Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Preview: Noc v muzeu: Tajemství hrobky

Preview: V muzeu se bude pátrat po Tajemství hrobky

Vydáno: 23.11.2014 20:00 v sekci Radar | Preview - Jakub Brych

Ben Stiller stráví další noc v muzeu mezi oživlými exponáty a uzavře tím trilogii Shawna Levyho. Tentokrát se bude snažit obnovit vyhasínající kouzlo, které muzejním postavám vdechuje život.

SDÍLET:    
Shawn Levy a Ben Stiller si jdou pro další komediálně dobrodružnou oddechovku. A kdo by jim to vyčítal. První dvě Noci v muzeu zvládaly svým nenáročným způsobem pobavit a těžily především z toho, že muzejní prostředí skýtá opravdu velkou spoustu propriet, na kterých se z capartů v sále valná většina spolehlivě namlsá. A tenhle vzorec se nemění. Staří osvědčení hrdinové se vrací na scénu a v posledním díle trilogie se musí vydat zachránit magickou Achmenrahovu desku, která pomalu ztrácí svou moc.
Fotografie z filmu Noc v muzeu 3 / Night at the Museum: Secret of the TombPřechozí Noci v muzeu slavily v kinech poměrně solidní kasovní úspěch a i přes rozporuplné ohlasy kritiků si dokázaly vydobýt silnou pozici a etablovat partu postav, které si obecenstvo oblíbilo a rádo se k nim bude vracet. Vedle Bena Stillera coby (nyní již bývalého) hlídače se tak na scénu vrací i Robin Williams jako prezident Roosevelt, Owen Wilson jako kovboj Jedediah, Steve Coogan jako Octavius nebo taky Ricky Gervais coby kurátor muzea.

Kromě nich nás ovšem čeká pár nových tváří, jimž vévodí stále častěji vídaný Ben Kingsley, který bude hrát Achmenrahova otce, stvořitele desky, dále uvidíme nezvedenou Rebel Wilson v menší roli sekuriťačky a přidá se i nová postava Lancelota, jehož bude hrát Dan Stevens.

S hereckým obsazením se bohužel pojí dvě smutné zprávy. Jak všichni nejspíš víte, před zhruba třemi měsíci nás tragicky opustil Robin Williams, pro nějž byla třetí Noc v muzeu jednou z úplně posledních filmových rolí. Svou derniéru si zde nicméně kromě něj odbyl i Mickey Rooney, který odešel o čtyři měsíce dřív. Film je tím tak trošku památkou na tyto dvě herecké osobnosti.

Fotografie z filmu Noc v muzeu 3 / Night at the Museum: Secret of the TombKromě nových tváří hereckých se ovšem přidali i zbrusu noví scenáristé David Guion a Michael Handelman. Ti tedy zrovna dvakrát slavné resumé nemají, vévodí mu nepříliš příznivě přijatá komedie Blbec k večeři. Sám režisér Shawn Levy nicméně taky až na sympatickou Ocelovou pěst nemá na kontě žádnou velkou pecku, tudíž z tohohle týmu nikdo nijak nevyčnívá.

Co si budeme povídat, Noc v muzeu: Tajemství hrobky bude těžko atakovat vysoké příčky letošních kinofilních žebříčků, na rodinné odpoledne zasvěcené relaxu ale asi těžko najdete vhodnější film. Stiller, Wilson, Williams, Kingsley a pár oživlých fosílií vás na hodinku a půl zabaví a nebudou nutit přes týden zavařené mozkové obvody, aby se příliš namáhaly. A to je občas taky potřeba...

Noc v muzeu 3 má v českých kinech premiéru 18. prosince 2014.

 

Český trailer filmu Noc v muzeu: Tajemství hrobky

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Hastrman 7/10
Recenze: Hastrman je výraznou žánrovou směsicí o vodnické lásce k ženě a rodné krajině Režijní debut swingového zpěváka a herce Ondřeje Havelky je poetickým dramatem o lásce s pohádkovými a hororovými motivy a důrazem na výrazové prostředky romantismu, pohanských rituálních zvyklostí a lidové tvorby. čtěte zde
Vydáno: 21.04.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 20. 4. 2018 - 26. 4. 2018
TV tipy: Nicholas Nickleby míří krotit důchodce do Chicaga Druhá polovina dubna není v televizi nějak extra zajímavá a nepřichází s žádnou velkou premiérou. Vládu tak přebírají tradiční reprízy a několik neznámých žánrovek. Asi nejtatraktivnějším tipem je šestioscarový muzikál... čtěte zde
Vydáno: 20.04.2018 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 16. týden
Kinopremiéry: Janička a Hastrman v husí kůži spolu hrají Vadí nevadí Předavengerovský týden přináší do kin pětici novinek, z nichž k těm nejvýraznějším bude patřit francouzský rap-metalový muzikál Janička. Vzkřísit tuzemskou kinematografii by zase mohl hraný debut Ondřeje Havelky Hastrman.... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2018 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
TOP 20 ČR: 15. Týden
TOP 20 ČR: Fakjů pane učiteli 3 vede Na první místo domácího žebříčku se vyšvihla německá komedie Fakjů pane učiteli 3. Z premiér zaujal ještě Dwayne Johnson a jeho nový snímek Rampage: Ničitelé. čtěte zde
Vydáno: 17.04.2018 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
1
Měsíc Jupitera 7/10
Recenze: Měsíc Jupitera je dalším důkazem růstu maďarské kinematografie Maďarský film kombinující téma uprchlické krize s fantaskním prvkem v podobě létajícího imigranta je nesmírně výrazný a navíc disponuje úžasně opojným vizuálním zpracováním. čtěte zde
Vydáno: 16.04.2018 14:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- TV trailery: sci-fi Lost in Space a druhý Legion (07.03.2018 16:43 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Osamělá královna Viktorie přeje dobré ráno zavaleným horníkům (02.03.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Slídil obdržel Boží vzkaz od Sněhurky a sedmi trpaslíků (19.01.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Anděl Páně bojuje ve válce Jihu proti Severu o srdce Popelky a Evity (22.12.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Ferdinand s cukrářem ladí ve Špindlu a hrají Jumanji (20.12.2017 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Kingsmanovi je znovu sedmnáct a očekává exodus (17.11.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Babička je unavená sluncem a s konvojem se vydává na křižník Potěmkin (27.10.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Trailer: The Meyerowitz Stories: Nová dramedie s Adamem Sandlerem (15.08.2017 21:29 v Novinky | Trailery)
- První trailer: nové Jumanji s Dwaynem Johnsonem (29.06.2017 17:31 v Novinky | Trailery)
- Trailer: Ladíme 3 - a capella potřetí (25.06.2017 08:07 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Terminátor má skrytou vadu a dělá interview s kráskou, zvířetem a tučňáky z Madagaskaru (23.06.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Občan Kane šílí během noci v muzeu z čísla 23 a prožívá léto s kovbojem (09.06.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Hercules prožívá nadějný rok v zeleném pekle, bojuje s paradoxem času a volá matku (02.06.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Ve videoherní adaptaci Uncharted si zahraje Tom Holland (24.05.2017 09:31 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Maršál, Robinsonovi, Austin Powers a myšák Stuart Little jsou kamarádi do deště (19.05.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Nový trailer: pixarovská Auta 3 (27.04.2017 09:57 v Novinky | Trailery)

PREMIÉRA TÝDNE   14/2018

Ready Player One: Hra začíná
10/10

Kdybych byl mimískový manža, napsal bych, že jsem si čvachtal. Mimískový manža nejsem, a tak si můžete přečíst analytičtější kritiku zdůvodňující, proč je Ready Player One: Hra začíná slast.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Hastrman (9x)
Equalizer 2 (1x)
Deadpool 2 (2x)
Jurský svět: Zánik říše (1x)
Vadí nevadí (2x)
Anon (2x)
Hereditary (2x)
Hotel Artemis (2x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2018 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver