Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Pojištění.cz - nejširší nabídka online pojištění v ČR!
Preview: Noc v muzeu: Tajemství hrobky

Preview: V muzeu se bude pátrat po Tajemství hrobky

Vydáno: 23.11.2014 20:00 v sekci Radar | Preview - Jakub Brych

Ben Stiller stráví další noc v muzeu mezi oživlými exponáty a uzavře tím trilogii Shawna Levyho. Tentokrát se bude snažit obnovit vyhasínající kouzlo, které muzejním postavám vdechuje život.

SDÍLET:    
Shawn Levy a Ben Stiller si jdou pro další komediálně dobrodružnou oddechovku. A kdo by jim to vyčítal. První dvě Noci v muzeu zvládaly svým nenáročným způsobem pobavit a těžily především z toho, že muzejní prostředí skýtá opravdu velkou spoustu propriet, na kterých se z capartů v sále valná většina spolehlivě namlsá. A tenhle vzorec se nemění. Staří osvědčení hrdinové se vrací na scénu a v posledním díle trilogie se musí vydat zachránit magickou Achmenrahovu desku, která pomalu ztrácí svou moc.
Fotografie z filmu Noc v muzeu 3 / Night at the Museum: Secret of the TombPřechozí Noci v muzeu slavily v kinech poměrně solidní kasovní úspěch a i přes rozporuplné ohlasy kritiků si dokázaly vydobýt silnou pozici a etablovat partu postav, které si obecenstvo oblíbilo a rádo se k nim bude vracet. Vedle Bena Stillera coby (nyní již bývalého) hlídače se tak na scénu vrací i Robin Williams jako prezident Roosevelt, Owen Wilson jako kovboj Jedediah, Steve Coogan jako Octavius nebo taky Ricky Gervais coby kurátor muzea.

Kromě nich nás ovšem čeká pár nových tváří, jimž vévodí stále častěji vídaný Ben Kingsley, který bude hrát Achmenrahova otce, stvořitele desky, dále uvidíme nezvedenou Rebel Wilson v menší roli sekuriťačky a přidá se i nová postava Lancelota, jehož bude hrát Dan Stevens.

S hereckým obsazením se bohužel pojí dvě smutné zprávy. Jak všichni nejspíš víte, před zhruba třemi měsíci nás tragicky opustil Robin Williams, pro nějž byla třetí Noc v muzeu jednou z úplně posledních filmových rolí. Svou derniéru si zde nicméně kromě něj odbyl i Mickey Rooney, který odešel o čtyři měsíce dřív. Film je tím tak trošku památkou na tyto dvě herecké osobnosti.

Fotografie z filmu Noc v muzeu 3 / Night at the Museum: Secret of the TombKromě nových tváří hereckých se ovšem přidali i zbrusu noví scenáristé David Guion a Michael Handelman. Ti tedy zrovna dvakrát slavné resumé nemají, vévodí mu nepříliš příznivě přijatá komedie Blbec k večeři. Sám režisér Shawn Levy nicméně taky až na sympatickou Ocelovou pěst nemá na kontě žádnou velkou pecku, tudíž z tohohle týmu nikdo nijak nevyčnívá.

Co si budeme povídat, Noc v muzeu: Tajemství hrobky bude těžko atakovat vysoké příčky letošních kinofilních žebříčků, na rodinné odpoledne zasvěcené relaxu ale asi těžko najdete vhodnější film. Stiller, Wilson, Williams, Kingsley a pár oživlých fosílií vás na hodinku a půl zabaví a nebudou nutit přes týden zavařené mozkové obvody, aby se příliš namáhaly. A to je občas taky potřeba...

Noc v muzeu 3 má v českých kinech premiéru 18. prosince 2014.

 

Český trailer filmu Noc v muzeu: Tajemství hrobky

WEDOS.cz - Nejlevnější registrátor domén v ČR, neomezený webhosting, virtuální a dedikované servery

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Kinopremiéry: 47. týden
Kinopremiéry: Táta je tady doma a hraje si se smrtí Předposlední listopadový týden je premiérově jeden z nejslabších minimálně druhé poloviny roku. Vždyť těmi nejatraktivnějšími novinkami jsou zřejmě podprůměrná komedie Táta je doma 2 a dle všeho zbytečný remake Hráčů se... čtěte zde
Vydáno: 22.11.2017 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
TOP 20 ČR: 46. týden
TOP 20 ČR: Liga spravedlnosti po právu sundala Poirota Nedlouho po marvelovském Thorovi, který se nyní drží na bronzu, do kin vletěla skupina superhrdinů z DC v Lize spravedlnosti, mezi nimi zůstala vtisknutá Branaghova detektivka Vražda v Orient Expresu. čtěte zde
Vydáno: 21.11.2017 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 46. víkend
Box Office: Liga spravedlnosti nenaplnila očekávání Pátá komiksovka ze série rozšířeného DC univerza, Liga spravedlnosti otevřela pod hranicí očekávání a pod hranicí sta milionů dolarů, což je zatím nejslabší otvírák pro DCEU vůbec. čtěte zde
Vydáno: 20.11.2017 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
TV tipy: 17. 11. 2017 - 23. 11. 2017
TV tipy: Kingsmanovi je znovu sedmnáct a očekává exodus Druhá polovina listopadu láká v televizi hlavně na premiéru prvního dílu vynikající akční komedie Kingsman Matthewa Vaughna. V jejím stínu zůstává i uvedení biblického velkofilmu Exodus, který ale nesplnil divácká očekávání.... čtěte zde
Vydáno: 17.11.2017 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Zahradnictví: Nápadník 5/10
Recenze: Nápadník uzavírá trilogii Zahradnictví v trochu veselejších tónech Závěrečný díl trilogie Zahradnictví Jana Hřebejka a Petra Jarchovského se nese v komediálnějším duchu. Ze všech tří dílů je tento nejlepší, ale pořád to není žádná sláva. čtěte zde
Vydáno: 16.11.2017 13:36 v sekci Recenze | Premiéry
2
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- TV tipy: Babička je unavená sluncem a s konvojem se vydává na křižník Potěmkin (27.10.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Trailer: The Meyerowitz Stories: Nová dramedie s Adamem Sandlerem (15.08.2017 21:29 v Novinky | Trailery)
- První trailer: nové Jumanji s Dwaynem Johnsonem (29.06.2017 17:31 v Novinky | Trailery)
- Trailer: Ladíme 3 - a capella potřetí (25.06.2017 08:07 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Terminátor má skrytou vadu a dělá interview s kráskou, zvířetem a tučňáky z Madagaskaru (23.06.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Občan Kane šílí během noci v muzeu z čísla 23 a prožívá léto s kovbojem (09.06.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Hercules prožívá nadějný rok v zeleném pekle, bojuje s paradoxem času a volá matku (02.06.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Ve videoherní adaptaci Uncharted si zahraje Tom Holland (24.05.2017 09:31 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Maršál, Robinsonovi, Austin Powers a myšák Stuart Little jsou kamarádi do deště (19.05.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Nový trailer: pixarovská Auta 3 (27.04.2017 09:57 v Novinky | Trailery)
- Will Smith jako Džin v hrané verzi Aladina (20.04.2017 20:04 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Americký sniper pije kafe, kouří cigára, cítí zlobu a točí rodinný film (14.04.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Taková zvláštní rodinka na hraně zítřka umučila Krista a udělala z něj mrtvého muže (07.04.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Kráska potkává zvíře Rocca, poslouchá Rolling Stones a má díru v hlavě (15.03.2017 07:30 v Radar | Kinopremiéry)

PREMIÉRA TÝDNE   45/2017

Vražda v Orient expresu
8/10

Nové filmové zpracování klasického detektivního příběhu od Agathy Christie sází na vtipné a akčnější pojetí, než tomu bylo u předchozích dvou adaptací za cenu nižší srozumitelnosti pro dosud zcela nedotčené diváky.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Call Me by Your Name (1x)
Králíček Petr (1x)
Táta je doma 2 (2x)
V pasti času (1x)
Sbohem děcáku (1x)
Úžasňákovi 2 (1x)
A Quiet Place (1x)
Rampage: Ničitelé (1x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: FILMSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver