Kingsman: Bondovský Colin Firth nakopává zadky v traileru

Vydáno: 23.09.2014 08:26 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Colin Firth hraje bývalého tajného agenta v akčním snímku od tvůrců Kick-Ass. Adaptaci komiksu Marka Millara totiž točí Matthew Vaughn, který se po uhlazenějších X-Menech vrací k odvázanější látce.
Matthew Vaughn si hraje stejně jako za dob Kick-Ass. Jeho nejnovější adaptace komiksu Marka Millara totiž spíše než umírněnější X-Men: První třída připomíná anarchistický styl jeho dřívějšího snímku, jen se v něm amatérští superhrdinové vystřídali za tajné agenty. Právě jedním z nich je i Harry Hart (Colin Firth), vysloužilá jednička v oboru, která začíná rekrutovat mladé nováčky do tajné vládní organizace Kingsman...a samozřejmě se snaží zabránit zničení světa padouchem Valentinem (Samuel L. Jackson).

Od prvního traileru jsem se dočkali samozřejmě kupy nových záběrů, které se hlavně soustřeďují na efektní trénink nováčků, stejně jako akční scény natočené s typickou vaughnovskou hravostí a přepáleností, že by člověk až zavzpomínal na takové žánrově spřízněné Wanted. Kingsman: Tajná služba zkrátka vypadá jako splněný sen komiksových fanoušků, kteří jsou už trochu přesyceni barevnými marvelovkami, navíc s lahůdkovým obsazením, které kromě Firtha nebo Jacksona doplní i menší role známých (nejen) britských celebrit - Mark HamillElton JohnAdeleLady Gaga nebo David Beckham.

Trailer zhlédněte níže. Film dorazí do českých kin 13. února 2015.

Originální trailer #2 filmu Kingsman: Tajná služba


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY