Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Mirai, dívka z budoucnosti 8/10
Recenze: Tématem anime Mirai, dívka z budoucnosti je sourozenectví a rodičovství Film o čtyřletém chlapci, jenž musí po narození sestřičky překonat pokles pozornosti rodičů a přijmout roli staršího bratra, nezapomíná ani na dospělé a na pozadí výjevů z rodinného života soucitně ztvárňuje mnohé rodičovské strasti. čtěte zde
Vydáno: 11.04.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Řbitov zviřátek 3/10
Recenze: Filmový Řbitov zviřátek je vyčpělým výprodejem hororových motivů Bestseller Stephena Kinga Řbitov zviřátek se po třiceti letech dočkal nové adaptace. Ta nicméně působí ve všech ohledech značně zastarale a staromódně a vyděsit diváky se snaží jen marně. čtěte zde
Vydáno: 09.04.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Shazam! 6/10
Recenze: Komiksový Shazam! si vtipně střílí ze superhrdinského žánru V adaptaci komiksu společnosti DC se čtrnáctiletý Billy stane nástupcem mocného čaroděje-ochránce světů a získá schopnost proměnit se v dospělého superhrdinu pokaždé, když vysloví jméno „Shazam“. čtěte zde
Vydáno: 04.04.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Teroristka 5/10
Recenze: Iva Janžurová bojuje ve filmu Teroristka proti vesnické mafii V novém filmu Radka Bajgara s Ivou Janžurovou a Martinem Hofmannem v hlavních rolích dojde učitelce na penzi trpělivost s mafiánem, který na vesnici otravuje život chatařům i jí samotné, a dojde si na něj došlápnout s brokovnicí... čtěte zde
Vydáno: 03.04.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
1
Dumbo 5/10
Recenze: Slon Dumbo má ve filmu Tima Burtona jen vedlejší roli Létající slon Dumbo se dočkal hrané verze v režii Tima Burtona. Příběh Disneyho animované klasiky v něm však zabírá zhruba jen třetinu děje a titulní Dumbo dokonce ani není jeho hlavním hrdinou. čtěte zde
Vydáno: 31.03.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Zraněná srdce 5/10
Recenze: Zraněná srdce zasazují tradiční milostný trojúhelník do netradiční lokace Romance z poválečného Hamburku s Keirou Knightley, Jasonem Clarkem a Alexanderem Skarsgårdem v hlavních rolích vypráví nejen o vášni, ale i o bolesti ze ztráty, výčitkách svědomí a touze pohřbít minulost a začít znovu a jinak. čtěte zde
Vydáno: 28.03.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
My 6/10
Recenze: Satirický thriller My je metaforou morálky a svědomí Američanů Po úspěchu svého debutu Uteč přichází režisér a scenárista Jordan Peele s něčím formálně podobným, akorát se tentokrát namísto rasismu zabývá odvrácenou temnou tváří současné Ameriky. čtěte zde
Vydáno: 27.03.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Na špatné straně 9/10
Febiofest 2019: jsou Mel Gibson a Vince Vaughn Na špatné straně? Mel Gibson a Vince Vaughn hrajou dvojici suspendovaných policistů, kteří se chystají okrást bankovní lupiče v kriminálním thrilleru Na špatné straně. čtěte zde
Vydáno: 26.03.2019 18:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Triple Frontier 5/10
Za horizontem: jen polovičatý Triple Frontier Akční dobrodružné drama z prostředí jihoamerické džungle Triple Frontier s hvězdným obsazením mělo našlápnuto stát se filmovou událostí roku, ale zůstalo jen na půli cesty. čtěte zde
Vydáno: 23.03.2019 12:00 v sekci Recenze | Za horizontem
2
Pašerák 6/10
Recenze: Pašerák Clinta Eastwooda poučuje o rodinných hodnotách Nový film Clinta Eastwooda (který v něm zároveň ztvárnil hlavní roli) je natočen volně na motivy skutečné události z roku 2014, kdy devadesátiletý americký stařík pašoval velké náklady kokainu pro mexický drogový kartel. čtěte zde
Vydáno: 21.03.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
We Die Young 7/10
Za horizontem: Jean-Claude Van Damme v akčním dramatu We Die Young Jean-Claude Van Damme se zaplete do bojů drogového gangu uprostřed Washingtonu DC v akčním dramatu We Die Young. čtěte zde
Vydáno: 17.03.2019 15:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Kouzelný park 6/10
Recenze: Animovaný Kouzelný park je divokou jízdou o naději a představivosti V animovaném filmu Kouzelný park se dětská hlavní hrdinka ocitne v lunaparku, který si spolu s maminkou vysnila během společných her - ten se ale nyní rozpadá a zachrání ho jen dostatečná dávka fantazie. čtěte zde
Vydáno: 13.03.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Šťastný Lazzaro 8/10
Recenze: Kritický a magický Šťastný Lazzaro vybízí k úvahám nad stavem společnosti Divácky přívětivý a dějově pozoruhodný italský snímek je realistickým sociálním dramatem s prvky magického realismu, které se nejprve soustředí na vykreslení života rolníků-nevolníků, leč v polovině od této roviny překvapivě upouští... čtěte zde
Vydáno: 11.03.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Velvet Buzzsaw 8/10
Za horizontem: umění zabíjí ve Velvet Buzzsaw Dan Gilroy natočil po temném thrilleru Slídil a právnickém dramatu Roman J. Israel, Esq. satiricky laděný "art horor" s názvem Velvet Buzzsaw odehrávající se v uměleckém světě současného Los Angeles. čtěte zde
Vydáno: 09.03.2019 12:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Captain Marvel 8/10
Recenze: Captain Marvel – první a nejmocnější ústřední hrdinka MCU? Dvacátý první film v sáze Marvel Cinematic Universe do ní svižným způsobem a vtipně roubuje řadu aspektů z minulosti a připravuje půdu pro Avengers: Endgame. čtěte zde
Vydáno: 06.03.2019 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
2
Colette: Příběh vášně 5/10
Recenze: Spásou pro drama Colette: Příběh vášně je výkon Keiry Knightley Životopisné drama o francouzské spisovatelce a varietní umělkyni Sidonii-Gabrielle Colette se poněkud utápí v útržkovitém a těkavém stylu vyprávění, částečně jej však zachraňuje výkon Keiry Knightley v hlavní roli. čtěte zde
Vydáno: 01.03.2019 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Všechno nejhorší 2 3/10
Recenze: Všechno nejhorší 2 je přehlídka nahodilosti porušující vlastní pravidla V pokračování filmu Všechno nejhorší, jehož hrdinka byla uvězněna v časové smyčce, se nyní cestuje nejen v čase, ale i napříč alternativními realitami. A výsledný film je bohužel strašlivě nesmyslný a nahodilý a ani se neřídí pravidly, která sám nastolil. čtěte zde
Vydáno: 27.02.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Jak vycvičit draka 3 7/10
Recenze: Jak vycvičit draka 3 s noblesou završuje animovanou trilogii Třetí část animované filmové série Jak vycvičit draka posiluje romantické motivy, kvalitativně překonává předchozí díl a tvoří důstojnou a emotivní tečku za celou trilogií. čtěte zde
Vydáno: 22.02.2019 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
6
Všichni to vědí 6/10
Recenze: Španělské drama Všichni to vědí nese rukopis íránského režiséra Zahajovací film loňského festivalu v Cannes, drama s Penélope Cruz a Javierem Bardemem v hlavních rolích, je sice španělské, ale natočil jej oscarový íránský režisér, tvůrce filmů Klient a Rozchod Nadera a Simin. čtěte zde
Vydáno: 21.02.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Mrazivá pomsta 7/10
Recenze: Černým humorem kořeněný thriller Mrazivá pomsta má norské kořeny Řidiči sněžného pluhu (Liam Neeson) zabije syna drogová mafie a on se rozhodne pomstít. Kdo by však čekal další standardní řadový thriller s Liamem Neesonem, obdrží překvapivě pozoruhodný, nápaditý a osvěžující mix thrilleru a černé komedie. čtěte zde
Vydáno: 20.02.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   23/2019

Muži v Černém: Globální hrozba
4/10

Muži v černém se po sedmi letech opět vrací, i když bez Willa Smithe a Tommyho Lee Jonese, které vystřídali Tessa Thompson a Chris Hemsworth (takže je to spíš Muž a žena v černém). A není to návrat, který by stál příliš za to.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2019 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver