Podívejte se na foto ze třetího Riddicka a Alexe Crosse

Vydáno: 01.07.2012 11:03 - Amaya Tomanová | foto: 2011 Summit Entertainment, LLC.

Dlouho chystané třetí pokračování Riddicka se konečně dočkalo své realizace, důkazem budiž fotografie Vina Diesela v hlavní roli. Dalším chystaným snímkem je adaptace románu Alex Cross.
Báječní muži se zbraní - i tak by se dala nazvat aktuální minivárka nových filmových fotografií. Sequel Riddicka nám kromě pohledu na hlavního hrdinu poodhalil atmosféru a prostředí snímku, na fotografii z adaptace románu Jamese Petersona Cross máme tu čest s detektivem Alexem Crossem v podání Tylera Perryho.
Alex Cross vypráví o hře na kočku a myš, kterou rozjede sadistický sériový vrah (Matthew Fox) proti již zmíněnému detektivovi Crossovi. Fotografie, podobně jako nedávný trailer, toho o snímku příliš mnoho neprozradí, podle všeho však můžeme čekat přinejmenším dobrý průměr. Snímek přijde do kin v listopadu.
O tom, že Riddick bude ve třetím pokračování ve snaze zachránit svou rodnou planetu bojovat s predátory i zákeřnými žoldáky, již víme. O trailer se s námi tvůrci zatím nepodělili, stejně jako o finální název snímku a datum premiéry. Snad se brzy dočkáme.
Fotografie z filmu Alex Cross a nepojmenovaného sequelu Riddicka si můžete prohlédnout v naši fotogalerii článku.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY