Znovu Ladíme! Elizabeth Banks režíruje Pitch Perfect 2

Vydáno: 28.01.2014 08:00 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Koho ještě neomrzel „cup song“, objev Anna Kendrick nebo přidrzlá Rebel Wilson, má důvod k radosti. Dva roky stará komedie prý ještě nevyčerpala svůj potenciál a ladit by to mělo i ve dvojce. O to se má ostatně postarat Elizabeth Banks.
Fotografie z filmu Ladíme! / Pitch PerfectPokud vás minula vlna videí sestávajících z rytmického bušení do prázdného kelímku, máte šanci se mnohé přiučit. „Cup song“, který se objevil v poměrně úsporné komedii Ladíme!, možná zazní znova. A capella sboristky se totiž objeví i v pokračování úspěšné jedničky, které by mělo do kin dorazit v roce 2015.

Popularita školních sborů na amerických školách se postupně přelévá z televize i na velké plátno, a proto není divu, že poměrně úspěšný projekt bude pokračovat dalším filmem. Co ale stojí za pozornost, je Elizabeth Banks, která se rozhodla pozvednout procento žen za kamerou a jako svůj režijní debut si vybrala právě pokračování úspěšné komedie. Herečka má na svém režisérském kontě pár kraťasů, nicméně s Ladíme! své zkušenosti má. Banks si v jedničce vystřihla nejen drobnou roli, ale dokonce ji i částečně produkovala.

Přípravy filmu už jsou v plném proudu. Studio Universal si i pro druhý díl vybralo jako scénáristku osvědčenou Kay Cannon. Počítat se dá i s návratem hlavní hrdinky Anny Kendrick a momentálně hojně obsazované Rebel Wilson.

Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Kde můžu najít ladíme2... (Nikola, 16.07.2014 15:49) Reagovat

    Kde můžu najít ladíme2

    • Re: Kde můžu najít ladíme2... (Anonym, 16.07.2014 18:37) Reagovat

      Nikčo, dvojka bude v kinech až za rok.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY