Video: Kdo zabil Kennedyho? Přece Magneto.

Vydáno: 26.11.2013 13:18 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Virální kampaň nových X-Menů pokračuje. Po spotu věnujícímu se společnosti Trusk Industries přichází na řadu video, které nahlíží na zavraždění prezidenta Kennedyho z trošku jiného úhlu.
Promo společnosti Bolivara Truska (Peter Dinklage), jenž stojí zá výrobou robotích strážců zákona Sentinelů, jsme tady měli před několika měsíci, nyní přichází další virální střípek. Ten je v podobě dobového videa o atentátu na Kennedyho, v němž by měl mít prsty Erik Lansher alias Magneto (Michael Fassbender). Tento nápad chtěl před lety do svého pokračování První třídy původně zakomponovat Matthew Vaughn, ale jak víme, raději dal přednost adaptaci komiksu Marka Millara The Secret Service.

Nyní přichází potvrzení, že se tohoto momentu dočkáme i v Singerově "dvousequelu" Budoucí minulost. Tam bude s Magnetem zřejmě pojednáváno jako s člověkem, který změnil trajektorii kulky, jenž 22. listopadu 1963 zabila JFK. Pokud se budou X-Meni držet podobné atmosféry, jenž je nakousnuta v tomto videu, může se z nich kromě komiksového spektáklu vyklubat i solidní paronoidní thriller oldschoolového ražení, jenž si bude klást otázku, zda za atentátem opravdu stojí známý mutant, popřípadě co ho k tomu vedlo.

Více o případu se můžete dočíst na oficiálních stránkách The Bent Bullet. Video zhlédněte níže.


The Bent Bullet: JFK and the Mutant Conspiracy


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY