian Bale a Matt Damon excelují v rolích závodníků a konstruktérů legendárního Fordu GT40. čtěte zde
Vydáno: 14.11.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Pardon, nezastihli jsme vás 8/10
Recenze: Sociální drama Pardon, nezastihli jsme vás kritizuje prekarizované práce V novém sociálním dramatu Kena Loache jsou prostřednictvím příběhu o snaživé proletářské rodině kritizovány prekarizované práce, při nichž jsou zaměstnanci vykořisťováni a nuceni pracovat za útrpných podmínek. čtěte zde
Vydáno: 13.11.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bitva u Midway 6/10
Recenze: Bitva u Midway je staromilský válečný film připomínající žánrovou klasiku Ve válečném filmu Rolanda Emmericha, který se k titulní bitvě u Midway dopracuje přes útok na Pearl Harbor a bombardování Tokia, hrají mimo jiné Ed Skrein, Luke Evans, Patrick Wilson a Woody Harrelson. čtěte zde
Vydáno: 11.11.2019 12:15 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ženská na vrcholu 1/10
Recenze: Ženská na vrcholu je zimní komedie bez humoru a bez děje Česká zimní romantická komedie s Annou Polívkovou a Martinem Dejdarem nejenže neobsahuje téměř žádný humor a romantická je jen sporadicky, ale navíc působí jako po všech stránkách mizerně realizovaný slepenec scén, jenž je bolestivé sledovat. čtěte zde
Vydáno: 08.11.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
1
Abstinent 6/10
Recenze: Drama Abstinent upozorňuje na hrozbu alkoholové závislosti u náctiletých Komorní české psychologické drama se věnuje procesu léčby hlavního hrdiny, jemuž je teprve 19 let, ze závislosti na alkoholu. Věrohodně jej ztvárnil talentovaný Josef Trojan, syn Ivana Trojana a Kláry Pollertové-Trojanové. čtěte zde
Vydáno: 02.11.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-ray recenze: Annabelle 3 5/10
Blu-ray recenze: Annabelle 3 je hororovou rutinou s nevyužitým potenciálem Horor Annabelle 3 je k dostání na DVD a Blu-ray, doprovázený bonusovými materiály, které nabízejí záběry z natáčení, komentovanou prohlídku sklepa manželů Warrenových i alternativní konec. čtěte zde
Vydáno: 01.11.2019 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Bluray recenze: Rocketman 7/10
Bluray recenze: Rocketman je životopisný muzikál se skvělým Taronem Egertonem Životopisný muzikál o zpěvákovi Eltonu Johnovi Rocketman vychází na DVD, Blu-Ray a UHD 4K s našlapanými bonusy, v nichž se nezapomíná ani na milovníky karaoke. čtěte zde
Vydáno: 30.10.2019 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Terminátor: Temný osud 6/10
Recenze: Terminátor: Temný osud staví proti zabijáckému robotovi trojici hrdinek Děj filmu navazuje na první dva Terminátory (a ignoruje ty ostatní), přičemž jeho podstatná část se odehrává v Mexiku, je v něm představen nový typ Terminátora a vrací se v něm ve svých rolích Linda Hamilton i Arnold Schwarzenegger. čtěte zde
Vydáno: 30.10.2019 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Blu-Ray recenze: John Wick 3 9/10
Blu-Ray recenze: John Wick 3 je pokračováním nejlepší akční série současnosti Akční thriller John Wick 3 s Keanu Reevesem a Halle Berry vychází na DVD i Blu-Ray. Film je skvělý, bonusy nicméně ani jeden z nosičů bohužel neobsahuje. čtěte zde
Vydáno: 26.10.2019 10:00 v sekci Recenze | Blu-ray
1
Zombieland: Rána jistoty 5/10
Recenze: Zombieland: Rána jistoty staví humor na záměrně otravných postavách Pokračování Zombielandu po deseti letech disponuje slaboučkým příběhem o cestě postav z bodu A do bodu B, jenž slouží pouze jako nutné pojítko pro sérii komediálních skečů a akčních scén se zombies. čtěte zde
Vydáno: 25.10.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   47/2019

Last Christmas
4/10

Vánoční romantickou komedii Last Christmas natočil Paul Feig podle scénáře, jenž spolu-napsala Emma Thompson. Přesto snímek působí jako slepenec motivů a scén vypůjčených z jiných podobných filmů.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2019 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver