Zataženo, občas trakaře 2 v prvním traileru

Vydáno: 28.02.2013 12:41 - Martin Bubrín | foto: Columbia Pictures

Další originální animák je na obzoru - pokračování hitu Zataženo, občas trakaře doslova překypuje nápady a uvádí nás do zcela nového světa stvořeného jen z jídla. Což potvrzuje i hravý trailer.
Letos se urodí asi dost originálních animáků lákajících diváky do dosud neprouzkoumaných světů. Pro pravěkých Croodsových a epickém Království lesních strážců se dočkáme také sequelu úspěšného hitu z roku 2009 Zataženo, občas trakaře, kde se zásluhou nepodařeného experimentu začaly z nebe padat hamburgery a útočit špagetová tornáda.
Infantilní jízda plná hravých nápadů se zdá mít svého pokračovatele. Dvojka nás totiž zavede zpět na Swallow Falls, které začalo po následcích "jídelní" bouře na konci prvního dílu žít svým vlastním životem - ostrov je totiž doslova zamořen příšerami z jídel! To dovolí tvůrcům přicházet s velmi originálními gagy a humorem, jenž může těžit z šílenosti nastoleného světa. Mluvící kousek dortu? Monstrum z tacos? To je jen začátek.
Zkrátka bude hodně co objevovat. Zataženo, občas trakaře 2 tak vypadá na další nepřebernou studnici nápadů ve zběsilém a energickém podání, při níž se nejednomu gastronomovi zatočí hlava. Nás hlavně těší, že si film drží stále svou osobitost, ale zároveň se nebojí vydávat novými cestami. Což je dobré ujištění.
Trailer můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo rovnou pod naším článkem. V galerii také najdete oficiální plakát k filmu.

Originální trailer filmu Zataženo, občas trakaře 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY