Alice Nellis dotočila komedii s Chýlkovou

Vydáno: 10.06.2011 17:42 - Jana Bébarová | foto: Facebook tvůrce

Film I ženy mají své dny bude mít premiéru v listopadu
Ivana Chýlková ve filmu <b>Perfect Days - I ženy mají své dny</b>
Bontonfilm
Na přelomu května a června skončilo natáčení nového snímku Alice Nellis. Komedie Perfect Days s podtitulem I ženy mají své dny vznikla podle stejnojmenné divadelní hry skotské dramatičky Lizy Lochhead z roku 2000, s níž je režisérka velice dobře obeznámena, neboť ji před osmi lety režírovala v Divadle Na zábradlí.
Hlavní hrdinkou snímku je úspěšná čtyřicátnice Erika Oskarová (Ivana Chýlková), hvězda televizního pořadu Před a po, která má zdánlivě vše, co si může přát: vlastní pořad, vyhlášený kadeřnický salón, velký byt s terasou a svobodu. Jediné, co ji chybí a po čem začíná toužit víc a víc, je dítě.
"Ve scénáři je dodržena základní zápletka a postavy. Prostředí, ve kterém se děj odehrává, je jiné - mnoho scén je zasazeno do exteriéru, scény, které byly ve hře 'vypravované' se ve filmu opravdu odehrají a vzhledem k posunu některých postav zde vzniká možnost další, filmové a obrazové roviny vyprávění. Když jsem hru Perfect Days, která je námětem tohoto scénáře, režírovala v Divadle na Zábradlí, nikdo jsme neočekávali, že se stane kultovním hitem a že po sedm sezón bude každé představení až do derniéry vyprodané," říká Alice Nellis.
Premiéra snímku, v němž se kromě Ivany Chýlkové představí i Vojta Kotek, Ondřej Sokol, Zuzana Kronerová, Bob Klepl, Jan Vondráček nebo Martha Issová, je plánována na 3. listopad tohoto roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY