Vin Diesel: „Pokračování Riddicka bude.“

Vydáno: 30.01.2014 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Vin Diesel toho hodně namluví, protože ví, že má početnou fanouškovskou základnu, kterou se dobře argumentuje studiu. K příležitosti prodeje Riddicka na BD a DVD natočil video, ve kterém sdělil, že je v plánu pokračování. UPDATE: video!
Vin Diesel ve filmu Černočerná tma / Pitch BlackFacebookovou stránku Vina Diesela sleduje přes 63 milionů uživatelů, s nimiž herec (či osoba k tomu pověřená, vydávající se za něj) prostřednictvím statusů, komentářů a videí komunikuje. Důmyslný marketing, u kterého se zdá, že ani není součástí promo kampaně, pak vede k tomu, že mnozí jeho prohlášením věří. Selský rozum říká, že se u všeho dá nalézt trocha pravdy, a tak se Dieselovy narážky, že by si mohl zahrát záporáka v marvelovském universu, nakonec ukázaly jako z části potvrzené. Součástí světa komiksového a filmového studia bude, protože nadabuje jednu z animovaných postav.


Je tak pochopitelné, že se Diesel snaží o to, aby se kultovní postava Riddicka, která ho dostala do diváckého povědomí a zajistila mu početnou skupinu příznivců, dočkala pokračování. Minulý týden nejenom u nás, ale i ve Státech vyšlo DVD a BD s třetí částí, která neignoruje dění "dvojky" Kroniky temna, ale poetikou se navrací k mnohem lépe přijaté "jedničce", hororovému sci-fi survivalu Černočerná tma. A protože se "trojka" Riddick dostala na první místo v žebříčcích prodeje, svým „followerům“ Diesel na Facebooku zanechal video-vzkaz, jehož přepis a překlad přikládáme níže (a video můžete zhlédnout dole pod textem):

 

Vin Diesel ve filmu Riddick: Kronika temna / The Chronicles of Riddick„Jsem nadšený a šťastný, křičím tu na vás, abych vám poděkoval. Právě mi volali z Universalu a řekli mi, že Riddick je na DVD na prvním místě žebříčku prodejnosti. Bez vás by ten film nevzniknul. Vy to víte, byli jste součástí naší stránky od roku 2012 a pamatujete si, jak těžká cesta to byla, aby byl film natočen a měl Rko – a to vše s tak nízkým rozpočtem. Je to vítězství pro nás pro všechny a já vám opravdu moc děkuji. Jo, jsem nadšený, a samozřejmě v Universalu řekli, že chtějí dalšího Riddicka.“

 Ať již v Universalu opravdu díky návštěvnosti z kin a prodeje DVD/BD zažádali o pokračování, nebo Diesel používá své "stoupence" pro průzkum trhu, doufejme, že se sequelu dočkáme. Režisérská verze, která je u nás dostupná pouze na BD vydání (kde naopak chybí kinoverze a authoring disku je problematický), slibuje ve svém rozšířeném závěru velké věci.


Vin Diesel "Drunk in Love".


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY