Noe uniká před biblickou potopou v klipu a novém traileru

Vydáno: 11.03.2014 20:00 - | foto: Paramount Pictures

Premiéra biblické epiky Noe se blíží a podle prvních ohlasů to vypadá, že některé prvky příběhu byly v kampani záměrně skryty. A neodhalí je ani klip a další upoutávka s dosud nezveřejněnými záběry.
Russell Crowe ve filmu Noe / NoahZámořští (ehm) kritici již vědí, jak biblická epika Noe, která pro Darrena Aronofského představuje první velký studiový titul, dopadla. Ačkoliv jsou reakce převážně pozitivní, panuje shoda, že půjde o rozporuplně přijímané dílo. Jablkem sváru nebude ale různé náboženské vyznání diváků, nýbrž to, že se jedná o kombinaci spektáklu s mnohem ambicióznější podívanou s filozofickými podtóny, kde jsou na prvním místě postavy. A zrovna vývoj titulního protagonisty, u kterého není opomenut ani kontroverzní aspekt naplnění proroctví (záchrana zvířat, nikoliv lidí), by pro některé mohl být obtížně stravitelný

V souvislosti s twitterovými hodnoceními Paramount uveřejnil vedle klipu, kde se Noe rozhodne postavit archu, i upoutávku, která snímek prodává jako blockbuster s trikovými atrakcemi (a úvodem Emmy Watson). Něčím se názory recenzentů, že se snímek ve své druhé půli láme do temného thrilleru a že má celou dobu filozofické podhoubí, vyvážit musí. Klip a trailer s pořadovým číslem dva můžete zhlédnout níže:


Klip "Postavíme archu" z filmu Noe.


Upoutávka č. 2 k filmu Noe (s úvodem Emmy Watson).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY