Alex Cross se představuje v traileru

Vydáno: 26.06.2012 20:24 - Martin Bubrín | foto: 2011 Summit Entertainment, LLC.

Film na motivy knižní série Jamese Pattersona by nejspíše chtěl začít novou výdělečnou franšízu. Ve snímku pod vedením režiséra Rychle a zběsile se v hlavní roli představí Tyler Perry a Matthew Fox.
Ne, toto není další díl série o tlusté černošské důchodkyni Madee terorizující okolí, americký hitmaker Tyler Perry tentokrát nechává ženský převlek za sebou a bude se snažit diváky přesvědčit o tom, že umí stejně dobře hrát v akčním filmu jako v podprůměrné komedii.
Adaptace další knihy ze série Jamese Pattersona o detektivovi Alexi Crossovi bude v Hollywoodu již v pořadí třetí a herec v hlavní roli přebírá otěže po Morganu Freemanovi, který stejnojmenného agenta ztvárnil ve filmech Sběratel polibků a Jako pavouk.
Z pohledu na první trailer se nám tady nerýsuje nic víc než další akční podívaná, která by mohla, ale nemusí fungovat v celovečerní stopáži. Režisér Rob Cohen, který naposledy kasovně vyhořel se třetím dílem Mumie, ale má za sebou i vcelku vydařené xXx nebo Rychle a zběsile, zatím nepředvádí nic, kvůli čemu by stálo tuto pecku nedočkavě vyhlížet v druhé půli letošního roku. Pár vytažených zbraní, výbuchů a rychlý střih dneska do kina nikoho nepřiláká.
Ale i přesto by z toho mohla vylézt alespoň solidní žánrovka. U nás naprosto neznámý Tyler Perry v tom totiž nebude sám - do opozice se mu postaví Matthew Fox, jenž jednoznačně vévodí celému traileru.
Psychická vyšinutost, nepředvídatelnost, maniakálnost a fyzická proměna (vzpomněli jste si také na Christiana Balea?) dávají bývalému doktorovi Jackovi ze Ztracených solidní šanci opět se vrátit na hollywoodské výsluní. Jestli bude ale jeho konfrontace s nudnou a ospalou hlavní postavou alespoň trochu zábavná, to je zatím ve hvězdách.
Trailer filmu Alex Cross můžete zhlédnout rovnou pod naším článkem. Ve fotogalerii článku pak najdete také první oficiální plakát filmu.

Originální trailer k filmu Alex Cross


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY