Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Rambo: Poslední krev 8/10
Recenze: Rambo: Poslední krev uzavírá slavnou sérii Sylvester Stallone se vrací naposledy jako vietnamský veterán John Rambo, aby se rozloučil s filmovými fanoušky v posledním díle symbolicky nazvaném Rambo: Poslední krev. čtěte zde
Vydáno: 21.09.2019 08:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Takové krásné šaty 3/10
Recenze: Takové krásné šaty jsou hrdým uměleckým brakem Osobitý britský filmař Peter Strickland natočil film o prokletých šatech. Znovu se v něm na nikoho neohlížel, složil poctu italským giallo filmům a naservíroval lahůdku pro všechny cinefily plnou bizarních momentů. Nebo ne? čtěte zde
Vydáno: 17.09.2019 12:30 v sekci Recenze
0
Nabarvené ptáče 6/10
Recenze: Je Nabarvené ptáče bílou vránou mezi českými filmy? Adaptace kontroverzního románu reprezentovala tuzemskou kinematografii v hlavní soutěži benátského festivalu. O počinu Václava Marhoula, který vzbuzuje rozporuplné reakce, se tím pádem hodně mluví. Jak to s ním tedy dopadlo? čtěte zde
Vydáno: 16.09.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-Ray recenze: Na špatné straně 8/10
Blu-Ray recenze: Na špatné straně Fantastický krimi-thriller režiséra S. Craiga Zahlera se i přes své kvality v českých kinech neobjevil (až na Febiofest), nyní alespoň vychází na DVD a Blu-Ray. Bohužel však bez bonusů. čtěte zde
Vydáno: 05.09.2019 07:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
To Kapitola 2 5/10
Recenze: Adaptaci Stephena Kinga To Kapitola 2 neberou ani její tvůrci vážně Zatímco první část filmové adaptace románu To Stephena Kinga fungovala jako solidní rozehrávka příběhu o dospívání s přiměřeně strašidelnou hororovou rovinou, tak její druhá a závěrečná část působí spíš jako hororová komedie. čtěte zde
Vydáno: 05.09.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Blu-Ray recenze: My 6/10
Blu-Ray recenze: Thriller My jako metafora dvojí tváře Ameriky Thriller Jordana Peela vyprávějící o tom, že nejvíc se bojíme sami sebe a svých vlastních činů, vychází na DVD, Blu-Ray i ve formátu 4K. Všechny tři varianty přitom doprovázejí bonusy o vzniku a natáčení filmu. čtěte zde
Vydáno: 04.09.2019 12:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Bluray recenze: Shazam! 6/10
Bluray recenze: Shazam! je superhrdina, který si umí udělat legraci sám ze sebe Vydání komediálního superhrdinského snímku se Zacharym Levim v hlavní roli na DVD, Blu-Ray i ve formátu 4K doprovází množství bonusů, jimž vévodí půlhodinový film o filmu a krátký animovaný filmeček v komiksovém stylu. čtěte zde
Vydáno: 03.09.2019 12:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Blu-ray recenze: Mrazivá pomsta 7/10
Blu-ray recenze: Cesta od thrilleru ke komedii ve filmu Mrazivá pomsta Americký thriller s Liamem Neesonem, kombinovaný s černou komedií a vycházející z norské předlohy z roku 2014, je k dostání na DVD i Blu-ray. Bohužel zcela bez bonusů. čtěte zde
Vydáno: 02.09.2019 12:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Přes prsty 2/10
Recenze: Nevtipná letní komedie Petra Kolečka Přes prsty je nasáklá sexismem Sportovně-romantickou komedii z atraktivního prostředí ženského beach volejbalu napsal a coby svůj režijní debut i natočil Petr Kolečko, autor scénářů k řadě filmů i seriálů (Okresní přebor, MOST!, Trpaslík). čtěte zde
Vydáno: 28.08.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-ray recenze: Captain Marvel 6/10
Blu-ray recenze: Captain Marvel jako první ženská superhrdinka Marvelu Superhrdinský film s první ženskou hrdinkou Marvelu, která je zároveň jednou z nejmocnějších postav tohoto universa, vychází na DVD a Blu-ray. Snímek mixuje akci s komedií a odehrává se v 90. letech. čtěte zde
Vydáno: 27.08.2019 12:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Anna 6/10
Recenze: Thriller Luca Bessona Anna stojí víc na špionských intrikách než na akci Režisér, scenárista a producent Luc Besson natočil špionážní thriller o mladé ruské agentce ve službách KGB, který se odehrává v 90. letech a v lecčem se podobá jednomu z jeho starších filmů - Brutální Nikitě. čtěte zde
Vydáno: 25.08.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Krvavá nevěsta 7/10
Recenze: Hororová komedie Krvavá nevěsta tematizuje strach ze vstupu do manželství Snímek Krvavá nevěsta děsí i baví příběhem vdávající se hrdinky Grace, která si po svatbě musí podle tradice ženichovy rodiny o půlnoci zahrát vylosovanou společenskou hru - a nezemřít při tom. čtěte zde
Vydáno: 21.08.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Hodinářův učeň 6/10
Recenze: Hodinářův učeň je důstojnou českou pohádkou s lákavým obsazením V české pohádce Jitky Rudolfové zaujme často užívaný motiv hodin a času, nápadité autorské prvky i herecké obsazení, v němž dojde třeba na Viktora Preisse, Jaroslava Plesla, Václava Neužila či Janu Plodkovou. čtěte zde
Vydáno: 17.08.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Tenkrát v Hollywoodu 8/10
Recenze: Film Tenkrát v Hollywoodu je o Tarantinově lásce ke kinematografii Devátý film Quentina Tarantina se odehrává v Hollywoodu roku 1969 a jeho hlavními protagonisty jsou bývalá hvězda televizního seriálu z 50. let (Leonardo DiCaprio), jeho osobní kaskadér (Brad Pitt) a herečka Sharon Tate (Margot Robbie). čtěte zde
Vydáno: 15.08.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Toy Story 4: Příběh hraček 8/10
Recenze: Toy Story 4: Příběh hraček zakončuje populární pixarovskou sérii V Toy Story 4 se hrdinové vydávají na záchrannou misi, během níž dojde i k jednomu šťastnému znovushledání. Snímek nadále rozvíjí osudy mnohých postav i motivy typické pro celou sérii a definitivně je opatřuje finální tečkou. čtěte zde
Vydáno: 09.08.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw 6/10
Recenze: Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw je akční popcorn nasáklý testosteronem Spin-off akční série Rychle a zběsile se namísto drahých aut, závodění a kaskadérských kousků točí spíš kolem dvou konkrétních hrdinů, známých z předchozích dílů, kolem nichž staví samostatně stojící špionážní zápletku. čtěte zde
Vydáno: 02.08.2019 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Slunovrat 7/10
Recenze: Hororové psychodrama Slunovrat léčí traumata pohanským folklorem Snímek o truchlení, traumatech, rozpadajících se vztazích, drogách a pohanských rituálech aneb pozoruhodná ukázka toho, jak také může vypadat film zrozený z režisérovy snahy reflektovat vlastní negativní emocionální zkušenost. čtěte zde
Vydáno: 01.08.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Dětská hra 4/10
Recenze: V remaku hororu Dětská hra je vraždící panenka Chucky online Remake Dětské hry z roku 1988 se pokusil přenést vraždící panenku Chuckyho do světa moderních technologií. Výsledek nicméně děsí jen minimálně, rozesmává sporadicky a svůj potenciál využívá pouze částečně. čtěte zde
Vydáno: 29.07.2019 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Lví král 6/10
Recenze: Nový Lví král vyměnil emoce za vizuální dokonalost a realističnost Disneyho předělávka Lvího krále sice představuje naprostý vrchol v rámci realistické počítačové animace, ale jinak se potýká s řadou nedostatků, jež ani úchvatné vizuální zpracování nepřebije. čtěte zde
Vydáno: 20.07.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Kořist 5/10
Recenze: Napínavému aligátořímu thrilleru Kořist vážná tvář nesluší Režisér Alexandre Aja natočil thriller s aligátory, odehrávající se v zatopeném sklepě. Uspokojivá žánrovka na jedno použití má svižné tempo i napínavě graduje, zároveň je ale překvapivě seriózní a umírněná. čtěte zde
Vydáno: 12.07.2019 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   37/2019

Nabarvené ptáče
6/10

Adaptace kontroverzního románu reprezentovala tuzemskou kinematografii v hlavní soutěži benátského festivalu. O počinu Václava Marhoula, který vzbuzuje rozporuplné reakce, se tím pádem hodně mluví. Jak to s ním tedy dopadlo?

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2019 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver