LEGO příběh se dočká spin-offu

Vydáno: 12.10.2014 05:00 - | foto: facebook tvůrce

Spin-offu - tj. příběhu, ve kterém podstatnou roli sehrává v původním vyprávění vedlejší postava - se dočká kultovní animovaná komedie LEGO® příběh. Spolu s dobrou zprávou je ale spojena jedna špatná.
Fotografie z filmu LEGO® příběh / Pokračování LEGO® příběhu jsme se měli dočkat za tři roky (2017), přičemž režiséři a scenáristé jedničky (Phil Lord, Chris Miller) měli zastávat pouze funkci producentů. S příchodem spin-offu se ale celá věc mění, protože ten byl upřednostněn a jeho premiéra byla stanovena na datum, které bylo původně vyhrazeno regulérnímu pokračování. Sequelu LEGO příběhu se tak nedočkáme dřív než po roce 2017 (je velmi nepravděpodobné, že by v jednom roce studio uvedlo spin-off i sequel, přičemž by dalo přednost spin-offu co do exkluzivního data letní premiéry).

Že by studio doufalo, že když počká dostatečně dlouho, mohlo by k režii pokračování předsvědčit Phila Lorda a Chrise Millera, kteří se jinak do animovaných dvojek zrovna nehrnou (viz Zataženo, občas trakaře 2)? A ta dobrá zpráva?

Jak jste nejspíš z doprovodné fotografie k prvnímu odstavci odtušili, spin-offu se dočká postava Batmana, kterou znovu namluví Will Arnett. Režírovat bude Chris McKay, který měl původně zodpovídat za dvojku LEGO příběhu, a scénář napíše Seth Grahame-Smith, který má na svém kontě např. Abraham Lincoln: Lovec upírů. Natěšenost opadla? Nedivíme se vám.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY