Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Palm Springs 8/10
Recenze: Letní komedie Palm Springs si pohrává s časovou smyčkou Nejvtipnější komedie tohoto léta je založená na časové smyčce, jejímž nedobrovolným rukojmím je pohodář Nyles (Andy Samberg), jenž dělá doprovod své přítelkyni na svatbě její nejlepší kamarádky. čtěte zde
Vydáno: 11.08.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Proxima 6/10
Recenze: Drama Proxima nahlíží na vesmírné lety z pohledu astronautky-matky Eva Green ztvárnila ve francouzském dramatu Proxima astronautku, která získá nabídku letět jako jediná žena na vesmírnou misi na Mars, kvůli čemuž ale musí na poměrně dlouhou dobu opustit svou sedmiletou dcerku... čtěte zde
Vydáno: 30.07.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Ježek Sonic 4/10
Bluray recenze: Ježek Sonic myslí na děti i na odrostlé fanoušky videoher Film Ježek Sonic vychází na DVD, na Blu-Ray a ve dvoudiskové verzi UHD+BR. Jeho bonusová nadílka kupodivu necílí ani tolik na děti, jako spíš na dospělé, kteří kdysi vyrůstali na původních videohrách se Sonicem. čtěte zde
Vydáno: 25.07.2020 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Havel 6/10
Recenze: Film Havel je solidním dramatem se skvělým hlavním protagonistou V českém životopisném dramatu Slávka Horáka, které se odehrává v letech 1968-89 a zabývá se osobním životem Václava Havla, se hlavní role ujal skvělý Viktor Dvořák a vedlejší role ztvárnili Anna Geislerová, Martin Hoffman a Bára Seidlová. čtěte zde
Vydáno: 22.07.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Greyhound 4/10
Za horizontem: Greyhound jako dobrý film selhává Válečný snímek Greyhound s Tomem Hanksem se stal nejúspěšnějším titulem na streamovací službě Apple TV+. Znamená to, že jde o dobrý film? čtěte zde
Vydáno: 19.07.2020 09:42 v sekci Recenze | Za horizontem
4
Meky 5/10
Recenze: Dokument Meky pojímá Žbirkovu hudební dráhu těkavě a zkratkovitě Vítězem divácké ankety festivalové přehlídky Tady Vary se stal dokument o Miroslavovi "Mekym" Žbirkovi, v němž se záběry ze současnosti míchají se spoustou archivních materiálů a mapuje se tak Mekyho hudební kariéra. čtěte zde
Vydáno: 18.07.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Než skončí léto 6/10
Recenze: Drama Než skončí léto je sebevědomým festivalovým debutem Zahajovací film festivalové přehlídky Tady Vary vstupuje i do běžné distribuce. Jde o debut talentované australské režisérky, natočený podle divadelní hry, která vypráví o šestnáctileté dívce s rakovinou a o její podivné první lásce. čtěte zde
Vydáno: 10.07.2020 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Richard Jewell 7/10
Bluray recenze: Richard Jewell je vzpomínán jako hrdina a oběť ve filmu i v bonusech Film Richard Jewell vychází na DVD a Blu-Ray. Kromě filmu samotného na disku naleznete i dvojici bonusů, věnovanou vzniku a natáčení snímku a skutečnému příběhu Richarda Jewella. A také polský simultánní dabing... čtěte zde
Vydáno: 08.07.2020 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Bluray recenze: Star Wars: Vzestup Skywalkera 6/10
Bluray recenze: Film Star Wars: Vzestup Skywalkera doprovází obsáhlé bonusy Film Star Wars: Vzestup Skywalkera vychází na jednodiskovém DVD i ve dvoudiskové Blu-Ray verzi, která je k prasknutí nacpaná bonusovými materiály, jimž jednoznačně vévodí více jak dvouhodinový film o filmu. čtěte zde
Vydáno: 06.07.2020 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
3Bobule 4/10
Recenze: 3Bobule opět lákají na krásné záběry Moravy a ovíněnou letní idylku V souvislosti s tímto filmem se všude možně používá název „3Bobule", leč na plakátu i ve filmu samotném je použit název „3OBULE“. To jen tak pro zajímavost. čtěte zde
Vydáno: 28.06.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-Ray recenze: Na nože 9/10
Blu-Ray recenze: U brilantní detektivky Na nože zamrzí absence bonusů Film Na nože vychází na DVD i na Blu-Ray, leč zcela bez bonusů. Je to škoda, protože tak povedený film by si nějaké bonusové materiály zasloužil. čtěte zde
Vydáno: 20.06.2020 08:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Kalifornský sen 6/10
Recenze: Kalifornský sen záplatuje nedostatky povedeným soundtrackem Hlavní hrdinka romanticko-hudebního filmu pracuje jako osobní asistentka slavné zpěvačky, leč touží se stát hudební producentkou, a tak za zády své šéfky naváže spolupráci s talentovaným pouličním muzikantem... čtěte zde
Vydáno: 19.06.2020 14:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Birds of Prey 4/10
Bluray recenze: Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) hýří bonusy Film Birds of Prey: Podivuhodná proměna Harley Quinn vychází nejen na DVD a Blu-Ray, ale i v dvoudiskové UHD+BD edici, a doprovází jej více než čtyřicet minut bonusových materiálů. čtěte zde
Vydáno: 13.06.2020 08:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Bourák 2/10
Recenze: Komedie Bourák je totální omyl, ve kterém je všechno špatně Za českou komedií Bourák stojí samí zkušení a schopní tvůrci, leč výsledek přesto působí, jako by byl napsán a režírován naprostými amatéry, co zcela rezignovali na jakékoli scenáristické poučky a alespoň základní režijní standard. čtěte zde
Vydáno: 11.06.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
17
Problémissky 6/10
Recenze: Problémissky s lehkostí hovoří o závažných společenských problémech Britsko-francouzský snímek se odehrává v roce 1970 v Londýně a točí se kolem kontroverzního ročníku soutěže Miss World, jehož průběh se tehdy pokusilo sabotovat několik členek feministického hnutí za práva žen. čtěte zde
Vydáno: 08.06.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Grand Isle 6/10
Za horizontem: žánrově rozkolísané béčko Grand Isle baví Psychodrama Grand Isle má tři protagonisty, jejichž životy se jedné noci osudově protnou. V hlavních rolích Nicolas Cage, KaDee Strickland a Luke Benward. čtěte zde
Vydáno: 07.06.2020 12:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Bluray recenze: Nabarvené ptáče 9/10
Bluray recenze: Nabarvené ptáče doprovází dvouhodinový film o filmu Film Nabarvené ptáče vyšel jak na DVD, tak v Bluray verzi, přičemž obě vydání jsou dvoudisková. Bonusovému disku přitom jednoznačně vévodí dvouhodinový dokument 11 barev ptáčete, mapující průběh natáčení. čtěte zde
Vydáno: 05.06.2020 12:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Survive the Night 1/10
Za horizontem: céčkový thriller Survive the Night je hodně špatný V thrilleru Survive the Night hraje Bruce Willis vysloužilého šerifa, který musí se svou rodinou čelit přepadení dvou lupičů na útěku. čtěte zde
Vydáno: 29.05.2020 16:30 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Emma. 6/10
Recenze: Jemně komediální Emma. se úspěšně pokusila být sebeironická Hlavní hrdinkou britské, jemným delikátním humorem okořeněné adaptace románu Jane Austenové, je dvacetiletá, bohatá a trochu domýšlivá Emma, která sama nemá na svatbu ani pomyšlení, leč s oblibou dělá dohazovačku jiným. čtěte zde
Vydáno: 22.05.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Last Christmas 4/10
Bluray recenze: Vánoční romantická komedie Last Christmas překypuje bonusy Film Last Christmas s Emilií Clarke, Henrym Goldingem a Emmou Thompson vychází na DVD i na Blu-Ray, přičemž oba nosiče jsou nadité bonusovými materiály k prasknutí. čtěte zde
Vydáno: 18.05.2020 08:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0

PREMIÉRA TÝDNE   32/2020

Palm Springs
8/10

Nejvtipnější komedie tohoto léta je založená na časové smyčce, jejímž nedobrovolným rukojmím je pohodář Nyles (Andy Samberg), jenž dělá doprovod své přítelkyni na svatbě její nejlepší kamarádky.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2020 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver