Hill a Tatum zkouší mexický přízvuk v klipu z 22 Jump Street

Vydáno: 09.04.2014 21:01 - | foto: facebook tvůrce

Akční parťácká komedie 21 Jump Street, která u nás nás vyšla pouze na DVD/BD, má pokračování s nápaditým názvem 22 Jump Street, jež by se na rozdíl mělo dostat do kin. Podívejte se na klip, než zavítáte do multiplexu.
Channing Tatum, Jonah Hill ve filmu  / 22 Jump StreetPro generaci vyrůstající v 90. letech u televize je seriál Jump Street 21 kultovním počinem, a to nejenom proto, že se díky němu proslavil Johnny Depp a Richard Grieco. Jeho dva roky stará filmová adaptace, v níž si oba vystřihli velmi vtipné cameo, si ale byla moc dobře vědoma, že dnes by koncept "třicátníků vydávajících se za náctileté" málokdo bral vážně. Došlo tak k žánrovému posunu pryč od kriminálního dramatu s důrazem na vztahy mezi postavami k parťácké akční komedii, která se vysmívá osmdesátkovým a devadesátkovým parťáckým akčním komediím.

Pro většinu diváků tato transformace fungovala, přestože snímek samotný měl spíš podobu nepříliš vzájemně provázaných skečů, jejichž zábavnost závisela na tom, jak se improvizace na určité téma hercům povedla. A vypadá to, že dvojka se příliš lišit nebude, protože komediálním tahounem je opětovně Jonah Hill, který umí vtip načasovat i vypointovat (jelikož je vycvičený z apatowovek), zatímco Channing Tatum se všechno stále učí.

Níže se můžete přesvědčit, jestli s prezentovaným názorem souhlasíte, protože byl zveřejněm minutový klip, ve kterém protagonisté hrají mexické překupníky s drogami, aby odkryli ty pravé. Skeptikům ale dávají naději, že dvojku režíruje duo Phil Lord a Chris Miller, kteří měli sice na starost problematickou jedničku, ale také stojí za výbornými animáky Zataženo, občas trakaře a LEGO® příběh.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY