Ethan Hawke promluvil k sequelu Před soumrakem

Vydáno: 04.09.2012 08:52 - Simona Knotková | foto: Paramount Pictures

Dočkáme se dalšího příběhu i po soumraku? Bude se tentokrát odehrávat v Řecku? A je pravda, že natáčení se už rozjelo? Herec Ethan Hawke se nad filmovými diváky slitoval a vše uvedl na pravou míru.
Krátký moment uběhl od chvíle, kdy jsme vás informovali o pokračování dvojice snímků Před úsvitem a Před soumrakem s Ethanem Hawkem a Julií Delpy v hlavních rolí s předpokládaným názvem Před půlnocí. Dle jistých médií produkce třetího dílu romantického "kecacího" snímku režiséra Richarda Linklatera už dávno započala, a to na řeckém poloostrovu Peloponés. Našli se také očití svědci, kteří zde některé z tvůrců viděli.
Přítrž všem spekulacím ale udělal právě představitel hlavního mužského hrdiny Ethan Hawke. V rozhovoru pro MTV sice spekulace o jeho řeckém působení nevyvrátil - společně s Linklaterem se v této oblasti skutečně nacházejí -, zároveň ale popřel odvážná prohlášení hlásající, že natáčení se už dávno rozběhlo. Podle jeho slov autorské duo teprve nasává řecký vzduch a pracuje na novém příběhu.
"V Řecku aktuálně pracujeme na napsání sequelu. Jestli to dobře dopadne, film natočíme, pokud ne, točit nebudeme. Opravdu není, o čem víc mluvit. Zatím jsme v začátcích. Snažíme se vytvořit skvělý scénář," uvedl. K malé útěše fanoušků ale dodal, že se to zatím vyvíjí "super dobře".
Doufejme tedy, že múzy v Řecku budou na dvojici působit i nadále a Před půlnocí se stane realitou.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY