Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
U Zlaté rukavice 7/10
Recenze: Film o sériovém vrahovi U Zlaté rukavice testuje výdrž diváků Kontroverzní německý snímek zabývající se příběhem hamburského sériového vraha Fritze Honky, inspirovaný reálnými událostmi ze 70. let, je v řadě ohledů unikátní, ale zároveň i extrémně drsný a záměrně odporný. čtěte zde
Vydáno: 19.10.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Zloba: Královna všeho zlého 4/10
Recenze: Zloba: Královna všeho zlého je pokračování natočené pouze z povinnosti Disneyho fantasy pohádka, navazující na snímek Zloba – Královna černé magie, působí jako generická kombinace nastavované kaše a produktu vytvořeného generátorem náhodných zápletek. čtěte zde
Vydáno: 18.10.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
3
Bluray recenze: Aladin 6/10
Bluray recenze: Hraný Aladin zaplavuje klasický příběh karnevalovými barvami Zmodernizovaná hraná předělávka animovaného snímku Aladin z roku 1992 vychází na DVD a Blu-ray, doplněná o bonusové materiály z natáčení, vystřižené scény a hudební videoklipy s písničkami z filmu. čtěte zde
Vydáno: 10.10.2019 14:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Deštivý den v New Yorku 7/10
Recenze: Deštivý den v New Yorku Film Deštivý den v New Yorku, na němž dlouho leželo embargo zákazu kvůli novým obviněním ze sexuálního obtěžování, dorazil konečně do kin. čtěte zde
Vydáno: 05.10.2019 08:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Joker 9/10
Recenze: Benátský vítěz Joker je strhující one-man show Joaquina Phoenixe Snímek Joker je nekompromisním, uhrančivým a mimořádně působivým nepříjemným dramatem, jež je anti-komiksovou a anti-hrdinskou psychologickou sondou do duše šílence, kterého bravurně ztvárnil dokonalý Joaquin Phoenix. čtěte zde
Vydáno: 04.10.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
1
Jiří Suchý – Lehce s životem se prát 8/10
Recenze: Dokument Jiří Suchý – Lehce s životem se prát je příjemným medailonkem Dokument Olgy Sommerové, věnovaný osobě a tvorbě Jiřího Suchého, je divácky nesmírně vděčným a informacemi naditým průřezem umělcovou více než šedesátiletou hudební, pěveckou a písničkářskou kariérou. čtěte zde
Vydáno: 03.10.2019 14:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Parazit 10/10
Recenze: Vítěz Cannes Parazit je mistrnou, vtipnou i napínavou žánrovou směsí Jihokorejský snímek Parazit je skvostnou kombinací thrilleru, společenské satiry a absurdní černé komedie, která skvěle graduje, je nejprve hodně vtipná a později i hodně mrazivá a hlavně je úžasně natočená i napsaná od první do poslední scény. čtěte zde
Vydáno: 03.10.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Národní třída 4/10
Recenze: České drama Národní třída dělá z frustrovaného rváče cool postavu Národní třída působí, jako by chtěla promlouvat hlasem těch, kteří nejsou spokojeni s nastavením současného společenského systému. Činí tak ale prostřednictvím postavy rváče, co akorát na všechno nadává a aktivně vyhledává pěstní potyčky. čtěte zde
Vydáno: 02.10.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Avengers: Endgame 9/10
Blu-Ray recenze: Avengers: Endgame zakončují ságu s hodinou bonusů navrch FIlm Avengers: Endgame je epickým vyvrcholením předchozích 21 filmů ze světa Marvelu. Vychází na DVD, Blu-Ray (2D i 3D) i v kolekci spolu s předchozími třemi díly série Avengers. čtěte zde
Vydáno: 25.09.2019 12:30 v sekci Recenze | Blu-ray
1
Rambo: První krev 8/10
Stroj času: Rambo: První krev jakožto sociální reflexe války ve Vietnamu Jelikož se aktuálně v kinech prohání pátý Rambo, není od věci si připomenout, jak celá sága začala. I když je jeho tvář spjata se Sylvesterem Stallonem, nechybělo mnoho a roli vůbec nehrál. Komu byla původně nabídnuta? čtěte zde
Vydáno: 24.09.2019 12:30 v sekci Recenze | Stroj času
1
Ad Astra 6/10
Recenze: Ad Astra s Bradem Pittem je sci-fi o samotě člověka v životě i ve vesmíru Existenciální sci-fi Ad Astra není žádnou akční jízdou, leč rozjímavým psychologickým snímkem s krásnou kamerou, působivou výpravou a skvělými herci. Pomalu, leč mistrně vyprávěný film si však podráží nohy řadou kompromisních berliček. čtěte zde
Vydáno: 23.09.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Rambo: Poslední krev 8/10
Recenze: Rambo: Poslední krev uzavírá slavnou sérii Sylvester Stallone se vrací naposledy jako vietnamský veterán John Rambo, aby se rozloučil s filmovými fanoušky v posledním díle symbolicky nazvaném Rambo: Poslední krev. čtěte zde
Vydáno: 21.09.2019 08:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Takové krásné šaty 3/10
Recenze: Takové krásné šaty jsou hrdým uměleckým brakem Osobitý britský filmař Peter Strickland natočil film o prokletých šatech. Znovu se v něm na nikoho neohlížel, složil poctu italským giallo filmům a naservíroval lahůdku pro všechny cinefily plnou bizarních momentů. Nebo ne? čtěte zde
Vydáno: 17.09.2019 12:30 v sekci Recenze
0
Nabarvené ptáče 6/10
Recenze: Je Nabarvené ptáče bílou vránou mezi českými filmy? Adaptace kontroverzního románu reprezentovala tuzemskou kinematografii v hlavní soutěži benátského festivalu. O počinu Václava Marhoula, který vzbuzuje rozporuplné reakce, se tím pádem hodně mluví. Jak to s ním tedy dopadlo? čtěte zde
Vydáno: 16.09.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-Ray recenze: Na špatné straně 8/10
Blu-Ray recenze: Na špatné straně Fantastický krimi-thriller režiséra S. Craiga Zahlera se i přes své kvality v českých kinech neobjevil (až na Febiofest), nyní alespoň vychází na DVD a Blu-Ray. Bohužel však bez bonusů. čtěte zde
Vydáno: 05.09.2019 07:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
To Kapitola 2 5/10
Recenze: Adaptaci Stephena Kinga To Kapitola 2 neberou ani její tvůrci vážně Zatímco první část filmové adaptace románu To Stephena Kinga fungovala jako solidní rozehrávka příběhu o dospívání s přiměřeně strašidelnou hororovou rovinou, tak její druhá a závěrečná část působí spíš jako hororová komedie. čtěte zde
Vydáno: 05.09.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Blu-Ray recenze: My 6/10
Blu-Ray recenze: Thriller My jako metafora dvojí tváře Ameriky Thriller Jordana Peela vyprávějící o tom, že nejvíc se bojíme sami sebe a svých vlastních činů, vychází na DVD, Blu-Ray i ve formátu 4K. Všechny tři varianty přitom doprovázejí bonusy o vzniku a natáčení filmu. čtěte zde
Vydáno: 04.09.2019 12:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Bluray recenze: Shazam! 6/10
Bluray recenze: Shazam! je superhrdina, který si umí udělat legraci sám ze sebe Vydání komediálního superhrdinského snímku se Zacharym Levim v hlavní roli na DVD, Blu-Ray i ve formátu 4K doprovází množství bonusů, jimž vévodí půlhodinový film o filmu a krátký animovaný filmeček v komiksovém stylu. čtěte zde
Vydáno: 03.09.2019 12:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Blu-ray recenze: Mrazivá pomsta 7/10
Blu-ray recenze: Cesta od thrilleru ke komedii ve filmu Mrazivá pomsta Americký thriller s Liamem Neesonem, kombinovaný s černou komedií a vycházející z norské předlohy z roku 2014, je k dostání na DVD i Blu-ray. Bohužel zcela bez bonusů. čtěte zde
Vydáno: 02.09.2019 12:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Přes prsty 2/10
Recenze: Nevtipná letní komedie Petra Kolečka Přes prsty je nasáklá sexismem Sportovně-romantickou komedii z atraktivního prostředí ženského beach volejbalu napsal a coby svůj režijní debut i natočil Petr Kolečko, autor scénářů k řadě filmů i seriálů (Okresní přebor, MOST!, Trpaslík). čtěte zde
Vydáno: 28.08.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   47/2019

Last Christmas
4/10

Vánoční romantickou komedii Last Christmas natočil Paul Feig podle scénáře, jenž spolu-napsala Emma Thompson. Přesto snímek působí jako slepenec motivů a scén vypůjčených z jiných podobných filmů.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2019 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver