Renée Zellweger se pouští do režírování

Vydáno: 08.09.2012 16:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Trend herců fušujících do režisérského řemesla pokračuje. Do svého debutu se nyní pouští i herečka Renée Zellweger, která natočí snímek o stand-up komikovi Dovu Davidoffovi.
Miss Potter, Bridget Jonesová a nově také paní režisérka. Třiačtyřicetiletá herečka Renée Zellweger totiž usoudila, že je na čase, aby si vyzkoušela, jaké je stát pro změnu za kamerou. Chystá debutovou komedii 4 1/2 Minutes.
V hlavní roli uvidíme Johnnyho Knoxvilla jako stydlivého komika, kterému se v životě vůbec nic nedaří. Všechno nabere obrátek, až když vezme práci hlídání geniálního dítěte, jehož matkou bude právě herečka a režisérka v jedné osobě - Zellweger.
Scénář k snímku napsal Anthony Tambakis (Warrior). Jako inspirace mu posloužil příběh skutečně žijícího stand-up komika Dova Davidoffa, který se na příběhu také podílel. Podaří-li se Zellweger bez problémů najít i zbytek obsazení a nenastanou-li žádné produkční komplikace, natáčení odstartuje v únoru příštího roku v New Yorku.
Také připomeňme, že herečka, která byla naposledy k vidění v Písni mého života, i potřetí vedle Hugha Granta a Colina Firtha na plátnech kin ztvární věčně zoufalou Bridget Jonesovou.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY