Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Rocketman 8/10
Recenze: Hýřivý biopic Eltona Johna Rocketman Muzikál Rocketman je hořkosladkým portrétem zakřiknutého nemilovaného dítěte, které se promění v jednu z největších hudebních hvězd pop music: Eltona Johna. čtěte zde
Vydáno: 06.06.2019 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
2
Godzilla II Král monster 6/10
Recenze: Godzilla II Král monster je mírně chaotickou přehlídkou oblud Godzilla II Král monster je dalším příspěvkem do takzvaného Monstrverza, které vyvrcholí příští rok setkáním dvou monstr králů - Godzilly a King Konga. Jak se povedla jeho předzvěst? čtěte zde
Vydáno: 04.06.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Free Solo 8/10
Recenze: Při sledování horolezeckého dokumentu Free Solo hrozí závratě Oscarem oceněný americký dokument Free Solo se zabývá výkonem a osobností třicetiletého horolezce Alexe Honnolda, který se rozhodl vylézt na skalní stěnu El Capitan v Yosemitském národním parku. čtěte zde
Vydáno: 25.05.2019 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Aladin 8/10
Recenze: Aladin – podruhé do stejné (nadčasové) pouště Další z řady hraných remaků klasických kreslených filmů je víceméně přesnou adaptací původního příběhu. Přesto díky nápadité režii baví a je rozhodně na co se dívat. čtěte zde
Vydáno: 23.05.2019 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
John Wick 3 9/10
Recenze: Elegantní akční lahůdka John Wick 3 konzistentně udržuje kvalitu série Režisér Chad Stahelski pokračuje v budování spletitého světa elitních zabijáků a jeho fascinující mytologie. Ve filmu, který je přinejmenším stejně efektní, úderný, elegantní, nápaditý a skvěle natočený jako jeho dva předchůdci. čtěte zde
Vydáno: 16.05.2019 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
The Beach Bum 7/10
Recenze: Zhulená komedie The Beach Bum představuje relaxační filmovou poezii Osvobozující a odpočinková komedie, odehrávající se v euforickém oparu omamných látek a ironicky oslavující styl života bohatých a bezstarostných požitkářů, je stejně ležérně uvolněná a svébytná jako její hlavní hrdina. čtěte zde
Vydáno: 11.05.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Trhlina 3/10
Recenze: Slovenský thriller Trhlina neuspokojivě rozplétá záhadu pohoří Tribeč Snímek režiséra Petra Bebjaka, natočený podle knižního bestselleru o lidech mizejících v pohoří Tribeč, vznikl původně jako mini-série pro televizi, po uvedení do kin se z něj však stal na Slovensku divácký hit. čtěte zde
Vydáno: 10.05.2019 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Pokémon: Detektiv Pikachu 5/10
Recenze: Rodinný film Pokémon: Detektiv Pikachu oživuje populární fenomén V prvním hraném filmu s Pokémony kupodivu nejde o lovení Pokémonů, jejich trénování a zápasení s nimi, nýbrž o detektivní příběh, v němž největší lákadla tvoří digitální Pikachu a ztvárnění světa, v němž žijí Pokémoni spolu s lidmi. čtěte zde
Vydáno: 08.05.2019 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Nikdy neodvracej zrak 8/10
Recenze: Oscarové drama Nikdy neodvracej zrak oslavuje umění a tvůrčí svobodu V komplexním německém filmu nominovaném na Oscara je příběh hlavního hrdiny, inspirovaný osudem žijícího malíře Gerharda Richtera, vyprávěn v kontextu tří různých období německé historie. čtěte zde
Vydáno: 01.05.2019 15:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Avengers: Endgame 9/10
Recenze: Avengers: Endgame – epický konec jedné éry Čtvrtý film o týmu Avengers a dvacátý druhý film v rámci filmové franšízy Marvel Cinematic Universe uzavírá v emocionálně vypjatém finále jednu dlouhou kapitolu a připravuje půdu pro nový začátek. čtěte zde
Vydáno: 24.04.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
8
High Life 2/10
Recenze: Utahaná sci-fi High Life v hlubinách vesmíru nic kloudného nenachází Na prvním anglicky mluveném filmu francouzské režisérky Claire Denis s Robertem Pattinsonem v hlavní roli je pozoruhodný akorát bizarní námět o vězních-astronautech, letících cíleně do černé díry. čtěte zde
Vydáno: 23.04.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
La Llorona: Prokletá žena 6/10
Recenze: Horor La Llorona: Prokletá žena kombinuje strašení a mateřství La Llorona je ve výsledku tuctovým hororem, přestože má našlápnuto na netradiční příběh o souboji dvou matek, z nichž jedna je sociální pracovnicí se dvěma dětmi a druhá je vraždícím duchem z mexických legend, který děti topí. čtěte zde
Vydáno: 19.04.2019 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Hellboy 4/10
Recenze: Hellboy je hrdý komiksový fantasy brak pro milovníky drsných bizarností Nový Hellboy je uvědomělým, leč rozpadlým béčkem, přeplněným brakovými fantasy motivy od krále Artuše, upírů, čarodějnic a obrů až po Babu Jagu v chaloupce na kuří nožce. čtěte zde
Vydáno: 12.04.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Mirai, dívka z budoucnosti 8/10
Recenze: Tématem anime Mirai, dívka z budoucnosti je sourozenectví a rodičovství Film o čtyřletém chlapci, jenž musí po narození sestřičky překonat pokles pozornosti rodičů a přijmout roli staršího bratra, nezapomíná ani na dospělé a na pozadí výjevů z rodinného života soucitně ztvárňuje mnohé rodičovské strasti. čtěte zde
Vydáno: 11.04.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Řbitov zviřátek 3/10
Recenze: Filmový Řbitov zviřátek je vyčpělým výprodejem hororových motivů Bestseller Stephena Kinga Řbitov zviřátek se po třiceti letech dočkal nové adaptace. Ta nicméně působí ve všech ohledech značně zastarale a staromódně a vyděsit diváky se snaží jen marně. čtěte zde
Vydáno: 09.04.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Shazam! 6/10
Recenze: Komiksový Shazam! si vtipně střílí ze superhrdinského žánru V adaptaci komiksu společnosti DC se čtrnáctiletý Billy stane nástupcem mocného čaroděje-ochránce světů a získá schopnost proměnit se v dospělého superhrdinu pokaždé, když vysloví jméno „Shazam“. čtěte zde
Vydáno: 04.04.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Teroristka 5/10
Recenze: Iva Janžurová bojuje ve filmu Teroristka proti vesnické mafii V novém filmu Radka Bajgara s Ivou Janžurovou a Martinem Hofmannem v hlavních rolích dojde učitelce na penzi trpělivost s mafiánem, který na vesnici otravuje život chatařům i jí samotné, a dojde si na něj došlápnout s brokovnicí... čtěte zde
Vydáno: 03.04.2019 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
1
Dumbo 5/10
Recenze: Slon Dumbo má ve filmu Tima Burtona jen vedlejší roli Létající slon Dumbo se dočkal hrané verze v režii Tima Burtona. Příběh Disneyho animované klasiky v něm však zabírá zhruba jen třetinu děje a titulní Dumbo dokonce ani není jeho hlavním hrdinou. čtěte zde
Vydáno: 31.03.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Zraněná srdce 5/10
Recenze: Zraněná srdce zasazují tradiční milostný trojúhelník do netradiční lokace Romance z poválečného Hamburku s Keirou Knightley, Jasonem Clarkem a Alexanderem Skarsgårdem v hlavních rolích vypráví nejen o vášni, ale i o bolesti ze ztráty, výčitkách svědomí a touze pohřbít minulost a začít znovu a jinak. čtěte zde
Vydáno: 28.03.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
My 6/10
Recenze: Satirický thriller My je metaforou morálky a svědomí Američanů Po úspěchu svého debutu Uteč přichází režisér a scenárista Jordan Peele s něčím formálně podobným, akorát se tentokrát namísto rasismu zabývá odvrácenou temnou tváří současné Ameriky. čtěte zde
Vydáno: 27.03.2019 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   32/2019

Tenkrát v Hollywoodu
8/10

Devátý film Quentina Tarantina se odehrává v Hollywoodu roku 1969 a jeho hlavními protagonisty jsou bývalá hvězda televizního seriálu z 50. let (Leonardo DiCaprio), jeho osobní kaskadér (Brad Pitt) a herečka Sharon Tate (Margot Robbie).

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2019 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver