Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství 6/10
Recenze: Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství se snaží zviditelnit hororovými prvky V nové marvelovce se Doctor Strange seznámí s dívkou, jejíž nadlidskou schopností je cestovat mezi různými paralelními světy. Film měl být od jiných superhrdinských snímků odlišen výraznými hororovými prvky. čtěte zde
Vydáno: 09.05.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Nezanechat stopy 8/10
Recenze: Drama Nezanechat stopy je sugestivním obrazem doby, v níž nebylo moc veselo Mladý režisér Jan P. Matuszynski představuje širší veřejnosti příběh, který v osmdesátých letech změnil náladu polské veřejnosti a naplno odhalil zrůdnost komunistického režimu. Stojí za to drama Nezanechat stopy vidět? čtěte zde
Vydáno: 08.05.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Promlčeno 6/10
Recenze: Film Promlčeno se vymezuje vůči promlčecí lhůtě pro trestné činy V novém společensky kritickém filmu Roberta Sedláčka ztvárnil Karel Roden programátora, který se po dvaceti letech života v zahraničí ozve moderátorce rozhlasového pořadu za účelem převyprávění svého životního příběhu v přímém přenosu. čtěte zde
Vydáno: 03.05.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Po čem muži touží 2 2/10
Recenze: Komedie Po čem muži touží 2 je sexistickou přehlídkou tupých stereotypů Úspěch komedie Po čem muži touží, jejíž hlavní hrdina se působením magického zaklínadla ocitl v ženském těle, přivedl její tvůrce k natočení pokračování, ve kterém se pro změnu žena jednoho dne probudí v těle muže. čtěte zde
Vydáno: 23.04.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
1
Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství 5/10
Recenze: Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství slepě tápou ve vlastním scénáři Třetí díl fantasy série, dějově předcházející událostem známým z Harryho Pottera, nadále prohlubuje zákonitosti čarodějnického světa a konečně se detailněji věnuje i postavám mladého Albuse Brumbála a čaroděje Grindelwalda. čtěte zde
Vydáno: 08.04.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Morbius 3/10
Recenze: Morbius je upírské superhrdinské béčko, řadí se k nejhorším marvelovkám Komiksový film Morbius vypráví o doktorovi medicíny (Jared Leto), který trpí vzácnou krevní chorobou a pokusí se ji vyléčit vlastním experimentálním přípravkem obsahujícím netopýří DNA. čtěte zde
Vydáno: 04.04.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Známí neznámí 6/10
Recenze: Komedie Známí neznámí vděčí za své kvality vydařené italské předloze Skupina oslavujících přátel se rozhodne během společného večera číst a poslouchat nahlas všechny nově příchozí zprávy a telefonáty ze svých mobilů - načež začnou vyplouvat na povrch všechny tajnosti a lži, které před sebou skrývali. čtěte zde
Vydáno: 02.04.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-Ray recenze: Duna 8/10
Blu-Ray recenze: Duna nabízí přes hodinu materiálů o svém vzniku a mytologii Sci-fi Duna vyšlo na DVD, na Blu-Ray a ve verzi UHD s filmem v rozlišení 4K. Na disku se nachází více než hodina vyčerpávajících dokumentárních záznamů, záběrů ze zákulisí a filmů o filmu. čtěte zde
Vydáno: 31.03.2022 07:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Poslední závod 7/10
Recenze: Poslední závod se brodí v přemíře příběhů a motivů, finále má však strhující Známý příběh lyžařů Bohumila Hanče a Václava Vrbaty se tvůrci dobového sportovního dramatu Poslední závod rozhodli doplnit o vypravěčskou perspektivu pražského Němce a sportovního nadšence Emericha Ratha. čtěte zde
Vydáno: 27.03.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Lékořicová Pizza 8/10
Za horizontem: PTA vzpomíná na dětství v retro komedii Lékořicová Pizza Nejnovější snímek Paula Thomase Andersona nazvaný Lékořicová Pizza je komediálně laděným retro snímkem vracejícím se k autorovým vzpomínkám na dospívání v Kalifornii v 70. letech. čtěte zde
Vydáno: 26.03.2022 12:30 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Ambulance 6/10
Recenze: Nezastavitelná Ambulance Michaela Baye sází všechno na efektní akci Nový film Michaela Baye, dějově inspirovaný stejnojmenným dánským snímkem z roku 2005, vypráví o dvou bratrech, kteří se po vyloupení banky pustí do honičky s policií v ukradené záchrance. čtěte zde
Vydáno: 20.03.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Oscarová recenze: Král Richard 7/10
Oscarová recenze: Will Smith jako Král Richard se až příliš urputně snaží získat svého prvního Oscara Král Richard: Zrození šampionek je dalším snímkem, který má 28. března 2022 na oscarovém ceremoniálu šanci získat titul Nejlepší film a zazářit v dalších pěti kategoriích. Zaslouží si své místo mezi nominovanými? čtěte zde
Vydáno: 14.03.2022 12:30 v sekci Recenze
0
Betlémské světlo 4/10
Recenze: Betlémské světlo Jana Svěráka tematizuje autorskou nemohoucnost V novém filmu Jana Svěráka ztvárnil Zdeněk Svěrák postavu spisovatele, který má rozepsané tři povídky, s nimiž si neví rady. V tom se mu začnou fiktivní postavy z jeho příběhů zjevovat i ve skutečném životě... čtěte zde
Vydáno: 13.03.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
5
13 10/10
Stroj času: ruská ruleta přináší smrt ve filmu 13 Film s názvem 13 je neprávem opomíjený vybroušený diamant, dokonale zrežírované drama a nelítostná analýza zákonitostí smrtící hry s názvem ruská ruleta. čtěte zde
Vydáno: 12.03.2022 12:30 v sekci Recenze | Stroj času
0
Recenze: Proměna 6/10
Recenze: Proměna vyrazí dech dokonalou animací a roztomilostí, s příběhem se ale drží při zemi Studio Pixar přichází se svým dalším původním snímkem, ve kterém se stává z podivínské puberťačky obří panda červená. Čeká Proměnu stejný úspěch jako předchozí snímky tohoto studia? čtěte zde
Vydáno: 11.03.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
The Batman 9/10
Recenze: The Batman s Robertem Pattinsonem je temnou a ponurou detektivkou The Batman je ze všech snímků o netopýřím muži nejtemnější a nejdelší, snoubí se v něm kombinace komiksového dramatu, akčního krimithrilleru, pulpové gangsterky, neonoir detektivky a katastrofického filmu. čtěte zde
Vydáno: 04.03.2022 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Oscarová recenze: Síla psa 7/10
Oscarová recenze: Netradiční western Síla psa má přímý tah na oscarovou branku, nemusí ale sednout každému 28. března 2022 proběhne další předávání prestižních ocenění, které sleduje celý svět. Filmserver.cz Vám postupně přinese recenze všech nominovaných filmů, z nichž tím prvním bude Síla psa, která získala nominací nejvíce, a to rovnou dvanáct. čtěte zde
Vydáno: 03.03.2022 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Belfast 4/10
Recenze: Kenneth Branagh si idealizuje vzpomínky na Belfast Kenneth Branagh se se snímkem Belfast vrací do krajiny svého dětství a vzpomíná na příběhu jedné obyčejné rodiny na vlastní zážitky. čtěte zde
Vydáno: 01.03.2022 15:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Zpráva o záchraně mrtvého 4/10
Recenze: Zpráva o záchraně mrtvého ohlodává námět o smrti a odcházení na kost Nový film režiséra a scenáristy Václava Kadrnky pojednává o umírajícím muži v pooperačním kómatu, z nějž se ho u jeho nemocničního lůžka snaží probrat manželka s dospělým synem. čtěte zde
Vydáno: 27.02.2022 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Kmotr slaví 50 10/10
Stroj času: Kmotr slaví 50 Legendární snímek Kmotr Francise Forda Coppoly slaví letos padesát let od premiéry. Není náhodou, že od doby svého uvedení je mnohými kritiky i diváky považován za nejlepší film všech dob. čtěte zde
Vydáno: 26.02.2022 12:30 v sekci Recenze | Stroj času
0

PREMIÉRA TÝDNE   28/2022

Černý telefon
7/10

Horor Černý telefon vychází ze stejnojmenné povídky Joea Hilla a předchází ho pověst zatím nejlepší žánrovky roku. Je to ale skutečně tak, nebo se kolem počinu zkušeného Scotta Derricksona vytvořil zbytečný povyk?

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2022 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver
Zavřít reklamu