Annihilation: Alex Garland natáčí svůj nový film

Vydáno: 10.07.2016 08:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Alex Garland zůstane věrný žánru sci-fi i ve svém dalším filmu Annihilation, který bude nástupce jeho veleúspěšné loňské Ex-Machiny. Natalie Portman tu hraje bioložku na nebezpečné misi.
Dosud jsme vás o tom ještě neinformovali, ale příštím filmem režiséra Alexe Garlanda bude sci-fi thriller Annihilation. Garland zaznamenal minulý rok hvězdný úspěch se svým režijním debutem Ex Machina. Annihilation je adaptace stejnojmenné knihy z knižní trilogie Southern Reach Jeffa VanderMeera. V příběhu je expedice čtyř žen poslána do tajemné "oblasti X", území Spojených států, které je v karanténě kvůli své neobvyklé aktivitě. Jde o dvanáctou expedici ve jménu organizace Southern Reach. Každá z předchozích expedic skončila špatně, kdy se její členové buď zabili sami, navzájem, nebo umřeli po návratu. 

Obsazení dominuje Natalie Portman v roli bioložky. Dále zde hrají Jennifer Jason LeighTessa ThompsonGina Rodriguez a z Ex-Machiny Oscar Isaac. Annihilation zatím ještě nemá datum premiéry, ale "venku" bude v roce 2017.

Na několik úchvatně vypadajících záběrů z natáčení se můžete podívat na instagramových účtech hereček Giny Rodriguez, Tessy Thompson a kameramana Roba Hardyho.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY