Samuela L. Jacksona čeká RoboCop

Vydáno: 07.06.2012 14:54 - Michala Benešovská | foto: Metro-Goldwyn-Mayer Studios

RoboCop se začíná plnit hollywoodskými stars a zpočátku poněkud přehlížený snímek nabobtnává do nevídaných rozměrů. Nyní se ke stávajícímu obsazení připojil Samuel L. Jackson a další jména budou jistě následovat.
MGM u svého připravovaného projektu evidentně sází na velká jména. V jedné z důležitých rolí se totiž objeví také Samuel L. Jackson. Již jsme vás informovali, že se k projektu připojí také Gary Oldman v roli stvořitele zákonadbalého kyborga. Režírovat bude José Padilha a v hlavní roli se má objevit Joel Kinnaman.
Už začíná na veřejnost prosakovat, že se příběh odchýlí od verze Paula Verhoevena, ale předpokládá se, že i verze Josého Padilhy bude napěchována brutalitou a akcí.
Co se týče Samuela L. Jacksona, tak tento sympaťák nemá poslední dobou o práci nouzi. V Avengers si zahrál Nicka Furyho, jemuž by měl být také v dohledné době věnován samostatný film. Brzy se nám Jackson představí i v očekávaném snímku Quentina Tarantina Django Unchained. Delší dobu se také hovoří o dalším pokračování série xXx, kde by si měl Jackson zopakovat svou roli agenta Gibbonse, ale kdy na tento snímek dojde, to je zatím ve hvězdách.
Natáčení RoboCopa by se mělo rozeběhnout v září a vzhledem k hollywoodskému systému nasazování blockbusterů se dá očekávat, že bychom se premiéry mohli dočkat v létě příštího roku.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY