Love: pornografické 3D drama v prvním traileru

Vydáno: 29.06.2015 21:54 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režisér Gaspar Noé (Zvrácený, Vejdi do prázdna) rád posouvá hranice filmového výrazu a také toho, co je ve filmu zobrazitelné. Jeho novinka, sexuální melodrama Love, se pokusí inovativně použít třetí rozměr.
Nový snímek kontroverzního argentinského režiséra a provokatéra Gaspara Noého se bude letos promítat i na festivalu v Karlových Varech. Ve 3D. Pokud se na filmový svátek nechystáte, dorazí Love do českých kin 15. září pod hlavičkou distribuční společnosti Aerofilms. Co o něm prozrazuje? 

LÁSKA stojí mimo dobro a zlo. LÁSKA je genetická potřeba. LÁSKA je změněný stav vědomí. LÁSKA je tvrdá droga. LÁSKA je duševní choroba. LÁSKA je mocenská hra. LÁSKA přesahuje lidské já. LÁSKA je oslepující světlo. LÁSKA je sperma, tekutiny a slzy. LÁSKA je vzrušující příběh o chlapci, dívce a DALŠÍ DÍVCE. „Mým východiskem bylo ukázat intenzivní vášeň jako něco přirozeného – animálního, hravého, veselého, bolestného. Na rozdíl od mých dosavadních filmů není o ničem jiném než o citovém násilí a milostné extázi,“ komentuje film sám režisér Gaspar Noé.

Trailer zhlédněte níže. V galerii najdete několik plakátů.

Originální trailer filmu Love


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY