Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Tři Tygři ve filmu: JACKPOT 3/10
Recenze: Bláznivá komedie Tři Tygři ve filmu: JACKPOT je naditá slabými vtipy V celovečerním filmu s členy ostravského hereckého souboru Tři Tygři se dvojice prosťáčků vydává na dalekou cestu do Prahy s výherním losem, zatímco jsou jim v patách neschopní mafiánští poskoci, imbecilní policista a podřadný pražský herec. čtěte zde
Vydáno: 25.05.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Mulholland Drive 10/10
Stroj času: Mulholland Drive aneb Hollywood po lynchovsku I po jednadvaceti letech je mysteriózní thriller Mulholland Drive mistrovským dílem Davida Lynche a jedním z nejlepších filmů 21. století. Nyní je k vidění znovu ve vybraných kinech v České republice. čtěte zde
Vydáno: 21.05.2022 20:30 v sekci Recenze | Stroj času
0
Blu-Ray recenze: Blok 99 10/10
Blu-Ray recenze: Mistrovský thriller Blok 99 se dočkal druhého vydání Film Blok 99 vychází v dotisku na Blu-Ray, zatímco v roce 2018 jej uvedl do distribuce Bontonfilm, tak nyní jej má pod křídly vydavatelství Magic Box. Na disku jej doprovází čtvrthodinový film o filmu. čtěte zde
Vydáno: 15.05.2022 10:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Inland Empire 4/10
Stroj času: Inland Empire: film, který nikdo nechtěl David Lynch natočil v roce 2006 mysteriózní snímek Inland Empire, který zůstává k dnešním dnům jeho posledním celovečerním kouskem. Jaký je jeho odkaz po šestnácti letech? čtěte zde
Vydáno: 14.05.2022 12:00 v sekci Recenze | Stroj času
2
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství 6/10
Recenze: Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství se snaží zviditelnit hororovými prvky V nové marvelovce se Doctor Strange seznámí s dívkou, jejíž nadlidskou schopností je cestovat mezi různými paralelními světy. Film měl být od jiných superhrdinských snímků odlišen výraznými hororovými prvky. čtěte zde
Vydáno: 09.05.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Nezanechat stopy 8/10
Recenze: Drama Nezanechat stopy je sugestivním obrazem doby, v níž nebylo moc veselo Mladý režisér Jan P. Matuszynski představuje širší veřejnosti příběh, který v osmdesátých letech změnil náladu polské veřejnosti a naplno odhalil zrůdnost komunistického režimu. Stojí za to drama Nezanechat stopy vidět? čtěte zde
Vydáno: 08.05.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Promlčeno 6/10
Recenze: Film Promlčeno se vymezuje vůči promlčecí lhůtě pro trestné činy V novém společensky kritickém filmu Roberta Sedláčka ztvárnil Karel Roden programátora, který se po dvaceti letech života v zahraničí ozve moderátorce rozhlasového pořadu za účelem převyprávění svého životního příběhu v přímém přenosu. čtěte zde
Vydáno: 03.05.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Po čem muži touží 2 2/10
Recenze: Komedie Po čem muži touží 2 je sexistickou přehlídkou tupých stereotypů Úspěch komedie Po čem muži touží, jejíž hlavní hrdina se působením magického zaklínadla ocitl v ženském těle, přivedl její tvůrce k natočení pokračování, ve kterém se pro změnu žena jednoho dne probudí v těle muže. čtěte zde
Vydáno: 23.04.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
1
Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství 5/10
Recenze: Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství slepě tápou ve vlastním scénáři Třetí díl fantasy série, dějově předcházející událostem známým z Harryho Pottera, nadále prohlubuje zákonitosti čarodějnického světa a konečně se detailněji věnuje i postavám mladého Albuse Brumbála a čaroděje Grindelwalda. čtěte zde
Vydáno: 08.04.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Morbius 3/10
Recenze: Morbius je upírské superhrdinské béčko, řadí se k nejhorším marvelovkám Komiksový film Morbius vypráví o doktorovi medicíny (Jared Leto), který trpí vzácnou krevní chorobou a pokusí se ji vyléčit vlastním experimentálním přípravkem obsahujícím netopýří DNA. čtěte zde
Vydáno: 04.04.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Známí neznámí 6/10
Recenze: Komedie Známí neznámí vděčí za své kvality vydařené italské předloze Skupina oslavujících přátel se rozhodne během společného večera číst a poslouchat nahlas všechny nově příchozí zprávy a telefonáty ze svých mobilů - načež začnou vyplouvat na povrch všechny tajnosti a lži, které před sebou skrývali. čtěte zde
Vydáno: 02.04.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-Ray recenze: Duna 8/10
Blu-Ray recenze: Duna nabízí přes hodinu materiálů o svém vzniku a mytologii Sci-fi Duna vyšlo na DVD, na Blu-Ray a ve verzi UHD s filmem v rozlišení 4K. Na disku se nachází více než hodina vyčerpávajících dokumentárních záznamů, záběrů ze zákulisí a filmů o filmu. čtěte zde
Vydáno: 31.03.2022 07:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Poslední závod 7/10
Recenze: Poslední závod se brodí v přemíře příběhů a motivů, finále má však strhující Známý příběh lyžařů Bohumila Hanče a Václava Vrbaty se tvůrci dobového sportovního dramatu Poslední závod rozhodli doplnit o vypravěčskou perspektivu pražského Němce a sportovního nadšence Emericha Ratha. čtěte zde
Vydáno: 27.03.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Lékořicová Pizza 8/10
Za horizontem: PTA vzpomíná na dětství v retro komedii Lékořicová Pizza Nejnovější snímek Paula Thomase Andersona nazvaný Lékořicová Pizza je komediálně laděným retro snímkem vracejícím se k autorovým vzpomínkám na dospívání v Kalifornii v 70. letech. čtěte zde
Vydáno: 26.03.2022 12:30 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Ambulance 6/10
Recenze: Nezastavitelná Ambulance Michaela Baye sází všechno na efektní akci Nový film Michaela Baye, dějově inspirovaný stejnojmenným dánským snímkem z roku 2005, vypráví o dvou bratrech, kteří se po vyloupení banky pustí do honičky s policií v ukradené záchrance. čtěte zde
Vydáno: 20.03.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Oscarová recenze: Král Richard 7/10
Oscarová recenze: Will Smith jako Král Richard se až příliš urputně snaží získat svého prvního Oscara Král Richard: Zrození šampionek je dalším snímkem, který má 28. března 2022 na oscarovém ceremoniálu šanci získat titul Nejlepší film a zazářit v dalších pěti kategoriích. Zaslouží si své místo mezi nominovanými? čtěte zde
Vydáno: 14.03.2022 12:30 v sekci Recenze
0
Betlémské světlo 4/10
Recenze: Betlémské světlo Jana Svěráka tematizuje autorskou nemohoucnost V novém filmu Jana Svěráka ztvárnil Zdeněk Svěrák postavu spisovatele, který má rozepsané tři povídky, s nimiž si neví rady. V tom se mu začnou fiktivní postavy z jeho příběhů zjevovat i ve skutečném životě... čtěte zde
Vydáno: 13.03.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
5
13 10/10
Stroj času: ruská ruleta přináší smrt ve filmu 13 Film s názvem 13 je neprávem opomíjený vybroušený diamant, dokonale zrežírované drama a nelítostná analýza zákonitostí smrtící hry s názvem ruská ruleta. čtěte zde
Vydáno: 12.03.2022 12:30 v sekci Recenze | Stroj času
0
Recenze: Proměna 6/10
Recenze: Proměna vyrazí dech dokonalou animací a roztomilostí, s příběhem se ale drží při zemi Studio Pixar přichází se svým dalším původním snímkem, ve kterém se stává z podivínské puberťačky obří panda červená. Čeká Proměnu stejný úspěch jako předchozí snímky tohoto studia? čtěte zde
Vydáno: 11.03.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
The Batman 9/10
Recenze: The Batman s Robertem Pattinsonem je temnou a ponurou detektivkou The Batman je ze všech snímků o netopýřím muži nejtemnější a nejdelší, snoubí se v něm kombinace komiksového dramatu, akčního krimithrilleru, pulpové gangsterky, neonoir detektivky a katastrofického filmu. čtěte zde
Vydáno: 04.03.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   19/2022

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství
6/10

V nové marvelovce se Doctor Strange seznámí s dívkou, jejíž nadlidskou schopností je cestovat mezi různými paralelními světy. Film měl být od jiných superhrdinských snímků odlišen výraznými hororovými prvky.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2022 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver
Zavřít reklamu