Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Doktor Spánek od Stephena Kinga 6/10
Recenze: Doktor Spánek od Stephena Kinga kvalit Osvícení nedosahuje Ve filmu Osvícení bylo Dannymu, jehož proháněl po chodbách hotelu Overlook se sekerou v ruce jeho tatínek, pět let. V tomto pokračování po takřka čtyřiceti letech ztvárnil tutéž postavu Dannyho Ewan McGregor. čtěte zde
Vydáno: 19.11.2019 10:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Amnestie 4/10
Recenze: Drama Amnestie se dívá na události po listopadu 1989 skepticky Slovenské drama využívá skutečných událostí (listopad 1989, Havlovu amnestii a vzpouru vězňů v Leopoldově) k vyprávění polemického fiktivního příběhu, v němž figurují disidenti, vězni, jejich ženy, politici a agenti StB. čtěte zde
Vydáno: 16.11.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Le Mans '66 8/10
Recenze: Film Le Mans '66 prokládá závodní drama humorem a radost hořkostí Závodní drama o tom, jak se v roce 1966 automobilka Ford pokusila sesadit Ferrari, vítězný vůz vytrvalostního závodního okruhu Le Mans. Christian Bale a Matt Damon excelují v rolích závodníků a konstruktérů legendárního Fordu GT40. čtěte zde
Vydáno: 14.11.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Pardon, nezastihli jsme vás 8/10
Recenze: Sociální drama Pardon, nezastihli jsme vás kritizuje prekarizované práce V novém sociálním dramatu Kena Loache jsou prostřednictvím příběhu o snaživé proletářské rodině kritizovány prekarizované práce, při nichž jsou zaměstnanci vykořisťováni a nuceni pracovat za útrpných podmínek. čtěte zde
Vydáno: 13.11.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bitva u Midway 6/10
Recenze: Bitva u Midway je staromilský válečný film připomínající žánrovou klasiku Ve válečném filmu Rolanda Emmericha, který se k titulní bitvě u Midway dopracuje přes útok na Pearl Harbor a bombardování Tokia, hrají mimo jiné Ed Skrein, Luke Evans, Patrick Wilson a Woody Harrelson. čtěte zde
Vydáno: 11.11.2019 12:15 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ženská na vrcholu 1/10
Recenze: Ženská na vrcholu je zimní komedie bez humoru a bez děje Česká zimní romantická komedie s Annou Polívkovou a Martinem Dejdarem nejenže neobsahuje téměř žádný humor a romantická je jen sporadicky, ale navíc působí jako po všech stránkách mizerně realizovaný slepenec scén, jenž je bolestivé sledovat. čtěte zde
Vydáno: 08.11.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
1
Abstinent 6/10
Recenze: Drama Abstinent upozorňuje na hrozbu alkoholové závislosti u náctiletých Komorní české psychologické drama se věnuje procesu léčby hlavního hrdiny, jemuž je teprve 19 let, ze závislosti na alkoholu. Věrohodně jej ztvárnil talentovaný Josef Trojan, syn Ivana Trojana a Kláry Pollertové-Trojanové. čtěte zde
Vydáno: 02.11.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-ray recenze: Annabelle 3 5/10
Blu-ray recenze: Annabelle 3 je hororovou rutinou s nevyužitým potenciálem Horor Annabelle 3 je k dostání na DVD a Blu-ray, doprovázený bonusovými materiály, které nabízejí záběry z natáčení, komentovanou prohlídku sklepa manželů Warrenových i alternativní konec. čtěte zde
Vydáno: 01.11.2019 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Bluray recenze: Rocketman 7/10
Bluray recenze: Rocketman je životopisný muzikál se skvělým Taronem Egertonem Životopisný muzikál o zpěvákovi Eltonu Johnovi Rocketman vychází na DVD, Blu-Ray a UHD 4K s našlapanými bonusy, v nichž se nezapomíná ani na milovníky karaoke. čtěte zde
Vydáno: 30.10.2019 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Terminátor: Temný osud 6/10
Recenze: Terminátor: Temný osud staví proti zabijáckému robotovi trojici hrdinek Děj filmu navazuje na první dva Terminátory (a ignoruje ty ostatní), přičemž jeho podstatná část se odehrává v Mexiku, je v něm představen nový typ Terminátora a vrací se v něm ve svých rolích Linda Hamilton i Arnold Schwarzenegger. čtěte zde
Vydáno: 30.10.2019 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Blu-Ray recenze: John Wick 3 9/10
Blu-Ray recenze: John Wick 3 je pokračováním nejlepší akční série současnosti Akční thriller John Wick 3 s Keanu Reevesem a Halle Berry vychází na DVD i Blu-Ray. Film je skvělý, bonusy nicméně ani jeden z nosičů bohužel neobsahuje. čtěte zde
Vydáno: 26.10.2019 10:00 v sekci Recenze | Blu-ray
1
Zombieland: Rána jistoty 5/10
Recenze: Zombieland: Rána jistoty staví humor na záměrně otravných postavách Pokračování Zombielandu po deseti letech disponuje slaboučkým příběhem o cestě postav z bodu A do bodu B, jenž slouží pouze jako nutné pojítko pro sérii komediálních skečů a akčních scén se zombies. čtěte zde
Vydáno: 25.10.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Poslední aristokratka 4/10
Recenze: Komedii Jiřího Vejdělka Poslední aristokratka zachraňují herci a kamera Nové komedii Jiřího Vejdělka nechybí vánoční atmosféra, hvězdné obsazení, populární knižní předloha a kamera Vladimíra Smutného. Zároveň jde ale o film s vyloženě otřesným scénářem, nulovým dějem a nízkou úrovní vtipů. čtěte zde
Vydáno: 24.10.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
U Zlaté rukavice 7/10
Recenze: Film o sériovém vrahovi U Zlaté rukavice testuje výdrž diváků Kontroverzní německý snímek zabývající se příběhem hamburského sériového vraha Fritze Honky, inspirovaný reálnými událostmi ze 70. let, je v řadě ohledů unikátní, ale zároveň i extrémně drsný a záměrně odporný. čtěte zde
Vydáno: 19.10.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Zloba: Královna všeho zlého 4/10
Recenze: Zloba: Královna všeho zlého je pokračování natočené pouze z povinnosti Disneyho fantasy pohádka, navazující na snímek Zloba – Královna černé magie, působí jako generická kombinace nastavované kaše a produktu vytvořeného generátorem náhodných zápletek. čtěte zde
Vydáno: 18.10.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
3
Bluray recenze: Aladin 6/10
Bluray recenze: Hraný Aladin zaplavuje klasický příběh karnevalovými barvami Zmodernizovaná hraná předělávka animovaného snímku Aladin z roku 1992 vychází na DVD a Blu-ray, doplněná o bonusové materiály z natáčení, vystřižené scény a hudební videoklipy s písničkami z filmu. čtěte zde
Vydáno: 10.10.2019 14:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Deštivý den v New Yorku 7/10
Recenze: Deštivý den v New Yorku Film Deštivý den v New Yorku, na němž dlouho leželo embargo zákazu kvůli novým obviněním ze sexuálního obtěžování, dorazil konečně do kin. čtěte zde
Vydáno: 05.10.2019 08:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Joker 9/10
Recenze: Benátský vítěz Joker je strhující one-man show Joaquina Phoenixe Snímek Joker je nekompromisním, uhrančivým a mimořádně působivým nepříjemným dramatem, jež je anti-komiksovou a anti-hrdinskou psychologickou sondou do duše šílence, kterého bravurně ztvárnil dokonalý Joaquin Phoenix. čtěte zde
Vydáno: 04.10.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
1
Jiří Suchý – Lehce s životem se prát 8/10
Recenze: Dokument Jiří Suchý – Lehce s životem se prát je příjemným medailonkem Dokument Olgy Sommerové, věnovaný osobě a tvorbě Jiřího Suchého, je divácky nesmírně vděčným a informacemi naditým průřezem umělcovou více než šedesátiletou hudební, pěveckou a písničkářskou kariérou. čtěte zde
Vydáno: 03.10.2019 14:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Parazit 10/10
Recenze: Vítěz Cannes Parazit je mistrnou, vtipnou i napínavou žánrovou směsí Jihokorejský snímek Parazit je skvostnou kombinací thrilleru, společenské satiry a absurdní černé komedie, která skvěle graduje, je nejprve hodně vtipná a později i hodně mrazivá a hlavně je úžasně natočená i napsaná od první do poslední scény. čtěte zde
Vydáno: 03.10.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   43/2019

Terminátor: Temný osud
6/10

Děj filmu navazuje na první dva Terminátory (a ignoruje ty ostatní), přičemž jeho podstatná část se odehrává v Mexiku, je v něm představen nový typ Terminátora a vrací se v něm ve svých rolích Linda Hamilton i Arnold Schwarzenegger.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2019 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver