Kdo se stane novým Robinem Hoodem?

Vydáno: 01.08.2015 13:23 - | foto: New Line Cinema

Hollywood opět chytla mánie krále zbojníků Robina Hooda. Na filmu o něm pracují dokonce čtyři filmové společnosti, nejdále je však i s obsazováním Lionsgate. Kdo je na seznamu uchazečů o tuto roli?
Jack Reynor při natáčení filmu Transformers: Zánik / Transformers: Age of ExtinctionNa nové adaptaci knihy Howarda Pylea vydané roku 1883 momentálně pracují více než čtyři hollywoodská studia. Vypadá to však, že prvním z nich, kterému se podaří dostat světoznámou postavu Robina Hooda na plátna kin, bude společnost Lionsgate. Ta se pustila s konkurencí do závodu a na filmu začala opravdu "makat." Již minulý měsíc získali pro film převážně seriálového režiséra Otto Bathursta, jehož nejznámějším počinem byla zřejmě práce na seriálu Peaky Blinders.

Nyní se však mluví hlavně o tom, kdo z mladých hollywodských herců bude brát bohatým a dávat chudým. O roli se uchází poměrně slušná skupinka hvězd. A to například: Nicholas Hoult ze série X-MenůJack Huston (Špinavý trik), Dylan O'Brien (Labyrint: Útěk) nebo transformerský Jack Reynor a představitel hlavní role z akčního Kingsmana Taron Egerton. Zatím je tedy pořád hodně možností a nemůžeme vědět, jak to dopadne. Objevily se však informace, že Taron Egerton by se kvůli točení dalšího dílu Kingsmana nemohl účastnit natáčení Robina Hooda. Pokud by o něj však Lionsgate mělo zájem, tak to lze vyřešit. Ani tohle tedy nic neznamená.

Kdo by byl vaším ideálním králem zbojníků?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY