Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Free Guy 5/10
Recenze: Akční komedie Free Guy cílí především na hráče počítačových her Hlavním hrdinou akční komedie Free Guy je chlapík jménem Guy, jenž netuší, že je ve skutečnosti nehratelnou postavičkou v počítačové hře. Potenciál roztomilého námětu však zůstal nevytěžen. čtěte zde
Vydáno: 15.08.2021 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Sebevražedný oddíl 8/10
Recenze: Sebevražedný oddíl exceluje v nové verzi od režiséra Strážců galaxie V podání režiséra a scenáristy Jamese Gunna se ze snímku o superhrdinském týmu složeném z padouchů stala nesmírně zábavná, extravagantní, barvitá, drsná a silně stylizovaná akční jízda, která přetéká nápady a neštítí se ničeho. čtěte zde
Vydáno: 10.08.2021 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Recenze: V zajetí démonů 3 5/10
Recenze: Třetí V zajetí démonů je rutinním hororem, kterému chybí atmosféra předchozích dílů Někteří označují V zajetí démonů jako nejlepší horory poslední doby. Recenze tomu odpovídají, tržby mluví ve prospěch démonických příběhů, tak bylo celkem jasné, že další díly budou přibývat. Tentokrát ale bohužel bez Jamese Wana. Je to znát? čtěte zde
Vydáno: 08.08.2021 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Bluray recenze: Princezna zakletá v čase 7/10
Bluray recenze: Princezna zakletá v čase disponuje bohatou bonusovou výbavou Česká pohádka Princezna zakletá v čase vyšla na DVD a na Blu-Ray, přičemž kromě bonusů ji jako doplněk ještě doprovází na samostatném DVD uvedené Povídky ze světa filmu, které se prodávají zvlášť. čtěte zde
Vydáno: 03.08.2021 12:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Recenze: Expedice: Džungle 6/10
Recenze: Expedice Džungle sice nenabízí nic nového, ale zaručeně pobaví Dwayne Johnson a Emily Blunt se představují v novém rodinném snímku studia Disney Expedice: Džungle. Stojí film za návštěvu kina, nebo jde o recyklaci pár let starého Jumanji? čtěte zde
Vydáno: 02.08.2021 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
1
Prvok, Šampón, Tečka a Karel 5/10
Recenze: Film Prvok, Šampón, Tečka a Karel pojednává o mužích s krizí středního věku Český komediálně-dramatický film Patrika Hartla vypráví o mužském pohledu na svět, a to prostřednictvím příběhu o čtyřech kamarádech, kteří se rozhodnou společně podstoupit sérii odvážných a osvobozujících výzev. čtěte zde
Vydáno: 29.07.2021 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Gump – pes, který naučil lidi žít 6/10
Recenze: Rodinný film Gump – pes, který naučil lidi žít dojme milovníky psů Snímek natočený podle knižní předlohy Filipa Rožka vypráví o osudech psa a jeho pána, kteří jsou jednoho dne od sebe odděleni a pak se snaží najít jeden druhého. Krom rodin s dětmi film cílí i na pejskaře, aby se u něj dojímali a pobrečeli si u něj. čtěte zde
Vydáno: 25.07.2021 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Chyby 6/10
Recenze: České vztahové drama Chyby pojednává o předsudcích a pokrytectví Nový film režiséra Jana Prušinovského je romancí maloměstské prodavačky a vesnického pokrývače, v níž se na hlavní hrdinku snese vlna pohoršení a posměšků poté, co vyplave na povrch informace, že v osmnácti natáčela porno. čtěte zde
Vydáno: 17.07.2021 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Zabijákova žena & bodyguard 5/10
Recenze: Zabijákova žena & bodyguard není ničím víc než letní oddechovkou Zabijákova žena & bodyguard je pokračováním čtyři roky staré akční komedie Zabiják & bodyguard a vrací se v ní ústřední trojice Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson a Salma Hayek. čtěte zde
Vydáno: 16.07.2021 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Mrazivá past 2/10
Recenze: Liam Neeson se vydává do Mrazivé pasti Liam Neeson hraje v akčním thrilleru Mrazivá past bývalého válečného veterána, který přijme nebezpečný úkol, v němž půjde o život nejen jemu, ale i lidem kolem něj. čtěte zde
Vydáno: 14.07.2021 15:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Recenze: Annette 7/10
Recenze: Annette je nevšedním muzikálem s hudbou Sparks, kterému sráží hlavu přemrštěná stopáž Jako zahajovací film letošního festivalu v Cannes byl zvolen muzikál režiséra – vizionáře (nebo podivína?) Leose Caraxe, který právě vstupuje i do českých kin. V Annette září Marion Cotillard a Adam Driver. Má smysl ho vidět? čtěte zde
Vydáno: 13.07.2021 15:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ubal a zmiz 5/10
Recenze: Česká krimikomedie Ubal a zmiz slibně koketuje s žánrem gangsterky Krimikomedie Ubal a zmiz vznikala s ambicí stát se českou variací na černohumorné gangsterky ve stylu Guye Ritchieho. Jejími hrdiny jsou dva huliči a dealeři marihuany, které ztvárnili Matouš Ruml a Janek Gregor. čtěte zde
Vydáno: 11.07.2021 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
1
Válka zítřka 6/10
Recenze: Chris Pratt cestuje do budoucnosti ve Válce zítřka Akční sci-fi Válka zítřka trhalo rekordy ve sledovanosti a v plánu je již jeho pokračování. Chris Pratt se tu vydává do budoucnosti, aby zachránil život na Zemi. Je Válka zítřka velkým filmem? čtěte zde
Vydáno: 10.07.2021 12:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Recenze: Black Widow 7/10
Recenze: Black Widow klade důraz na rodinné vztahy, stále ale zůstává akčním popcornovým blockbusterem První popcornový blockbuster právě míří na plátna znovuotevřených kin! Očekávání jsou velká stejně jako natěšení všech komiksových diváků. Obstojí Black Widow mezi kvalitními superhrdinskými sólovkami studia Marvel, nebo vzbudí spíše zklamání? čtěte zde
Vydáno: 09.07.2021 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Recenze: Spirála strachu 2/10
Recenze: Z masakru nudnou detektivkou. Série hororů Saw by už další kapitoly otevírat neměla I want to play a game! V těchto dnech vstupuje do kin už deváté pokračování brutálních vyvražďovaček, ve kterých zazní právě tato věta. Jak se Spirála strachu: Saw pokračuje povedla? čtěte zde
Vydáno: 03.07.2021 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Mstitel 4/10
Recenze: Crazy komedie Mstitel oslavuje svobodnou tvořivost a představivost Bláznivá česká komedie Mstitel je záměrně napsaná a natočená tak, aby byla co nejvíc bizarní a ujetá. Nabízí dost nevšední a šílený zážitek, u nějž však zůstává otázkou, nakolik postačí divákům ke spokojenosti. čtěte zde
Vydáno: 01.07.2021 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Matky 3/10
Recenze: Česká komedie Matky stojí na neschopnosti partnerské komunikace V komedii tematizující mimo jiné problémy se vztahy, dětmi, těhotenstvím a sexuálním životem si zahrály v hlavních rolích Hana Vagnerová, Petra Hřebíčková, Sandra Nováková a Gabriela Marcinková. čtěte zde
Vydáno: 27.06.2021 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Rychle a zběsile 9 5/10
Recenze: Rychle a zběsile 9 vaří z vody ještě o něco víc než jeho předchůdci Děj devátého dílu akční série Rychle a zběsile se tentokrát točí kolem doposud netušené minulosti hlavního hrdiny v podání Vina Diesela a kolem hackerského přístroje, který umí ovládat na dálku veškerou elektroniku. čtěte zde
Vydáno: 20.06.2021 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Cruella 6/10
Recenze: Anti-hrdinka filmu Cruella připomíná Harley Quinn ve verzi pro děti Film Cruella s Emmou Stone v hlavní roli zaujme vlastním osobitým stylem, vykoupeným však vypravěčskou kostrbatostí, přílišnou opatrností a zvláštním přístupem k titulní anti-hrdince. čtěte zde
Vydáno: 19.06.2021 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Tiché místo: Část II 6/10
Recenze: Film Tiché místo: Část II recykluje nápady svého předchůdce Po ročním odkladu se do kin konečně dostává pokračování Tichého místa, které vypráví o členech jedné rodiny, kteří se naučili přizpůsobit svůj život tomu, aby nemuseli vydávat žádné zvuky. čtěte zde
Vydáno: 12.06.2021 10:00 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu