Kdo natočí Star Trek 3?

Vydáno: 15.12.2014 19:06 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Minulý týden od režie třetího dílu sci-fi série Star Trek odešel režisér Roberto Orci. Kdo by mohl další dobrodružství posádky Enterprise natočit? Odpovědi v článku.
Rupert Wyatt při natáčení filmu Zrození Planety opic / Rise of the Planet of the ApesOhledně Star Treku 3 bylo v poslední době rušno - odešel totiž režisér Roberto Orci, takže projektu, který by to měl do kin stihnout v roce 2016 (tzn. na padesátileté výročí série), trochu teče do bot. Hned po odstoupení se sice objevilo jméno náhradníka v podobě Edgara Wrighta, to se však vyjevilo jako pouhá fáma, protože studio Paramount nyní oficiálně zveřejnilo seznam kandidátů na režii filmu. Jeden z nich výsledný třetí díl nového Star Treku nejspíše natočí.

Nejblíže má k realizaci Rupert Wyatt, režisér povedeného Zrození Planety opic a také nadcházejícího krimi The Gambler, který je prý hlavní volbou studia. Dále jsou zvažováni Morten Tyldum, tvůrce skorooscarového Kódu EnigmyDaniel Espinosa, jenž loni v Praze natáčel studenoválečný thriller Child 44, nebo Justin Lin, režisér čtyř dílů série Rychle a zběsile. V seznamu se nachází ještě Duncan Jones (nadcházející Warcraft), ale ten svou účast na projektu sám dementoval.

Jméno se oficiálně dozvíme brzy. Star Trek 3 dorazí do kin v létě roku 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY