Kudy se prožene Rychle a zběsile 7?

Vydáno: 23.05.2013 15:00 - Zuzana Hofmanová | foto: Universal Studios

Rychle a zběsile 6 se právě chystá brázdit kina v Evropě i za Atlantikem, a tak je načase zaměřit svou pozornost na nedalekou budoucnost. Sedmička zamíří do kin už příští rok. A kam se Domova parta podívá tentokrát?
Za šest dílů zběsilé honičky nabídlo Rychle a zběsile víc než zajímavé lokace. Vin Diesel v roli Dominica Torreta začínal na nelegálních závodech v Los Angeles, ve dvojce se série projela až do Miami a v Tokijské jízdě přišla se změnou režiséra i o něco exotičtější cílová destinace. Dominikánská republika a Brazílie byly pak jen logickým vyústěním.
Rychle a zběsile 6 chytře volilo stylový Londýn, takže si série může odškrtnout i starou dobrou Evropu. Kam ale dál? Podle Vin Diesela je nejvyšší čas vrátit se domů. Los Angeles má být nejen testem očekávání pro jednotlivé postavy, ale zároveň ukáže, jak se rychlí hrdinové zvládnou po letech na útěku adaptovat zpátky v Kalifornii.
Jestli se Rychle a zběsile 7 přece jen podívá i za hranice Spojených států, je v rukou nového režiséra Jamese Wana, který nejnovější pokračování uvede už 11. července 2014. Úvahy směřují nejen do Tokia, ale i na Blízký východ.
A ideální lokace podle hlavního představitele a producenta Vina Diesela? „Vždycky jsem chtěl vidět honičku na Velké čínské zdi. To je hodně odvážná představa. Ale neobjeví se dřív jak v Rychle a zběsile 8.“
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY