Kultovní seriál Sex ve městě se vrátí v pokračování na HBO Max

Vydáno: 11.01.2021 16:50 - Lukáš Frank | foto: joblo.com

Šest řad seriálu, který byl vysílán mezi lety 1998 - 2004. Dva celovečerní filmy, které vydělaly přes 700 milionů dolarů. A název, který zná každý. Sex ve městě je zpět!
Plakát filmu Sex ve městě / Sex and the City
© Impawards
Ať už jste seriál viděli, nebo ne či ať jste, nebo nejste jeho fanoušky, minimálně jeho název určitě znáte. Sex ve městě je populární dodnes stejně jako představitelky hlavních rolí a postupem času se z něj stal jakýsi kult. Šest seriálových sérií, dva celovečerní filmy a dokonce i seriálový prequel The Carrie Diaries s AnnouSophií Robb jako s šestnáctiletou Carrie.

Těm z vás, kterým to ještě nestačilo, přinášíme skvělou zprávu. Čtveřice výkonných producentů seriálu na Instagramu oznámila, že nové díly jsou již na cestě. Ponesou název „And Just Like That…“ a vrátí se v nich Sarah Jessica ParkerCynthia Nixon a Kristin Davis ve svých nejslavnějších rolích. Kim Cattrall, která v původní sérii hrála Samanthu Jonesovou, se v nových dílech neobjeví. Seriál se bude skládat z deseti půlhodinových dílů a začne se natáčet už na jaře v New Yorku.

Nový Sex ve městě bude vysílat HBO Max, pro které je to jeden z dalších seriálových restartů. Ve výrobním procesu jsou také nové díly Super drbny nebo True Blood: Pravá krev.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY