Policejní akademie se dočká remaku

Vydáno: 13.06.2012 07:00 - Michala Benešovská | foto: Warner Bros. Pictures

Originální náměty jsou zřejmě neprodejné aneb v Hollywoodu se vaří jen z ověřených surovin. Komedie Policejní akademie se přidává na seznam a studio New Line Cinema má už dokonce odvážného scenáristu a režiséra.
Snímek Policejní akademie je první díl rozsáhlé volné série komedií o nešikovných policejních kadetech. Celkem v průběhu let 1984 až 1994 vzniklo sedm filmů. Patrně neexistuje termín, kterým by se tato série dala stručně popsat, na druhou stranu to zřejmě není nutné. Tuzemské televizní stanice stačí během jednoho roku tuto sérii otočit minimálně dvakrát, takže asi není nikdo, kdo by každý z filmů alespoň jednou nezhlédl.
V současné době se studio New Line Cinema pouští do remaku. Scénář v pořadí osmého filmu by měl napsat Jeremy Garelick, který zatím neměl příležitost se nějak významněji uvést. Podobně je na tom také Scott Zabielski, který se ujal role režiséra připravovaného remaku.
První díl Policejní akademie patří mezi oblíbené komedie z bezstarostných 80. let. Ve snímku si zahrála řada tehdejších hvězd jako například Steve Guttenberg, David Graf nebo Kim Cattrall, kterou na přelomu tisíciletí proslavila role sexuální bohyně Samanthy v seriálu Sex ve městě. Kdo z nové herecké generace je v novém snímku nahradí, zatím není známo.
Zdroj: FilmoFilia


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY