Expendables: Postradatelní vezmou útokem televizi

Vydáno: 06.03.2015 13:09 - Martin Bubrín | foto: Lionsgate

Trilogie Expendables: Postradatelní, v níž Sylvester Stallone dal dohromady největší akční hvězdy, je za námi a vypadá to, že kromě filmového pokračování a spin-offu se dočkáme také televizního seriálu.
Fotografie z filmu Expendables: Postradatelní 3 / The Expendables 3Série Expendables měla skvělý nápad dát dohromady největší akční hvězdy, v žádném dílu ho však nedokázala stoprocentně využít, a tak se z výsledků staly většinou nesourodé směsice scének, v nichž herci vtipně odkazovali na své ikonické role z minulosti. Posledním Expendables: Postradatelní 3 se navíc v kinech nedařilo ani komerčně, což mohl být pro Sylvestera Stallonea jistý budíček k tomu, aby se už raději přesunul k jiné látce. Udělal ale přesný opak - spolu se studiem Lionsgate totiž připravuje čtvrtý díl, ženský spin-off s názvem ExpendaBelles a nyní nově také televizní seriál.

Server Deadline uvedl, že stanice Fox plánuje hraný seriál, v němž se sejdou největší akční hvězdy televizních seriálů, které se vydají stejně jako ve filmech na misi s cílem zastavit nebezpečného teroristu. Scénář k "eventové sérii" píše Greg Coolidge (Jízda švárů) a Kirk Ward, zatímco showrunnerem (čili hlavní tvůrcem) se stane výkonný producent NCIS: Los Angeles Shane Brennan. Zatímco bude projekt vznikat na stránkách scénáře, Stallone bude jistě shánět televizní hvězdy do obsazení - takových je jistě hodně, tak namátkou zmiňme například Kiefera Sutherlanda, Davida Hasselhoffa, Richarda Deana Andersona, Chucka Norrise (nebo Lorenza Lamase).

Kdo by podle vás měl čekat telefonát od Stallona?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY