Trailer: nově nevlastní sestrou v Mistress America

Vydáno: 05.06.2015 09:25 - | foto: facebook tvůrce

Režisér Noah Baumbach přichází s novým filmem, tentokráte o dvou "nových sestrách," které obě změní život té druhé tak, jak si ani jedna z nich předem nedovedla představit. Trailer je v článku.
Byl zveřejněn trailer k nové komedii s názvem Mistress America o Tracy, jež právě začala studovat vysokou školu. Její život se však velmi změní, když je seznámena se svou budoucí nevlastní sestrou Brooke. Tedy dcerou muže, kterého si bere její matka. V té najde svůj vzor a inspiraci, stejně tak jako v úchvatném New Yorku, městě snů, v němž se poprvé potkaly na světoznamém náměstí New York Times Square.

Film natočil režisér Noah Baumbach, který v poslední době stál za podobně laděnými filmy jako například While We're Young o starším páru, který začne trávit čas s párem mladším, a Frances Ha o začínající newyorské tanečnici. Pro role dvou nevlastních sester si Baumbach vybral nepříliš známé herečky. A to Lolu Kirke, ta si střihla menší roličku ve Zmizelé a Gretu Gerwig. S Gerwig již sám pracoval v roce 2012 na zmíněném filmu Frances Ha, v němž ztvárnila titulní postavu.

Originální trailer filmu Mistress America


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY