Sicario 2 má název, přišlo o režiséra a Emily Blunt

Vydáno: 04.06.2016 14:00 - | foto: facebook tvůrce

O sequelu Villenueveova thrilleru Sicario: Nájemný vrah se mluví už nějakou chvilku, tento týden však konečně byly vypuštěny první informace o chystaném pokračování. A nejsou to jen dobré zprávy...
Josh Brolin, Benicio del Toro, Emily Blunt ve filmu Sicario: Nájemný vrah / SicarioJeště na jaře počítali producenti prvního Sicaria: Nájemný vrah s návratem hlavního obsazení v plném složení. Teď to ale vypadá, že do druhého dílu jedna z hlavního tria postav nenastoupí a jedná se bohužel o talentovanou Emily Blunt, jejíž jméno bylo loni nesčetněkrát skloňováno v souvislosti s nominací na Oscary. Nakonec se však do úzkého výběru pěti nominovaných nedostala. A bohužel už ani nyní se představitelka agentky Kate Macer nenavrátí kvůli jiným povinnostem, pravděpodobně natáčení disneyovské Mary Poppins Returns.

Rozhodně však znovu uvidíme duo parťáků Benicia del Tora a Joshe Brolina s dějem odvíjejícím se hlavně kolem tajuplného charakteru del Tora. Ztrátu zaznamenal snímek i na postu režiséra, jelikož Denis Villeneuve je také vytížen se sci-fi Story of Your Life a novým Blade Runnererem. O jeho nahrazení se teď vyjednává s římským rodákem Stefanem Sollimou. Ten natočil úspěšný kriminální seriál Gomora a letos taktéž zabodoval s gangsterskou Suburra. Zda smlouvu s Lionsgate podepíše, bychom se měli dozvědět brzy, jelikož natáčení se plánuje na podzim. Tentokráte však pod novým názvem - Soldado (španělský výraz pro vojáka).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY