Trailer: Nový seriál Ryana Murphyho - Scream Queens

Vydáno: 16.05.2015 12:06 - | foto: facebook tvůrce

Po skončení Glee se její tvůrci vedle American Horror Story pustili do ještě jednoho projektu. Tím je seriál Scream Queens o univerzitě otřesené sérií brutálních vražd. Trailer naleznete v článku.
Šestá a poslední série hudebního seriálu Glee skončila v březnu tohoto roku, druhý seriálový projekt Ryana Murphyho a jeho týmu, American Horror Story, se letos od podzimu chystá již na pátou sérii s podtitulem Hotel, o které jsme vás již několikrát informovali. Od září nás z této dílny však čeká ještě jedna show, ta dostala název Scream Queens a odehrává se na kampusu vysoké školy, na němž řádí nebezpečný sériový vrah. A do nebezpečí se tak dostane nejedno ze znepřátelených společenství.

Ryan Murphy, který má evidentně schopnost zlákat k sobě velké hvězdy, tímto opět nezklamal. Seriál totiž nedostatkem neznámých tváří opravdu netrpí. Z Glee se vrací představitelka Rachel, Lea Michele. Z American Horror Story si "zrecykloval" Emmu Roberts a Skyler Samuels. Rektorku univerzity si zahraje Jamie Lee Curtis (Mezi námi děvčaty). Uvidíme i "herco-zpěváky" Nicka Jonase a Arianu Grande. Za zmínku pak například stojí i oscarová nominantka Abigail Breslin či Keke Palmer.

Trailer k seriálu si můžete zhlédnout níže a v galerii si prohlédnout nahrané fotky.

Originální trailer seriálu Scream Queens


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY