Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Blu-Ray: Marťan 8/10
Blu-Ray recenze: Sci-fi Marťan vychází spolu s více než hodinou bonusů Film Marťan vychází znovu na Blu-Ray, doprovázený různorodými bonusovými materiály, z nichž značná část překračuje hranici běžných filmů o filmu a působí spíš jako sada video-doplňků k jeho ději. čtěte zde
Vydáno: 04.05.2021 07:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Blu-Ray: Le Mans ’66 8/10
Blu-Ray recenze: Le Mans ’66 přichází s hodinovým filmem o filmu Závodní drama Le Mans ‘66 vychází na DVD a také na Blu-Ray, které je opatřeno hodinu dlouhým dokumentem z natáčení, jenž sestává z osmi informacemi naditých kapitol. čtěte zde
Vydáno: 28.04.2021 07:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Oscarová recenze: The Father 9/10
Oscarová recenze: The Father Slavnostní Oscarový ceremoniál, jehož scénář zatím není známý, se nezadržitelně blíží a vítěze všech kategorií odhalí už 25. dubna 2021. Filmserver.cz pro Vás připravil osm recenzí filmů, které jsou nominovány v hlavní kategorii. čtěte zde
Vydáno: 18.04.2021 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Oscarová recenze: Země nomádů 8/10
Oscarová recenze: Vydejte se krásnou krajinou na kočovnou jízdu v Zemi nomádů Slavnostní Oscarový ceremoniál, jehož scénář zatím není známý, se nezadržitelně blíží a vítěze všech kategorií odhalí už 25. dubna 2021. Filmserver.cz pro Vás připravil osm recenzí filmů, které jsou nominovány v hlavní kategorii. čtěte zde
Vydáno: 11.04.2021 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Oscarová recenze: Chicagský tribunál 10/10
Recenze: Chicagský tribunál poutavě vypráví o známém americkém soudním procesu! Slavnostní Oscarový ceremoniál, jehož scénář zatím není známý, se nezadržitelně blíží a vítěze všech kategorií odhalí už 25. dubna 2021. Filmserver.cz pro Vás připravil osm recenzí filmů, které jsou nominovány v hlavní kategorii. čtěte zde
Vydáno: 30.03.2021 07:30 v sekci Recenze
0
Oscarová recenze: Nadějná mladá žena 9/10
Recenze: Carey Mulligan patří celý film! Jako Nadějná mladá žena je excelentní. Slavnostní oscarový ceremoniál, jehož scénář zatím není známý, se nezadržitelně blíží a vítěze všech kategorií odhalí už 25. dubna 2021. Připravili jsme pro vás recenze osmi filmů, které jsou nominovány v hlavní kategorii. čtěte zde
Vydáno: 23.03.2021 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Za horizontem: Raya a drak 8/10
Za horizontem: Animák Raya a drak je vizuálně strhující dobrodružnou jízdou pro malé i velké Studio, které přivedlo na svět veleúspěšné Ledové království a oblíbenou Vaianu (nebo Moanu, jak chcete), se vrací se zcela novým originálním příběhem. Jak se povedl nejnovější Disney animák Raya a drak? čtěte zde
Vydáno: 11.03.2021 07:30 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Blu-Ray recenze: Logan: Wolverine 7/10
Blu-Ray recenze: Logan: Wolverine vychází s více než hodinovým filmem o filmu Film Logan: Wolverine vyšel na DVD a na Blu-Ray již před pár lety, letos se nicméně dostává znovu na trh pod křídly Magic Boxu. Jeho bonusovým materiálům přitom vévodí hodinu a čtvrt dlouhý film o filmu a režisérský komentář. čtěte zde
Vydáno: 07.03.2021 10:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Blu-ray recenze: Mulan 5/10
Blu-ray recenze: Mulan doprovází na disku skoro hodina dalších materiálů Film Mulan vychází na DVD a na Blu-Ray, z jehož bonusové nabídky zaujme hlavně pětice krátkých dokumentů nahrazujících běžný film o filmu a půltucet vystřižených scén opatřených komentářem režisérky. čtěte zde
Vydáno: 02.03.2021 07:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Recenze: Jako v bavlnce 8/10
Recenze: Prvotřídní mrcha Rosamund Pike ždímá z důchodců peníze ve filmu Jako v bavlnce Režisér J. Blakeson si po nepříliš povedené sci-fi Pátá vlna napravuje reputaci krimithrillerem Jako v bavlnce, ve kterém září Rosamund Pike v roli prvotřídní mrchy Marly Grayson. Stojí novinka streamovací služby Netflix za vidění? čtěte zde
Vydáno: 26.02.2021 12:30 v sekci Recenze
0
Willy's Wonderland 8/10
Za horizontem: Nicolas Cage zabíjí loutky ve Willy's Wonderland Nicolas Cage zabloudí do malého městečka, kde je najat jako uklízeč do zavřeného zábavního parku Willy's Wonderland, který obývají krvelačné loutky zvířat v životní velikosti. čtěte zde
Vydáno: 17.02.2021 09:30 v sekci Recenze | Za horizontem
1
Recenze: Host 7/10
Recenze: Paranormální hororová jednohubka Host překvapí a zaručeně vyděsí Uplynula už docela dlouhá doba od oznámení prvních nakažených vy víte čím, a tak je čas začít točit filmy, které na tuto situaci reagují a umí z ní něco vytěžit. Co takové vyvolávání duchů online? Hrdě do toho! čtěte zde
Vydáno: 16.02.2021 07:30 v sekci Recenze
0
Recenze: Locked Down 2/10
Locked Down s Anne Hathaway je zbytečná komedie bez humoru a nadsázky Anne Hathaway a Chiwetel Ejiofor se pod taktovkou Douga Limana snaží ukázat, jak se žije v době pandemie koronaviru v Londýně, a že s trochou štěstí se na tom dá i pěkně zbohatnout. čtěte zde
Vydáno: 11.02.2021 07:30 v sekci Recenze
0
Americká elegie 1/10
Za horizontem: Americká elegie je nejhorším filmem Rona Howarda Americká elegie je o studentovi práv z Yale, který se na jeden den vrací navštívit svou rodinu do svého rodného města. Kromě toho jde o zatím nejslabší film renomovaného režiséra Rona Howarda. čtěte zde
Vydáno: 31.01.2021 16:00 v sekci Recenze | Za horizontem
1
Stroj času: Mlčení jehňátek 10/10
Mlčení jehňátek má i po třiceti letech jedinečnou atmosféru Dnes již kultovní klasika režiséra Jonathana Demmeho Mlčení jehňátek slaví letos třicet let od premiéry. Může příběh, ve kterém zářili Jodie Foster a Anthony Hopkins, oslovit i dnešní filmovou generaci? čtěte zde
Vydáno: 24.01.2021 11:30 v sekci Recenze | Stroj času
0
Slečna bestie 5/10
Slečna bestie by klidně mohla být mnohem šílenější Režisér komerčních hitů Všechno nejhorší přichází se svou novinkou Slečna bestie, která je zábavná, ale brzdí ji scénář, který by mohl postavy nechat více se odvázat. čtěte zde
Vydáno: 13.01.2021 07:30 v sekci Recenze
0
Duše 10/10
Recenze: pixarovská Duše je dokonalou sondou do nitra lidské duše Ani třiadvacátý snímek studia Pixar se nedočkal svého uvedení v kinech kvůli probíhající pandemii koronaviru. V premiéře ho tak mohli vidět o vánočních svátcích alespoň diváci Disney+. A rozhodně nelitovali. čtěte zde
Vydáno: 10.01.2021 10:30 v sekci Recenze
0
Bluray recenze: Tenet 9/10
Bluray recenze: Sci-fi thriller Tenet doprovází hodinu a čtvrt dlouhý film o filmu Film Christophera Nolana Tenet vychází na DVD, na Blu-Ray a ve verzi UHD s filmem v rozlišení 4K. Bonusové materiály jsou na samostatném disku a stojí na informacemi naditém filmu o filmu. čtěte zde
Vydáno: 08.01.2021 12:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Wonder Woman 1984 3/10
Recenze: Wonder Woman 1984 je rozvleklá a utahaná nuda bez jiskry Premiéra druhého dílu Wonder Woman odehrávajícího se v roce 1984 byla několikrát přesunuta, což mohlo naznačovat, že studio filmu opravdu věří. Možná by bylo ale lepší, kdyby snímek nevyšel vůbec. čtěte zde
Vydáno: 05.01.2021 13:00 v sekci Recenze
0
Šťastné a veselé 4/10
Recenze: Originální námět filmu Šťastné a veselé shazují nesympatické postavy Kristen Stewart a Mackenzie Davis tvoří lesbický pár v romantické komedii Šťastné a veselé. Většině vtipů ale dojde dech v polovině cesty a romantiky v ní najdete také pomálu. Přesto má film několik momentů, kvůli kterým by vás nemusel úplně zklamat. čtěte zde
Vydáno: 02.01.2021 12:30 v sekci Recenze
0

PREMIÉRA TÝDNE   41/2020

Chlast
8/10

Kritický portrét společnosti, v níž je všudypřítomný alkohol součástí národní kultury, a zároveň vyvážené drama o čtveřici středoškolských učitelů, kteří si v rámci vědeckého pokusu udržují konstantní hladinku půl promile.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2021 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver
Zavřít reklamu