Upíři a Big Kahuna Burger v traileru na Od soumraku do úsvitu

Vydáno: 31.01.2014 07:30 - | foto: facebook tvůrce

Televizní stanice El Rey multitalentovaného tvůrce Roberta Rodrigueze již vysílá, ale diváci se původního obsahu dočkají až v první polovině března. Bude jím seriálová verze kultovní upířiny Od soumraku do úsvitu.
Fotografie z natáčení filmu  / From Dusk Till Dawn: The SeriesO ní jsme psali již koncem minulého roku, když jsme informovali, že televizní série bude prohlubovat příběh originálního stejnojmenného kultovního bijáku, ale nikdo z původního obsazení si své role nezopakuje. Ředitel kabelové televize El Rey, producent a režisér Robert Rodriguez sliboval, že by měla být věnována větší pozornost ve filmu jenom načrtnuté americko-mexické upíří mytologii.

V oficiální synopsi, jež byla zveřejněna včera spolu s první upoutávkou, zase stojí, že by mělo dojít ke změně tónu. Zatímco filmové Od soumraku do úsvitu bylo thrillerem, který se v druhé polovině zlomil do hororového - upírského - slasheru, ale ani jedné části nechyběl humor, seriálová verze by měla být mnohem temnější a vážnější. A vedle toho by měly přibýt i zcela nové postavy, ale zatím se neví jaké. Obsazení je kombinací zašlých žánrových hvězd (Robert Patrick) a nepříliš známých nováčků (Dj. Cotrona, Zane Holtz)

vyberteRodriguez, který vykonává pouze funkci ředitele stanice, producenta a režiséra, si ale za seriálem stojí natolik, že jeho pilotní epizodu v březnu odprezentuje na SXSW. Festival odehrávající se krátce po Sundance se sice zaměřuje především na nezávislou tvorbu, ale v programu nezapomíná na divácky vděčná hrdě pokleslá béčka - a nově přibyla i "televizní" sekce. Promítání poslouží spíš jako dobré promo, protože jenom o několik dní později (festival se odehrává od 7. do 15. března v Rodriguezově bydlišti Austinu) se dostane na obrazovky. V devět hodin večer si ho 11. března může do svých obýváků pustit širší veřejnost.

Upoutávka je součástí článku (níže), do galerie (výše) přibyly nové fotografie.

Upoutávka k seriálu Od soumraku do úsvitu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY