Sequel 96 hodin nabízí nové fotografie

Vydáno: 18.05.2012 15:29 - Simona Knotková | foto: 20th Century Fox

Produkce dvojky 96 hodin hlásí: "Hotovo!" A snímek samotný se už jenom třese, až na podzim udeří na plátna kinosálů. Prohlédněte si první tři fotografie z filmu a těšte se ještě více!
V kriminálním dramatu 96 hodin Liamu Neesonovi alias Bryanu Millsovi unesli dceru. Tu se mu v závěru podařilo zachránit, ale životem to odnesl jeden z únosců. Na obzoru je tedy další rozhněvaný tatík, tentokrát s tváří chorvatského herce Radea Serbedzija, který se za zabitého syna bude chtít ve novince 96 hodin: Odplata mstít. A unesenými se nyní stanou rovnou Mills a jeho žena!
Pokračování, ve kterém režisérské křeslo od Pierrea Morela převzal Olivier Megaton, tvůrce podepsaný například pod trojkou Kurýra, je už dotočené a pouze prochází post-produkčními úpravami. Na jeho kompletní podobu bychom si v českých kinech měli zajít 11. října.
Už teď si ale prohlédněte první fotografie, které na internetu kolují díky serveru Entertainment Weekly. Na všech třech pořízených snímcích vidíme Liama Neesona, převážně opět v akci. Můžeme si tedy domyslet, že únos jeho a jeho manželky nejspíš nedopadne tak přesně, jak podle mstitelových plánů dopadnout měl.
Všechny tři fotografie z filmu 96 hodin: Odplata si můžete prohlédnout ve fotogalerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY