Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Babylon 6/10
Recenze: Vizuálně opojný, ale příběhově rozpačitý Babylon Scenárista a režisér Damien Chazelle se konečně dočkal a do kin dostal svůj vysněný projekt v podobě monumentální fresky Babylon. Ten v zámoří ovšem finančně propadl a kritickou obec rozdělil. Jak to s ním tedy nakonec je? čtěte zde
Vydáno: 19.01.2023 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Avatar: The Way of Water 9/10
Recenze: Velkofilm Avatar: The Way of Water se podruhé noří do nádherného světa Pandory Objevování nových zákoutí planety Pandora je místy až éterickým a poetickým zážitkem, který přenáší diváky do jiného časoprostoru. Příběh o ochraně rodiny a hledání nového domova je jednoduchý, nechybí mu však emoce, napětí, ani skvělá akce. čtěte zde
Vydáno: 17.12.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
1
Šílená noc 6/10
Recenze: Šílená noc - cynická a brutální vánoční podívaná, v níž budete idylu hledat marně O tom, že Santa Claus není tak úplně mírumilovný chlapík a nebojí se rozdat si to s pár padouchy, se nás snaží přesvědčit produkující David Leitch a režírující Tommy Wirkola. Je Šílená noc zábavnou alternativou vánoční klasice? čtěte zde
Vydáno: 10.12.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Fabelmanovi 8/10
Recenze: Rodinné drama Fabelmanovi je nejosobnějším filmem Stevena Spielberga Ve snímku Fabelmanovi, natočeném lehkou rukou a s poctivou dávkou hravosti, jemnosti, upřímnosti a citu, se Steven Spielberg ohlíží za svým dětstvím a dospíváním a za zážitky, které jej formovaly jako filmaře. čtěte zde
Vydáno: 30.11.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Grand Prix 6/10
Recenze: Česká komedie Grand Prix kombinuje výbornou režii a vulgární humor Nový film Jana Prušinovského spojuje sociální drama z maloměstské periferie s komediální road-movie o tom, jak si majitel autobazaru, zloděj aut a autistický automechanik vyjedou na závody Formule 1. čtěte zde
Vydáno: 26.11.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Recenze: Princezna zakletá v čase 2 8/10
Recenze: Fantasy Princezna zakletá v čase 2 rozčeřila stojaté vody českého filmu Vánoce jsou za dveřmi a přichází čas pohádek. Druhý díl Princezny zakleté v čase vybočil ze své pohádkové cesty a nabízí spíše fantasy s pohádkovými prvky. Není to ale vůbec na škodu! čtěte zde
Vydáno: 25.11.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
8
Black Panther: Wakanda nechť žije 7/10
Recenze: Film Black Panther: Wakanda nechť žije reaguje na úmrtí hlavního hrdiny Království Wakanda je ve filmu ohrožováno světovými mocnostmi i novým podmořským národem. Snímek rozšiřuje mytologii superhrdinského světa Marvelu, představuje nové postavy a připravuje živnou půdu pro další díly. čtěte zde
Vydáno: 14.11.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Vražda v Londýně 8/10
Recenze: Vražda v Londýně je detektivka i komedie Komediálně laděná detektivka Vražda v Londýně se točí kolem slavné hry Agathy Christie Past na myši a po vzoru autorky se s komediální nadsázkou ptá, kdo je vrah. čtěte zde
Vydáno: 07.11.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Hranice lásky 6/10
Recenze: Hranice lásky jako nová cesta česká kinematografie Provokativním plakátem i otevřenou erotikou se snaží zaujmout český film o tom, zda může dlouhodobě fungovat otevřený vztah. Dokáže ale debutant Tomasz Winski upoutat i něčím jiným než jen lechtivými scénami? čtěte zde
Vydáno: 06.11.2022 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Na západní frontě klid 8/10
Za horizontem: Na západní frontě klid připomíná peklo války Na Netflixu měl minulý týden premiéru protiválečný snímek Na západní frontě klid natočený podle klasického románu Ericha Marii Remarquea. Jak dopadla třetí filmová adaptace této knihy? čtěte zde
Vydáno: 05.11.2022 10:30 v sekci Recenze | Za horizontem
1
Bluray: Klan Gucci 6/10
Bluray recenze: V bonusové výbavě Klanu Gucci dominují kostýmy a módní doplňky Drama Klan Gucci vyšlo na DVD a na Blu-Ray se stejnou bonusovou výbavou. Ta sestává z doprovodných materiálů o celkové délce zhruba dvaceti minut, z nichž polovinu zabírá krátký filmu o filmu. čtěte zde
Vydáno: 03.11.2022 07:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Recenze: Vstupenka do ráje 5/10
Recenze: Vstupenka do ráje je jen nablýskanější verzí devadesátkových romantických komedií Už nějakou chvíli brázdí kina po celém světě romantická komedie s Julií Roberts a Georgem Clooneym Vstupenka do ráje. Budete se i vy při sledování tohoto filmu cítit jako v ráji? Možná jen na chvíli. čtěte zde
Vydáno: 31.10.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Princ Mamánek 3/10
Recenze: Pohádka Jana Budaře Princ Mamánek nevyrovnaně vypráví o lásce a smrti Pohádkový příběh o rozmazleném princi, který je skoro ve čtyřiceti letech poprvé v životě nucen opustit zámek a objevovat okolní svět, je zároveň hojně proložen motivem smrti a dalšími dospělými tématy. čtěte zde
Vydáno: 30.10.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Black Adam 5/10
Recenze: Filmový Black Adam představuje nové postavy z komiksového světa DC Seznam filmových superhrdinů se rozšiřuje o Black Adama, jenž byl před 5000 lety vybrán bohy, od nichž získal nadlidské schopnosti. V současnosti jej přilétá zpacifikovat tým jiných superhrdinů, který si říká Společenství spravedlnosti. čtěte zde
Vydáno: 24.10.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Il Boemo 8/10
Recenze: Il Boemo je film s oscarovými ambicemi Vojtěch Dyk hraje v životopisném dramatu Il Boemo českého hudebního skladatele Josefa Myslivečka, který působil v druhé polovině 18. století v Itálii. Dokáže film naplnit oscarové ambice? čtěte zde
Vydáno: 23.10.2022 09:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Hellraiser 2/10
Za horizontem: Hellraiser pohřbívá kult Před pětatřiceti lety se zrodil kult v podobě hororu Hellraiser o vyslancích pekla přinášejících rozkoš v bolesti. V roce 2022 přichází reboot, který tento kult definitivně pohřbívá. čtěte zde
Vydáno: 18.10.2022 15:30 v sekci Recenze | Za horizontem
3
Běžná selhání 8/10
Recenze: Drama Běžná selhání mísí strasti tří žen s hrozbou blížící se katastrofy Český film Běžná selhání měl premiéru na filmovém festivalu v Benátkách. K jeho zařazení mezi festivalové filmy evropské úrovně přispívají kromě pevně uchopené režie též herecké výkony protagonistek hlavních rolí a vypilovaný scénář. čtěte zde
Vydáno: 17.10.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Válečnice 7/10
Recenze: Válečnice je atraktivní akční podívanou Snímek Válečnice vypráví pozoruhodný příběh Agojie, ženských bojovnic, které v devatenáctém století chránily Dahomejské království v Africe. Vyplatí se na něj zajít do kina? čtěte zde
Vydáno: 16.10.2022 09:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Halloween končí 5/10
Recenze: Halloween končí jako nemastný neslaný konec V třetím dílu nové halloweenské série, která začala před čtyřmi roky komerčně úspěšným Halloweenem, se dočkáme rozřešení, nikoliv však divácky uspokojivého. čtěte zde
Vydáno: 14.10.2022 15:13 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-Ray: Eternals 6/10
Blu-Ray recenze: Film Eternals doprovází na disku základní bonusová výbava Film Eternals je k dispozici na DVD (bez bonusů) a na Blu-Ray, jehož bonusové materiály lze označit za povinnou výbavu - tvoří je dvojice filmů o filmu, komentář tvůrců a série vystřižených a zkažených scén. čtěte zde
Vydáno: 06.10.2022 07:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0

PREMIÉRA TÝDNE   03/2023

Babylon
6/10

Scenárista a režisér Damien Chazelle se konečně dočkal a do kin dostal svůj vysněný projekt v podobě monumentální fresky Babylon. Ten v zámoří ovšem finančně propadl a kritickou obec rozdělil. Jak to s ním tedy nakonec je?

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2023 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver
Zavřít reklamu