Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Bluray recenze: Joker 9/10
Bluray recenze: Joker Snímek Joker, jenž je nekompromisní, uhrančivou a mimořádně působivou anti-komiksovou a anti-hrdinskou psychologickou sondou do duše šílence, vychází na nosičích DVD, Blu-Ray a UHD BD. čtěte zde
Vydáno: 27.03.2020 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Blu-ray recenze: Anna 6/10
Blu-ray recenze: Špionážní thriller Anna na bonusy zanevřel Film Anna režiséra a scenáristy Luca Bessona vychází jak na DVD, tak na Blu-Ray, ale bohužel zcela bez bonusů. čtěte zde
Vydáno: 19.03.2020 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Bloodshot 4/10
Recenze: Vin Diesel jako superhrdina Bloodshot stejnojmenný film utáhne jen sotva V akčním thrilleru Bloodshot hraje Vin Diesel elitního vojáka, jenž je zabit, načež se probudí se ztrátou paměti ve výzkumné laboratoři, kde mu místo krve napustili do těla nano-roboty, čímž z něj udělali ultra-efektivní chodící zbraň... čtěte zde
Vydáno: 12.03.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: To Kapitola 2 5/10
Bluray recenze: Hororové pokračování To Kapitola 2 zapomnělo na bonusy Film To Kapitola 2 vyšel na DVD, Blu-Ray a ve dvoudiskovém UHD+BD vydání s filmem ve formátu 4K. S výjimkou režisérského komentáře v angličtině (bez titulků) byste na něm však bonusy hledali marně. čtěte zde
Vydáno: 10.03.2020 11:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Frčíme 7/10
Recenze: Fantasy animák Frčíme je filmem o bratrských a otcovských poutech V novém filmu studia Pixar se dva dospívající elfští bratři vydají na dobrodružnou pouť za magickým krystalem. Výsledkem je solidní rodinná animovaná podívaná, řadící se však v kontextu filmů od Pixaru k těm obyčejnějším a méně nápaditým... čtěte zde
Vydáno: 05.03.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Neviditelný 7/10
Recenze: Hororový thriller Neviditelný pracuje s motivem útěku z toxického vztahu Hororový psychologický thriller s Elisabeth Moss v hlavní roli ženy, která se snaží uprchnout ze vztahu se svým psychopatickým partnerem, dokáže napínat a děsit i bez nadpřirozených strašáků. čtěte zde
Vydáno: 04.03.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Toy Story 4: Příběh hraček 8/10
Bluray recenze: Oscarový vítěz Toy Story 4: Příběh hraček uzavírá populární sérii Animovaný film Toy Story 4: Příběh hraček vychází na DVD a na Blu-Ray i ve formě speciální edice, která obsahuje na DVD všechny čtyři díly této série pěkně pohromadě. čtěte zde
Vydáno: 03.03.2020 13:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Volání divočiny 6/10
Recenze: Dobrodružný film Volání divočiny přichází s digitálním psím hrdinou Stejně jako Bílý tesák pochází i příběh psa Bucka z pera spisovatele Jacka Londona. Film Volání divočiny, v němž si zahráli mimo jiné Harrison Ford a Omar Sy, je ale pozoruhodný i tím, že jeho psí hrdina je v něm kompletně digitální. čtěte zde
Vydáno: 29.02.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
V síti 7/10
Recenze: Dokument V síti prospěšně šíří osvětu o komunikaci dětí na internetu Dokument mapuje průběh sociálního experimentu, v rámci něhož se tři dospělé herečky vydávaly na internetu za dvanáctileté dívky a nechávaly se kontaktovat různými muži, z nichž se většinou vyklubali sexuální predátoři. čtěte zde
Vydáno: 26.02.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
1917 7/10
Recenze: Válečné drama 1917 fascinuje svou technickou realizací Na deset Oscarů nominovaný snímek Sama Mendese představuje vizuální požitek podpořený zpřítomňováním času a prostoru - díky dovedně skrytým střihům totiž vypadá, jako by byl natočený na jeden záběr. čtěte zde
Vydáno: 21.02.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ježek Sonic 4/10
Recenze: Ježek Sonic přesedlal z videoher do průměrného rodinného filmu Superrychlý modrý ježek Sonic je videoherní postavička, s níž hráč sbírá zlaté kroužky a bojuje se zlým doktorem Robotnikem. Stejné motivy se objevují i ve filmové adaptaci této videohry, v níž si mimo jiné zahráli i Jim Carrey a James Marsden. čtěte zde
Vydáno: 20.02.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw 6/10
Bluray recenze: Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw se honosí našlapanou výbavou Akční spin-off série Rychle a zběsile vychází jak na DVD, tak ve dvou variantách Blu-Ray (2D a 3D) a také ve dvoudiskovém UHD+BD vydání. A bonusů je tolik, že si na ně budete muset vyhradit celý večer. čtěte zde
Vydáno: 17.02.2020 10:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Judy 6/10
Recenze: Drama Judy stojí na fantastickém výkonu Renée Zellweger v hlavní roli Americkou herečku a zpěvačku Judy Garland ztvárnila ve snímku Judy Renée Zellweger, oceněná za svůj výkon Oscarem pro nejlepší herečku v hlavní roli. Film se odehrává během posledních několika měsíců zpěvaččina života. čtěte zde
Vydáno: 15.02.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Fantasy Island 2/10
Recenze: V logice nepodařeného filmu Fantasy Island se zřejmě ztratili i jeho tvůrci Z thrilleru o tropickém hotelu plnícím přání vzešel pomatený překomplikovaný blábol spatlaný ze všeho možného, v němž se všechno děje zcela náhodně a bez rozmyslu, a co selhává ve všech myslitelných rovinách. čtěte zde
Vydáno: 14.02.2020 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Psi nenosí kalhoty 5/10
Recenze: Film Psi nenosí kalhoty nabízí BDSM jako alternativní formu terapie Netradiční finsko-lotyšská psychologická artová romance má premiéru na Valentýna, nejvíce ji ale pravděpodobně ocení festivalové publikum vyhledávající nejrůznější divné a neobvyklé filmy. čtěte zde
Vydáno: 12.02.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Modelář 7/10
Recenze: Modelář Petra Zelenky se odvážně pouští do české i mezinárodní politiky V ambiciózním filmu Petra Zelenky se třicetiletý Pavel (Kryštof Hádek) vrací z Izraele do ČR, během práce v malé firmě s drony se zabývá mezinárodními kauzami a střetává se i s českým politicko-právním prostředím... čtěte zde
Vydáno: 07.02.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) 4/10
Recenze: Komiksová jízda Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) Komiksová Harley Quinn v podání herečky Margot Robbie se dočkala svého vlastního filmu, jehož přepálená a pompézně křiklavá vizuální stylizace odpovídá tomu, jak se prezentuje i jeho šílená a okázale zkažená anti-hrdinka. čtěte zde
Vydáno: 06.02.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Gentlemani 7/10
Recenze: Gentlemani jsou úspěšným návratem Guye Ritchieho ke gangsterkám Režisér Guy Ritchie se vrátil k žánru, v němž už dávno umí chodit a jenž formoval začátek jeho filmařské kariéry - ke svižné a chytré moderní komediální gangsterce. čtěte zde
Vydáno: 03.02.2020 11:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Malé ženy 8/10
Recenze: Malé ženy jsou moderně působícím dramatem o emancipaci a dospívání Na šest Oscarů nominovaná adaptace stejnojmenného amerického románu z roku 1868 pojednává o čtyřech sestrách, dospívajících během americké občanské války z dívek v ženy. čtěte zde
Vydáno: 30.01.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Daria 2/10
Recenze: Český thriller Daria připomíná celovečerní lovení bobříka v nesmyslnosti Ve filmu Daria nic nedává smysl. Tak aspoň, že se v něm pořád děje něco bizarního a ujetého, v čem figurují mimo jiné i farmaceutické konspirace, drsní ranaři z Jižního Města, psychiatrické léčebny a sex s démony... čtěte zde
Vydáno: 29.01.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   09/2020

Neviditelný
7/10

Hororový psychologický thriller s Elisabeth Moss v hlavní roli ženy, která se snaží uprchnout ze vztahu se svým psychopatickým partnerem, dokáže napínat a děsit i bez nadpřirozených strašáků.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2020 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver