Tim Robbins natočí špionskou romanci z Československa

Vydáno: 10.08.2012 17:00 - Amaya Tomanová | foto: Lions Gate Home Entertainment

Tim Robbins se vrací do světa filmu. Tentokrát se postaví za kameru, aby natočil adaptaci krátké povídky Arthura Phillipse o lásce dvou špionů v Československu.
Tim Robbins se poprvé coby režisér předvedl v devadesátých letech se snímkem Bob Roberts, v roce 1995 následoval úspěšný Mrtvý muž přichází a několik dalších počinů, naposledy v roce 2009. Nyní se režisér hodlá vrátit zpět za kameru a pod záštitou společnosti Endgame Entertainment natočit snímek City Of Lies.
Scénář k adaptaci krátké povídky Wenceslas Square Arthura Phillipse, publikované v roce 2003 v antologii The Wild East, napsali Christopher Markus a Stephen McFeely (Captain America: První Avenger, Pain And Gain). Příběh dvou agentů, kteří se do sebe na svých misích zamilují, je situován do Prahy v době studené války. Film byl v plánu již delší dobu, původně jej měl režírovat Phillip Noyce.
Další informace na sebe jistě nenechají dlouho čekat. Nechme se překvapit, jak Robbins adaptaci žánrově pojme, koho se rozhodne obsadit a zda si Prahu skutečně zahraje Praha...
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY