Fantastická čtyřka: Doctor Doom a Thing v novém traileru

Vydáno: 19.04.2015 22:18 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Neočekávaně byl dnes večer zveřejněn také zbrusu nový trailer na komiksový reboot Fantastická čtyřka - v něm uvidíte spoustu nových záběrů a hlavně první pohledy na postavu záporáka Doctora Dooma a The Thing.
Ani z druhého traileru nevypadá Fantastická čtyřka jako typický komiksový origin. Mnohem více připomíná temný sci-fi thriller, v němž se skupina pěti vědců vydá prozkoumat paralelní dimenzi, kde si nešťastnou náhodou každý odnese tělesnou anomálii – právě v tomto bodě se nový film Joshe Tranka potkává s jeho velkou inspirací, body horory Davida Cronenberga, byť zachycenými na půdě vysokorozpočtového studiového blockbusteru.

Ten navíc konečně odhaluje více postav ve svých proměněných podobách, byť třeba takového elastického Mr. Fantastic tvůrci stále ještě tají. Nejvíce pozornosti na sebe však strhne kamenný The Thing (Jamie Bell), který díky motion capture technologii vypadá o dvě třídy lépe než v nezdařilé předchozí verzi z roku 2005, a také záporák Doctor Doom (Toby Kebbell), jenž se mihne v jednom záběru. I přes veškerou temnotu je ale potěšující, že se výsledný film neobejde bez humoru, jak například dokazuje „potitulková“ scéna.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Fantastická čtyřka


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • avengers 2 (bernad, 22.04.2015 08:55) Reagovat

    kolo

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY