Matt Damon zachraňuje slavné obrazy

Vydáno: 05.12.2012 14:00 - Simona Knotková | foto: Columbia Pictures

... a nemá v tom být sám. Dvaačtyřicetiletý herec je nejčerstvějším adeptem do obsazení nového filmu George Clooneyho, který se svým počtem hereckých es opět boří rekordy.
Na konci října jsme vás informovali o připravovaném snímku The Monuments Men, který na naše peněženky chystá zaútočit hlavně svým dechberoucím hvězdným obsazením.
Vedle George Clooneyho nebo Cate Blanchett nám byla přislíbena účast Daniela Craiga, Billa Murrayho nebo Johna Goodmana. Aby toho nebylo málo, režie se ujme sám Clooney, který je s producentem Grantem Heslovem rovněž autorem scénáře.
Hvězdná plejáda, ale ještě stále nekončí. Tvůrci se nově nechali slyšet, že by do obsazení rádi dostali také Matta Damona. Film tak už začíná připomínat jiný projekt, sérii Dannyho parťáků, kde se Damon s Clooneym společně objevili. Tentokrát se však hlavní hrdinové nedají dohromady kvůli loupeži, ale pro dobrou věc - budou se pokoušet zachránit největší světová umělecká díla před nacistickým zničením.
Natáčení by se mělo rozeběhnout už příští měsíc, a to na blíže neupřesněném místě v Evropě. Moc by nám nevadilo, kdyby si produkce opět vzpomněla na mekku filmařů, naši republiku. Stejně tak se nebudeme zlobit, když se herecké řady budou nadále v podobném duchu rozšiřovat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY