Bradley Cooper zachraňuje smůlou stíhaný western

Vydáno: 09.04.2013 20:15 - Simona Knotková | foto: John Baer / Dark Fields Production

Konkrétní stanovisko filmařky Lynne Ramsay k jejímu náhlému odchodu z westernu Jane Got A Gun stále neznáme. Co je ale důležitější, po nalezení nového režiséra snímek už konečně doplnil také herecké řady.
Události, které předcházely natáčení westernu Jane Got a Gun, by svou dramatičností hravě trumfly leckterý Divoký západ. První z projektu zadními vrátky vycouval Michael Fassbender, prý kvůli údajným rozepřím s režisérkou Lynne Ramsay. Úspěšně byl nahrazen Judem Lawem, ale jenom proto, aby vzápětí z placu utekla také sama režisérka, respektive se pro jistotu ani nedostavila na první natáčecí den.
Producentský tým, jehož součástí je mimo jiné také představitelka hlavní ženské role snímku Natalie Portman, naštěstí rychle našel náhradu. Stal se jí tvůrce stojící za Warriorem Gavin O'Connor. Ani to ale nebylo poslední ránou pro příběh o ženě a jejím smrtelně zasaženém manželovi, kterého se chystá dodělat jeho bývalý gang. Po Ramsay se totiž rozhodl odejít také Jude Law.
Před filmaři stál tedy další úkol najít nového herce do jedné z klíčových rolí. A podle informací ze začátku tohoto týdne to vypadá, že jejich mise byla konečně splněna. Novým představitelem úhlavního padoucha je nyní Bradley Cooper. Herec sice aktuálně pracuje v Bostonu společně s Jennifer Lawrence nebo Christianem Balem na Davida O. Russella, nemělo by pro něho být ale žádným problémem připojit se k obsazení v dalším natáčecím kole.
Zdá se tedy, že Jane Got a Gun nakonec potkal šťastný konec. Teď už jenom zbývá počkat si na výsledek


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY