Podívejte se, jak bude vypadat 3D Pepek námořník

Vydáno: 19.09.2014 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Pepek námořník je kultovní postavou, na které vyrostlo několik generací. Má za sebou již jednu filmovou adaptaci, která byla k překvapení mnohých hraná, a nyní se připravuje další. Podívejte se na testovací záběry z ní.
Fotografie z filmu Pepek námořník / PopeyeCo si představit pod označením "testovací záběry"? V případě počítačem animovaného filmu zjištění toho, jak postavy vypadají, jak se hýbají, jak interagují s prostředím apod. Rozhodně nejde o nic, co by se nakonec objevilo ve výsledném filmu. A nejedná se ani o upoutávku na něj. Obojí ve svém (pr)úvodním slovu zmíní režisér Genndy Tartakovsky, pro kterého je Popeye druhým celovečerním animovaným filmem po Hotelu Transylvánie.

Tartakovsky je znám spíše jako tvůrce kultovních animovaných seriálů jako Powerpuff Girls či Dexter's Laboratory, které si zakládají na zřetězení gagů. Ne vždy ale tento přístup funguje na celovečerní ploše, jak si bylo možné potvrdit v Hotelu Transylvánie. Doufejme, že se to nebude týkat Pepka námořníka, jehož poetice chce Tartakovsky zůstat věrný. Fyzické gagy, námořní dobrodružství, jednorozměrné stylizované postavy a Olive jako dáma v nesnázích, kterou je třeba zachraňovat.

A právě na její záchranu se můžete podívat v testu animace, který je ke zhlédnutí níže. V galerii pak najdete také několik fotografií. 

Test animace k filmu Popeye (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY