Power Rangers našli nové členy týmu

Vydáno: 01.11.2015 08:00 - | foto: Buena Vista Television

Za posledních pár týdnů se průběžně odhalovali herci, kteří ztvární nové postavy v rebootu Power Rangers. My vám nyní přinášíme souhrnný článek o všech členech.
Po letošním sci-fi snímku o cestování časem pojmenovaném Projekt minulost se režisér Dean Israelite upsal k rebootu Power Rangers a za poslední týdny přes sociální síť Instagram odtajnil všech pět super hrdinů, z nichž se bude tento tým skládat. Něžné pohlaví tu zastupují růžový a žlutý Ranger, těmi se stali Naomi Scott z letošního úspěšného Marťana a zpěvačka Becky G., ta za sebou má teprve jen několik seriálových rolí, takže půjde o její filmový debut.

Mužskou část tohoto uskupení, do které patří červený, modrý a černý Ranger, si zahrají Dacre Montgomery (další herecký nováček), RJ Cyler, který také jako herec debutoval teprve letos ve snímku Me and Earl and the Dying Girl, a Ludi Lin, jenž za sebou má opět jen pár televizních filmů.

Film tedy evidentně sází hlavně na "neprofláklé" a neokoukané tváře, v nichž je největší hvězdou Becky G., která na sebe strhla pozornost v loňském létě svým hitovým singlem Shower. Do kin se tento reboot dostane v lednu 2017 a můžeme jen doufat, že bude lepší než původní snímek, který se dočkal děsného hodnocení.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY