Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Zakleté pírko 4/10
Recenze: Pohádka Zakleté pírko staví na přátelství hlavní hrdinky s vodníkem Nová pohádka Zdeňka Trošky vypráví o putování Aninky (Anastázie Chocholatá) v doprovodu vodníka (Lukáš Pavlásek) za jejím ztraceným milovaným, kterého by ráda zbavila jeho prokletí... čtěte zde
Vydáno: 04.01.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
7
Nenávist 3/10
Recenze: Horor Nenávist jen vyčpěle recykluje dávno okoukaný materiál Nová Nenávist, původně inspirovaná sérií japonských hororů, se po třinácti letech vrací do českých kin. Jde ale jen o odvar z odvaru, v němž se místo napínání pouze bafá, a v němž se nepodařilo přijít s čímkoli inovativním. čtěte zde
Vydáno: 03.01.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Maják (The Lighthouse) 9/10
Recenze: Maják (The Lighthouse) je vizuálně opojnou studií psychického rozkladu V lednu zavítá do distribuce film Maják (The Lighthouse), strhující psychologické drama s hororovými prvky, hutným symbolismem a s Willemem Dafoem a Robertem Pattinsonem, opěvovaný už od své premiéry v Cannes. čtěte zde
Vydáno: 30.12.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Portrét dívky v plamenech 7/10
Recenze: Portrét dívky v plamenech je subtilní romancí dvou žen na konci 18. století Francouzské umělecké drama je dobovou a křehkou, leč moderně natočenou milostnou romancí o dvou ženách, které by rády projevovaly své city, názory i myšlenky, leč nedovolují jim to společenské konvence. čtěte zde
Vydáno: 29.12.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Šťastný nový rok 2/10
Recenze: Komedie Šťastný nový rok je slovensko-česká komediální bizarnost Velmi slabé zápletky, humor povážlivě primitivní a silně podprůměrná režie i scénář, trpící celou řadou vypravěčských i jiných nedostatků. Na druhou stranu je ve filmu Šťastný nový rok i spousta bizarních scén. čtěte zde
Vydáno: 28.12.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
5
Star Wars: Vzestup Skywalkera 9/10
Recenze: Star Wars: Vzestup Skywalkera – důstojné zakončení ságy? Devátá epizoda uzavírá nejen třetí, sequelovou, trilogii, ale také je zakončením větší, tzv. Skywalkerovské ságy. V prvním ohledu je úspěšnější, přesto však jde o nadmíru zábavný film, jemuž díky spádu můžeme odpustit nedostatek času na vysvětlování. čtěte zde
Vydáno: 18.12.2019 11:01 v sekci Recenze | Premiéry
3
Bluray recenze: Kořist 5/10
Bluray recenze: Thriller Kořist doprovází poměrně bohatá bonusová nadílka Aligátoří thriller Kořist vychází na DVD i Blu-Ray, kde mu slouží ke cti překvapivě komplexní a informativně poměrně obsáhlá nabídka bonusových materiálů. čtěte zde
Vydáno: 13.12.2019 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Bluray recenze: Skleněný pokoj 4/10
Bluray recenze: Dojem z filmu Skleněný pokoj bonusová výbava nevylepší Film Skleněný pokoj vychází na DVD i Blu-Ray, jeho bonusová výbava je však poměrně bídná - na obou nosičích je k dispozici pouze česky nadabovaná dvojice upoutávek. čtěte zde
Vydáno: 12.12.2019 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Jumanji: Další level 4/10
Recenze: Film Jumanji: Další level opakuje chyby svého předchůdce V pokračování dva roky staré dobrodružné komedie Jumanji: Vítejte v džungli se v nebezpečném světě uvnitř začarované videohry ocitnou nejen hrdinové z předchozího filmu, ale i dvojice zmatených sedmdesátníků... čtěte zde
Vydáno: 05.12.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Primal 7/10
Za horizontem: Nicolas Cage s jaguárem proti psychopatovi v akčním thrilleru Primal Nicolas Cage převáží na nákladní lodi vzácného bílého jaguára v akčním filmu Primal, v němž zároveň eskortují nebezpečného zločince, který uprchne. čtěte zde
Vydáno: 01.12.2019 18:30 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Výjimeční 7/10
Recenze: Film Výjimeční je hřejivou poctou lidem z pečovatelských center Nový francouzský film od tvůrců Nedotknutelných se zabývá pečovatelským centrem pro autistickou mládež, přičemž baví i dojímá a současně nabízí i přesvědčivé humanistické poselství. čtěte zde
Vydáno: 30.11.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Last Christmas 4/10
Recenze: Last Christmas je film inspirovaný stejnojmennou vánoční písničkou Vánoční romantickou komedii Last Christmas natočil Paul Feig podle scénáře, jenž spolu-napsala Emma Thompson. Přesto snímek působí jako slepenec motivů a scén vypůjčených z jiných podobných filmů. čtěte zde
Vydáno: 29.11.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Irčan 8/10
Za horizontem: Irčan je Scorseseho návratem k mafiánům S Irčanem se Martin Scorsese vrací k epickým vyprávěním o světě organizovaného zločinu stejně jako ke spolupráci s Robertem De Nirem a Joem Pescim. čtěte zde
Vydáno: 28.11.2019 18:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Ledové království 2 5/10
Recenze: Ledové království 2 je průměrným pokračováním o sesterském poutu V pokračování Ledového království se Elsa a Anna (a spol.) vydávají na sever za záhadným hlasem, odhalují dávné tajemství, prolamují prokletí čarovného lesa a zachraňují království před hrozící zkázou... čtěte zde
Vydáno: 22.11.2019 14:00 v sekci Recenze | Premiéry
2
Vlastníci 5/10
Recenze: Film Vlastníci dělá ze schůze společenství vlastníků bytů dialogové peklo Hvězdně obsazený snímek o jedné hodně vyhrocené schůzi společenství vlastníků bytových jednotek se snaží být nadsazenou komedií s hláškujícími postavami a zároveň satirickým dramatickým podobenstvím o neduzích v české společnosti. čtěte zde
Vydáno: 21.11.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
6
Doktor Spánek od Stephena Kinga 6/10
Recenze: Doktor Spánek od Stephena Kinga kvalit Osvícení nedosahuje Ve filmu Osvícení bylo Dannymu, jehož proháněl po chodbách hotelu Overlook se sekerou v ruce jeho tatínek, pět let. V tomto pokračování po takřka čtyřiceti letech ztvárnil tutéž postavu Dannyho Ewan McGregor. čtěte zde
Vydáno: 19.11.2019 10:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Amnestie 4/10
Recenze: Drama Amnestie se dívá na události po listopadu 1989 skepticky Slovenské drama využívá skutečných událostí (listopad 1989, Havlovu amnestii a vzpouru vězňů v Leopoldově) k vyprávění polemického fiktivního příběhu, v němž figurují disidenti, vězni, jejich ženy, politici a agenti StB. čtěte zde
Vydáno: 16.11.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Le Mans '66 8/10
Recenze: Film Le Mans '66 prokládá závodní drama humorem a radost hořkostí Závodní drama o tom, jak se v roce 1966 automobilka Ford pokusila sesadit Ferrari, vítězný vůz vytrvalostního závodního okruhu Le Mans. Christian Bale a Matt Damon excelují v rolích závodníků a konstruktérů legendárního Fordu GT40. čtěte zde
Vydáno: 14.11.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Pardon, nezastihli jsme vás 8/10
Recenze: Sociální drama Pardon, nezastihli jsme vás kritizuje prekarizované práce V novém sociálním dramatu Kena Loache jsou prostřednictvím příběhu o snaživé proletářské rodině kritizovány prekarizované práce, při nichž jsou zaměstnanci vykořisťováni a nuceni pracovat za útrpných podmínek. čtěte zde
Vydáno: 13.11.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bitva u Midway 6/10
Recenze: Bitva u Midway je staromilský válečný film připomínající žánrovou klasiku Ve válečném filmu Rolanda Emmericha, který se k titulní bitvě u Midway dopracuje přes útok na Pearl Harbor a bombardování Tokia, hrají mimo jiné Ed Skrein, Luke Evans, Patrick Wilson a Woody Harrelson. čtěte zde
Vydáno: 11.11.2019 12:15 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   07/2020

Ježek Sonic
4/10

Superrychlý modrý ježek Sonic je videoherní postavička, s níž hráč sbírá zlaté kroužky a bojuje se zlým doktorem Robotnikem. Stejné motivy se objevují i ve filmové adaptaci této videohry, v níž si mimo jiné zahráli i Jim Carrey a James Marsden.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2020 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver