Bezzubka přilétává v novém traileru na Jak vycvičit draka 2

Vydáno: 10.04.2014 19:01 - | foto: facebook tvůrce

Studio Dreamworks představuje již třetí na upoutávku na svůj nejambicióznější animák. Jak vycvičit draka 2 se po vzoru sequelů prezentuje jako velkolepější a akčnější dobrodružství než první díl.
Animovaný dobrodružný snímek studia DreamWorks Jak vycvičit draka mnohé překvapil, když celosvětově utržil přes půl miliardy dolarů. Televizní spin-off a pokračování na sebe nenechala dlouho čekat... pokud za dlouhou dobu nepovažujete čtyři roky. Důvodem je - vedle finanční i časové náročnosti animace - především to, že by se příběh Škyťáka a Bezzubky neměl dočkat jednoho, ale rovnou dvou pokračování.

Přesně tak, dvojka, která jde letos v červnu do kin, je koncipována jako prostřední díl trilogie, ve kterém nebude nouze o rodinná shledání (Škyťáka s jeho matkou, jak prozrazují upoutávky) a epické bitvy. Jestli budou ale "další díly" stejně tak odvážné jako ten první, který nebyl zrovna pro nejmenší, protože vyobrazoval bitvy a jejich následky, zůstává otázkou. Úsudek si můžete udělat na základě nejnovějšího - v případě již třetího - traileru, ve kterém jsou zužitkovány již dříve viděné propagační materiály (vč. části zveřejněných klipů s létáním a pojmenováváním míst) a ve kterém zní hudba od jednoho z členů Sigur Ros.

V galerii také najdete nový plakát ve větším rozlišení.

Originální trailer č. 3 na film Jak vycvičit draka 2.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY