Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Bluray recenze: Star Wars: Vzestup Skywalkera 6/10
Bluray recenze: Film Star Wars: Vzestup Skywalkera doprovází obsáhlé bonusy Film Star Wars: Vzestup Skywalkera vychází na jednodiskovém DVD i ve dvoudiskové Blu-Ray verzi, která je k prasknutí nacpaná bonusovými materiály, jimž jednoznačně vévodí více jak dvouhodinový film o filmu. čtěte zde
Vydáno: 06.07.2020 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
3Bobule 4/10
Recenze: 3Bobule opět lákají na krásné záběry Moravy a ovíněnou letní idylku V souvislosti s tímto filmem se všude možně používá název „3Bobule", leč na plakátu i ve filmu samotném je použit název „3OBULE“. To jen tak pro zajímavost. čtěte zde
Vydáno: 28.06.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-Ray recenze: Na nože 9/10
Blu-Ray recenze: U brilantní detektivky Na nože zamrzí absence bonusů Film Na nože vychází na DVD i na Blu-Ray, leč zcela bez bonusů. Je to škoda, protože tak povedený film by si nějaké bonusové materiály zasloužil. čtěte zde
Vydáno: 20.06.2020 08:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Kalifornský sen 6/10
Recenze: Kalifornský sen záplatuje nedostatky povedeným soundtrackem Hlavní hrdinka romanticko-hudebního filmu pracuje jako osobní asistentka slavné zpěvačky, leč touží se stát hudební producentkou, a tak za zády své šéfky naváže spolupráci s talentovaným pouličním muzikantem... čtěte zde
Vydáno: 19.06.2020 14:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Birds of Prey 4/10
Bluray recenze: Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) hýří bonusy Film Birds of Prey: Podivuhodná proměna Harley Quinn vychází nejen na DVD a Blu-Ray, ale i v dvoudiskové UHD+BD edici, a doprovází jej více než čtyřicet minut bonusových materiálů. čtěte zde
Vydáno: 13.06.2020 08:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Bourák 2/10
Recenze: Komedie Bourák je totální omyl, ve kterém je všechno špatně Za českou komedií Bourák stojí samí zkušení a schopní tvůrci, leč výsledek přesto působí, jako by byl napsán a režírován naprostými amatéry, co zcela rezignovali na jakékoli scenáristické poučky a alespoň základní režijní standard. čtěte zde
Vydáno: 11.06.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
17
Problémissky 6/10
Recenze: Problémissky s lehkostí hovoří o závažných společenských problémech Britsko-francouzský snímek se odehrává v roce 1970 v Londýně a točí se kolem kontroverzního ročníku soutěže Miss World, jehož průběh se tehdy pokusilo sabotovat několik členek feministického hnutí za práva žen. čtěte zde
Vydáno: 08.06.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Grand Isle 6/10
Za horizontem: žánrově rozkolísané béčko Grand Isle baví Psychodrama Grand Isle má tři protagonisty, jejichž životy se jedné noci osudově protnou. V hlavních rolích Nicolas Cage, KaDee Strickland a Luke Benward. čtěte zde
Vydáno: 07.06.2020 12:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Bluray recenze: Nabarvené ptáče 9/10
Bluray recenze: Nabarvené ptáče doprovází dvouhodinový film o filmu Film Nabarvené ptáče vyšel jak na DVD, tak v Bluray verzi, přičemž obě vydání jsou dvoudisková. Bonusovému disku přitom jednoznačně vévodí dvouhodinový dokument 11 barev ptáčete, mapující průběh natáčení. čtěte zde
Vydáno: 05.06.2020 12:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Survive the Night 1/10
Za horizontem: céčkový thriller Survive the Night je hodně špatný V thrilleru Survive the Night hraje Bruce Willis vysloužilého šerifa, který musí se svou rodinou čelit přepadení dvou lupičů na útěku. čtěte zde
Vydáno: 29.05.2020 16:30 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Emma. 6/10
Recenze: Jemně komediální Emma. se úspěšně pokusila být sebeironická Hlavní hrdinkou britské, jemným delikátním humorem okořeněné adaptace románu Jane Austenové, je dvacetiletá, bohatá a trochu domýšlivá Emma, která sama nemá na svatbu ani pomyšlení, leč s oblibou dělá dohazovačku jiným. čtěte zde
Vydáno: 22.05.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Last Christmas 4/10
Bluray recenze: Vánoční romantická komedie Last Christmas překypuje bonusy Film Last Christmas s Emilií Clarke, Henrym Goldingem a Emmou Thompson vychází na DVD i na Blu-Ray, přičemž oba nosiče jsou nadité bonusovými materiály k prasknutí. čtěte zde
Vydáno: 18.05.2020 08:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Lov 7/10
Recenze: Satirický film Lov se vysmívá polarizaci mezi konzervativci a liberály Kina začínají pomalu otevírat a spolu s nimi se zotavuje i plán filmových premiér. Jednou z novinek je i satirický komediální akční thriller Lov, v němž se tucet lidí stane lovnou zvěří pro bohatou smetánku. čtěte zde
Vydáno: 15.05.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Bitva u Midway 6/10
Bluray recenze: Bitva u Midway rezignovala na jakékoli bonusové materiály Válečný film Rolanda Emmericha Bitva u Midway vychází jak na DVD, tak na Blu-Ray. Bohužel ale zcela bez bonusů. čtěte zde
Vydáno: 07.05.2020 12:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Kladivo na čarodějnice 10/10
Stroj času: Kladivo na čarodějnice Tento rok uplynulo 50 let od premiéry filmu Otakara Vávry Kladivo na čarodějnice natočeného podle stejnojmenné knihy Václava Kaplického. čtěte zde
Vydáno: 11.04.2020 12:00 v sekci Recenze | Stroj času
0
Bluray recenze: Joker 9/10
Bluray recenze: Joker Snímek Joker, jenž je nekompromisní, uhrančivou a mimořádně působivou anti-komiksovou a anti-hrdinskou psychologickou sondou do duše šílence, vychází na nosičích DVD, Blu-Ray a UHD BD. čtěte zde
Vydáno: 27.03.2020 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Blu-ray recenze: Anna 6/10
Blu-ray recenze: Špionážní thriller Anna na bonusy zanevřel Film Anna režiséra a scenáristy Luca Bessona vychází jak na DVD, tak na Blu-Ray, ale bohužel zcela bez bonusů. čtěte zde
Vydáno: 19.03.2020 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Bloodshot 4/10
Recenze: Vin Diesel jako superhrdina Bloodshot stejnojmenný film utáhne jen sotva V akčním thrilleru Bloodshot hraje Vin Diesel elitního vojáka, jenž je zabit, načež se probudí se ztrátou paměti ve výzkumné laboratoři, kde mu místo krve napustili do těla nano-roboty, čímž z něj udělali ultra-efektivní chodící zbraň... čtěte zde
Vydáno: 12.03.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: To Kapitola 2 5/10
Bluray recenze: Hororové pokračování To Kapitola 2 zapomnělo na bonusy Film To Kapitola 2 vyšel na DVD, Blu-Ray a ve dvoudiskovém UHD+BD vydání s filmem ve formátu 4K. S výjimkou režisérského komentáře v angličtině (bez titulků) byste na něm však bonusy hledali marně. čtěte zde
Vydáno: 10.03.2020 11:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Frčíme 7/10
Recenze: Fantasy animák Frčíme je filmem o bratrských a otcovských poutech V novém filmu studia Pixar se dva dospívající elfští bratři vydají na dobrodružnou pouť za magickým krystalem. Výsledkem je solidní rodinná animovaná podívaná, řadící se však v kontextu filmů od Pixaru k těm obyčejnějším a méně nápaditým... čtěte zde
Vydáno: 05.03.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   25/2020

3Bobule
4/10

V souvislosti s tímto filmem se všude možně používá název „3Bobule", leč na plakátu i ve filmu samotném je použit název „3OBULE“. To jen tak pro zajímavost.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2020 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver