Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Herci, kteří si zničili kariéru

Herci, kteří si zničili kariéru

Vydáno: 06.10.2022 10:00 v sekci Novinky | Zprávy - Redakce | foto: Dimension Films

Světová sláva, davy fanoušků, pohádkové honoráře a vstupenka do krásného a nákladného života. Jsou to herci, kteří dostanou "šťastný los" v podobě úspěšných rolí v kasovních filmech.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Často stačí jeden film s velkými tržbami a pozitivními recenzemi, a herec nebo herečka jsou na vrcholu. Dokáže však každý zůstat na Olympu, aniž by podlehl pokušení? V tomto článku si připomeneme ty, kteří z toho či onoho důvodu ztratili lásku publika, stejně jako důvěru ředitelů a producentů továrny na sny. A po přečtení tohoto článku můžete zažít zajímavé a vzrušující chvíle s Spinamba 250 kč bonus!

Herci, kteří přišli o práci kvůli závislosti

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan ve filmu Scary Movie 5 / Scary Movie 5
© Forum Film Czech
Tato roztomilá dívka hraje ve filmech od svých tří let. Roztomilé pihy, okouzlující úsměv a dobré herecké schopnosti jí dávaly stále více rolí. Mezi nejznámější díla Lohan patří komedie Mezi námi děvčaty a Protivný sprostý holky. Bohužel Lindsay byla brzy závislá na alkoholu a drogách. V rozhovorech často říkala, že její dospívající psychika prostě nedokázala zvládnout tak hektický program a rostoucí popularitu. Dívka zabředla do soudních sporů a stále častěji navštěvovala odvykací kliniky. Nakonec ji prostě přestali volat do nových projektů.

Charlie Sheen

Charlie Sheen, Conchata Ferrell ve filmu Dva a půl chlapa  / Two and a Half Men
© CBS
Slavný hollywoodský herec zažil slávu a úspěch, hrál v kasovních trhácích a byl hvězdou kultovního seriálu Dva a půl chlapa . Tvůrci seriálu se zdráhali přijít o svou hvězdu, ale Sheenovo chování na place bylo stále nesnesitelnější. Pronesl několik antisemitských výroků, přišel opilý nebo pod vlivem zakázaných látek. Nakonec Charlie přišel o práci a zůstal "mimo hru". Později se herec přiznal, že je HIV pozitivní.

Britney Spears

Fotografie z filmu Osvoboďte Britney Spears
© Voyo
Popová princezna a megastar devadesátých let si kdysi vyzkoušela i herectví. Byla také obětí alkoholu a drog. Nevydařené manželství s tanečníkem Kevinem Federlinem zpěvaččiny problémy jen prohloubilo. Kvůli psychickým problémům, drogám, alkoholu a rušnému nočnímu životu byli Britney odebráni dva synové a svěřeni do péče otce. Sama Britney také potřebovala opatrovníka - dívčin otec vystupoval jako její opatrovník. Spearsová podstoupila mnoho léčebných procedur a snažila se vrátit na jeviště, ale všechny pokusy selhaly. V roce 2022 soud rozhodl, že zpěvačka může žít bez opatrovníka. Zda se jí však podaří znovu dosáhnout dřívějšího úspěchu, zůstává velkou záhadou.

Amanda Bynes

Amanda Bynes ve filmu  / She's the Man
© Prime Video
Talentovaná komediální herečka, která si zahrála například ve filmech She's the Man nebo What a Girl Wants, byla oblíbenou a milovanou herečkou. Její kariéra začala už jako teenagerka. A stejně jako v případě Lindsay Lohanové se do jejího života dostaly alkohol a drogy. Amanda byla několikrát na odvykací kúře, měla vážnou autonehodu, hodně se změnila vzhledově. Dívka se po několika letech takového života nemohla plně zotavit a o kariéře ve filmu už nemluví.

Herci, jejichž kariéra skončila z jiných důvodů

Mel Gibson

Mel Gibson ve filmu  / Fatman
© NBC News
Z pohledného lamače dívčích srdcí, miláčka žen a dobrého herce se v reálném životě vyklubal rváč a výtržník. Herec byl několikrát obviněn z řízení pod vlivem alkoholu, napadl paparazziho a asistenta, dovolil si antisemitské výroky na veřejných místech. Poslední kapkou byl konflikt s hercovou bývalou milenkou Oksanou Grigorievovou. Dívka ho obvinila z opakovaného bití a morálního zneužívání. Poté, co soud uznal Mela vinným a udělil mu vysokou pokutu a výživné, byl neochotně povolán zpět do práce.

Wesley Snipes

Wesley Snipes ve filmu Blade / Blade
© New Line Cinema
Hvězda filmového trháku Blade byla na vrcholu slávy. Byla mu předpovídána velká budoucnost v Hollywoodu, režiséři akčních filmů s Wesleym rádi spolupracovali. Vše ale skončilo v okamžiku, kdy byl herec obviněn z daňových úniků. Soud ho odsoudil ke čtyřem letům vězení a vysoké pokutě 17 milionů dolarů. Po takovém zvratu osudu se muž jen těžko zotavoval a nemohl se vrátit do velkého kina.

Jennifer Grey

Jennifer Grey
© OnlyU
Film Hříšný tanec milují celé generace. Právem je považován za kultovní film. Herečka Jennifer Grey, která v tomto filmu ztvárnila roli Baby, se doslova probudila slavná. Byla jí předpovězena závratná kariéra a mnoho rolí. Dívka si vyzkoušela různé role, hrála různé postavy, ale s výsledkem vždy nebyla spokojená. Sama sebe přesvědčila, že za to může její nekonvenční vzhled, a nechala si udělat plastiku nosu. Bohužel se při první operaci vyskytly komplikace, a tak musela podstoupit další. Greyová ztratila chuť vypadat a režiséři jí přestali nabízet role.

Katherine Heigl

Katherine Heigl ve filmu Slečna nebezpečná / One for the Money
© H.C.E.
Hvězda seriálu Chirurgové získala cenu Emmy za roli Izzie Stevensové. Herečka si byla jistá, že má nyní zajištěnou velkou hollywoodskou kariéru. Její plány však zhatila vznětlivá povaha. Tvůrci seriálu Chirurgové se rozhodli Heigelové vypovědět smlouvu a na herečku si často stěžovali i ostatní partneři a režiséři. Špatná publicita si rychle vybrala svou daň a nyní je Katherine stále méně často zvána k dobrým projektům.

Kariéru skutečně talentovaných herců může velmi často zničit jediný výstup, ba dokonce i slovo. Chci věřit, že úspěšní a talentovaní lidé budou schopni se vyrovnat se všemi svými vnitřními démony a potěší nás s nádhernými rolemi.

Sponzorovaný článek


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Box office: 11. víkend
Box office: Kung Fu Panda a Duna vládnou V kinech vládnou Kung Fu Panda 4 a Duna. Tento blockbuster bude letos prvním snímkem, který pokoří magickou hranici půl miliardy. čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Bruce Willis
Portrét: Kluk, který se odnaučil koktat Bruce Willis brzy oslaví narozeniny. Kariéru herce, který patří k největším hvězdám stříbrného plátna, ukončila před dvěma roky nemoc. čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:30 v sekci Články | Publicistika
0
Sladký život 3/10
Recenze: V romantické komedii Sladký život napraví hokejistu transplantace ženského srdce Profesionální hokejista musí po infarktu ukončit sportovní kariéru. Rozhodne se vypátrat identitu dárkyně srdce, které mu bylo transplantováno, a zamiluje se do doktorky, jenž onu transplantaci provedla. čtěte zde
Vydáno: 16.03.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 15. 3. 2024 - 21. 3. 2024
TV tipy: Rozpolcená Godzilla odhaluje Brumbálova tajemství a zápasí s Kongem Druhá polovina března začíná v televizích poměrně zajímavě, protože nabízí hned několik premiér. K těm nejlepším patří thriller Rozpolcený, své diváky si ale určitě najde i ne tak chválený souboj monster Godzilla vs. Kong.... čtěte zde
Vydáno: 15.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 11. týden
Kinopremiéry: Sladký život Monty Pythonů narušilo neviditelné zlo Největším hitem v první polovině března v kinech nepochybně bude česká komedie Sladký život, která bude útočit na dlouhodobě vysokou návštěvnost. V tomto týdnu to má usnadněné v tom, že srovnatelnou komerční konkurenci nemá.... čtěte zde
Vydáno: 13.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Kinopremiéry: Protivná sprostá kung fu panda vyzvala železné bratry (06.03.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Můj táta hrdina má poslední šanci si vzpomenout (23.02.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Trailer: Irské přání (21.02.2024 18:30 v Novinky | Trailery)
- Box office: Mean Girls přebírají vládu (15.01.2024 07:30 v Komentáře | Box office)
- Zemřel Ladislav Županič (10.12.2023 10:20 v Novinky | Zprávy)
- Téma: Nejlepší americké filmy 80. let (26.11.2023 10:30 v Články | Žebříčky)
- Recenze: Expend4bles: Postr4datelní (22.09.2023 12:30 v Recenze | Premiéry)
- TV tipy: Profesor a šílenec vědí jak vykrást banku a rozpoutat vzpouru ve věznici Carandiru (08.09.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Trailer: The Continental: From the World of John Wick (10.08.2023 19:00 v Novinky | Trailery)
- Stroj času: Sylvester Stallone versus Wesley Snipes ve filmu Demolition Man (21.05.2023 10:30 v Recenze | Stroj času)
- TV tipy: Pan Nepolapitelný hledá odhalenou stopu devadesátek (19.05.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Mark Wahlberg bude řídit Flight Risk (13.05.2023 08:00 v Novinky | Zprávy)
- Teaser: The Continental (13.04.2023 09:30 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Oklamaní a pokoření Prvok, Šampón, Tečka a Karel prožívají lepší časy (24.02.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Rebel v žitě dosáhl na mistrovskou úroveň a píše přání Ježíškovi (02.12.2022 07:30 v Radar | TV tipy)
- Mel Gibson a psychopat jsou On the Line (15.10.2022 17:32 v Novinky | Trailery)
- Lindsay Lohan čeká Vánoce na spadnutí (08.10.2022 17:04 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Pan Včelka chytil druhou mízu a utekl z L.A. (02.09.2022 07:30 v Radar | TV tipy)
- Téma: Tom Cruise slaví 60 let (03.07.2022 09:30 v Články | Publicistika)
- TV tipy: Harley Quinn je doma a poslední úkryt hledá ve vlčí boudě (27.05.2022 07:30 v Radar | TV tipy)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu