Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Příliš osobní známost 2/10
Recenze: Obskurní vztahové drama Příliš osobní známost nespasí ani schopné herečky Na první pohled jde o komediální romantické drama ze života se spoustou emocí a humoru, leč to by za ním nesměli stát tvůrci, v jejichž podání působí věci jako „emoce“, „humor“ nebo „ze života“ jako cosi bizarního z jiného vesmíru. čtěte zde
Vydáno: 23.01.2020 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
5
Králíček Jojo 6/10
Recenze: Komedie Králíček Jojo je náladově roztříštěná anti-nacistická satira Snímek se Scarlett Johansson a zářícími dětskými hvězdami má pověst hravého a vtipného crowd-pleaseru, avšak způsob, jakým kombinuje dramatický příběh a různé komediální styly, je značně nevyrovnaný. čtěte zde
Vydáno: 22.01.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Lví král 6/10
Bluray recenze: Disneyho nový Lví král je doprovázen pestrou nabídkou bonusů Disneyho série hraných předělávek pokračuje Lvím králem, v němž ale kupodivu není jediné živé zvíře a ani jedno reálné prostředí - celý film totiž vznikl kompletně v počítačích. A nyní vychází na nosičích Bluray a DVD. čtěte zde
Vydáno: 19.01.2020 10:30 v sekci Recenze | Blu-ray
1
Richard Jewell 7/10
Recenze: Clint Eastwood s dramatem Richard Jewell kritizuje FBI a média Drama Clinta Eastwooda, natočené podle skutečné události, se zabývá případem sekuriťáka Richarda Jewella, jenž díky včasnému nálezu batohu s výbušninou zachránil mnoho životů, pak byl ale označen za hlavního podezřelého a lynčován pomlouvačnými médii... čtěte zde
Vydáno: 18.01.2020 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Mizerové navždy 6/10
Recenze: Mizerové navždy se úspěšně pokusili o nostalgický návrat k sérii Třetí Mizerové se vrací do kin po sedmnácti letech od druhého dílu, tentokrát bez účasti režiséra Michaela Baye, ale stále s producentem Jerrym Bruckheimerem a hvězdnou dvojicí Will Smith a Martin Lawrence v hlavních rolích. čtěte zde
Vydáno: 17.01.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ip Man 4 8/10
Za horizontem: Donnie Yen se naposledy vrací jako Ip Man Donnie Yen se naposledy vrací jako mistr bojových umění Ip Man v závěrečném, čtvrtém díle série. Tentokrát jeho kroky vedou do Spojených států amerických. čtěte zde
Vydáno: 11.01.2020 12:30 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Cats 3/10
Recenze: Filmová adaptace muzikálu Cats vyniká svou extravagantní divností Nevšední zpracování slavného muzikálu je plné digitálních triků a rozporuplných tvůrčích rozhodnutí a sestává z pásma tanečně-pěveckých vystoupení s velmi slabou jednotící dějovou linkou. čtěte zde
Vydáno: 11.01.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Na nože 9/10
Recenze: Vynikající detektivka Na nože je zábavná, chytrá a podvratná Klasická (leč moderně pojatá) detektivka s Danielem Craigem v hlavní roli kombinuje spletitý příběh a sofistikované vyprávění s lehkostí a s radostí z experimentování se žánrovými pravidly. čtěte zde
Vydáno: 10.01.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Tenkrát podruhé 6/10
Recenze: Francouzská komedie Tenkrát podruhé romanticky oživuje minulost V divácky vděčné a příjemné francouzské romantické komedii se hlavní hrdina, šedesátník Viktor, po vyhazovu z manželčina bytu rozhodne vyzkoušet zážitkovou agenturu, zprostředkovávající svým klientům návraty do minulosti. čtěte zde
Vydáno: 07.01.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Zakleté pírko 4/10
Recenze: Pohádka Zakleté pírko staví na přátelství hlavní hrdinky s vodníkem Nová pohádka Zdeňka Trošky vypráví o putování Aninky (Anastázie Chocholatá) v doprovodu vodníka (Lukáš Pavlásek) za jejím ztraceným milovaným, kterého by ráda zbavila jeho prokletí... čtěte zde
Vydáno: 04.01.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
7
Nenávist 3/10
Recenze: Horor Nenávist jen vyčpěle recykluje dávno okoukaný materiál Nová Nenávist, původně inspirovaná sérií japonských hororů, se po třinácti letech vrací do českých kin. Jde ale jen o odvar z odvaru, v němž se místo napínání pouze bafá, a v němž se nepodařilo přijít s čímkoli inovativním. čtěte zde
Vydáno: 03.01.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Maják (The Lighthouse) 9/10
Recenze: Maják (The Lighthouse) je vizuálně opojnou studií psychického rozkladu V lednu zavítá do distribuce film Maják (The Lighthouse), strhující psychologické drama s hororovými prvky, hutným symbolismem a s Willemem Dafoem a Robertem Pattinsonem, opěvovaný už od své premiéry v Cannes. čtěte zde
Vydáno: 30.12.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Portrét dívky v plamenech 7/10
Recenze: Portrét dívky v plamenech je subtilní romancí dvou žen na konci 18. století Francouzské umělecké drama je dobovou a křehkou, leč moderně natočenou milostnou romancí o dvou ženách, které by rády projevovaly své city, názory i myšlenky, leč nedovolují jim to společenské konvence. čtěte zde
Vydáno: 29.12.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Šťastný nový rok 2/10
Recenze: Komedie Šťastný nový rok je slovensko-česká komediální bizarnost Velmi slabé zápletky, humor povážlivě primitivní a silně podprůměrná režie i scénář, trpící celou řadou vypravěčských i jiných nedostatků. Na druhou stranu je ve filmu Šťastný nový rok i spousta bizarních scén. čtěte zde
Vydáno: 28.12.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
3
Star Wars: Vzestup Skywalkera 9/10
Recenze: Star Wars: Vzestup Skywalkera – důstojné zakončení ságy? Devátá epizoda uzavírá nejen třetí, sequelovou, trilogii, ale také je zakončením větší, tzv. Skywalkerovské ságy. V prvním ohledu je úspěšnější, přesto však jde o nadmíru zábavný film, jemuž díky spádu můžeme odpustit nedostatek času na vysvětlování. čtěte zde
Vydáno: 18.12.2019 11:01 v sekci Recenze | Premiéry
3
Bluray recenze: Kořist 5/10
Bluray recenze: Thriller Kořist doprovází poměrně bohatá bonusová nadílka Aligátoří thriller Kořist vychází na DVD i Blu-Ray, kde mu slouží ke cti překvapivě komplexní a informativně poměrně obsáhlá nabídka bonusových materiálů. čtěte zde
Vydáno: 13.12.2019 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Bluray recenze: Skleněný pokoj 4/10
Bluray recenze: Dojem z filmu Skleněný pokoj bonusová výbava nevylepší Film Skleněný pokoj vychází na DVD i Blu-Ray, jeho bonusová výbava je však poměrně bídná - na obou nosičích je k dispozici pouze česky nadabovaná dvojice upoutávek. čtěte zde
Vydáno: 12.12.2019 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Jumanji: Další level 4/10
Recenze: Film Jumanji: Další level opakuje chyby svého předchůdce V pokračování dva roky staré dobrodružné komedie Jumanji: Vítejte v džungli se v nebezpečném světě uvnitř začarované videohry ocitnou nejen hrdinové z předchozího filmu, ale i dvojice zmatených sedmdesátníků... čtěte zde
Vydáno: 05.12.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Primal 7/10
Za horizontem: Nicolas Cage s jaguárem proti psychopatovi v akčním thrilleru Primal Nicolas Cage převáží na nákladní lodi vzácného bílého jaguára v akčním filmu Primal, v němž zároveň eskortují nebezpečného zločince, který uprchne. čtěte zde
Vydáno: 01.12.2019 18:30 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Výjimeční 7/10
Recenze: Film Výjimeční je hřejivou poctou lidem z pečovatelských center Nový francouzský film od tvůrců Nedotknutelných se zabývá pečovatelským centrem pro autistickou mládež, přičemž baví i dojímá a současně nabízí i přesvědčivé humanistické poselství. čtěte zde
Vydáno: 30.11.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   03/2020

Králíček Jojo
6/10

Snímek se Scarlett Johansson a zářícími dětskými hvězdami má pověst hravého a vtipného crowd-pleaseru, avšak způsob, jakým kombinuje dramatický příběh a různé komediální styly, je značně nevyrovnaný.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2020 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver