Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Soutěž o auto, zájezdy, notebooky - www.POJISTENI.cz
Preview: Noc v muzeu: Tajemství hrobky

Preview: V muzeu se bude pátrat po Tajemství hrobky

Vydáno: 23.11.2014 20:00 v sekci Radar | Preview - Jakub Brych

Ben Stiller stráví další noc v muzeu mezi oživlými exponáty a uzavře tím trilogii Shawna Levyho. Tentokrát se bude snažit obnovit vyhasínající kouzlo, které muzejním postavám vdechuje život.

SDÍLET:    
Shawn Levy a Ben Stiller si jdou pro další komediálně dobrodružnou oddechovku. A kdo by jim to vyčítal. První dvě Noci v muzeu zvládaly svým nenáročným způsobem pobavit a těžily především z toho, že muzejní prostředí skýtá opravdu velkou spoustu propriet, na kterých se z capartů v sále valná většina spolehlivě namlsá. A tenhle vzorec se nemění. Staří osvědčení hrdinové se vrací na scénu a v posledním díle trilogie se musí vydat zachránit magickou Achmenrahovu desku, která pomalu ztrácí svou moc.
Fotografie z filmu Noc v muzeu 3 / Night at the Museum: Secret of the TombPřechozí Noci v muzeu slavily v kinech poměrně solidní kasovní úspěch a i přes rozporuplné ohlasy kritiků si dokázaly vydobýt silnou pozici a etablovat partu postav, které si obecenstvo oblíbilo a rádo se k nim bude vracet. Vedle Bena Stillera coby (nyní již bývalého) hlídače se tak na scénu vrací i Robin Williams jako prezident Roosevelt, Owen Wilson jako kovboj Jedediah, Steve Coogan jako Octavius nebo taky Ricky Gervais coby kurátor muzea.

Kromě nich nás ovšem čeká pár nových tváří, jimž vévodí stále častěji vídaný Ben Kingsley, který bude hrát Achmenrahova otce, stvořitele desky, dále uvidíme nezvedenou Rebel Wilson v menší roli sekuriťačky a přidá se i nová postava Lancelota, jehož bude hrát Dan Stevens.

S hereckým obsazením se bohužel pojí dvě smutné zprávy. Jak všichni nejspíš víte, před zhruba třemi měsíci nás tragicky opustil Robin Williams, pro nějž byla třetí Noc v muzeu jednou z úplně posledních filmových rolí. Svou derniéru si zde nicméně kromě něj odbyl i Mickey Rooney, který odešel o čtyři měsíce dřív. Film je tím tak trošku památkou na tyto dvě herecké osobnosti.

Fotografie z filmu Noc v muzeu 3 / Night at the Museum: Secret of the TombKromě nových tváří hereckých se ovšem přidali i zbrusu noví scenáristé David Guion a Michael Handelman. Ti tedy zrovna dvakrát slavné resumé nemají, vévodí mu nepříliš příznivě přijatá komedie Blbec k večeři. Sám režisér Shawn Levy nicméně taky až na sympatickou Ocelovou pěst nemá na kontě žádnou velkou pecku, tudíž z tohohle týmu nikdo nijak nevyčnívá.

Co si budeme povídat, Noc v muzeu: Tajemství hrobky bude těžko atakovat vysoké příčky letošních kinofilních žebříčků, na rodinné odpoledne zasvěcené relaxu ale asi těžko najdete vhodnější film. Stiller, Wilson, Williams, Kingsley a pár oživlých fosílií vás na hodinku a půl zabaví a nebudou nutit přes týden zavařené mozkové obvody, aby se příliš namáhaly. A to je občas taky potřeba...

Noc v muzeu 3 má v českých kinech premiéru 18. prosince 2014.

 

Český trailer filmu Noc v muzeu: Tajemství hrobky

WEDOS.cz - Nejlevnější registrátor domén v ČR, neomezený webhosting, virtuální a dedikované servery

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
TV tipy: 26. 5. 2017 - 1. 6. 2017
TV tipy: Když se setmí, zařizují Herkules a čarodějův učeň vraždu na objednávku Ani tento týden televizní dramaturgové příliš nepotěší a nenabídnou žádnou zásadní premiéru. Místo toho opět spoléhají na několikrát omílané filmy a ty, o jejichž kvalitě lze dost pochybovat. Náš výběr tak znovu mnohé... čtěte zde
Vydáno: 26.05.2017 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta 7/10
Recenze: Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta má děravý děj, ale baví slušně Nejnovější díl Pirátů z Karibiku se tentokrát točí kolem snahy Jacka Sparrowa utéct před prokletým španělským kapitánem Salazarem a kolem honby hrdinů za bájným Poseidonovým trojzubcem. čtěte zde
Vydáno: 24.05.2017 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Kinopremiéry: 21. týden
Kinopremiéry: Piráti z Karibiku zažívají Salazarovu pomstu a tančí balet Premiérově chudší květen uzavírají v kinech pouhé dvě novinky. Jednou z nich je ale pátý díl Pirátů z Karibiku, což znamená, že o potenciální divácký hit nouze nebude. Jeho jedinou konkurencí je komorní francouzské baletní... čtěte zde
Vydáno: 24.05.2017 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
TOP 20 ČR: 20. týden
TOP 20 ČR: i v Česku na vrchol žebříčku pronikl Vetřelec Vedení po dvou týdnech převzal od sequelu ke Strážcům Galaxie Ridley Scott se snímkem Vetřelec: Covenant, třetí příčku obsadil méně úspěšný Král Artuš: Legenda o meči. čtěte zde
Vydáno: 23.05.2017 17:00 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Twin Peaks (2017) 10/10
TV kritika: Twin Peaks (2017) - postmoderna je mrtva, ať žije moderna! TWIN PEAKS. Kultovní seriál Městečko Twin Peaks se po více než pětadvaceti letech vrací a možná klame tím, čím ve skutečnosti je. Jak se vyvedly první čtyři části, režírované Davidem Lynchem? čtěte zde
Vydáno: 23.05.2017 01:25 v sekci Články | Televize
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Ve videoherní adaptaci Uncharted si zahraje Tom Holland (24.05.2017 09:31 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Maršál, Robinsonovi, Austin Powers a myšák Stuart Little jsou kamarádi do deště (19.05.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Nový trailer: pixarovská Auta 3 (27.04.2017 09:57 v Novinky | Trailery)
- Will Smith jako Džin v hrané verzi Aladina (20.04.2017 20:04 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Americký sniper pije kafe, kouří cigára, cítí zlobu a točí rodinný film (14.04.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Taková zvláštní rodinka na hraně zítřka umučila Krista a udělala z něj mrtvého muže (07.04.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Kráska potkává zvíře Rocca, poslouchá Rolling Stones a má díru v hlavě (15.03.2017 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Recenze: Kráska a zvíře je hraná kopie klasické disneyovky, ale velkolepá (13.03.2017 20:16 v Recenze | Premiéry)
- Auta 3 přijíždějí v novém, prodlouženém teaseru (27.02.2017 15:30 v Novinky | Trailery)
- Oscar 2017: Nejlepší film (26.02.2017 10:00 v Články | Publicistika)
- TV tipy: Jersey Boys na 22 Jump Street obsluhovali anglického krále (17.02.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kráska a zvíře lákají na premiéru finálním trailerem (01.02.2017 16:04 v Novinky | Trailery)
- Téma: Nejočekávanější filmy roku 2017, část IV. - další zajímavé filmy (30.01.2017 18:07 v Články | Publicistika)
- Anne Hathaway ovládá obří monstrum v teaseru Colossal (22.01.2017 22:09 v Novinky | Trailery)
- Téma: Nejočekávanější filmy roku 2017, část I. - blockbustery (14.01.2017 17:04 v Články | Publicistika)
- Joaquin Phoenix a Gus Van Sant plánují reunion (30.11.2016 15:30 v Novinky | Zprávy)
- Pixarovská Auta 3 přijíždějí v prvním dramatickém teaseru (22.11.2016 13:18 v Novinky | Trailery)
- Trailer: nová Kráska a zvíře uhrane vizuálem (14.11.2016 20:18 v Novinky | Trailery)

PREMIÉRA TÝDNE   21/2017

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
7/10

Nejnovější díl Pirátů z Karibiku se tentokrát točí kolem snahy Jacka Sparrowa utéct před prokletým španělským kapitánem Salazarem a kolem honby hrdinů za bájným Poseidonovým trojzubcem.


Chaty

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Pobřežní hlídka (1x)
Wind River (2x)
Zabiják & bodyguard (2x)
Valerian a město tisíce planet (2x)
Star Wars: Poslední z Jediů (14x)
Spider-Man: Homecoming (3x)
Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (9x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: FILMSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver