Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Kinopremiéry: 41. týden

Kinopremiéry: Neznámý Venom prožívá lásku na špičkách

Vydáno: 13.10.2021 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry - Vratislav Šálek | foto: Impawards

Z pětice aktuálních novinek v kinech jednoznačně vyčnívá pokračování komiksového hitu Venom s podtitulem Carnage přichází. Jeho cesta k diváckému úspěchu je volná, protože konkurenci mu tvoří pouze čtyři evropské snímky.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Venom 2: Carnage přichází (Venom: Let There Be Carnage) (Falcon)

Český plakát filmu Venom 2: Carnage přichází / Venom: Let There Be Carnage
© Falcon
Pokračování úspěšného komiksového hitu zase tak očekávané nebylo, protože kvality prvního dílu nebyly bůhvíjaké. Režii tentokráte obstaral Andy Serkis, který spoléhá především na střet hlavního monstra s pro fanoušky předlohy známým záporákem a velké množství akce. Hlavní roli si zopakoval Tom Hardy, jeho protivníka si zahrál Woody Harrelson, dále se pak objeví Michelle WilliamsNaomie Harris nebo Stephen Graham. Ohlasy se pohybují někde kolem lehkého nadprůměru, takže se zdá, že snímek bude kvalitativně a nejspíš i komerčně pokračovat ve stopách předchůdce. Premiéra týdne.

Synopse: Eddie Brock (Tom Hardy) stále bojuje se svým novým životem, jehož součástí je mimozemský symbiont Venom. Svou novinářskou kariéru se snaží oživit rozhovorem se sériovým vrahem Cletusem Kasadym (Woody Harrelson), který pro změnu hostí symbionta Carnage a po nepovedené popravě utekl z vězení.

Oficiální český trailer filmu Venom 2: Carnage přichází / Venom: Let There Be Carnage
Neznámý (Neidentificat) (CinemArt)

Český plakát filmu Neznámý / Neidentificat
© CinemArt
Rumunský akční thriller vypadá podle synopse sice otřepaně, ale hodně atraktivně, jeho kvality lze ovšem odhadovat jen velmi těžko. Režisér a spoluscenárista Bogdan George Apetri totiž film nenatočil celou dekádu a ani obsazení není tuzemskému divákovi nijak povědomé. Ohlasů je málo, ty dostupné jsou ale spíše spokojené a hovoří o tom, že snímek jen potvrzuje, že rumunská kinematografie je na tom v posledních letech skoro nejlépe v celé Evropě. Uvidíme, jak na něj zareraguje tuzemský festivalový a náročnější divák.

Synopse: Policejní inspektor Florian Iespas (Bogdan Farcas) se bláznivě zamiluje do mladé atraktivní učitelky Stely (Ana Popescu). Tento vztah ho stáhne do víru dluhů a bezvýchodnosti, což vede k jeho pádu na lidské dno.

Český trailer filmu Neznámý / Neidentificat
Vlk a lev: Nečekané přátelství (Le loup et le lion) (Bontonfilm)

Český plakát filmu Vlk a lev: Nečekané přátelství / Le loup et le lion
© Bontonfilm
Francouzský dobrodružný snímek už na první pohled vypadá jako typicky rodinná podívaná s klasickým příběhem o soužití člověka se zvířaty a přírodou, které naruší všudypřítomná civilizace. Tomu odpovídá i jméno režiséra Gillese de Maistreho, který se na podobné počiny specializuje. A právě zápletka je to jediné, co diváka může nalákat, protože v obsazení se kromě Grahama Greena neobjeví nikdo extra povědomý. Vzhledem k tomu, že neexistují žádné ohlasy, je návštěva kina opravdu závislá na momentálním rozpoložení a náladě potomků, bez kterých nemá návštěva kina moc smysl.

Synopse: Dvacetiletá Almy (Molly Kunz) přeruší studium hry na piano a na nějaký čas odjede na chatu po svém dědečkovi, která leží na ostrově uprostřed majestátní kanadské divočiny. Brzy potom se ale její život úplně změní, protože po letecké nehodě objeví malé lvíče určené pro výcvik v cirkuse a zároveň se ujme i mláděte vzácného stříbrného vlka, kterého do chaty přinese vlčice uvyklá na přítomnost a přízeň jejího dědy. Rozhodne se je ochránit před světem lidí, postarat se o ně a dohromady vytvoří neobvyklou rodinu. Jenže civilizace o sobě dřív, nebo později musí dát vědět.

Český trailer filmu Vlk a lev: Nečekané přátelství / Le loup et le lion
Zpráva (Falcon)

Plakát filmu  / Zpráva
© Falcon
Slovensko-česko-německé historické drama vychází z reálných událostí, které poměrně zásadně změnily průběh druhé světové války a otevřely světu oči ohledně existence koncentračních táborů. Režie a částečně i scénáře se chopil Peter Bebjak, který velmi sympaticky vsadil spíš na téma než na obsazení, protože hlavní role ztvárnili Noël Czuczor a Peter Ondrejička a ani ve vedlejších rolích nedostal důvěru nikdo více slavný. Hodnocení ale bohužel nejsou nijak oslnivá a hovoří spíše o řemeslně povedeném, leč průměrném snímku, který je zkratkovitý a nemá takovou sílu, jakou by mít měl. Uvidíme, jak si tato tematika povede v tuzemských kinech.

Synopse: 7. duben 1944 je pro tisíce vězňů z Evropy ve špinavých barácích a jídlem na příděl dnem jako každý jiný. Jenže pro skupinku vězňů to tak není. Když se spoluvězni připravují na večerní nástup, jsou už šestadvacetiletý Fredy (Noël Czuczor) a o šest let mladší Valér (Peter Ondrejička) ukryti v jámě pod hromadou trámů. Nevyzrazení potřebují vydržet tři dny. Tak dlouho totiž Němci hledají ty, kteří se pokusili o útěk z Osvětimi. Když zvuk sirén konečně ukončí hledání, dva vyhladovělé mladíky čekají stovky kilometrů přes hory a nepřátelské hlídky na cestě do rodné země, do Československa. Pokud to zvládnou, sepíšou zprávu o osvětimském pekle.

Zajímavost: Snímek vychází z autobiografického románu Co Dante neviděl Alfréda Wetzlera.

Originální teaser filmu Zpráva
Láska na špičkách (Bohemia MP)

Plakát filmu  / Láska na špičkách
© Extra
Tuzemská romantická komedie evidentně míří na co nejširší divácké spektrum a první místa žebříčků návštěvnosti. Už podle synopse půjde o typicky nenáročnou vztahovou záležitost, která zřejmě bude plná klišé. Jméno režírujícího Petra Zahrádky ale nebudí moc důvěry, takže očekávání by neměla být velká. Hlavní roli si zahrála Vica Kerekes, kterou doplňují Ondřej VeselýJiří HavelkaLeoš NohaJakub KohákIgor ChmelaTomáš Jeřábek nebo Jitka Schneiderová. Ohlasy ani komentáře zatím neexistují a počkat si na ně zájemci musí až těsně před premiéru, dá se ale odhadnout, že nebudou nikterak zvlášť oslavné. Potenciální komerční hit.

Synopse: Tereza je bývalá primabalerína, která po úrazu skončila s kariérou a s manželem Petrem a dcerou se přestěhovala na opuštěný mlýn, který zdědila po babičce. Přivydělává si tím, že v místní škole vede kroužek pohybové výchovy. Jenže Petr na venkově moc šťastný není a chtěl by dělat kariéru v Praze. Manželství tak prochází krizí a ani s finanční situací to není úplně veselé, přesto se Tereza vše snaží řešit s optimismem.

Zajímavost: Noha dostal během natáčení infarkt.

Originální trailer filmu Láska na špičkách

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Top 20 ČR: 11. týden
Top 20 ČR: Na Duně je Sladký život V českých kinech se stále chodí na pouštní spektákl Duna a k tomu se hojně navštěvovanou stala i nová komedie Sladký život. čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 07:41 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 11. víkend
Box office: Kung Fu Panda a Duna vládnou V kinech vládnou Kung Fu Panda 4 a Duna. Tento blockbuster bude letos prvním snímkem, který pokoří magickou hranici půl miliardy. čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Bruce Willis
Portrét: Kluk, který se odnaučil koktat Bruce Willis brzy oslaví narozeniny. Kariéru herce, který patří k největším hvězdám stříbrného plátna, ukončila před dvěma roky nemoc. čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:30 v sekci Články | Publicistika
0
Sladký život 3/10
Recenze: V romantické komedii Sladký život napraví hokejistu transplantace ženského srdce Profesionální hokejista musí po infarktu ukončit sportovní kariéru. Rozhodne se vypátrat identitu dárkyně srdce, které mu bylo transplantováno, a zamiluje se do doktorky, jenž onu transplantaci provedla. čtěte zde
Vydáno: 16.03.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 15. 3. 2024 - 21. 3. 2024
TV tipy: Rozpolcená Godzilla odhaluje Brumbálova tajemství a zápasí s Kongem Druhá polovina března začíná v televizích poměrně zajímavě, protože nabízí hned několik premiér. K těm nejlepším patří thriller Rozpolcený, své diváky si ale určitě najde i ne tak chválený souboj monster Godzilla vs. Kong.... čtěte zde
Vydáno: 15.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Kinopremiéry: Sladký život Monty Pythonů narušilo neviditelné zlo (13.03.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Český lev 2024: Filmem roku jsou Bratři (10.03.2024 06:03 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Ve čtyřech pokojích nikdo neuslyší vřískot Papá Hemingwaye (08.03.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Trailer: Motorkáři (06.03.2024 09:30 v Novinky | Trailery)
- Trailer: Gump - jsme dvojka (05.03.2024 14:30 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Zatracený Dalibor prožil šok na návštěvě (01.03.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Madam Web se ocitá v zóně zájmu Boba Marleyho (14.02.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Téma: Rok 2023 ve znamení neúspěšných komiksových filmů. Je jejich pád nevyhnutelný? (20.01.2024 10:30 v Články | Publicistika)
- Trailer: Motorkáři (08.01.2024 17:51 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Vikingové cvičí draka, prochází uličkou přízraků a objasňují smrt na Nilu (29.12.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Známý i neznámý Ludwig van Beethoven si v květnu dělá, co chce (08.12.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Malý Nicky našel místo u moře, kde pohřbil nesnesitelnou tíhu obrovského talentu (29.09.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Stvořitel Tlapkové patroly nerozdýchal hadí plyn (27.09.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Kinopremiéry: Sestra hledá každý den odvahu k tlusté řecké svatbě (06.09.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Japonská mafie rozehrává za slunovratu zlodějskou partii (23.06.2023 07:30 v Radar | TV tipy)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu