Tom Hanks a Meryl Streep v novém Spielbergově filmu

Vydáno: 08.03.2017 20:54 - | foto: facebook tvůrce

Ve svém chystaném politickém dramatu z dob války ve Vietnamu si Steven Spielberg zopakuje svou spolupráci s Tomem Hanksem, a to za doprovodu oscarové rekordmanky Meryl Streep.
Meryl Streep ve filmu Božská Florence / Florence Foster JenkinsLegendárnímu režisérovi Stevenu Spielbergovi se pod rukama rýsuje další velmi slibně působící projekt, pojmenován je The Post. Spojí v něm znovu síly s Tomem Hanksem, hercem, s nímž natáčí poměrně často již od roku 1998, kdy za jejich spolupráce vzniklo válečné Zachraňte vojína Ryana. Od té doby spolu natočili další tři snímky, a to Chyť mě, když to dokážešTerminál a nejaktuálněji Most špiónů. V připravovaném filmu pak bude hrát také Meryl Streep, s níž taktéž před lety pracoval na sci-fi A.I. Umělá inteligence, kdy propůjčila svůj hlas Modré víle.

Tématem tohoto historického kousku bude událost nazvaná "Pentagon Papers" spojována se slavným americkým plátkem Washington Post, který až v roce 1971 přinesl šokující informace o válečném a politickém působení USA ve Vietnamu během let 1945 až 1967. Hanks ztvární redaktora Bena Bradleeho, zatímco jeho kolegyně Streep si zahraje vydavatelku těchto novin, Kay Graham.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY