Barbarella to zkusí v seriálu. Pilota natočí Refn

Vydáno: 24.06.2012 17:40 - Michala Benešovská | foto: Paramount Pictures

Režisér úspěšného snímku Drive Nicolas Winding Refn se rozhodl vytáhnout ze zapomnění komiksovou sexbombu Barbarellu a chce režírovat první díl nové televizní série.
Autorem známého komiksu se sexy hrdinkou, která čistí vesmír od zlořádu, je Jean-Claude Forest, ale známější je spíše filmová adaptace Barbarella z roku 1968. Nadčasový a úžasně trashový snímek tehdy natočil Roger Vadim a hlavní roli sexy Barbarelly, pro kterou zákony gravitace nejsou až tak závazné, ztvárnila tehdy jednatřicetiletá Jane Fonda.
Film s pronikavým humorem a explicitním zobrazením ženské sexuality se stal rychle kultovní záležitostí, ve které se nadobro otiskla atmosféra sexuálně uvolněných a experimentům otevřených 60. let. Pokud Vadimův film neznáte, zhlédněte alespoň jeho trailer.
Co přesně si přebere do pilotního dílu seriálu Nicolas Winding Refn, není zatím jasné. Pravděpodobně ale bude sexuální náboj značně redukován a čeká nás spíše něco jako vesmírný Alias nebo něco podobně frigidního.
Televizní Barbarelly se ujala Gaumont Television s Marthou De Laurentiis coby producentkou. Refn se chce dle vlastních slov jednoduše pokusit "přivést Barbarellu k životu pro novou generaci fanoušků". Jedno je jisté, pokud to náhodou režisér nepojme hned zkraje jako hardcore porno, tak se bude nová generace fanoušků zřejmě cítit ošizena.
Zdroj: Empire

Trailer k filmu Barbarella z roku 1968


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY