Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Bluray recenze: Toy Story 4: Příběh hraček 8/10
Bluray recenze: Oscarový vítěz Toy Story 4: Příběh hraček uzavírá populární sérii Animovaný film Toy Story 4: Příběh hraček vychází na DVD a na Blu-Ray i ve formě speciální edice, která obsahuje na DVD všechny čtyři díly této série pěkně pohromadě. čtěte zde
Vydáno: 03.03.2020 13:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Volání divočiny 6/10
Recenze: Dobrodružný film Volání divočiny přichází s digitálním psím hrdinou Stejně jako Bílý tesák pochází i příběh psa Bucka z pera spisovatele Jacka Londona. Film Volání divočiny, v němž si zahráli mimo jiné Harrison Ford a Omar Sy, je ale pozoruhodný i tím, že jeho psí hrdina je v něm kompletně digitální. čtěte zde
Vydáno: 29.02.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
V síti 7/10
Recenze: Dokument V síti prospěšně šíří osvětu o komunikaci dětí na internetu Dokument mapuje průběh sociálního experimentu, v rámci něhož se tři dospělé herečky vydávaly na internetu za dvanáctileté dívky a nechávaly se kontaktovat různými muži, z nichž se většinou vyklubali sexuální predátoři. čtěte zde
Vydáno: 26.02.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
1917 7/10
Recenze: Válečné drama 1917 fascinuje svou technickou realizací Na deset Oscarů nominovaný snímek Sama Mendese představuje vizuální požitek podpořený zpřítomňováním času a prostoru - díky dovedně skrytým střihům totiž vypadá, jako by byl natočený na jeden záběr. čtěte zde
Vydáno: 21.02.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ježek Sonic 4/10
Recenze: Ježek Sonic přesedlal z videoher do průměrného rodinného filmu Superrychlý modrý ježek Sonic je videoherní postavička, s níž hráč sbírá zlaté kroužky a bojuje se zlým doktorem Robotnikem. Stejné motivy se objevují i ve filmové adaptaci této videohry, v níž si mimo jiné zahráli i Jim Carrey a James Marsden. čtěte zde
Vydáno: 20.02.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw 6/10
Bluray recenze: Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw se honosí našlapanou výbavou Akční spin-off série Rychle a zběsile vychází jak na DVD, tak ve dvou variantách Blu-Ray (2D a 3D) a také ve dvoudiskovém UHD+BD vydání. A bonusů je tolik, že si na ně budete muset vyhradit celý večer. čtěte zde
Vydáno: 17.02.2020 10:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Judy 6/10
Recenze: Drama Judy stojí na fantastickém výkonu Renée Zellweger v hlavní roli Americkou herečku a zpěvačku Judy Garland ztvárnila ve snímku Judy Renée Zellweger, oceněná za svůj výkon Oscarem pro nejlepší herečku v hlavní roli. Film se odehrává během posledních několika měsíců zpěvaččina života. čtěte zde
Vydáno: 15.02.2020 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Fantasy Island 2/10
Recenze: V logice nepodařeného filmu Fantasy Island se zřejmě ztratili i jeho tvůrci Z thrilleru o tropickém hotelu plnícím přání vzešel pomatený překomplikovaný blábol spatlaný ze všeho možného, v němž se všechno děje zcela náhodně a bez rozmyslu, a co selhává ve všech myslitelných rovinách. čtěte zde
Vydáno: 14.02.2020 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Psi nenosí kalhoty 5/10
Recenze: Film Psi nenosí kalhoty nabízí BDSM jako alternativní formu terapie Netradiční finsko-lotyšská psychologická artová romance má premiéru na Valentýna, nejvíce ji ale pravděpodobně ocení festivalové publikum vyhledávající nejrůznější divné a neobvyklé filmy. čtěte zde
Vydáno: 12.02.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Modelář 7/10
Recenze: Modelář Petra Zelenky se odvážně pouští do české i mezinárodní politiky V ambiciózním filmu Petra Zelenky se třicetiletý Pavel (Kryštof Hádek) vrací z Izraele do ČR, během práce v malé firmě s drony se zabývá mezinárodními kauzami a střetává se i s českým politicko-právním prostředím... čtěte zde
Vydáno: 07.02.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) 4/10
Recenze: Komiksová jízda Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) Komiksová Harley Quinn v podání herečky Margot Robbie se dočkala svého vlastního filmu, jehož přepálená a pompézně křiklavá vizuální stylizace odpovídá tomu, jak se prezentuje i jeho šílená a okázale zkažená anti-hrdinka. čtěte zde
Vydáno: 06.02.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Gentlemani 7/10
Recenze: Gentlemani jsou úspěšným návratem Guye Ritchieho ke gangsterkám Režisér Guy Ritchie se vrátil k žánru, v němž už dávno umí chodit a jenž formoval začátek jeho filmařské kariéry - ke svižné a chytré moderní komediální gangsterce. čtěte zde
Vydáno: 03.02.2020 11:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Malé ženy 8/10
Recenze: Malé ženy jsou moderně působícím dramatem o emancipaci a dospívání Na šest Oscarů nominovaná adaptace stejnojmenného amerického románu z roku 1868 pojednává o čtyřech sestrách, dospívajících během americké občanské války z dívek v ženy. čtěte zde
Vydáno: 30.01.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Daria 2/10
Recenze: Český thriller Daria připomíná celovečerní lovení bobříka v nesmyslnosti Ve filmu Daria nic nedává smysl. Tak aspoň, že se v něm pořád děje něco bizarního a ujetého, v čem figurují mimo jiné i farmaceutické konspirace, drsní ranaři z Jižního Města, psychiatrické léčebny a sex s démony... čtěte zde
Vydáno: 29.01.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Příliš osobní známost 2/10
Recenze: Obskurní vztahové drama Příliš osobní známost nespasí ani schopné herečky Na první pohled jde o komediální romantické drama ze života se spoustou emocí a humoru, leč to by za ním nesměli stát tvůrci, v jejichž podání působí věci jako „emoce“, „humor“ nebo „ze života“ jako cosi bizarního z jiného vesmíru. čtěte zde
Vydáno: 23.01.2020 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
12
Králíček Jojo 6/10
Recenze: Komedie Králíček Jojo je náladově roztříštěná anti-nacistická satira Snímek se Scarlett Johansson a zářícími dětskými hvězdami má pověst hravého a vtipného crowd-pleaseru, avšak způsob, jakým kombinuje dramatický příběh a různé komediální styly, je značně nevyrovnaný. čtěte zde
Vydáno: 22.01.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Lví král 6/10
Bluray recenze: Disneyho nový Lví král je doprovázen pestrou nabídkou bonusů Disneyho série hraných předělávek pokračuje Lvím králem, v němž ale kupodivu není jediné živé zvíře a ani jedno reálné prostředí - celý film totiž vznikl kompletně v počítačích. A nyní vychází na nosičích Bluray a DVD. čtěte zde
Vydáno: 19.01.2020 10:30 v sekci Recenze | Blu-ray
1
Richard Jewell 7/10
Recenze: Clint Eastwood s dramatem Richard Jewell kritizuje FBI a média Drama Clinta Eastwooda, natočené podle skutečné události, se zabývá případem sekuriťáka Richarda Jewella, jenž díky včasnému nálezu batohu s výbušninou zachránil mnoho životů, pak byl ale označen za hlavního podezřelého a lynčován pomlouvačnými médii... čtěte zde
Vydáno: 18.01.2020 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Mizerové navždy 6/10
Recenze: Mizerové navždy se úspěšně pokusili o nostalgický návrat k sérii Třetí Mizerové se vrací do kin po sedmnácti letech od druhého dílu, tentokrát bez účasti režiséra Michaela Baye, ale stále s producentem Jerrym Bruckheimerem a hvězdnou dvojicí Will Smith a Martin Lawrence v hlavních rolích. čtěte zde
Vydáno: 17.01.2020 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ip Man 4 8/10
Za horizontem: Donnie Yen se naposledy vrací jako Ip Man Donnie Yen se naposledy vrací jako mistr bojových umění Ip Man v závěrečném, čtvrtém díle série. Tentokrát jeho kroky vedou do Spojených států amerických. čtěte zde
Vydáno: 11.01.2020 12:30 v sekci Recenze | Za horizontem
0

PREMIÉRA TÝDNE   25/2020

3Bobule
4/10

V souvislosti s tímto filmem se všude možně používá název „3Bobule", leč na plakátu i ve filmu samotném je použit název „3OBULE“. To jen tak pro zajímavost.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2020 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver