Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Soutěž o auto, zájezdy, notebooky - www.POJISTENI.cz
Preview: Noc v muzeu: Tajemství hrobky

Preview: V muzeu se bude pátrat po Tajemství hrobky

Vydáno: 23.11.2014 20:00 v sekci Radar | Preview - Jakub Brych

Ben Stiller stráví další noc v muzeu mezi oživlými exponáty a uzavře tím trilogii Shawna Levyho. Tentokrát se bude snažit obnovit vyhasínající kouzlo, které muzejním postavám vdechuje život.

SDÍLET:    
Shawn Levy a Ben Stiller si jdou pro další komediálně dobrodružnou oddechovku. A kdo by jim to vyčítal. První dvě Noci v muzeu zvládaly svým nenáročným způsobem pobavit a těžily především z toho, že muzejní prostředí skýtá opravdu velkou spoustu propriet, na kterých se z capartů v sále valná většina spolehlivě namlsá. A tenhle vzorec se nemění. Staří osvědčení hrdinové se vrací na scénu a v posledním díle trilogie se musí vydat zachránit magickou Achmenrahovu desku, která pomalu ztrácí svou moc.
Fotografie z filmu Noc v muzeu 3 / Night at the Museum: Secret of the TombPřechozí Noci v muzeu slavily v kinech poměrně solidní kasovní úspěch a i přes rozporuplné ohlasy kritiků si dokázaly vydobýt silnou pozici a etablovat partu postav, které si obecenstvo oblíbilo a rádo se k nim bude vracet. Vedle Bena Stillera coby (nyní již bývalého) hlídače se tak na scénu vrací i Robin Williams jako prezident Roosevelt, Owen Wilson jako kovboj Jedediah, Steve Coogan jako Octavius nebo taky Ricky Gervais coby kurátor muzea.

Kromě nich nás ovšem čeká pár nových tváří, jimž vévodí stále častěji vídaný Ben Kingsley, který bude hrát Achmenrahova otce, stvořitele desky, dále uvidíme nezvedenou Rebel Wilson v menší roli sekuriťačky a přidá se i nová postava Lancelota, jehož bude hrát Dan Stevens.

S hereckým obsazením se bohužel pojí dvě smutné zprávy. Jak všichni nejspíš víte, před zhruba třemi měsíci nás tragicky opustil Robin Williams, pro nějž byla třetí Noc v muzeu jednou z úplně posledních filmových rolí. Svou derniéru si zde nicméně kromě něj odbyl i Mickey Rooney, který odešel o čtyři měsíce dřív. Film je tím tak trošku památkou na tyto dvě herecké osobnosti.

Fotografie z filmu Noc v muzeu 3 / Night at the Museum: Secret of the TombKromě nových tváří hereckých se ovšem přidali i zbrusu noví scenáristé David Guion a Michael Handelman. Ti tedy zrovna dvakrát slavné resumé nemají, vévodí mu nepříliš příznivě přijatá komedie Blbec k večeři. Sám režisér Shawn Levy nicméně taky až na sympatickou Ocelovou pěst nemá na kontě žádnou velkou pecku, tudíž z tohohle týmu nikdo nijak nevyčnívá.

Co si budeme povídat, Noc v muzeu: Tajemství hrobky bude těžko atakovat vysoké příčky letošních kinofilních žebříčků, na rodinné odpoledne zasvěcené relaxu ale asi těžko najdete vhodnější film. Stiller, Wilson, Williams, Kingsley a pár oživlých fosílií vás na hodinku a půl zabaví a nebudou nutit přes týden zavařené mozkové obvody, aby se příliš namáhaly. A to je občas taky potřeba...

Noc v muzeu 3 má v českých kinech premiéru 18. prosince 2014.

 

Český trailer filmu Noc v muzeu: Tajemství hrobky

WEDOS.cz - Nejlevnější registrátor domén v ČR, neomezený webhosting, virtuální a dedikované servery

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Volání netvora: Příběh života 7/10
Recenze: Volání netvora: Příběh života – smrtelně vážné ne-fantasy Fantasy snímek podle knihy Patricka Nesse, který na stříbrné plátno převedl režisér J. A. Bayona, obsahuje vizuálně poutavé momenty, ale malinko trpí nevyjasněností věkové skupiny, pro niž je určen. čtěte zde
Vydáno: 29.03.2017 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Kinopremiéry: 13. týden
Kinopremiéry: Šmoulové našli úkryt v zoo, kde popírají holocaust, volají netvora a čtou Ghost in the Shell Z desítky premiér, které zakončí březen v kinech, je hned polovina relativně divácky atraktivní. Tou nejzásadnější je rozhodně dlouho odkládaná hollywoodská verze mangy Ghost in the Shell se Scarlett Johansson v titulní roli. čtěte zde
Vydáno: 29.03.2017 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Panna a netvor 10/10
Stroj času: Panna a netvor V kinech se právě hraje americký disneyho velkofilm Kráska a zvíře na motivy staré legendy. Před téměř čtyřiceti lety se u nás hrála Panna a netvor, temná hororová verze tohoto klasického příběhu. čtěte zde
Vydáno: 28.03.2017 17:00 v sekci Recenze | Stroj času
0
TOP 20 ČR: 12. týden
TOP 20 ČR: Kráska Emma Watson stále suverénně první Po delší době si nějaký titul zvládl udržet prvenství déle jak týden, podařilo se to disneyovské Krásce a zvířeti, za níž se stále udržel Masaryk. Trojka připadla novému sci-fi Život. čtěte zde
Vydáno: 28.03.2017 15:17 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box Office: 12. víkend
Box Office: Kráska a zvíře nepřestává lámat rekordy Kráska a zvíře pokračuje v suverénní jízdě americkými i světovými kiny a podruhé za sebou si bere špici žebříčku Box Office. Z trůnu nedokázali hranou disneyovku sesadit ani Power Rangers: Strážci vesmíru. čtěte zde
Vydáno: 27.03.2017 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Kinopremiéry: Kráska potkává zvíře Rocca, poslouchá Rolling Stones a má díru v hlavě (15.03.2017 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Recenze: Kráska a zvíře je hraná kopie klasické disneyovky, ale velkolepá (13.03.2017 20:16 v Recenze | Premiéry)
- Auta 3 přijíždějí v novém, prodlouženém teaseru (27.02.2017 15:30 v Novinky | Trailery)
- Oscar 2017: Nejlepší film (26.02.2017 10:00 v Články | Publicistika)
- TV tipy: Jersey Boys na 22 Jump Street obsluhovali anglického krále (17.02.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kráska a zvíře lákají na premiéru finálním trailerem (01.02.2017 16:04 v Novinky | Trailery)
- Téma: Nejočekávanější filmy roku 2017, část IV. - další zajímavé filmy (30.01.2017 18:07 v Články | Publicistika)
- Anne Hathaway ovládá obří monstrum v teaseru Colossal (22.01.2017 22:09 v Novinky | Trailery)
- Téma: Nejočekávanější filmy roku 2017, část I. - blockbustery (14.01.2017 17:04 v Články | Publicistika)
- Joaquin Phoenix a Gus Van Sant plánují reunion (30.11.2016 15:30 v Novinky | Zprávy)
- Pixarovská Auta 3 přijíždějí v prvním dramatickém teaseru (22.11.2016 13:18 v Novinky | Trailery)
- Trailer: nová Kráska a zvíře uhrane vizuálem (14.11.2016 20:18 v Novinky | Trailery)
- Kráska a zvíře: Emma Watson na prvních fotografiích (07.11.2016 08:00 v Novinky | Zprávy)
- Dan Stevens a Gareth Evans natočí "Apostle" (06.11.2016 10:42 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Walter Mitty s velkýma očima vede rozhovor s Tarkovským a hledá skrýš (04.11.2016 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: 300 soupeřů bojuje s nevychovaným učitelem a vesmírnými kovboji (28.10.2016 07:30 v Radar | TV tipy)
- Recenze: Zilionáři - ztráta času a lobotomie v jednom (18.10.2016 12:00 v Recenze)
- Kinopremiéry: Zilionáři zažívají inferno s bezva ženskou na krku (12.10.2016 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Komorník bojuje s temnými stíny a mění se v havrana (07.10.2016 07:30 v Radar | TV tipy)
- Bastards: Owen Wilson a Ed Helms hledají otce v traileru (18.09.2016 11:46 v Novinky | Trailery)

PREMIÉRA TÝDNE   11/2017

Kráska a zvíře
8/10

Po Popelce a Knize Džunglí přichází do kin další Disneyho hraný remake některé z jeho animovaných klasik – volba tentokrát padla na Krásku a zvíře z roku 1991.


Chaty

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Valerian a město tisíce planet (1x)
It (1x)
A Ghost Story (2x)
Spider-Man: Homecoming (1x)
Tomb Raider (2x)
Kráska a zvíře (6x)
Jako z filmu (1x)
Šmoulové: Zapomenutá vesnice (1x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: FILMSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver