Je Emma Stone novou Cruellou de Vil ze 101 dalmatinů?

Vydáno: 08.01.2016 07:00 - | foto: Columbia Pictures

V přípravné fázi má momentálně Disney mnoho filmů, které postupně i nabírají obsazení. Nyní to vypadá, že jsme našli novou představitelku Cruelly De Vil.
Allison Janney, Emma Stone ve filmu Černobílý svět / The HelpPostava Cruelly de Vil je jednou z nejikoničtějších zlodušek a zloduchů, které kdy Disney na plátna přinesl. V původních animovaných 101 dalmatinech ukradla většinu štěňat s plánem stáhnout je z kůže pro jejich hebkou srst na kožichy. Už delší dobu víme, že jedním z filmů, které společnost přepracovává z animované verze do hrané, je i tento příběh. Měl by být ale zaměřen převážně na zlodušku Cruellu, podobně jako u nové verze Šípkové Růženky o Zlobě - Královně černé magie. Také tedy nese jméno po ní, Cruella de Vil.

Film zatím nenašel režiséra, ale už delší dobu víme o scenáristce, kterou je Kelly Marcel, jejímž doposud nejznámějším počinem je komedie z prostředí módního magazínu Ďábel nosí Pradu. Hraná verze této pohádky už se nám před lety dostala, ale neslavila přílišný úspěch. Cruellu tehdy hrála Glenn Close, nyní by ji měla nahradit podstatně mladší kolegyně Emma Stone, kterou jsme zatím v žádné záporácké roli možnost vidět neměli, to se však může změnit. Zatím však nic není jisté a studio se Stone teprve vyjednává.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY