Gravitace Alfonsa Cuaróna zná datum premiéry

Vydáno: 18.01.2013 12:19 - David Král | foto: Universal Studios

Několikrát odkládaný projekt Gravitace režiséra Alfonsa Cuaróna si nás do kin přitáhne již letos na podzim. S novým sci-fi bychom se konkrétně měli setkat 4. října, navíc s 3D v zádech.
George Clooney a Sandra Bullock jako dva kosmonauti, kteří v poškozené vesmírné lodi usilují o jediné - vrátit se domů. To vše pod vedením režiséra Potomků lidí a bohužel / bohudík ve 3D. Ano, i tento snímek se nevyhne konverzi do populárního formátu. A ano, hádáte správně, že právě přidání třetího rozměru zapříčinilo oddálení premiéry, které jsme se původně měli dočkat loni, až na 4. října letošního roku.
I přes trnitou cestu ke (snad už) konečnému výsledku se podle všeho máme na co těšit. Už jen z toho důvodu, že Alfonso Cuarón je bez debat režisérský viziónář se vším všudy. Především pak s úchylkou na velice, ale velice dlouhé záběry. Posuďte sami - úvodní scéna jeho nejnovějšího počinu má bez jediného střihu pojmout neuvěřitelných sedmnáct minut! O pět minut tak zřejmě překoná svůj osobák právě ze svého posledního filmu.
Pravděpodobně nás tedy čeká sci-fi s nemalými uměleckými ambicemi a hvězdně obsazenou ústřední dvojicí. I když původně avizovaní Robert Downey Jr. a Angelina Jolie by také nebyli k zahození.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Stanislav Pecha, 22.01.2013 17:41) Reagovat

    ještě lepší...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY