Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Kinopremiéry: 51. týden

Kinopremiéry: Manžel na hodinu zpívá, provádí špinavej kšeft a prosí o druhou šanci

Vydáno: 21.12.2016 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry - Vratislav Šálek | foto: facebook tvůrce

Rok se pomalu chýlí ke konci a ve svém předposledním týdnu přináší do kin kvarteto novinek, které nejsou úplně výrazné. Největší divácký potenciál z nich určitě mají animák Zpívej a pokračování tuzemské komedie Hodinový manžel.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Collateral Beauty: Druhá šance (Collateral Beauty) (Freeman Ent.)

Český plakát filmu Collateral Beauty: Druhá šance / Collateral BeautyAmerické drama se zbytečným českým podtitulem by podle synopse rádo bylo sladkobolným, ale taktéž hřejivým snímkem, který by měl zpříjemnit nadcházející svátky a dodat lidem naději. Předpoklady pro to má, neboť režii obstaral David Frankel, který s podobnými žánrovkami, byť s více komediálními prvky, má bohaté zkušenosti a obsazení je vskutku hvězdné, protože kromě Willa Smithe v hlavní roli se tu objeví třeba Kate Winslet, Keira Knightley, Helen Mirren, Edward Norton nebo Michael Peña. Zámořské ohlasy jsou však tristní, hodnocení se dostávají sotva do průměrných hodnot a divácký zájem je po prvním víkendu minimální. Vypadá to tedy, že ze všeho nejvíc půjde o hodně promarněnou příležitost. I přesto ale opatrná premiéra týdne.

Synopse: Vedoucí pracovník newyorské reklamní agentury Howard (Will Smith) prožívá hlubokou osobní tragédii a zcela se stahuje do ústraní. Jeho kolegové proto vymyslí drastický plán, který má za cíl přinutit ho překvapivým a hluboce lidským způsobem vyrovnat se s jeho žalem.

Zajímavost: Do hlavní role se původně počítalo s Hughem Jackmanem, ten ji ale musel z nedostatku času odmítnout.

Český trailer filmu Collateral Beauty: Druhá šance / Collateral Beauty
Zpívej (Sing) (CinemArt CZ)

Český plakát filmu Zpívej / SingAnimovaný muzikál by mohl být ideální k předsvátečnímu uklidnění natěšených dětí, pro které je určen především. Režisér a scenárista Garth Jennings, jemuž u režie asistoval debutant Christophe Lourdelet, se zaměřil na stále populární talentové soutěže, z nichž při tvorbě příběhu vycházel. Tuzemských hodnocení není moc, ale ta zámořská hovoří o hodně solidní podívané, která i vzhledem k množství známých hitů pobaví i dospělé, takže bychom se mohli dočkat důstojného animáku pro celou rodinu. Tradiční samozřejmostí je, že vzhledem k nutnému dabingu neuslyší tuzemský divák původní hvězdné hlasové obsazení, s čímž se ale počítá. Před Vánoci tato nenáročná žánrovka nejspíš potěší a dá zapomenout na všudypřítomný shon.

Synopse: Podnikavý koalí chlapík Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po otci. Všechno tedy vsadí na jednu kartu a vyhlásí velkolepou talentovou soutěž, jakou svět ještě neviděl. Stejně jako je pestrý výběr soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který zahrnuje snad všechny myslitelné žánry. Jeho show by ale nejspíš nebyla tak monstrózní, kdyby se jeho sekretářka slečna Crawleyová nespletla ve výši finančí odměny pro vítěze na letácích, kam omylem připsala několik nul navíc. V den konání se tedy před divadlem vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Jak se s nastalou situací Buster vyrovná?

Zajímavost: Ve filmu zazní přes pětaosmdesát hitů od čtyřicátých let až do současnosti.

Český trailer filmu Zpívej / Sing
Špinavej kšeft (Un petit boulot) (A-Company CZ)

Český plakát filmu Špinavej kšeft / Un petit boulotFrancouzsko-belgická černá komedie nevypadá podle synopse zrovna originálně, to by ale mělo vadit ze všeho nejméně, protože jde stejně vždy o styl humoru a podání jednotlivých vtípků. To by v tomto případě mohlo fungovat, protože o režii se postaral zkušený Pascal Chaumeil, pro kterého ale šlo bohužel o poslední počin, neboť v loňském roce předčasně zemřel. Hlavní role se chopil i u nás docela známý Romain Duris, jehož doplňují méně povědomé tváře. Pozitivem je i to, že hodnocení a komentáře, kterých tedy není nějak moc, se pohybují na úrovni lehčího nadprůměru a hovoří o předvídatelné, ale vtipné záležitosti, která zpříjemní večer. Tak snad mají pravdu.

Synopse: Po uzavření továrny nemůže Jacques (Romain Duris) najít ve svém malém městečku práci. Když ho opustí i jeho přítelkyně, začne být opravdu zoufalý. Místní mafián Gardot (Michel Blanc) mu nabídne, že mu odpustí všechny jeho dluhy a navíc mu ještě dost zaplatí, když zabije jeho manželku. Jacques sice odmítá, pod tíhou všech problémů ale nakonec změní názor. Dohodu dodrží a je úspěšný, proto mu nadšený Gardot začne dohazovat i další podobné nabídky.

Oficiální český trailer filmu Špinavej kšeft / Un petit boulot
Manžel na hodinu (Bohemia MP)

Plakát filmu  / Manžel na hodinuPokračování dva roky staré tuzemské komedie má hodně podobný název a vůbec se dá očekávat, že bude svému předchůdci hodně podobné. O tom svědčí i to, že režii a scénář znovu obstaral Tomáš Svoboda, který nezměnil ani obsazení, v němž nechybí Bolek Polívka, David Novotný, David Matásek, Eva Holubová nebo Simona Babčáková. Ohlasy ani hodnocení zatím neexistují, v tomto případě to ale není zásadně potřeba, neboť ti, kterým se první díl líbil, se v kině objeví a naopak. Uvidíme tedy, jak poslední premiéra tuzemského filmu v roce 2016 dopadne.

Synopse: Milanův (Boleslav Polívka) vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí a dokonce ji požádá o ruku. Jenže si jaksi neuvědomil, že se stále nerozvedl se Slovenkou Jankou (Zdena Studenkova), s níž má syna Kryštofa (Lukáš Latinák). Kromě jeho lapálií je tu ještě jeden problém, a to, že se návrat k vodnímu pólu moc nedaří, protože z původní čtveřice zbyli jen tři. Proto začne velká akce, která má kamaráda Jakuba (David Matásek) vytáhnout z depresí a vrátit mu chuť do života.

Originální trailer filmu Manžel na hodinu
Dodatek: V rámci potenciálních ocenění má od 25. 12. do 31. 12. v pražském kině Lucerna exkluzivní předpremiéru film Masaryk, který oficiálně vstoupí do distribuce až v březnu příštího roku.

 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Top 20 ČR: 11. týden
Top 20 ČR: Na Duně je Sladký život V českých kinech se stále chodí na pouštní spektákl Duna a k tomu se hojně navštěvovanou stala i nová komedie Sladký život. čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 07:41 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 11. víkend
Box office: Kung Fu Panda a Duna vládnou V kinech vládnou Kung Fu Panda 4 a Duna. Tento blockbuster bude letos prvním snímkem, který pokoří magickou hranici půl miliardy. čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Bruce Willis
Portrét: Kluk, který se odnaučil koktat Bruce Willis brzy oslaví narozeniny. Kariéru herce, který patří k největším hvězdám stříbrného plátna, ukončila před dvěma roky nemoc. čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:30 v sekci Články | Publicistika
0
Sladký život 3/10
Recenze: V romantické komedii Sladký život napraví hokejistu transplantace ženského srdce Profesionální hokejista musí po infarktu ukončit sportovní kariéru. Rozhodne se vypátrat identitu dárkyně srdce, které mu bylo transplantováno, a zamiluje se do doktorky, jenž onu transplantaci provedla. čtěte zde
Vydáno: 16.03.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 15. 3. 2024 - 21. 3. 2024
TV tipy: Rozpolcená Godzilla odhaluje Brumbálova tajemství a zápasí s Kongem Druhá polovina března začíná v televizích poměrně zajímavě, protože nabízí hned několik premiér. K těm nejlepším patří thriller Rozpolcený, své diváky si ale určitě najde i ne tak chválený souboj monster Godzilla vs. Kong.... čtěte zde
Vydáno: 15.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Kinopremiéry: Protivná sprostá kung fu panda vyzvala železné bratry (06.03.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Trailer: Gump - jsme dvojka (05.03.2024 14:30 v Novinky | Trailery)
- Recenze: Drama Sucho pojednává o provázanosti přírody s mezilidskými vztahy (19.02.2024 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Good Luck, Have Fun, Don’t Die (17.02.2024 17:00 v Novinky | Zprávy)
- Kinopremiéry: Madam Web se ocitá v zóně zájmu Boba Marleyho (14.02.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Deadpool & Wolverine v prvním traileru (12.02.2024 08:00 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Přátelé z dovolené mají těžký život a tvoří řetěz bláznů (26.01.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Trailer: Sucho Bohdana Slámy (11.01.2024 17:30 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Westwood a Zappa hledají tiché místo v temném domě (15.12.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Wonka hledá cestu pustým lesem a lítá v lásce nebeské (13.12.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Kinopremiéry: Přání prezidentovy ženy je zjistit jak mít sex (29.11.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Princezna zakletá v čase natáčí banger na planetě opic (17.11.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Muž na laně a skřítek si připíjí na zvrácenost strachu (20.10.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Postradatelná Golda hledá bod obnovy (20.09.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Top 10: Roman Polanski (19.08.2023 17:30 v Články | Publicistika)
- Kinopremiéry: Zázračný aparát Barbenheimer (19.07.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Jennifer Garner se vrátí jako Elektra (09.07.2023 08:00 v Novinky | Zprávy)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu