Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Kinopremiéry: 25. týden

Kinopremiéry: 25. týden

Vydáno: 21.06.2012 10:00 v sekci Radar | Kinopremiéry - Vratislav Šálek | foto: Hollywood Classic Entertainment

Povrchní romantická komedie, evropský art a záměrně hloupý nenáročný horor - taková je sestava aktuálních kinopremiér. Více než co jiného je na ní znát okurková sezóna a to, že se víceméně čeká na velké letní bijáky.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Český plakát filmu Piraňa 3DD Piraňa 3DD (Piranha 3DD) (Forum Film CZ)
Roztomile hloupoučké hororové béčko spíše než na explicitní scény plné krve, nahotin a sexu sází na bláznivý humor, který je zejména v závěru velmi výživný. Je jasné, že scénář o nějaké ocenění absolutně nehraje a je tu jen z ryzí nutnosti vystavět jednoduchý příběh. Potěší také slušné řemeslo a práce s lekačkami a napětím. Hlavním trumfem filmu je ovšem návrat legendárního "záchranáře" Davida Hasselhoffa na velké plátno, který si ho také jaksepatří užil. Více se dozvíte v naší recenzi.
Synopse: Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice... Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu.
Zajímavost: Richard Dreyfuss dostal za svou maličkou roli padesát tisíc dolarů, které obratem věnoval na charitu.
Originální trailer filmu Piraňa 3DD

Český plakát filmu Jak porodit a nezbláznit se Jak porodit a nezbláznit se (What to Expect When You´re Expecting) (HCE)
Slušně obsazená, leč značně povrchní komedie o problémech v těhotenství je ideálním večerním zakončením dámské jízdy. Vzhledem k "nereálnosti" většiny charakterů a situací se vyplatí příliš nepřemýšlet, vypnout mozek a před sledováním se třeba posilnit nějakým alkoholickým nápojem. Výsledek by pak mohl být "koukatelnější". Pánům se přesto vstup příliš nedoporučuje. Více se dozvíte v naší recenzi.
Synopse: Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě.
Zajímavost: Snímek je inspirován populárními příručkami o těhotenství, kterých se prodalo více než čtrnáct milionů kusů.
Český trailer filmu Jak porodit a nezbláznit se

Plakát filmu Marieke, Marieke Marieke, Marieke (Marieke, Marieke) (Film Europe)
Náročnější německo-belgické drama nabízí intimní pohled do života dívky, která hledá sama sebe prostřednictvím vztahů se staršími muži. Zájemci tedy mohou zhlédnout ukázku současné tvorby nastupující generace vlámských režisérek, což se v našich kinech moc nevidí. Je tak jasné, že artovější kousek je určen jen zarytým milovníkům evropské kinematografie a hlubších příběhů.
Synopse: Marieke (Hande Kodja) žije se svou matkou, která před ní důsledně tají všechny okolnosti otcovy dávné smrti. Proti citově otupělému domácímu i pracovnímu prostředí dívka staví intimní chvíle trávené ve společnosti starších mužů, jejichž těla si s oblibou fotografuje. Jednoho dne ji ale vyhledá otcův dřívější přítel a poodhalí jí její vlastní minulost. Civilní a zároveň empaticky natočený snímek spadá mezi díla současné generace mladých vlámských režisérek, které se ve své tvorbě zaměřují na intimní pohledy do životů ženských hrdinek. Kromě režisérky filmu Sophie Schoukens do této vlny spadají například Caroline Strubbe či Fien Troch.
Zajímavost: Snímek byl natočen v roce 2010, přesto se do kin dostává až letos.
Český trailer filmu Marieke, Marieke

Na co se z aktuálních kinopremiér těšíte nejvíce? Hlasujte v anketě na našem facebooku nebo nám napište do diskuze pod článkem!

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Piraňa 3DD 7/10
Recenze: Piraňa 3DD Bylo by snadné "sejmout" film Piraňa 3DD a poslat ho do pekel. Ale kombinace dvojité dávky dravých rybek, ňader a vyholených rozkroků s Davidem Hasselhoffem dopadla přesně tak, jak jsme předpokládali: je to brak, ale zábavný! čtěte zde
Vydáno: 20.06.2012 16:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Jak porodit a nezbláznit se 6/10
Recenze: Jak porodit a nezbláznit se Připadá vám absurdní dudlík, co chutná jako pravá bradavka? Nový film režiséra Kirka Jonese je podobných absurdit plný. Ústředním mottem americké komedie o tom, jak je těžké přivést na svět potomka a nepřijít přitom o zbytky... čtěte zde
Vydáno: 15.06.2012 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Box office: 23. víkend
Box office: Madagaskar zdolal Promethea, ale slaví oba Vyrovnaný souboj předvedly dvě komerčně ambiciózní novinky tohoto víkendu. Třetí díl zvířátkovské rodinné podívané Madagaskar nakonec zvítězil nad inteligentně se tvářící sci-fi Prometheus. Uspěly ale oba snímky.... čtěte zde
Vydáno: 11.06.2012 07:00 v sekci Komentáře | Box office
0
Téma: Kdo je kdo v Avengers
Téma: Kdo je kdo v Avengers Premiéra komiksového crossoveru je doslova za rohem, a pokud byste náhodou nevěděli, kdo na vás bude v kině čekat (a my víme, že to víte), přinášíme vám stručné shrnutí hlavních postav. čtěte zde
Vydáno: 29.04.2012 10:00 v sekci Články | Publicistika
3
Piraně 3DD se představují v novém traileru
Piraně 3DD se představují v novém traileru Všechno se zdvojnásobí - akce, kozy i krev. Pokračování brakového hitu Piranha 3DD na sebe nenechalo dlouho čekat a prezentuje se ještě zvrhlejším způsobem než minule. A co na to David Hasselhoff? čtěte zde
Vydáno: 03.03.2012 14:39 v sekci Novinky | Trailery
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Box Office: Jedna za všechny, všechny proti Captainovi (28.04.2014 07:00 v Komentáře | Box office)
- Jeníček a Mařenka loví čarodějnice v krvavém traileru (29.10.2012 18:37 v Novinky | Trailery)
- Top 20 ČR: Madagaskar stále ve vedení (26.06.2012 07:00 v Komentáře | Top 20 ČR)
- Box office: Aktualizovaná čísla za 20. víkend (24.05.2012 21:46 v Komentáře | Box office)
- Plán premiér: 21. týden (22.05.2012 13:00 v Novinky | Zprávy)
- Box office: Avengeři poslali Bitevní loď ke dnu (21.05.2012 22:22 v Komentáře | Box office)
- Plán premiér: 18. týden (01.05.2012 08:40 v Novinky | Zprávy)
- Piraňa 3DD a lovec upírů Lincoln na nových plakátech (24.04.2012 17:32 v Novinky | Plakáty)
- Plakáty: Temný rytíř, Tim Burton a piraně (23.02.2012 15:34 v Novinky | Zprávy)
- Podívejte se na trailer filmu Piraňa 3DD (22.10.2011 16:37 v Novinky | Zprávy)
- David Hasslehoff se utká s 3D piraněmi (18.05.2011 11:36 v Novinky | Zprávy)

PREMIÉRA TÝDNE   16/2024

Občanská válka
6/10

Americký film vystavěný na sugestivních obrazech a metafoře názorově rozdělené společnosti vypráví z perspektivy čtyřčlenné skupinky válečných fotografů o občanské válce v alternativní verzi Spojených států.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu