Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Survive the Night 1/10
Za horizontem: céčkový thriller Survive the Night je hodně špatný V thrilleru Survive the Night hraje Bruce Willis vysloužilého šerifa, který musí se svou rodinou čelit přepadení dvou lupičů na útěku. čtěte zde
Vydáno: 29.05.2020 16:30 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Emma. 6/10
Recenze: Jemně komediální Emma. se úspěšně pokusila být sebeironická Hlavní hrdinkou britské, jemným delikátním humorem okořeněné adaptace románu Jane Austenové, je dvacetiletá, bohatá a trochu domýšlivá Emma, která sama nemá na svatbu ani pomyšlení, leč s oblibou dělá dohazovačku jiným. čtěte zde
Vydáno: 22.05.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Last Christmas 4/10
Bluray recenze: Vánoční romantická komedie Last Christmas překypuje bonusy Film Last Christmas s Emilií Clarke, Henrym Goldingem a Emmou Thompson vychází na DVD i na Blu-Ray, přičemž oba nosiče jsou nadité bonusovými materiály k prasknutí. čtěte zde
Vydáno: 18.05.2020 08:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Lov 7/10
Recenze: Satirický film Lov se vysmívá polarizaci mezi konzervativci a liberály Kina začínají pomalu otevírat a spolu s nimi se zotavuje i plán filmových premiér. Jednou z novinek je i satirický komediální akční thriller Lov, v němž se tucet lidí stane lovnou zvěří pro bohatou smetánku. čtěte zde
Vydáno: 15.05.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Bitva u Midway 6/10
Bluray recenze: Bitva u Midway rezignovala na jakékoli bonusové materiály Válečný film Rolanda Emmericha Bitva u Midway vychází jak na DVD, tak na Blu-Ray. Bohužel ale zcela bez bonusů. čtěte zde
Vydáno: 07.05.2020 12:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Kladivo na čarodějnice 10/10
Stroj času: Kladivo na čarodějnice Tento rok uplynulo 50 let od premiéry filmu Otakara Vávry Kladivo na čarodějnice natočeného podle stejnojmenné knihy Václava Kaplického. čtěte zde
Vydáno: 11.04.2020 12:00 v sekci Recenze | Stroj času
0
Bluray recenze: Joker 9/10
Bluray recenze: Joker Snímek Joker, jenž je nekompromisní, uhrančivou a mimořádně působivou anti-komiksovou a anti-hrdinskou psychologickou sondou do duše šílence, vychází na nosičích DVD, Blu-Ray a UHD BD. čtěte zde
Vydáno: 27.03.2020 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Blu-ray recenze: Anna 6/10
Blu-ray recenze: Špionážní thriller Anna na bonusy zanevřel Film Anna režiséra a scenáristy Luca Bessona vychází jak na DVD, tak na Blu-Ray, ale bohužel zcela bez bonusů. čtěte zde
Vydáno: 19.03.2020 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Bloodshot 4/10
Recenze: Vin Diesel jako superhrdina Bloodshot stejnojmenný film utáhne jen sotva V akčním thrilleru Bloodshot hraje Vin Diesel elitního vojáka, jenž je zabit, načež se probudí se ztrátou paměti ve výzkumné laboratoři, kde mu místo krve napustili do těla nano-roboty, čímž z něj udělali ultra-efektivní chodící zbraň... čtěte zde
Vydáno: 12.03.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: To Kapitola 2 5/10
Bluray recenze: Hororové pokračování To Kapitola 2 zapomnělo na bonusy Film To Kapitola 2 vyšel na DVD, Blu-Ray a ve dvoudiskovém UHD+BD vydání s filmem ve formátu 4K. S výjimkou režisérského komentáře v angličtině (bez titulků) byste na něm však bonusy hledali marně. čtěte zde
Vydáno: 10.03.2020 11:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Frčíme 7/10
Recenze: Fantasy animák Frčíme je filmem o bratrských a otcovských poutech V novém filmu studia Pixar se dva dospívající elfští bratři vydají na dobrodružnou pouť za magickým krystalem. Výsledkem je solidní rodinná animovaná podívaná, řadící se však v kontextu filmů od Pixaru k těm obyčejnějším a méně nápaditým... čtěte zde
Vydáno: 05.03.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Neviditelný 7/10
Recenze: Hororový thriller Neviditelný pracuje s motivem útěku z toxického vztahu Hororový psychologický thriller s Elisabeth Moss v hlavní roli ženy, která se snaží uprchnout ze vztahu se svým psychopatickým partnerem, dokáže napínat a děsit i bez nadpřirozených strašáků. čtěte zde
Vydáno: 04.03.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Toy Story 4: Příběh hraček 8/10
Bluray recenze: Oscarový vítěz Toy Story 4: Příběh hraček uzavírá populární sérii Animovaný film Toy Story 4: Příběh hraček vychází na DVD a na Blu-Ray i ve formě speciální edice, která obsahuje na DVD všechny čtyři díly této série pěkně pohromadě. čtěte zde
Vydáno: 03.03.2020 13:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Volání divočiny 6/10
Recenze: Dobrodružný film Volání divočiny přichází s digitálním psím hrdinou Stejně jako Bílý tesák pochází i příběh psa Bucka z pera spisovatele Jacka Londona. Film Volání divočiny, v němž si zahráli mimo jiné Harrison Ford a Omar Sy, je ale pozoruhodný i tím, že jeho psí hrdina je v něm kompletně digitální. čtěte zde
Vydáno: 29.02.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
V síti 7/10
Recenze: Dokument V síti prospěšně šíří osvětu o komunikaci dětí na internetu Dokument mapuje průběh sociálního experimentu, v rámci něhož se tři dospělé herečky vydávaly na internetu za dvanáctileté dívky a nechávaly se kontaktovat různými muži, z nichž se většinou vyklubali sexuální predátoři. čtěte zde
Vydáno: 26.02.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
1917 7/10
Recenze: Válečné drama 1917 fascinuje svou technickou realizací Na deset Oscarů nominovaný snímek Sama Mendese představuje vizuální požitek podpořený zpřítomňováním času a prostoru - díky dovedně skrytým střihům totiž vypadá, jako by byl natočený na jeden záběr. čtěte zde
Vydáno: 21.02.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ježek Sonic 4/10
Recenze: Ježek Sonic přesedlal z videoher do průměrného rodinného filmu Superrychlý modrý ježek Sonic je videoherní postavička, s níž hráč sbírá zlaté kroužky a bojuje se zlým doktorem Robotnikem. Stejné motivy se objevují i ve filmové adaptaci této videohry, v níž si mimo jiné zahráli i Jim Carrey a James Marsden. čtěte zde
Vydáno: 20.02.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw 6/10
Bluray recenze: Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw se honosí našlapanou výbavou Akční spin-off série Rychle a zběsile vychází jak na DVD, tak ve dvou variantách Blu-Ray (2D a 3D) a také ve dvoudiskovém UHD+BD vydání. A bonusů je tolik, že si na ně budete muset vyhradit celý večer. čtěte zde
Vydáno: 17.02.2020 10:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Judy 6/10
Recenze: Drama Judy stojí na fantastickém výkonu Renée Zellweger v hlavní roli Americkou herečku a zpěvačku Judy Garland ztvárnila ve snímku Judy Renée Zellweger, oceněná za svůj výkon Oscarem pro nejlepší herečku v hlavní roli. Film se odehrává během posledních několika měsíců zpěvaččina života. čtěte zde
Vydáno: 15.02.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Fantasy Island 2/10
Recenze: V logice nepodařeného filmu Fantasy Island se zřejmě ztratili i jeho tvůrci Z thrilleru o tropickém hotelu plnícím přání vzešel pomatený překomplikovaný blábol spatlaný ze všeho možného, v němž se všechno děje zcela náhodně a bez rozmyslu, a co selhává ve všech myslitelných rovinách. čtěte zde
Vydáno: 14.02.2020 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   20/2020

Emma.
6/10

Hlavní hrdinkou britské, jemným delikátním humorem okořeněné adaptace románu Jane Austenové, je dvacetiletá, bohatá a trochu domýšlivá Emma, která sama nemá na svatbu ani pomyšlení, leč s oblibou dělá dohazovačku jiným.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2020 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver