Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Recenze: Klan Gucci 8/10
Recenze: Prohnilá historie Klanu Gucci sází na oscarové herecké výkony, místy ale může nudit Režisér Ridley Scott letos do kin uvádí už svůj druhý film. Z historie vzdálené se v něm podívá na tu trochu bližší a intriky středověké vystřídají intriky (skoro) současné. Odhoďte pravou kůži a luxus a odkryjte temnou historii Klanu Gucci. čtěte zde
Vydáno: 01.12.2021 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Encanto 4/10
Recenze: Animované Encanto působí jako instantní rodinný film z prášku V novém Disneyho animovaném filmu je hrdinkou náctiletá dívka, jejíž sourozenci i další příbuzní disponují na rozdíl od ní různými magickými schopnostmi. Zajímavý nápad nicméně slouží slabému a předvídatelnému příběhu. čtěte zde
Vydáno: 29.11.2021 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Rocky IV: Rocky vs Drago 7/10
Stroj času: Rocky IV: Rocky vs Drago Rocky IV patří k nejproslulejším kouskům Sylvestera Stallona natočených během éry osmdesátých let, v němž se jeho Rocky Balboa utkal s ruským bojovníkem Ivanem Dragem. Stallone nyní přichází s režisérským sestřihem nazvaným Rocky vs Drago. čtěte zde
Vydáno: 21.11.2021 12:00 v sekci Recenze | Stroj času
0
Osvícení 10/10
Stroj času: Osvícení vyzařuje i po 40 letech Americký snímek Osvícení, který natočil režisér Stanley Kubrick v roce 1980 a jehož předlohou je stejnojmenná kniha Stephena Kinga, patří k filmům, jejichž výjimečnost vyzařuje i po více jak 40 letech od jeho vzniku. čtěte zde
Vydáno: 20.11.2021 12:00 v sekci Recenze | Stroj času
1
Francouzská depeše Liberty, Kansas Evening Sun 6/10
Recenze: Francouzská depeše Liberty, Kansas Evening Sun vzdává hold Francii a novinářům Hvězdně obsazený komediální povídkový snímek režiséra Wese Andersona je portrétem fiktivního magazínu „The French Dispatch“. Jedná se o Andersonův desátý a zatím nejnahuštěnější film. čtěte zde
Vydáno: 20.11.2021 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
JFK 8/10
Stroj času: 30 let od premiéry filmu JFK Letos uplyne třicet let od premiéry politického dramatu JFK, které se zaměřilo na konspirační teorie kolem atentátu na amerického prezidenta Johna F. Kennedyho zavražděného před osmapadesáti lety. čtěte zde
Vydáno: 13.11.2021 13:00 v sekci Recenze | Stroj času
0
Recenze: Eternals 5/10
Recenze: Eternals nejsou niterním dramatem ani popcornovým blockbusterem Marvelovka, která otevírá nové světy a představuje nové hrdiny, to má vždy malinko těžší. U Strážců Galaxie se to ale povedlo na výbornou. Dokázal to zopakovat i tým Eternals? čtěte zde
Vydáno: 10.11.2021 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Kurz manželské touhy 3/10
Recenze: Kurz manželské touhy kombinaci komedie, dramatu a kriminálky neustál Komediální krimidrama režiséra a scenáristy Radka Bajgara pojednává o terapeutickém kurzu pro páry trpící manželskou krizí, na němž vzájemné objímání jedné dvojice skončí nařknutím z pokusu o vraždu uškrcením. čtěte zde
Vydáno: 31.10.2021 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Recenze: Duna 10/10
Recenze: Vizuálně strhující Duna rozvážně otevírá nové světy a potvrzuje status filmu roku Dobrodružná sci-fi Duna byla stejně jako spousta dalších filmů několikrát odložena, ale v tomto případě platí otřepané pravidlo, že čekat se vyplácí. Pokud byste si měli vybrat jeden jediný film, na který jít letos do kina, určitě by to měla být právě Duna. čtěte zde
Vydáno: 23.10.2021 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Poslední souboj 9/10
Recenze: Matt Damon a Adam Driver svádí Poslední souboj Matt Damon a Adam Driver svádí Poslední souboj ve středověké Francii a všemu přihlíží Ben Affleck. Ridley Scott natočil moderní středověké drama Poslední souboj. čtěte zde
Vydáno: 22.10.2021 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Halloween zabíjí 7/10
Recenze: Halloween zabíjí je věrný svému názvu Po ročním odkladu přichází do kin sequel tři roky starého Halloweenu a na scénu se vrací staré známé halloweenské postavy včetně maskovaného zabijáka Michaela Myerse. čtěte zde
Vydáno: 19.10.2021 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Venom 2: Carnage přichází 4/10
Recenze: Komiksový sequel Venom 2: Carnage přichází nevyužil svůj potenciál V pokračování komiksového filmu s Tomem Hardym v hlavní roli přispěje DNA mimozemského symbionta Venoma k tomu, že se sériový vrah v podání Woodyho Harrelsona přerodí v padoucha jménem Carnage. čtěte zde
Vydáno: 17.10.2021 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Myši patří do nebe 7/10
Recenze: Český animovaný film Myši patří do nebe přibližuje dětem vážná témata Snímek Myši patří do nebe zaujme rukodělnou propracovaností, fantastickou technickou stránkou, emocionální působivostí, smysluplným závěrem i svým přístupem k leckterým tématům a sdělením. čtěte zde
Vydáno: 10.10.2021 10:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Cry Macho 4/10
Za horizontem: rozpačité loučení legendy v Cry Macho Legendární Clint Eastwood si v úctyhodném věku 90 let dopřál svůj poslední western s názvem Cry Macho, který je matným odleskem jeho nejlepších kousků. čtěte zde
Vydáno: 03.10.2021 12:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Není čas zemřít 7/10
Recenze: Bondovka Není čas zemřít je důstojným zakončením pentalogie Závěr bondovské série s Danielem Craigem bude pro mnohé fanoušky emocionálně působivým zážitkem. Znovu oprašuje bondovské trademarky, noří se do psychologického nitra hlavního hrdiny a představuje nového padoucha, před nímž je potřeba zachránit svět. čtěte zde
Vydáno: 02.10.2021 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Festival pana Rifkina 7/10
Festival pana Rifkina podle Woodyho Allena Poslední film Woodyho Allena nazvaný Festival pana Rifkina zahajoval letošní Febiofest a nyní přichází i do klasické kinodistribuce. čtěte zde
Vydáno: 29.09.2021 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Zbožňovaný 4/10
Recenze: V komedii Zbožňovaný je nevěrník Jiří Bartoška potrestán ochrnutím Režisér a scenárista Petr Kolečko se při tvorbě svého druhého režijního počinu inspiroval příběhem vlastního dědečka. V komedii Zbožňovaný proto obsadil Jiřího Bartošku do titulní role čerstvého lékařského penzisty... čtěte zde
Vydáno: 28.09.2021 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Grandhotel Budapešť 8/10
Bluray recenze: Grandhotel Budapešť vyšel na DVD a Bluray v re-edici Snímek Wese Andersona z roku 2014 vyšel v tomtéž roce na českém trhu v distribuci Bontonfilmu, letos byl znovu vydán na nosičích DVD a Blu-Ray pro změnu pod hlavičkou Magic Boxu. čtěte zde
Vydáno: 16.09.2021 07:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Cesta domů 4/10
Recenze: Režisér Tomáš Vorel uzavírá svou trilogii s filmem Cesta domů Po Cestě z města (2000) a Cestě do lesa (2012) završuje režisér Tomáš Vorel trilogii snímkem Cesta domů, v němž se opět vrací k osudům rodin Marákových a Papošových. čtěte zde
Vydáno: 14.09.2021 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
O slavnosti a hostech 10/10
Stroj času: nesmrtelné podobenství o moci O slavnosti a hostech Do vybraných kin se v restaurované podobě vrací legendární podobenství o moci a manipulaci O slavnosti a hostech, které bylo vzápětí zakázáno. Má tento film co říct i dnes? čtěte zde
Vydáno: 11.09.2021 12:00 v sekci Recenze | Stroj času
1

PREMIÉRA TÝDNE   48/2021

Klan Gucci
8/10

Režisér Ridley Scott letos do kin uvádí už svůj druhý film. Z historie vzdálené se v něm podívá na tu trochu bližší a intriky středověké vystřídají intriky (skoro) současné. Odhoďte pravou kůži a luxus a odkryjte temnou historii Klanu Gucci.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2021 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver
Zavřít reklamu